Sötét

A MELEGEK OKOZZÁK AZ ÁRVIZEKET, MIKÖZBEN LEHALLGAT A KORMÁNY! WTF? 

Feliratkozás
Megtekintés 69 E
96% 2 700 89

INSTA: osvvath_zsolt​​

Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: www.paypal.com/paypalme/zshow...

A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! www.patreon.com/zshowtime

​​HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU, HELLO@CHARITIME.HU

Közzététel:

 

2021.júl.19.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 445   
Krisztina Tóth
Krisztina Tóth Hónapja
Zsolti! Megvannak az új mottók. "Állítsátok meg a világot, ki akarok szállni!", "Lefőttem, mint a kávé." ... és hidd el, hogy nagyon sokan gondolkodunk normálisan a világról!!!!
Dominika Lendvay
Annyira jóban tudnánk lenni 🤗hihetetlen mennyire egy rugora jar az agyunk, de minden videodnal ezt erzem!!!
Peti
Peti 2 hónapja
Másik oldal hutown.info/base/vide/mZWC1HpnnofNp68.html
Péter Kiss
Péter Kiss 2 hónapja
az elhangzott, hogy a melegek nem arra büszkék, hogy melegek, de az nem, hogy akkor mire? Valaki tudna válaszolni?
Vanda Széll
Vanda Széll 2 hónapja
Az aszteroida is csak azért csapódott a Földbe, mert a dinoszauruszok melegek voltak...🤦🏽‍♀️😂
Mr B
Mr B 2 hónapja
Fontos leszögezni, hogy a Pegasus egy nemzetközi ügy, sok név szerepelt egy listán, ami vagy igaz, vagy nem, nem is feltétlenül hallgatták le azokat, erről már beszéltek korábban. Jelenleg több ország ellenzéke is politikai célokra használja fel ezt az ügyet. Viszont azt fontos látni, hogy ez egy nemzetbiztonsági ügy. 300 név szerepelt egy listán, ebből néhányan kormánykritikusok is voltak (azért kicsi ez az ország, hogy ne kapcsolódjon valaki az ellenzékhez néhány emberből). És még azt hozzátenném, hogy ha a Fidesz tényleg le szeretné hallgatni az ellenzéket és politikai tőkét kovácsolni ebből, akkor nem ilyen random mezei ellenzéki noname embereket hallgatna le. Amikor megkérdezik, hogy xy-t lehallgattak-e és hogy milyen szoftverrel, erre nem szabad válaszolni egy felelős kormánytagnak, mert a nemzetközi színtéren a magyar hírszerzés hátrányt szenvedne. És xy nem kell hogy terrorista/bűnöző legyen, elég az, ha kapcsolatba lépett akaratán kívül is egy ilyen személlyel, egyértelműen le kell hallgatni (egy oknyomozó újságíró sok mindenbe beletenyerelhet). Lehet, hogy nem hallgatták le, de ha igen, akkor sem árulhatják el. Azt, hogy milyen szoftverrel, pláne nem, hiszen a hírszerzés megint csak hátrányba kerülne. Nyilván van ilyen szoftver, ezt Varga Judit egyértelművé is tette. Elég baj, ha nem lenne. Amúgy hogy a gyurcsányozás se maradjon el, "Ovi és Bajusz" című akták alapján a Gyurcsány kormány alatt Orbán Viktor és Kövér László beszélgetéseit hallgatták le.
Edda Stoltz
Edda Stoltz 2 hónapja
Vigyazzatok a palyazokkal, most is sok lesz az amokfuto ugyanugy, mint a gastroban :) ... Es mellesleg minden iranyzatban :) Sok sikert!
Ágnes Kalapács
Ágnes Kalapács 2 hónapja
Ehhez az árvizes dologhoz csak annyit tudok mondani, hogy a történelem könyvemben mintha lenne egy olyan tananyag, amiben M.o.-n árvíz pusztított, és akkor egy politikus ( Wesselényi Miklós 1796-1850) a Pesti árvíz alatt mentette az embereket, és ekkor kapta az árvizi hajós nevet.... Tudtommal akkor még nem volt szivárványos zászló, ezért nem hiszem, hogy Isten árvízzel büntette az embereket. De ha! Tudományosan közelítjük meg a témát -> 1, az árvíz egy folyóvíz vagy vízfolyás középvizi medréből kilépő víz ( a Wikipédia szerint) vagyis semmi köze az emberekhez... csaxólok. 2, én azon az elven vagyok, (hogyha már valahogy idekeveredett a vallás téma, ehhez a nagyon idióta nyilatkozathoz) hogy Istennek mindenki a gyermeke... legyen az idős, fiatal, meleg, hetero, magyar vagy éppen spanyol... és úgy gondolom, hogy mindenkit egyenlően szeret. Márha az én szüleimből indulok ki, ők is egyenlően szeretnek engem meg a testvérem. ( nem szándékoztam ennyire kifejteni ezt, csak ez így annyira fájt az agyhullámaimnak, hogy azt hiszem nem én írtam meg a kommentet, hanem a komment írta meg saját magát...) hova lesz ez a világ :((
L. Andrea
L. Andrea 2 hónapja
Ahogy a beszélgetésedet hallgattam felmerült bennem, hogy a kiskorú gyermek testének kiárusítása a szülei által, az miért oké a társadalomnak? Meg az miért oké, hogy kiskorú fiúkat szexualizálnak azzal, hogy 14-15 évesen férfinak titulálják? Ugyanez a lányok kapcsán azonnal ellenérzést vált ki, pedig a fiúk is gyerekek, és rengeteg bántalmazott fiú gyerek van a világon, csak ők meg aztán még kevésbé jelzik mint a lányok. Eszem megáll komolyan.
Tibor T.
Tibor T. 2 hónapja
Két hónap szárazság után már jó volt ez a kis eső, úgyhogy hajrá b*zik!
Zsolt Miközödhozzá
Jó epizód volt ez Zsolesz :)
kutyifritin
kutyifritin 2 hónapja
Tóth Andi nagyon megy lefelé a lejtőn,azért szülei is vannak nekik kellene megállítani első sorban. Pride-ról az a véleményem ez nem az ami volt amiért lett ez valami màs valami ami nem előre visz... Zsolti neked meg nagyon helytálló most is véleményed mint àltalàban hallgatnálak estig is🤗
Én Vagyok
Én Vagyok 2 hónapja
Nemsokára jön a szavazás, egyben gyűlölet keltés. Négy éve a Sorosozás ment de már unalmas. Ezért most a melegek ellen kampányolnak, hogy pedofilok meg hasonló. De persze, ha egy politikus pedofil akkor nem számít.
sunblindX
sunblindX 2 hónapja
Ez ugyanaz a Jurákkata, akiből a Gulásmarci négy másodperc alatt csinált segghülyét? Nemár, hogyaz nem bújdosott el azután egy életre. 😂
Bence Tolnai
Bence Tolnai 2 hónapja
Ez a sóbert lara egy igazi hulladék fostalicska…
evelinisaqueen
evelinisaqueen 2 hónapja
Én nem is értem, nyár van jó idő van, élvezem az életet aztán bekapcsolom a telefonom és a hányadékot látom. Emberek! Nem szégyellitek magatokat? A politikusok is, a celebek is meg a "pornép" is inkább foglalkozna a maga dolgával, ne a gyűlöletet terjesszék.
Gyöngyi Németh
Gyöngyi Németh 2 hónapja
Végig néztem a kommenteket és írta valaki,, egyre érettebb vagy. Nagyon szeretem nézni videódiat. Nem csak nálad főtt le a kávé hidd el. Az átlag ember is KO már. Elég !!!!!
Enikő Tóth
Enikő Tóth 2 hónapja
Bolond egy világ/ország ez...
Network Nagy
Network Nagy 2 hónapja
Ha nem lennének melegek, Freddie Mercury talán még mindig élne...
hunthomasjr
hunthomasjr 2 hónapja
Ameddig meg nem hívod Dopemant a "Kanapédra" addig üres szócséplés minden szavad... Hívd meg őt és beszélgessetek az LMBTQ lobbiról! Na ez lenne az a beszélgetés amire milliók lennének kiváncsiak...
Bernadett Karvalicsne
2 hete azon agyalok felvegyem e a nèmet àllampolgàrsàgot. Ezidàig vissza tartott az, hogy büszke voltam kos magyar hazàmra. Na ez szűnik meg szèp lassan. Elkeserítő
Bacardi 94
Bacardi 94 2 hónapja
Szarturkász
Bacardi 94
Bacardi 94 2 hónapja
Homokláda
Bacardi 94
Bacardi 94 2 hónapja
Pedofil kutyák
Géza Gyurkovics
Géza Gyurkovics 2 hónapja
Sörhasas férfi.
Mária Koncz
Mária Koncz 2 hónapja
Zsolti, miért van az, hogy esetenként le kell halkítsalak, mert olyan harsány vagy, most pedig bele kell bújnom a gépbe, hogy halljak valamit (utóbbi sem ritka!).
Katalin Tripe
Katalin Tripe 2 hónapja
Akkor megnyugodtam,hogy nem a környezetszennyezéstől van ez a sok természeti katasztrófa.Hogy tudnak ekkora hülyeséget kitalálni. Már mindenről a melegek tehetnek?Mi lesz a következő? Biztos a sok szegény,éhező emberről is a melegek tehetnek,sőt a földrengésekről is. Elgurult ezeknek a gyógyszerük. Én nem vagyok meleg,de már engem is zavar az emberi hülyeség ilyen megnyilvánulása.Miért nem lehet békén hagyni minden embert. Ha nekem nem tetszik valami egyszerűen nem foglalkozok vele.
Elek Teszt
Elek Teszt 2 hónapja
Asszem Pride-ra kinézek, viszont Zsolti, kissé szét vagy esve, ami nem csoda. Az elmúlt hónap eseményet látva én is, mint mindenki, szétestünk szerintem. De most kellene összekapnunk magunkat, irány a Pride, vagy ha bármilyen lehetséges módon tüntethetünk, legyünk ott.
LesBea67
LesBea67 2 hónapja
Ohhh milyen "bátor" vagy így megint.
Pisteee
Pisteee 2 hónapja
Ez az outro nagyon tetszik (Feri like this) :D "Hamarosan jelentkezem, Zsolti" Szóval Te is Gyurcsány kottájából játszol 🤣 P.s.: Jövő hét szombaton ott leszek/leszünk az étteremben este, remélem tali :)
Dominik Andorkó
Dominik Andorkó 2 hónapja
A Videó itt kezdődik: *3:31*
András Orvos
András Orvos 2 hónapja
Zsolti! Engem ez az egész azért nem lepett meg, mert ismerem a cyberpunk stílust. :D
Csaba Herczegh
Csaba Herczegh 2 hónapja
Úgy érzed, hogy ez volt az év legőrültebb hete..?? Várd ki a végét! Ez volt az év EDDIGI legőrültebb hete max..folyt köv.. :-) Lesznek még itt érdekes dolgok no para.
László Gyopár
László Gyopár 2 hónapja
És az eső utáni szivárvány kinek a műve? 🤔
Károly Annamária
Károly Annamária 2 hónapja
Alig várom a szombatot🤩 első prideom!!!!wáá🏳️‍🌈
Róbert Németh
Róbert Németh 2 hónapja
Zsolti for president!!!!! 👍👍👍👍👍
Róbert Németh
Róbert Németh 2 hónapja
Azt hiszem, hogy ilyen kijelentés után, mint amit ez a hölgy tett, megérett a világ a pusztulásra.
tio _
tio _ 2 hónapja
Köszi a sok esőt zsolti mióta téged néz a család szülő 1 és szülő 2 is melegek lettek de ugy nez ki testvér 1 biszexualis mert a videodra tette a kezét . Csak te mentetted meg a zöldségeket a kertben köszi:)
Zsolt Varga
Zsolt Varga 2 hónapja
Kedves Zsolt! Amennyiben ön nem ért egyet a kisgyerek szexualizálásával amit a pride csinál, miért támogatja és miért bíztatja feliratkozóit rá? Ha magának sem tetszik az lmbtq propaganda (gyerekeknek való transzszexuális tanítás) Én értem a felháborodását ebben az időjárásos" esetben de nem is erről beszélek Arról hogy mivel maga is tudathatja az egyik a másikkal jár azaz ha támogatja a prideot és ide be is ér a gyerek szexuálizálása vele jön Hiába csak azért támogatja az lmbtq+ mert több teret kapnak a melegek de ez a gyerekek szexualizálásával is jár Miért támogatja ha tudja ön is? (ez nem provokáció meg akarom érteni és hallgatni az ön véleményét
Tomi Szabó
Tomi Szabó 2 hónapja
És te mért hazudsz? "kisgyerek szexualizálásával amit a pride csinál" már ugyan hol csinál ilyet te agyatlan vadbarom? A egy viccesebb valamelyik régebbi priden azaz ostoba ellentüntető volt aki kiérte magának, hogy ezt gyerekek is láthatják, akiket Ő vitt oda, hogy lássák!!!
Female Scorpion
Female Scorpion 2 hónapja
@LesBea67 Itt mi 2013-ban elintéztük! Ment anélkül is, hogy tudtuk volna kicsoda! Ha nem esik bele Cicába sosem derült volna ki! De azóta már mindenhol Game Over lett neki! :DDDDDD
Female Scorpion
Female Scorpion 2 hónapja
@LesBea67 Ezért nem értem minek ugrál! 2018 óta már totál értelmetlen neki!
LesBea67
LesBea67 2 hónapja
@Female Scorpion MAGa már mindenhol csak Ammarpussy lehet. :D Pontosan ez már hivatalos is.
Female Scorpion
Female Scorpion 2 hónapja
@Zsolt Varga Most Zsolti után Dávid akarsz lenni te elmebeteg szenny? :DDDDDDDD Nem gond Zsolti is megmutatta, hogy mi a különbség a meleg és a szerepzavar, komcsibérenc között! De megbuktál liba mindenhol! A Yardon te intézted el! Ahahahah! :DDDDDDDDDD
Mary Mills
Mary Mills 2 hónapja
Sokat fogytál Zsolti, jól nézel ki 😘
Rumli Báttya
Rumli Báttya 2 hónapja
Az hagyján de láttam egy olyan képet ahol a kormány segítő kezet nyújt, és volt ott egy ronda karmos kéz amihez oda volt írva hogy LmBtq és nyúl a gyerekek felé. Gusztustalan és undorító lesz ez az egész.
Dion Hullman
Dion Hullman 2 hónapja
Zsolti az az idióta teória miszerint a melegek okozzák az árvizet , szerintem még a Pesti TV-nek is túl meredek.lenne .... Ezzel csak azt akarom mondani hogy ugyanúgy hülyeség , és túlzó erről beszélni mint arról a téves teóriáról hogy a Pride-on elfajzott emberek vannak csak :) ...ez így önmagában eléggé félrevezető lehet .... A lehallgatás pedig sajnos a legtöbb ember számára egyenlő azzal amit annó a KGB csinált :D nem kellene ezt a téves következtetést még neked is támogatni . Te ettől okosabb vagy szerintem/szerintünk
Tamas Kovecsi
Tamas Kovecsi 2 hónapja
Zsolti neked Fókicsopi Ádi az embered az állásra... Csak kár hogy Ádám homofób.
LesBea67
LesBea67 2 hónapja
@Tamas Kovecsi Scottie Wilbekin...khm....
Tamas Kovecsi
Tamas Kovecsi 2 hónapja
@belapatfalvibela irónia...khm...
belapatfalvibela
belapatfalvibela 2 hónapja
te miről beszélsz?
Zsani inasZ
Zsani inasZ 2 hónapja
Akkor ti most össze buziztátok az időjárást? 🤦🤦🤦🤦😅😅😅😅 Szent gecc...🤦
Róbert Török
Róbert Török 2 hónapja
Jó kis Feris elköszönés :D
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER 2 hónapja
Azért érdemes volt meghívni azt a Jakab Pétert, aki később a pártjával együtt szavazott a Fidesszel, a melegek elleni törvény elfogadásánál?! A leghitelesebb jelöltet, Dr. Márki-Zay Pétert kihagyva a meghívottak sorából, ezzel erősen diszkriminálva, a fiatalok szélesebb rétegeihez való eljuttatásában...
L E H
L E H 2 hónapja
Zsolti ne haragudj, de most nagyon hasonló dolgot csinálsz Tóth Andival, mint amit kritizáltál a bulvártól egy előző videóban. Most te is b*sztatod azt a lányt, miért? Nyilván azért vállalta el ezt a táncos valamit, mert jó pénz, meg ki akarta próbálni magát, és akkor mi van? Hogy jössz te - vagy bárki - ahhoz, hogy lebetegezze, megmondja, hogyan kéne élnie az életét, mit kell csinálnia és mit nem és menjen orvoshoz? Szerintem ez nagyon nagy túlzás, és ezzel a narratívával ahhoz járulsz hozzá te is, hogy annyit láss benne, hogy ő a botrányhős. Járt pszichológushoz, nyilván megvan a maga élete,meg a maga problémái, mint mindenkinek, csak ő nem rejti véka alá, mint sokan mások.
L E H
L E H 2 hónapja
12:44-12:48 - nem azt mondod szó szerint természetesen... azt mondod, ahelyett, hogy a lányt orvoshoz vinnék, mert szemmel láthatóan szüksége van rá. számomra ez azt jelenti, hogy beteg, hiszen a beteg embert viszik orvoshoz. lehet, hogy máshogy értetted, de nekem ez így hangzott.
ZSHOW time
ZSHOW time 2 hónapja
kérlek jelöld a videóban, hol betegeztem le az Andit. Köszönöm!
Zsuzsanna Nagy Lajosné
Árvíz és az özönvíz két dolog, Isten az utóbbira mondta.
Adrienn Vas
Adrienn Vas 2 hónapja
Azért én azzal nem értek egyet, hogy azt mondod, hogy a Lara nem dolgozik vérrel, verejtékkel. Egyrészt azért se, mert a munka nem minden esetben ilyen nehéz, de munka. És attól, mert a szülei üzlete, attól még dolgozhat tisztességesen, nem úgy, hogy elkésik, hanyag, telefonozik közben, stb., stb.
Hungarian Ostomy
Hungarian Ostomy 2 hónapja
A híreket olvasva naponta mondom azt, hogy ennél már nincs lentebb, ezt az emberek már nem tűrik. Sajnos tűrik, bármit megtehetnek, ha Recskre vinnék az összes ellenzéki politikust azt is némán tűrnék....
Hungarian Ostomy
Hungarian Ostomy 2 hónapja
@belapatfalvibela Ez is igaz
belapatfalvibela
belapatfalvibela 2 hónapja
némán? a sok fidesztálib ott ujjongana
E46tour'ing alain
E46tour'ing alain 2 hónapja
kíváncsi leszek h ahhoz majd mit fogsz szólni ha ez egyre mélyebb és súlyosabb és mocskosabb lesz ahogy elindul a kampány időszak na az lesz igazán csak gyomorforgató ez csak egy kis előzetes volt abból ami ránk vár.... köszi hali
Beáta Šváb
Beáta Šváb 2 hónapja
Szomorú, hogy egy ilyen szép természeti jelenségnek, mint a szivárvány, már csak egy jelentése lett mára. Az pedig még szomorúbb, hogy ez sokak számára gyűlöletkeltő. :( Sokan nem tudják, hogy szivárvány babáknak (rainbow baby) nevezik a veszteség után született gyermekeket. Ők azok, akik olyanok, mint a szivárvány: vihar után születnek, reményt és örömöt adva. A szivárvány anyák pedig azok a nők, akiknek vetélés után gyermekük született.... Az ő szimbólumuk is a szivárvány, ne vegyük el tőlük! Ezt is hangoztatni kellene. Mert sajnos még mindig tabu a veszteség/vetélés téma a társadalomban és sokan elbagatelizálják.
FRICIWORLD Erdőszéli kis házikó
Zsolti, ismét nagyon jó gondolatok. Berki- felfüggesztett téma, hatalmas. Valóban egy normális ember folyamatosan úgy él, hogy nem bűnözik. Erre aki meg igen, az most 2 évig kicsit vissza kell, hogy fogja magát?!?! Botrány.
Tamás M
Tamás M 2 hónapja
Kellenek ezek a videók,picit megnyugtat,hogy nem ment el mindenkinek az esze.
András Székely
András Székely 2 hónapja
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy te hogyan újítanád meg a pride-ot.
Tomi Szabó
Tomi Szabó 2 hónapja
@Raisonneur Marha! A 60-as évek amerikájában nem volt pride...
Raisonneur
Raisonneur 2 hónapja
A Pride nagyon gáz. Már nem a 60-as évek amerikájában vagyunk!
Zsuzsanna Sztanity
Zsuzsanna Sztanity 2 hónapja
Eljutott!! És nem most hirtelen. Azt veszem észre, hogy egyre érettebb vagy Zsolti.
kette
kette 2 hónapja
A fideszeseknek nem számít a Vatikán véleménye... a Pápát is leliberálisozták már és volt, akit egy hajszál választotta el attól, hogy a francba el ne küldje... A római katolikus egyház fejét. Jézus földi helytartóját... A magyar katolikus papok egy szót sem szóltak erre.
Balázs Kunszabó
Balázs Kunszabó 2 hónapja
@kette Hát szerintem néha olyan személy kerül a hierarchia tetejére, tévedésből, ármánykodással, puccsal vagy más módon, aki egyáltalán nem méltó Jézus földi helytartójának a szerepére. Ilyen voltak például a vatikánból bordélyházat csináló Borgia pápa, és ilyen most a globalista elit által irányított Ferenc pápa.
kette
kette 2 hónapja
@Balázs Kunszabó A római katolikus papoknak nagyon is. Ezt nevezik intézményi hierarchiának. :) A papok dolga azt tenni, amit a felettesük, a pápa mond. Vicces, hogy állítólag régen, amikor a legkeresztényietlenebb pápák voltak hatalmon, a papok sokkal engedelmesebbek voltak (nem tudom, nincs saját tapasztalatom). Igen, katolikus vagyok, és igen, tudom, hogy az egyház történelmének nagy része hatalmas szégyenfolt a vallásomon és a kereszténység meghurcolása, de azért légyszi, ne menjünk bele. Köszi.
Balázs Kunszabó
Balázs Kunszabó 2 hónapja
Tehát minden pápa kivétel nélkül Jézus földi helytartója?
Katie Funny
Katie Funny 2 hónapja
Hogy mi??? Ez a Kata miert utalja ennyire a melegeket? Lehet titokban o is az? Tovabba hidd el Zsolt nemcsak a bulvarral vagy a kormannyal van gond. A kisemberek ugyanazt csinaljak csak epp kicsiben. Amikor egy EV dolgozik es feljelentik a NAVnal hogy szamla nelkul dolgozott, holott meg be se fejezte a munkat.... Olyan 50es evek feelingje. Nem? Nagyon durva.
Coffee the Dragon
Coffee the Dragon 2 hónapja
Az Origó a Zoo-furry-therian utáló cikke után, ami egy hete ha volt, most Fizetett hírdetésben a FB ra a Traszokat támadta be. Tudom, hogy Neonáci szenny, de akkor is felbasz.
Veres Zoli
Veres Zoli 2 hónapja
Keresztény meleg 😂😂
Martin Jakab
Martin Jakab 2 hónapja
@Burgonya Hercegnő fidesz hahahahahah
Burgonya Hercegnő
Burgonya Hercegnő 2 hónapja
@Veres Zoli Rád meg azt a szót nem használnám h ember...
Veres Zoli
Veres Zoli 2 hónapja
@Burgonya Hercegnő Bár maga a meleg szó is önmagában vicces....
Burgonya Hercegnő
Burgonya Hercegnő 2 hónapja
igen...ennél már csak a keresztény fideszes a viccesebb
Barabási Etele
Barabási Etele 2 hónapja
1. Akinek nincs titkolnivaloja ne féljen a lrhalgatastol 2. Minden kormány hasznal elhallgato kemprogramokat 3. Semmi nem lesz ebből az ugybol 4. Meglepodtel?
kette
kette 2 hónapja
Egy kormánykritikus újságírónak vannak forrásai, akiket be kellene védenie (mert tudod, az igazi újságíró nem hasraütésszerűen írja a cikkeit, hanem tények alapján). Ha a tudta nélkül lehallgatják, a forrás akár le is bukhat. Minden kormány használ lehallgató programot... Igen, terroristák és komoly bűnözők flekutatására, nem azért, hogy kompromittáló információkat találjon olyan emberekről, akiknek a tevékenysége neki nem tetszik vagy úgy érzi, hogy neki árt. Érzed a különbséget? (Ez az érv, hogy más országok is megteszik, egyszerűen elképesztően felháborító. A másokra mutogatás mindig nagyon ment a Fidesznek.) Arról az alaptézisről ne is beszéljünk, hogy egy demokráciában nem hallgatnak le ártatlan embereket alapos ok nélkül. Elképzelhetetlen.
tamas horvath
tamas horvath 2 hónapja
PRIDE AZ A BÉKEMENET UGYE?
Kristóf
Kristóf Hónapja
Életemben először jutottam el… igen, az!
Ilona Papp
Ilona Papp 2 hónapja
Zsolt, nem jut el ez a hír azokhoz az idiótákhoz, akik szerint az árvizek .... Azok tényleg ilyen idióták, azokhoz semmi nem jut el a saját / egymás bornírtságán kívül. Azokhoz jut el, akik itt vagyunk és meghallgatunk egyébként is. Ez a (még) szomorúbb valóság. De azért csak készítsd a tartalmakat, én drukkolok neked. Úgy mindenért: házasság - gyerek - étterem. Ica néni
Niki H
Niki H 2 hónapja
Egy anyuka jelen! Engem elszomorít,hogy lassan nem adhom a lányomra a kedvenc szivárványos polóját,mert megrugdalnak a végén ,hogy melegszimpatizáns vagyok és biztos nagyon rossz a gyerekemnek. Hallottátok ti is ,hogy megrúgdosták az ajtaját annak a lakásnak ,ahol szivárványos zászló volt az erkélyén? Na ne már! A celebek,meg celebek.Lara kocsit még csak vehet spórolt pénzből.Persze újat nem nagyon vehetne,nem hiszem,hogy egy Update boltoskodás jól fizet. Az más tészta ,hogy neki mennyit...
Era
Era 2 hónapja
Németországban élek, a fiam Noé 🤣 amúgy az egész egy baromság, az a nő nem ezen a bolygón él 😡
behemoth behemoth
behemoth behemoth 2 hónapja
A meleg és az árvíz esettel pont "egyetértek", még liberálisként is. DE nem úgy ahogy itt van szó róla. Lehet az embereket az zavarja meg hogy meleg globális felmelegedés... A fidszben is ez okozhat zavart keverik a globális felmelegedés fogalommal. Bonyolult szeparálni azzal a szürkeállománnyal ami egyes törvényalkotóknak van.
Áron Szabó
Áron Szabó 2 hónapja
4:17 Dettó Zsolti🙂. Viszont én személy szerint szégyellem magam a meleg törvény/ek kapcsán
citromos nápolyi
citromos nápolyi 2 hónapja
A végén a konteósoknak van igaza, hogy lehallgat a kormány 😳
Röff Röff
Röff Röff 2 hónapja
Nagyon meghíztál. Egyre kövérebb vagy.
Valentin-Sama
Valentin-Sama 2 hónapja
Még szerencse hogy te tökéletes vagy!
gyulailevi
gyulailevi 2 hónapja
"A MELEGEK OKOZZÁK AZ ÁRVIZEKET" ZSHOW Te azt mondom, Istenhívő vagy. De akkor tudnod kell, hogy az aktív homoszexualitás (azaz a szodómia) égbekiáltó halálos bűn amit csak önmegtartóztatással lehet kivédeni. Azt mondani, hogy a szodómia nyugati propagálására Isten természeti csapásokkal válaszol/jelez/büntet nem bizonyítható, de nem is kizárható. Szodómia miatt több várost is elpusztított Isten, Szodomát és Gomorát is, sőt a hitehagyás és következményei miatt teljes birodalmakat is, ergo egyáltalán nem precedens nélküli az Élő Isten közbeavatkozásáról beszélni.Úgy beszéltek mintha nem ismernétek teljesen világosan a keresztény tanítást a kérdésben, arrogánsan kigúnyoljátok mintha nem egy országban nőttünk vna fel mindannyian....
gyulailevi
gyulailevi 2 hónapja
@ZSHOW time Ne érts félre, nem felülről lejönni és megmondani akarok. Jézus a bűnösökért halt meg nem a bűnért. A katekézis azaz a Krisztus által megbízott apostolok és vezetők egyértelműen fogalmaznak a homoszexuális aktusról. Aki hisz Jézusban egyszerűen el kell fogadnia az apostoli tanításokat. Ezek nem rosszat akarnak, meg akarnak menteni a bűntől, attól, hogy azt kihasználva Sátán fogást találjon az emberen és folyamatosan, spirálszerűen a lehető legszarabb állapotba hozza aminek a vége drogfüggőség, alkoholizmus, őrült arrogancia, öngyilkosság, megkeseredettség stb. Maga az állapot nem bűn, de az aktus (szodómia) igen, azt kerülni kell. Ne gondold, hogy ez valami arrogáns lenéző kioktatás, inkább csak szeretettel szólok, h vigyázni kell. Persze ezek nem vmi titkos információk szimplán csak a tanítás.
ZSHOW time
ZSHOW time 2 hónapja
remélem időnként az újszövetségbe is belelapozol. Jézus minden bűnért meghalt, ha szerinted a homoszexualiítás az, akkor azért is. persze idézhetsz a tórából, ha neked az kényelmesebb ettől még az írás nem változik.
Lenard Vlogs
Lenard Vlogs 2 hónapja
ki védeni ? ez nem a harry potter xd
Free Alexei Navalny! - Свободу Навальному!
Ugyanmár, ez faszság. Rengeteg országban történnek halálos természeti katasztrófák, még olyanokban is, amik kivégzik a homoszexuálisokat.
Zsófia Szabó
Zsófia Szabó 2 hónapja
Én tegnap délelőtt eljutottam oda, hogy a testem összes izma feszült ültömben a szorongástól és alig tudtam felállni a székből pedig csak pár ilyen hír jött velem szembe.
Eszter Deák
Eszter Deák 2 hónapja
Átérzem ezt a telítődöttséget, amiről beszélsz. Pont ezt mondtam tegnap este páromnak,ahogy esténként a háttérben megy az RTL híradó,hogy eljutottam addig,hogy lassan szégyenlem, hogy magyar vagyok. Ha valaki külföldön megkérdezné,honnan jöttem...lehet letahadnám. Mert összemosnak azzal a sok szarral,ami itthon van. Pedig nem nekem kellene szégyenkeznem!!!! Itthon vagyok az 5 hónapos kislányommal és azon gindolkodom,hogy tényleg ebben az undorító, gyülölködő Orbán-rezsimben kell őt felnevelnem???
TheSkyangel87
TheSkyangel87 2 hónapja
Ezért tartunk ott ahol mert olyanok mint Berki mindent megtehet. Szègyen!
Blaskovits Barbara
Blaskovits Barbara 2 hónapja
Mi nem foglaltunk asztalt, de nagyon kedvesek voltak, volt egy szabad asztal másfél oráig. Nagyon kis szuper a hely, mindenki nagyon kedves, a szafis vegàn burger pedig isteni. ❤️🤗
Ami Whand
Ami Whand 2 hónapja
melyik törvény is ez?
CritiCube
CritiCube 2 hónapja
csak egy gondolat a transznemű súlyemelőről: nem biztos, hogy arra kéne koncentrálni, hogy a transzneműsége miatt milyen kategóriában lenne fair indulnia. hanem esetleg arra, hogy: fontosak-e egyáltalán a kategorizált sportversenyek? szinte mindenki axiómaként kezeli, hogy vannak férfi és női kategóriák meg súlycsoportok meg minden egyéb, és csak keveseknek jut eszébe, hogy a sport célja valójában mi is. mi a sport célja? a tévés sportközvetítés? az, hogy más embereket láss sportolni? a sportesemények megrendezése a cél? a minél szigorúbb szabályok meghatározása a cél? az a cél, hogy valamilyen jellemző szerint hasonló emberek versenyezzenek egymással? és miért épp az a jellemző a lényeges, ha amúgy a sportág legjobbját keressük? fontos tudni, ki a legjobb 60 kilós férfi gerelyhajító, ha egyébként az abszolút legjobb például egy 160 kilós nő? nem lehet, hogy a sport valódi célja a saját tested karbantartása, javítása, a teljesítményed optimalizálása, az egészséged megőrzése..? fontos az, hogy egy bármilyen szempontrendszer szerint kialakított kategóriában szerepelj? melyik kategóriában akarsz megfelelni önmagadnak? az életkor szerinti vagy a testsúly szerinti vagy a magasság szerinti vagy a nemek szerinti vagy a bőrszín szerinti vagy az edzéstípus szerinti vagy a diéta szerinti kategória legyen az, amiben össze akarod mérni magad valaki mással? nem lehet, hogy túl van gondolva a versengés? nem lehet, hogy számodra, aki soha nem emelt súlyt, tökmindegy, hogy a tévében súlyt emelő ember milyen kategóriában emeli a súlyt? kell egyáltalán közvetíteni, hogy emeli a súlyt? vagy hogy rúgja a labdát? attól te sportosabb leszel, ha nézed? a sportversenyek és sportközvetítések nem a sportokról szólnak elsősorban, hanem arról, hogy bevételt generáljanak. a sportról az szól, ha fogod magad, és sportolsz, akár ingyen, lenyomsz 50 fekvőtámaszt, és örülsz magadnak, hogy képes vagy erre. ha akarod, megnézhetsz másokat is sportolás közben, tanulhatsz tőlük, meríthetsz a teljesítményükből motivációt. de ehhez sincs szükség arra, hogy mondvacsinált kategóriák szerint rendezett versenyek legyenek például egy százmilliárdokból levezényelt olimpián. arra meg pláne nincs szükség, hogy a sportolók kategorizálása vitákat generáljon.
varzsha2
varzsha2 2 hónapja
NaNaNaNa! Akkor nem úgy van, hogy a sok meleg' miatt mostanság mindenhol kiborul a bili'?? Persze hogy minden úszik baßa meg! És akkor a szivárványos lobogó sem arra való, hogy előcsalogassa az igazi szivárványt??? Hogy lássuk má' a vihar végét?? Mer' akkor én teljesen tudatlan vagyok, de abban se vagyok biztos, hogy mit nem tudok jól! ui.: elnézést kívánok! Fenti soraim 10perc PöstiTV-s anyag véletlen hallgatása után-közben, idegrángás kíséretében, öntudatlan állapotomban keletkezett! :)
Andie
Andie 2 hónapja
Nem tudom, mennyit bír el a HUtown algoritmusa, de inkább nem írom le a mostani gondolataimat. Lélekben veletek leszek a Pride-on! 🌈
Lizzy55
Lizzy55 2 hónapja
A terhes férfiről eszembe jutott Swarzenegger filmje a Junior. Aki nem ismeri nézze meg. 🙂
Suzy Suzy
Suzy Suzy 2 hónapja
💚
Bubu
Bubu 2 hónapja
Hát, ha megnézem Homonnay oldalát, még a maradék toleranciám is elfogy. 🤮
Anikó Halász
Anikó Halász 2 hónapja
Instán küldtem egy képet üzenetben Zsolti 🤗 Köszönöm ha megnézed,ha lesz 1 perc szabadidőd 😊
Péter Muntyán
Péter Muntyán Hónapja
@Anikó Halász Azért 3 nap után csak úgy érezted hogy újra írnod kell 😘
Anikó Halász
Anikó Halász Hónapja
@Péter Muntyán Kérlek ne engem tesztelj akkor 😁
Péter Muntyán
Péter Muntyán Hónapja
@Anikó Halász igazad van. Le akarom cserélni egy jól beállított profil képre! Csak azért nem tettem mèg meg mert engem az szokott érdekelni hogy a kommunikáció és stílus alapján is fel tudom e ébreszteni egy adott illető figyelmét vagy csak tényleg az számít ki hogy néz ki..Ez olyan kis teszt a részemről 😉
Anikó Halász
Anikó Halász Hónapja
@Péter Muntyán Mondja ezt egy autó... 🤣
Péter Muntyán
Péter Muntyán Hónapja
@Anikó Halász Dehogynem 😂😂😂Csak a vagyon szétosztàsa necces mindig 😉😂
Kinga Bánki-Horváth
Hát én nem megyek😅😅😅( Lehet egyedül vagyok, de én már rosszúl vagyok az lmbtq zászlótól. Olyan színes és ronda😅😅😅És ott olyan sok van belőle,jajj ) De egyszer talán majd megnézem, mert tuti jobb mint ami a képeken látszik😅 De akik mennek azoknak jó szórakozást, meg mindent, érezze mindenki jól magát😊😊😊
Renata Bakai
Renata Bakai 2 hónapja
Sokkal többre vinné a világ, ha mindenki saját magával foglalkozna. Undorító az egész ami zajlik...🤮
Balázs Kunszabó
Balázs Kunszabó 2 hónapja
@Burgonya Hercegnő Így van, itt demokrácia van. És azt szavaztuk meg, hogy az olyanokat tiltsák mint te, ne pedig az olyanokat mint én. 🙂 Úgyhogy taka van a söpredéknek. 😂
Burgonya Hercegnő
Burgonya Hercegnő 2 hónapja
@Balázs Kunszabó Tiltani kéne az ilyeneket mint te...szerencsére itt még demokrácia van . na pá
Balázs Kunszabó
Balázs Kunszabó 2 hónapja
@Burgonya Hercegnő Hála Istennek elfogadták a beteg propagandátokat tiltó törvényt, úgyhogy nem ti döntitek el. 😂😂😂 Úgyhogy nektek "állampolgároknak" taka van 😂 Majd mi, magyarok eldöntjük!
Burgonya Hercegnő
Burgonya Hercegnő 2 hónapja
@Balázs Kunszabó na taka van innen, amíg szépen mondomd. Majd azt mi magyar állampolgárok eldöntjük h mit lehet és mit nem!
Balázs Kunszabó
Balázs Kunszabó 2 hónapja
@Burgonya Hercegnő A kormány még megmondhatja. Remélem minél előbb meg is mondja. Aztán nektek lesz taka. 😂
Tyoproni fan
Tyoproni fan 2 hónapja
Ha homofób államban élünk akkor, hogy lehet pride?
Tomi Szabó
Tomi Szabó 2 hónapja
Mert alapjog a gyülekezés szabadsága ( még ). Te is bemehetsz bejelenthetsz bármilyen rendezvényt akár biciklis, parókás, vagy szemüvegesek felvonulását is, meghirdeted azt megy aki megy. Kész... Mi köze ennek ahhoz, hogy a kormány és követőik utálják a szemüveges parókás biciklistákat?
LesBea67
LesBea67 2 hónapja
@ZSHOW time Csak internet nem! Akkor még Vica nem tudta szét Trollkodni, mások dolgait. Én tényleg nagyon becsülöm a türelmedet is!
ZSHOW time
ZSHOW time 2 hónapja
A szocializmusban is volt Hofi...
Balázs Kunszabó
Balázs Kunszabó 2 hónapja
@Orbán Viktor Koldustarisznyája Ezt nektek kellene értelmezni. Abnormális csőcselék. Nem baj, hála Istennek elfogadták a beteg propagandátokat tiltó törvényt. 🙂 Pihenhetsz, mára összeírkáltad a napi betevőre valót. Utaltak. Majd holnap folytatod.
Orbán Viktor Koldustarisznyája
@Balázs Kunszabó Segítség, mindenki szembe jön velem az autópályán! Értelmezd és gondolkodj el! Xd
Botmixer Botmixer
Botmixer Botmixer 2 hónapja
Itt az ideje, hogy ki aludd magad de úgy Isten igazából.
Dada 24
Dada 24 2 hónapja
Mindenki szájába szarni és utána kétharmaddal választást nyerni. Ez az ország elképesztő.
Ami Whand
Ami Whand 2 hónapja
@Zoltan Janos Tar jogos Angliában ez. Kb 9/10 lenne
Dada 24
Dada 24 2 hónapja
@Zoltan Janos Tar igaz
Zoltan Janos Tar
Zoltan Janos Tar 2 hónapja
Semmiféle 2/3mad nem létezett valójában.
Barbara B
Barbara B 2 hónapja
Ne haragudj hogy nem a témához fűzök hozzá de úgy tűnik mintha fogytál volna, remélem rendben vagy és vigyázz nagyon az egészségedre❤
Ágnes Moreno-Borsányi
Mi az hogy áldassék a gyümölcs?
Eszter Koós
Eszter Koós 2 hónapja
Van egy nagyon jó sorozat, aminek az a címe, hogy a szolgálólány meséje. Ebben a sorozatban ez egy köszönés. :)
Learn Cser With Me! - Easy & Fast!
Lehallgat a kormány?? Nem újdonság 🤣🤣🤣
Cannibal Pityu
Cannibal Pityu 2 hónapja
@Tomi Szabó jó kérdés-jó kérdés.
Tomi Szabó
Tomi Szabó 2 hónapja
@Cannibal Pityu Igen ezeknek is pont annyi esze van, szinte semmi! Jah az említett ügybe bele is bukott az USA elnöke. Itt fog? Mért nem?
Cannibal Pityu
Cannibal Pityu 2 hónapja
@Tomi Szabó USA is le bukott nem is egyszer
Tomi Szabó
Tomi Szabó 2 hónapja
@Cannibal Pityu Csak nem olyan bénák, hogy belebukjanak...
Cannibal Pityu
Cannibal Pityu 2 hónapja
a világ összes kormánya csinálja.
Eszter Varga
Eszter Varga 2 hónapja
Zsólti,most melyik az a tóth amdi szám mert a kislányt sem tudom ki ő,de rákerestem valami néztek számra,az nem is rossz,tudod miér jo,mert pont elég hülye van az országban sötet kellő buta szinten hogy egy frankó kis dallt összedobjon belőle! Amugy ez a nagy helyzet! Szerintem mindenki aki ilyen számot csinál egy zseni,mert tudja hogy annyi hülye van hogy abból vigan meg lehet élni😂
Dávid Antal
Dávid Antal 2 hónapja
Jurák Kata Abasár-i jelenség. Régen MSZPs volt most már Fideszes. Újságírói végzettség nincs, ha van neki akkor megvette. Heves megye szégyene
Zoltan Janos Tar
Zoltan Janos Tar 2 hónapja
Inkább a mihazánkban, vagy az NSDAP-ben a helye. Ja, ott nem. Nem beszélni német.
Altair Aquila
Altair Aquila 2 hónapja
Pride 😅
Female Scorpion
Female Scorpion 2 hónapja
@Dawe Ennyike! :) :)
LesBea67
LesBea67 2 hónapja
@Dawe Ennyire az már Kedvesem!
Dawe
Dawe 2 hónapja
@Pèter Domján Rendben, te mindenhol ott teremsz, ahol Királynőmet meglátod, ezzel. Tehát. hozzászólásokat tudsz olvasni, blogot már, nem. "Érdekes". Mint, a 4 kedvenced, is. Amivel, még az Ördög Lányán, is játszottál. Zavaró?! Gondoltál, volna erre amikor, megcsináltad. De, leszokhattál már volna, róla. Azok, után.....! Idióta!
LesBea67
LesBea67 2 hónapja
@Pèter Domján Bennem is felmerül, hogy miért játszod ennyire feltűnően MAGadat?
Pèter Domján
Pèter Domján 2 hónapja
@LesBea67 Nos így felmerült most bennem egy kérdés ami már igazából azóta foglalkoztat mióta feljött ez az "Ammarpussy" név.Megtudhatnám kulturált keretek közt hogy ő ki és miért azonosítatok vele?Mert igazából eléggé zavaró.
Tsongor
Tsongor 2 hónapja
Zsolti, elég volt az ámokfutásotokból! Álljatok le, nem akarunk több árvizet! 😂
Alexandra Dezső
Alexandra Dezső 2 hónapja
Jó ég mi lessz legközelebb!?🤦‍♀️ Majd kitalálják,hogy a melegek tehetnek a Világháborúkról is!? Én nem leszek ott szombaton,de lélekben támogatlak titeket!🥰
Mona Diósyné
Mona Diósyné 2 hónapja
❤️❤️❤️
Annamaria Kovacs
Annamaria Kovacs 2 hónapja
Milyen meleg vagy Te, hogy nem tudod, hogy minden IS a melegek hibája???? Ha elfogy a tej a sarki közértben, az is a ti hibátok 🤷‍♀️ (irónia volt❤❤❤❤❤❤ szeretem a Zsoltiékat❤❤❤❤)
K. Zs
K. Zs 2 hónapja
Kedves Zsolt! Én külföldön élek és nagyon sajnálom, hogy ilyen lett Magyarország. Az itteni sajtóban, legyen az "bal" vagy "jobb" rendkívül negatív színben tűnik fel az ország. 🥺 Ilyenkor mindig szégyellem magam. Olyan, mintha Magyarország egy másik dimenzióban lenne, nagyon szürreális. Mivel gyakran látogatom a csaladom, ezért amikor ott vagyok számomra ez az egész elfojtott frusztráció, gyűlölet kézzel fogható. Nagyon remélem, hogy hamarosan Magyarország sorsa is jobbra fordul és nem kell félnetek. 😥 Minden jót!
Erika Herczegh Mihályné
👍❤
Dániel Ócsai
Dániel Ócsai 2 hónapja
Örömmel látom, hogy kezdesz rájönni arra, hogy az LMBT már messze nem a melegek elfogadásáért küzd, hanem nincs megállás, idővel besorolnak mellléd majd bárkit, akivel egy asztalhoz soha le nem ülnél. A baj az, hogy amikor Pride-ra mész, szivárványba öltözöl és ugyanerre szólítod fel a követőidet, akkor ezzel a lendülettel a szélsőséges tendenciákat is támogatod, hiába mondod el videóban, hogy amúgy nem tetszik neked a szülő férfi. Gondold ezt át.
Krisztina Tóth
Krisztina Tóth 2 hónapja
Egyre kellemetlenebbnek és egyre több hátrányát érzem annak, hogy Magyarországon élek.
Következő
BEZÁRTAK A GARÁZSBA!
23:49
Megtekintés 172 E