Sötét

ÁDÁM LELEPLEZTE A HAZUGSÁGAIMAT?! VAGY MÉGSEM? Az érem két oldala 

Feliratkozás
Megtekintés 78 E
93% 2 700 196

INSTA: osvvath_zsolt​​

CIKKEK:
www.valaszonline.hu/2021/07/2...

divany.hu/eletem/lmbtq-aktivi...

Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: www.paypal.com/paypalme/zshow...

A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! www.patreon.com/zshowtime

​​HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU, HELLO@CHARITIME.HU

Közzététel:

 

2021.aug. 2.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 620   
304018304018
304018304018 10 napja
A Kaleta ügy kapcsán nem hangzott el az a tèny, hogy az ügyèszsèg nem kèrt letöltendő büntetèst ! Ez is egyfajta befolyásolás !
Folytassa, Pisti!
डॉलर के लिए धन्यवाद! भारत की ओर से आपका स्वागत है!
Frankó Attila Norbert
Ki adta el a tungsramot a németeknek???Puszi nyuszi😎😎😎Hiába magyarázkodsz Zsozsesz,Patrikon kívül másnak is meghajolsz. Magyarországon,és Európában közelebb állunk a diktatúrához,nem a demokráciához. Puszilom a kakilótokat🤗🤗🤗
krisztián p
krisztián p Hónapja
nézd, nem vagy vékony. Dundi.
Arpad Nyilas
Arpad Nyilas Hónapja
Szerintem ez a videó- ellen videó egy jól sikerült párbeszéd lett. Tök jó lenne ha lenne folytatása, végre egy értelmes párbeszéd a jobb és bal propaganda között. Nem ülnétek le egy kanapéra? Szerintem nagy előre lépés lenne a magyar politikában.
Ádám Gulyás
Ádám Gulyás Hónapja
zsidó cica harc
péter csányi
péter csányi Hónapja
Kedves Zsolti! Aki korpa közé keveredik, felfalják a disznók. Ne is reagálj, ne vegyél részt egy ilyen alacsony szintű bohóckodásban.
Frankó Attila Norbert
Szia Zsolt.Pakisztánból írok,Mága Zolitól jöttem😚😚😚
Krisz aki Csikász
Eh
watches best
watches best Hónapja
Thank you for 10cent bro gret from mumbai
HNGRY VII Rider
HNGRY VII Rider Hónapja
Akkor most a transzneműség betegség? Mert a vakokhoz hasonlítottad őket...
Szilvia Mészáros
Sajnálom, hogy ilyen szűklátökörű, nyomi csávóval kell leállni vitázni, aki nagyon messze áll bármiféle kommunikációs etikától. Respect Zsolti, hogy sokak helyett és nevében felvállalod a véleményed.
Ádám Czibulyás
Hallooo, Dis is Nandakumar from Kolkata. I'am happi to be your actual subscriber sir. It is such a beautiful day I wish you sincerely twice a day.
Laci
Laci Hónapja
Jaja,Ádám provokál,a mindenen viktimizáló lmbtqxy+3 -1x4 soha.
Klaudia Fülöp
Klaudia Fülöp Hónapja
Le a kalappal, hogy erre ilyen jól és higgadtan tudtál reagálni… nekem 5 perc után viszketett a tenyerem ettől a pesti sráctól…
Katie Funny
Katie Funny Hónapja
hu. 1. Ez az ember hisz is abban amit mond vagy fizetnek neki ezert? 2. Ha az elso az igaz akkor milyen szemellenzos programot tettek a szemuvegebe? A vak is latja (o bocsanat, innen kivulrol) hogy Magyarorszagnal korruptabb orszag nincs. Soroljam? Nem hiszem kene. Eppen most esett el 250 plusz 70 milliardos eus tamogatastol, csak azert mert korrupt az egesz kormany. Jaaaa hogy ez nincs propagandalva? Te mint maganember hangoztatnad ha valamit elb.sznal? 3. Vitatkozik a Kaleta ugy miatt? Inkabb szegyelnie kene mindenkinek aki fideszparti. DE meg egyik fideszestol sem hallottam hogy ezt mondana: szegyellem magam miatta. Ti igen? Milliardos csalasoknal arra hivatkozik hogy de a masik is? Ez arra emlekeztet mikor ovodaban buntetest kaptam azert mert atszoktem a kapun. En azzal vedekeztem hogy "de a Pistike is atment"... 4. En szemely szerint elmondtam a lanyomnak hogy van homoszexualitas. Hogy vannak lanyok akik a lanyokat szeretik es fiuk akik a fiukat. Es ennyi. Nem ragoztuk nem beszeltunk szexualis dolgokrol. Minek? A cel az hogy ha ugy erzi o is az akkor ne feljen elmondani mert az "nem normalis" plusz ha ilyet lat ne lepodjon meg. A szexualis felvilagositas meg raer. Es kulonben is a celom az hogy o kerdezzen. Es nem fogom azt mondani hogy az utcan andalgo leszbikus lanyok nem normalisak. Szeretik egymast es boldogok. Ennyi. En ugy gondolom hogy a nemi identitasa mindenkinek a maganugye. Csak eppen a magyar kormany szeret nemcsak az emberek zsebeben turkalni de most mar az ágyában is.
Erzsébet Papp
Erzsébet Papp Hónapja
Ádám ha nem vagy jól én megölellek
Angyal Anzsy
Angyal Anzsy Hónapja
मैं एक छड़ी हूं और उन्होंने यहां रहने के लिए भुगतान किया
Istvánné Fenyvesi
Szerencsére a pesti tv-t nagyon kevesen nézik a fenét nem érdekli!!!!!
Ádám Zempléni
Ez a far right az egyik legocsmányabb, leggyalázatosabb, leguszítóbb, legcsúsztatóbb csatorna, amely tökéletesen reprezentálja azt az elvet, hogy az ideológiából csak kevesen élnek meg jól, a többség meggyőződésből, ingyen ilyen hülye. Nem láttam a teljes videót, de azért mocskolódok, kiragadom a kontextusból és úgy vágom össze, hogy igazam legyen.
Márton Juhász
Márton Juhász Hónapja
mi az hogy nem lesz 100 százalékosan férfiból nő vagy fordítva? na most iratkoztam le erről a transzfób okádékról
Márton Juhász
Márton Juhász Hónapja
@Kristine Taylor nem trollkodok. szörnyű hogy ebben a szaros mucsai parasztországban még mindig ott tartunk hogy a baloldalt kell ilyenekről győzködni.
Kristine Taylor
Kristine Taylor Hónapja
HÁ! Egy troll :D
Reaction Mr. Bad
21:00 körül... el is mondta a választ az egész országot(éseut) is érintő "problémára"
Attila G
Attila G Hónapja
Nem az dönti el,hogy fiú vagyok vagy lány,hogy mi van a lábam között? Az úgy jó.... Ezt a baromságot.....És aki másképp gondolkodik az homofób,sötét,ősrégi gondolkodású,maradi...... Tényleg nem értem miközötök a mi gyermekeinkhez....Amelyik melegnek van gyermeke majd megtanítja ha akarja a sajátjának."Azt kellene negérteni?" nektek kellene megérteni,hogy sokunk nem akar a gyermekeink közelébe
Attila Bihari
Attila Bihari Hónapja
Sziasztok. Szolj mar neki, hogy reklamoztal neki. Egy botod de en chaina bol vagyok.
Dániel Laufer
Dániel Laufer Hónapja
A mérleg két nyelvén a serpenyő két végén effektus szindróma.
Dániel Laufer
Dániel Laufer Hónapja
Kontextusokba fűzve.
mike renton
mike renton Hónapja
Lehet hogy rejtett Ilona ez a vízfejű kopaszodó lányos kezű ???????
puppiravasz
puppiravasz Hónapja
Zsolti onnan tudják hogy melyik nem a domináns az Intersex-eknél hogy bár megvannak a nemi jellegek mind két nemi jellegből mindig az egyik nem működik.
Adam Ravasz
Adam Ravasz Hónapja
Gyurcsányista!!!
Štefan Ravasz
Štefan Ravasz Hónapja
Gyurcsányista!!!
puppiravasz
puppiravasz Hónapja
Gyurcsányista!!! Amúgy én küldtem el Vargának a videót!
Štefan Ravasz
Štefan Ravasz Hónapja
Nagy igazság.
Adam Ravasz
Adam Ravasz Hónapja
Igazad van.
Tim & Tom
Tim & Tom Hónapja
Szerettem volna végig nézni ezt a videót, mert nagyon szeretem az általad készített videókat kedves Zshow.💜 De sajnos nem tudtam, mert a " vita partnered" ostobasága egyszerűen bántja és sérti a fülemet.🙈
Erik Brendon Balogh
Túl vak baloldali vagy ehez a témához
#FalusiPékek
#FalusiPékek Hónapja
Fel építettél egy HUtown csatornát azzal hogy az 1-kanapén belül meg hívtál viszonylag híres személyeket mint például Paul Street Attilát, ezt a videót megnéztem azért mert nagyon kedvelem a tevékenységet. Aztán sokáig folytattad ezt a tevékenységet az 1-kanapét de aztán átmentél egy politikai irányzatba azzal, hogy baloldali politikusokat hívtál meg mint például Gyurcsány Ferencet, Jakab Pétert, vagy akár Dobrev klárát. fel építettél egy HUtown csatornát arra hogy a fiatalokat bevonzd, majd ezeket a gaz embereket beállítottad hazaszerető állam férfiaknak és nőknek. Egy hazaáruló vagy, és Varga Ádám egy igaza államférfi, akárhogy is szeretnéd ledegradálni sértéseiddel Válaszba jöhetnek az anyámat szidó kommentek, vagy egyenesen Zsolt fog letiltani mert a baloldalon cenzúra uralkodik
Gábor Tóth
Gábor Tóth Hónapja
Én nem foglak szidni, se téged, se anyádat, maximum sajnállak. A jobboldaliak ugyanúgy meg lettek hívva, csak nem fogadták el. Mellesleg Orbán 15 éve nem vitázott senkivel. Baloldali sajtó alatt, gondolom azt érted, amit a ner még nem szántott fel. A cenzúránál, a teljesség igénye nélkül megemlíteném a köz tv-t, ahova ellenzéki politikus, 4 évente öt percet mehet be. Arról a tv-ről beszélünk, ami alapvetően, a mi pénzünkből van fenntartva és az orbán rezsim, teljesen kisajátította.
Balasz Gabor
Balasz Gabor Hónapja
Torold a kommenteket es papolj az elfogadasrol
Kristine Taylor
Kristine Taylor Hónapja
😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛
Balasz Gabor
Balasz Gabor Hónapja
Zsoti az ugyved😛😛
Balasz Gabor
Balasz Gabor Hónapja
Zsoti a közgazdász😝😝
Balasz Gabor
Balasz Gabor Hónapja
Nem bunhodik meg a Szajer?tehat egy homokosnak bunhonie kell?te mondod!
Attila Mészáros
Attila Mészáros "... hogyan lehetséges akkor az, hogy a baloldal jóval több sajtó pert nyert a jobboldal ellen mint fordítva?" Ahha! Szóval nyíltan bevallod, hogy hazudoztok össze vissza? Jól van kisgyerek, csak így tovább. És ez egy érv b@zki!!!! Eszemmegáll!!!
Fanni Szegletes
Fanni Szegletes Hónapja
Ez egy közelmúltban megjelent német reklám: hutown.info/base/vide/kqRquZRiX4O5gLc.html Nem csak az látja aki rákeres, hanem bárki aki nézi a német tv-t. Mi a cél ezzel? Komolyan azt gondoljuk, hogy ettől lesz toleráns a társadalom? Lehet, hogy 100-ból 1 gyereket segít önmaga megismerésében, de a másik 99-et csak összezavarja. Hihetetlen mennyiségű inger éri így is a mai gyerekeket, egy kisebbség miatt nem vehetjük el az összes kisgyerektől azt az alapvető kapaszkodót, hogy a fiú fiú és a lány pedig lány. Ezernyi más módja lenne, hogy segítsük azokat a gyerekeket akik úgy érzik rossz testbe születtek. Ezzel nem toleráns, hanem identitászavaros gyerekeket nevelünk és alapvető dolog, hogy aki önmagával nincs harmóniában az a másikban is sokkal inkább a hibát keresi. A hermafroditizmus pedig sokkal ritkább, mint a videóban említett szélsőséges videók, úgyhogy ezzel érvelni szerintem elég nagy csúsztatás. Múltkor videa.hu-n beállítottam egy mesét a 4 éves lányomnak, közben elszaladtam zuhanyozni, fél perccel lekéstem a mese végét. Arra jöttem vissza, hogy Fekete Győr András magyarázza, hogy neki miért fontos a pride. Már a csapból is ez folyik. Engedjétek meg nekem, hogy a 4 éves lányomnak még sem hetero, sem homo, sem semmilyen szexualitásról ne beszéljek. Éppen elég sokfélék vagyunk e nélkül is, másképp is meg lehet tanítani, hogy mindenki más, és mindenkit fogadjunk el olyannak amilyen. De ha ezekről a folyamatokról ki merem mondani a véleményem, akkor az elfogadás jegyében leköpködnek, hogy egy homofób senkiházi vagyok. Nem álszent ez egy kicsit?
Fanni Szegletes
Fanni Szegletes Hónapja
@ZSHOW time Megragadtad a lényeget. Nyilván nem az a fél perc fogja meghatározni az életét, de szerinted a médiának egyáltalán nincs befolyása a társadalom gondolkodására? Álságosnak tartom, hogy ha valaki egy globális folyamat ellen megszólal akkor úgy állítják be, mint ha az adott csoport tagjait gyűlölné. Ott van például Bagdy Emőke aki egy rossz szót sem szólt a homoszexuálisokról, csak kifejtette, hogy óvodásoknak miért nem valók a gender mesekönyvek. Hihetetlen méretű gyűlöletkampány indult ellene. Szerinted ez rendben van? Elfogadunk mindenkit, de csak addig amíg egyetért velünk. Nekem nem ezt jelenti az elfogadás.
Orbán Viktor Koldustarisznyája
"aki önmagával nincs harmóniában, az a másikban is sokkal inkább a hibát keresi." Te írtad ezt.
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Amiota a gyermeked latta Fegyőrt a Prideról beszelni, milyen változásokat vettél eszre rajta? Mit gondolsz pontosan, milyen hátrányok érték őt emiatt, miben befolyasolja ez a felnőttkorát? Szerintem te vagy az, aki ebbe többet látott. A gyereknek 4 évesen semmi dolga a szexualitással ez tény, de elfogadásta es szeretetre nem lehet elég korán elkezdeni tanítani. Nem, nem Fegyőrnek. Hanem neked!
Csaba Magdás
Csaba Magdás Hónapja
Én megnéznék egy beszélgetést közted meg Ádám közt már csak azért is mert én nézem mindkettőtök videóit van amiben neked adok igazat van amiben Ádámnak,de szerintem ti ketten le tudnátok folytatni egy normális vitát és nem lenne az mint Dudaháziéknál mert azok tényleg agyhalottak
Noobmester 69
Noobmester 69 Hónapja
Nincs pénze lávalámpára? :D
Péter Szaniszló
Hát de én Amerikai bot vagyok!
Zoltán Kiss-Jakab
Ez az Ádám tényleg elhiszi, amiket mond? Szánalmas.
1899gabor
1899gabor Hónapja
Egy hős vagy Zsolt, rögtön áldozat-pózba vágtad magad az elején 🤡
magyar konyha
magyar konyha 26 napja
Hogyhogy áldozat pózba vágta magát? Én ilyet nem láttam egyszerűen elmondta ő is a véleményét egyébként megnéztem azt hogy ehhez a csatornához miket kommentelsz és ettől csak egy kérdésem maradt. Miért kell minden videó alá kommentelni ha nem szimpatizálsz vele!
Luca Száraz
Luca Száraz Hónapja
De azért Ádám mögött szívárvány ként vannak kirakva a láva lámpák😌😂(lehet hogy valami rejtett segítség kérés🧐😂)
László Illés
László Illés Hónapja
Gusztustalan és hányinger ahogy rátelepedtek a szivárvány színre az aberráltak. Ezt is sikerült elqurni a világába. Sajnos a szivárvány szín elveszíti a szépségét, hála az agresszív propaganda nyomulásnak.
Bunny Chan
Bunny Chan Hónapja
Nem tudom, hogy te az a típus vagy-e aki elnevezi a rajongóit (pl Maris muffinoknak hívja a nézőit), de én támogatom, hogy a nézőidet hívd indiai botoknak. Amikor live-olnál (úristen de hülyén lehet ezt leírni, nincs erre valami jobb megoldás? xd) és valaki feliratkozna kiírná, hogy "xy indiai bot lett." :D
Sophie Karma
Sophie Karma Hónapja
Az éremnek nem két oldala van hanem 3. Ott a pereme!
Mona Diósyné
Mona Diósyné Hónapja
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Gábor Tóth
Gábor Tóth Hónapja
Ment is a like, illetve a komment a tárgyvideó alá, amire reflektálsz. 11 év ner, folyamatos uszítás és gyülölködés után még mindig meg tudok ütközni, az ádámhoz hasonló hazaárulók szégyentelenségén. Ez van. Remélem egyszer majd elcsíplek pár szóra a 4% gym-ben.
László Kovács
ZSOLTÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!! Egy ilyen magas labdát hogy nem lehet lecsapni???!!!! A kaleta ügyben azért született ilyen enyhe ítélet, mert a fideszes ügyészség ezt a büntetést indítványozta. Pont. "....ha a bíróság a bűnösséget beismerő nyilatkozatot az előkészítő ülésen fogadta el, nem szabhat ki hátrányosabb büntetést, illetve nem alkalmazhat hátrányosabb intézkedést, mint amelyet a vádirat, illetve az ügyészi indítvány tartalmaz...." BASZDMEG ZSOLTI!!!... én bírlak, de ne bénázz már légyszíves, ez 1000szer elhangzott már!
Orbán Viktor Koldustarisznyája
@ZSHOW time Egy arcátlan sunyi ferdítő/hazug/csúsztató alakkal szemben le kell csapni a ziccert. Mikor szemforgatva magyarázza, hogy nem szólt bele a kormány a Kaleta ügybe, mer "nem szabad!" 😄 az egy frappáns választ kíván. Nem ilyen fura mellé beszélést.
László Kovács
@ZSHOW time ...küldtem linket... de eltűnt. Sebaj, a 24.hun van egy cikk a témában, illetve nézd meg (ha még nem láttad) a Gulyás Marci videóját Polt Péterről. Régebbi, mint a kaleta ügy, de minden fontos benne van: a fidesznek semmi gondja a független bíróságokkal, amíg az ügyészséget Orbán irányítja, nincs félnivalója!
László Kovács
@ZSHOW time Zsolti, ... bocs, nem akarok beleszólni, hogy a saját videódban kin- és mit kérsz számon. Viszont amikor hallgattam a reakciódat, kicsit olyan érzésem volt, mintha a nürnbergi perben a környezetszennyezés lett volna a legsúlyosabb vádpont a nácikkal szemben. Ezzel kezdte az Ádám: '...Úgy állítod be a kaleta ügyet, mintha a fidesz jóvoltából nem kapott volna szigorú büntetést.... jól tudod, hogy a fidesz nem szólhat bele a független bíróság működésébe..." , tehát ez volt a felvetése az embernek! Erre te mindenfélét felhoztál, csak a legfontosabbat nem: a kaleta ügyben az az ítélet született meg, amelyet a Polt Péter (exfideszes) főügyész által vezetett ügyészség indítványozott, és amelytől a független bíróságnak NEM volt módja felfelé eltérni, csak lefelé (lásd az előző kommentemet). A kaleta ítéletnek messze ez a legfontosabb aspektusa!! Zsolti, te sokat említed a kaleta ügyet, arra kérlek, ennek egy kicsit járj utána. Ez minden kaleta vitában az adu ász!! ... Polt Péter ügyészsége vs független bíróság.... ...Ja mindjárt küldök 1 linket a témában, ha ráérsz nézd meg!
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Ez igy van. De az eredeti felvetes az volt, hogy a politika elvileg nem szol bele az ügyészség döntésébe. Ezért az azon kívüli indokokat mondtam el.
Lin King
Lin King Hónapja
Lenne egy kédésem libsi banda (már ha a kommentem nem tűnik el). Nem beszéltek propagandáról, de itt londonban és egyéb nyugati városokban a mai napig a képembe nyomják az lgbt agendát. A mediába és minden olyan munkahelyen ahol valamilyen szinten megjelenik a reklám (TFL, Global és minden amiben található marketing) lassan kizárólag kissebségi, vagy egyéb sexuális beállítottságú embereket alkalmaznak. Az összes cég a torkodon nyomja le a kib@szott szivárványos logóját és nőnek öltözött férfiak domborítanak a plakát/weboldalaikon egész júniusban. Itt már nincs fehér heteró férfi mint példakép - aki az összes elmaradott civilizációt felemelte; most már nincs szükség a fehér emberre, aki az összes elmaradott, barbár kultúrát tanította a civilizált életmódra. Miért nem takarodtok Saudi Arabiába tüntetni? Quatarban hányan futkostok be majd a VB meccsre szivárványos zászlóval? Hányan öltöztök Mohammednek a következő pridekor és vonaglatok majd Dubaii ban? Vagy csak olyan nyugati kultúrákat fertőztök meg, aki befogadta a fajtátokat és kiemelt benneteket a mocsokból? Ezen gondolkozzatok el "kedves" liberó "barátaim".
Lin King
Lin King Hónapja
@Orbán Viktor Koldustarisznyája Neked ki osztott itt lapot macskajancsi?
Orbán Viktor Koldustarisznyája
Aki a romlott liberók kenyerét eszi, az ne nyávogjon a libsik miatt, mint a kismacska!
Lin King
Lin King Hónapja
@ZSHOW time Én nem vagyok radikális jobboldali, sőt tovább mennék; a gyomrom forgott, mikor az Edda és a férje ocsmányan viselkedett veled anno a vita során. Sajnos ez fordítva is igaz, mikor az antifa és hasonló szélsőbalos erők támadnak olyan konzervatív embereket, akik csak a véleményüket mondják el és kiállnak mellette. Nekem egyszerűen azzal van bajom, hogy akaratom ellenére sugároznak olyan tartalmakat főműsoridőben, amihez kisgyerekek hozzá férnek. És ezt nem csak a homosexuális tartalomra értem, hanem minden fajta provokatív tartalomra. Ateista vagyok, de nem támadom az egyházat, nem teszek különbséget bőr szín között és ha hiszed ha nem, pridera sem járok ki a korlátok mögé mocskos b*zizni. 2008 óta vagyok kint és tisztában vagyok a fideszes tábor "aki nem itt él, ne szavazzon" ki nem mondott agendájával. Én egy napon mégis csak haza szeretnék térni, mert kizárólag a párom és én szeretnénk arról dönteni, hogy a gyermekeim mikor és kitől szerzik a felvilágosítást. Ez nem azt jelenti bigot vagyok és homofóbot nevelek belőlük, egyszerüen csak kiállok az erkölcseimért.
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Nekem is lenne kerdesem; Ha ennyire jól látja a dolgokat a kormány, ennyire jó irányba haladunk a szivarvanyos angolokhoz képest, miért nem maradtál itthon, miért nem jössz haza? Hiszen megmondta az Edda: itt élned, halnod kell!
Attila Léránt
Attila Léránt Hónapja
Gyere haza ide a drótkerítéssel ölelt hazába. Problem solved...😁
E46tour'ing alain
lenni kicsi indiai beszélni kicsit magyar szeretni Zshowtime nem érteni mit jelent BOT
sandor koros
sandor koros Hónapja
Nem bírtam végignézni. Már korábban eljutottam arra a pontra, hogy a kormányoldalt nem vagyok képes meghallgatni. Nem azért, mert nem értek egyet velük, vagy mert "diktatúra", "korrupció", stb... Egyszerűen olyan mértékben süketek mindenki másra, olyan mértékig tagadják bármi külső felvetés jogosságát, olyannyira nem fontolnak meg semmit, olyannyira csak arra hajlandóak, hogy igazolják/védjék/legitimálják a saját oldalukat, hogy az nem emberi. Amikor azt látom az ő oldalukon, hogy az önképük szerint minden szép, igaz, helyes, ami tőlük ered, akkor azt kell mondanom, hogy ez egy szekta, és nem önálló, szuverén emberek közössége, és lehet bármiben igazuk (mert valamiben igazuk kell legyen, ez a normális - mindenben azonban nem lehet, mindent nem láthatnak jól), én már nem vagyok kíváncsi rájuk. Én olyanokra vagyok kíváncsi, akik olykor tévednek, belátók, akiknek kétségeik vannak, akik kritikusak akár a sajátjaikkal szemben is: tehát szuverén morális lények, vagyis emberek...
János Mikler
János Mikler Hónapja
Te, v@rj@em beléd, akár honnan is nézem pont ugyan ezt csinálja az összes sz@&&@r házi "oldal." :D Vagy nem? Mindegyik a saját igazát MINT AZ ÁLLAT fröcsögve üvölti, és hogy azaz igaz. :D
Darth hugymurugy Vectivus
Aki hölgyezi a csajt az nem tudja …
Horvath Margo
Horvath Margo Hónapja
Eléggé irritáló ennek az Ádámnak a beszéde, a viselkedése és a gondolkodása is! Szomorú, hogy amit mond azt el is hiszi! Nagyon jó lett a videó, megint bebizonyítottad, hogy különb vagy ezeknél az embereknél!
Homloklebeny terápia
Melegpropaganda
Anna Bori
Anna Bori Hónapja
Akármennyi időt hagyok ki, mert nincs időm videót nézni, de ide mindig jó bejönni! Bírlak! Nagyon jó vagy!
Erzsébet Tornyai
Ne törődj senkivel! Jó, érdekes ertelmes Ember vagy! Nagyon kedvelem a videóidat! Hetero😃67 éves nagymama vagyok, persze nem a krumplis, és nem a kezet csókolok közül.❤️
Sz. Adam
Sz. Adam Hónapja
Azért nem kell ferditeni. Nem csak sajtòpereket nyertek, hanem ezer másféle ügyben is verték a Fideszt a bìròságon. Egyébként a Gyöngyöspata ügyben is, pedig arra egy egész kampányt húztak rá
Szandra Górowski
Ádámra nincsenek szavak. Tipikusan az a gyerek, aki okosabb mindenkinél és elhiszi azt, hogy csak az van ami az ő bucijában van. De ezt az okosságot még hirdeti is?! Nonszensz. Zsolti minden tiszteletem azért, hogy ilyen higgadtan tudtál választ adni ennek az embernek. Borzasztóan sok szemellenzős ember van a világon. Örülök, hogy értelmesebb videókat gyártasz, mint egyesek.... Csak így tovább. Üdv: Egy Indiai Robot. 😘
László Illés
László Illés Hónapja
Miért nem válaszolsz Ádám kérdésére? NEM-el szavazol a feltett kérdésekre vagy IGEN-el?
László Illés
László Illés Hónapja
@Orbán Viktor Koldustarisznyája Hát ne vegye komolyan. DE elhangzott egy kérdés Ádámtól és nem reagált rá nyíltan! Pedig egy egyszerű eldöntendő kérdés volt, mégis kitért előle. MIÉRT?
Orbán Viktor Koldustarisznyája
Csak a bolondok veszik komolyan, az Orbán szavazósdit.
epo1980
epo1980 Hónapja
ez a csávó vallásos meggyőződéssel fideszes, durván erős kognitív disszonanciával, soha nem fogod meggyőzni semmiről. a legrosszabb, hogy offenzív is. rohadtul irritáló. meg hát hülyeségeket is beszél. felesleges reagálni a marhaságaira, csak tovább triggereled.
Richárd Pap
Richárd Pap Hónapja
Számomra ez a pesti tv úgyanolyan mint a fidesz tele hazúgságokkal tele állszentséggel habi nagy be mondásokkal hozzá nem értéssel megnemértem milyen jógón próbállja meg ki mosni Szajert??? Hogy ekveszett mindene és a brűsszeli fieztése is. A kaletta stoty egyenesen úndórító ahogy mosni akarja szánalams
Balázs Wlacsil
Balázs Wlacsil Hónapja
Rohadt vakok. Még meggyőzik a gyermekeinket, hogy nem látni normális...
Tamás Fehéri
Tamás Fehéri Hónapja
Értem, hogy illik végignézni, amiről véleményt alkotok, de bocs, ezt a kormány nyaloncot.... Izé, elfelejtettem a nevét, képtelen voltam.
Tamásné Regős
Te ugyan ezt csinálod! Csak az ellenzéki oldalon "jó pénzér"!
Máté Kovács
Máté Kovács Hónapja
1., Elég komoly érvelési hibára vall ádámtól, hogy mindig másra mutogat. 2., És nem jelöl meg információihoz forrást. Csak pár észrevétel.
Luca Márkus
Luca Márkus Hónapja
Ádám a pride-on nyújtott, óvodások szintjét sem megütő teljesítményével bebizonyitotta, hogy szakmailag teljesen alkalmatlan. Televíziózás közelébe sem engedném, annyira kellemetlen amit csinál.
Tamás Vári
Tamás Vári Hónapja
Szellemi főlény Zsoltinál: lvl 9999
Kovacs Gergo
Kovacs Gergo Hónapja
Kedvellek, de mindig kisarkitott peldakat hozol, es elfogultan nyilatkozol bizonyos temakban. Hova tunt az objektivitas?
Andrea Jámbor
Andrea Jámbor Hónapja
Zsolti! Minden szavaddal egyetértek!
Vica
Vica Hónapja
Varga Àdàm egy ukrajnai bevàndorlò senki, iskolàs koràban mindenki bàntotta, azèrt ilyen most szerintem, a melegeken akarja kièlni magàt.. 😅 Buta nagyon ès teszi magàt nagy okosnak.
Gergely Balázs
Gergely Balázs Hónapja
Támogatja e- ön hogy Ádámka fejét ami beszorult a fecsúti ártány valagába,fogóval és egyéb eszközökkel húzzuk ki?!XD;)
Danny3333333333
Danny3333333333 Hónapja
Szerintem egyébként az hiba, hogy a transzokat is bevették az LMBTQ-ba, ugyanis ők azzal, hogy át akarják magukat operáltatni, gyakorlatilag ellene mennek az LMBTQ-nak, ami azt hirdeti, hogy fogadd el úgy magad ahogy vagy, arról nem is beszélve, hogy ők tulajdonképpen heterók.
Sentiment_
Sentiment_ Hónapja
Nem pròbálták titkosìtani A büntetése a hatályos jogszabályok szerint reális volt, a liberális wmn is lehozta Olvasd el Amíg valaki nem molesztál gyereket - csak képeket tárol (ami ráadásul egyrendbeli bűncselekmény tehát a törvények szerint mindegy hogy egyet, húszat vagy ezret tárol) és büntetlen előéletű akkor ennyi
Szilvi Trafnek
Szilvi Trafnek Hónapja
Nem csak próbálták titkosítani, hanem 10 évre titkosították hvg.hu/itthon/20200217_kaleta_kulugyi_bizottsag_titkositas
But Why
But Why Hónapja
Szeretem a videóid, de a bevagott, gyerekek szamara gyarott videok kimosdatasánál, vagy csak elnéző magyarázásánál elszomorodom. Utalom h a kormany ki akarja radirozni a nemi kisebbsegeket a koztudatbol, es titeket hasznal h legyen kit utalni....de utalom h hollywood divatot diktal hogy kb kotelezo a melegseg es egy lista mas kisebbseg minden filmjebe akar van muveszi, tartalmi celja akar nincs. Utalom h a reklam cegek a divathullamra felulve gyartjak ezt a profitert es 0 meggyozodesbol,hanem alapos marketing vizsgalatok alapjan,es hogy a politika detto csak mas iranybol...van itt valahol arany kozeput? Zsolt, en a kisgyerekemet nem szeretnem a nemi kisebbsegek ugyeivel megismertetni, amig fel nem merul nala egyaltalan maga a nemiseg kerdese. Kb igy nevelem a leg gendersemlegesebben mert fingja nincs h mik a nemi elvarasok mert sosem téma, es az eletmodjaban sem jatszik szerepet (nem tomjuk rozsaszin/kékkel, autoval babaval, stb... azt csinal valaszt ami erdekli), es nagyon remelem leszunk olyan viszonyban vele ha kicsit megno, hogy tudok vele beszelgetni pl a meleg ismerosoket felhozva peldanak. De ebbol a sesamistreet jellegu oktatasbol tenyleg veletlenul se kerek. Bocs.
Tamás Vári
Tamás Vári Hónapja
Eddig csak azt hittem, hogy Ádám főállású nyalógép csupán és elég buta hozzá, de ez a bohohóckodás a Prideon, gondolom saját ötletből, már nekem volt kínos.
Zizo
Zizo Hónapja
Ok, lebuktam 😁 Jógázom, szárim is van, szanszkrit írás tarkítja a lakásom és rengeteg könyvet olvastam Indiáról 😉 Kár időt és energiát pazarolni ezekre az ostoba demagóg videókra. Hatalmas az intellektuális szakadék kettőtök között és a két kommentszekció között is. A túloldalon határozottan szegényes az eszköztár és vhogy az az érzésem, amikor a fiatalembert hallgatom, hogy "hülyegyerekekhez" beszél, nem felnőtt, intelligens emberekhez. A kommunikációja katasztrófa. A mondandója pedig nem építő, hanem romboló. Ez az egyik legfőbb különbség a két csatorna között. 🕉️
Tomi Szabó
Tomi Szabó Hónapja
Valaki linkelné az idézett videót? Komolyan nem lelem. (Szeretnék horror filmet nézni. :))))
Barnabás Kiss
Barnabás Kiss Hónapja
Lelepleztek, ismétlem lelepleztek, Gupta out.
Tünde Molnár
Tünde Molnár Hónapja
En ezt vegig se bírtam nézni...bocsi Zsolti 7 percnél bezárom. Engem felbosszant , hogy ilyen létezhet én már ki vagyok teljesen ezektől az emberektől. Számomra ez fizikailag fájdalmas,hogy ez a muki komolyan gondolja ,amit mond.... érthetetlen.....kitartást Zsolti csodálom,hogy nem kaptál még agyvérzést és nem értem,hogy tudsz ilyen higgadt és józan maradni ❤️
Tünde Molnár
Tünde Molnár Hónapja
@But Why :)
But Why
But Why Hónapja
"Felbosszant, hogy ilyen létezhet." LÉTEZHET... mintha engedelyhez lenne kotve a letezese.......azt értem ha idegesit, kiakaszt, nem ertesz egyet vele (én sem), de tudod kiket szokott valakiknek a LÉTEZÉSE is bosszantani, pont azokat, akiktől, ha jol sejtem a leginkább elhatárolodnál. Azert akadtam le ezen, mert nem az elso, hogy egy amugy elfogadasparti megszolalas egyenesen megszüntetne dolgokat amivel nem ert egyet (viszont még nem nyilvanvo bűn) jelen esetben egy piti troll... es szeretnel egy elfogado ,tolerans vilagot....
István Bartha
István Bartha Hónapja
Őszinte elismerésem Zsolt, hogy miket tudsz végignézni. Én ezeket a bevágásokat sem bírtam.
Tamás Tibor
Tamás Tibor Hónapja
Összegezve az Ádám érveit: - Feleslegesek és irányítottak a kérdések, de mivel te is ezt válaszolnád, ezért nincs velük gond. - Már azon is akadjunk ki, ha valaki csak megmeri említeni a sikkasztást, micsoda pofátlan dolog ez! + Vonjuk kérdőre az illetőt, hogy egyáltalán volt-e joga erről neki beszélni! - Akadjunk fenn bármin, ami egy nyilvánosságot megrázó ügy kapcsán felmerült, és kérdőjelezzük meg ezt. Ez majd akkor semmissé teszi a többi bűncselekményt is! - Mindegy mivel bukik meg egy magasrangú párttag, a lényeg, hogy ezt máshol is csinálják, ezért ne rójjuk már fel neki basszus! - Egy kormánypárttag kevés büntetést kap a pedofiliáért? Ugyan tesó, biztos nem azért, mert párttag! Ilyen a törvény! - Lehallgatási botrány? Közszereplők megfigyelése? Ez kamu, ezt már meg is cáfolták! (semmi hivatkozás, ezt hidd el nekem, hogy így van, én ezt olvastam) - Milliárdok kiszervezése. Érv.: Szó nincs milliárdok kiszervezéséről. Pont Második érv.: Egy másik kormány is csinált baromságot, lépjünk már túl ezen! Köszi. (Körülbelül, mintha a bíróságon egy ügyész azzal védekezne, hogy hát, de a múlt héten a Pista is kivégezte a szomszédját, a Józsi látta a hírekben, és csak ezért csinálta ő is...) Tovább már nem bírtam hallgatni ezt a végtelenül naiv és teljesen vak szemléletmódot, amit az Ádám képvisel...
Dániel Szécsényi
Én becsülöm benned Zsolti hogy ennyi energiád és akaratod van még mindig ezzel kűzdeni, és megvédeni a jogainkat még az ilyen alacsony érzelmi intelligenciájú emberekkel szemben is. Respekt
Dóra Molnár
Dóra Molnár Hónapja
Sokan nem értik miért támadják a melegek ezt a törvényt. Nem azért mert meleggé akarjuk nevelni a gyerekeket (nem is lehet), hanem azért, hogy megvédjük őket a kirekesztéstől, a bullyingtől. A melegek nagy része már nem foglalkozik azzal, ha leb-zizzák őket, de egy gyermek ezt egészen máshogy éli meg, pláne ha saját magát sem fogadja el. Szóval itt nem is inkább rólunk van szó, hanem a ti gyereketeikről. Olvastam már olyan kommentet is, hogy azzal kinek lesz jobb, ha nem piszkálják a meleg gyereket? Csak annak az egy meleg gyereknek. De azt sem fogják fel, hogy a toleranciával nem csak a melegek nyernek, hanem minden gyerek akit bármi más tulajdonsága miatt piszkálhatnak.
tomi8821
tomi8821 Hónapja
Pesti tv , nézettség nuku🤣🤣🤣🤣
Ibolya Csaki
Ibolya Csaki Hónapja
Nagylány, Te egy balos görény vagy.
Ferenczik-Lévai Fanni
Kaletát a kormány csempészte haza. Ennyi.
Sandor Gera
Sandor Gera Hónapja
Még mindig le se szarom ezt az egészet😂 de akik gyerekeknek adgyák ezt elő...............ott helyben .............R.I.P.
DEMON YT
DEMON YT Hónapja
Im bot
Éva Arendaczky
Éva Arendaczky Hónapja
Osvát Zsolti a Pesti TV sztárja lett az elmúlt időkben...sőtt a tv legértelmesebb szösszenete
Pető Katalin
Pető Katalin Hónapja
Bocsi Zsolti, de ez annyira cringe (ez az Ádám), hogy nem bírom végignézni :/ felmegy a vérnyomásom tőle.
King Kong Mari
King Kong Mari Hónapja
Hát, lelepleztek! Ettől majd biztosan a fideszre szavazok.
whateverits1989
whateverits1989 Hónapja
"Van a jó vagyonosodás, és van a rossz vagyonosodás" mondja az Akadémia rendes tagja a videójában. Igen, a jó vagyonosodás az, ami törvényes, és piaci alapon történik, a rossz meg (többek közt) a közpénzek ellopása. :D Ha az derülne ki, hogy sorozatgyilkos van a Fideszben, és az lemondana, arra is ennyit reagálnának, hogy "Lemondott, tönkrement a karrierje, volt következménye"
Darklysm
Darklysm Hónapja
Vicces ahogy direkt kivágtad a videórészletet ahol a drag queen rázza a seggét és erre tanítja az ovodásokat. Libshit
LonnieMyName
LonnieMyName Hónapja
Rio de Janeiro Brazília, karnevál. Csak ennyit szeretnék hozzáfűzni.
Orbán Viktor Koldustarisznyája
Szétbasz az ideg, mi krumplis?
Noémi Kiss
Noémi Kiss Hónapja
Remélem a pesti tv-sek látni fogják ezt a kommentet. Srácok, titeket csak agymosottak istenítenek, akikkel meg tudjátok etetni a kirekesztő eszméiteket. Mi viszont tiszteletből követjük Zsoltit, mert tudjuk, hogy ő az eszét is használja!:))
Damien Knight
Damien Knight Hónapja
Az indiai botok nevében...szívesen ;)
Milán Magyaródi
बहुत अच्छा वीडियो बन गया
Erika Demeter
Erika Demeter Hónapja
Tudom, jobban érzi magát az ember és önérzet és igazságérzet, stb de nem kell ez, fölösleges. Az anyukám mindig azt mondta, ha korpa közé keveredsz, megesznek a disznók.
L4S2L0 •
L4S2L0 • Hónapja
Felnőtt ember kimegy oda mikrofonnal provokálni... Őszintén kérdrzem, komolyan tudja ezek után őt venni bárki? Kíváncsi lennék, hogy a miniszterelnök úrnak, ha ezt megmutatnák élő adásban, mit reagálna, mit mondana erről? Hogy igenis ő egy fideszes, ő engem képvisel ezzel?! Kizártnak tartom... A pesti tv egy vicc. Olyan, mint amikor gyerekként becsöngettünk és elfutottunk...
Lego Musk
Lego Musk Hónapja
@LesBea67 szegény elmebeteg
LesBea67
LesBea67 Hónapja
@Orbán Viktor Koldustarisznyája Ez alól a DK sem kivétel Ammarpussy
Orbán Viktor Koldustarisznyája
Vacak kis troll az összes nyalonc. Ezt a nyelvet érti a fidesz tábor, kereslet-kínálat.
DaT0nkee
DaT0nkee Hónapja
Szerintem ez a fickó látens homoszexuális.
Következő
LISA - 'LALISA' M/V
3:27
Megtekintés 211 M
LISA - 'LALISA' M/V
3:27
Megtekintés 211 M
ITZY “LOCO” M/V
3:53
Megtekintés 25 M