Sötét

|ELŐZETES| 4FALKÖZÖTT KISS RÉKÁVAL | ÉVADPREMIER (16+) 

Feliratkozás
Megtekintés 33 E
98% 1 100 17

INSTA: osvvath_zsolt​​

Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: www.paypal.com/paypalme/zshow...

A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! www.patreon.com/zshowtime

​​HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU, HELLO@CHARITIME.HU

Közzététel:

 

2021.aug. 3.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 169   
Le a Nép Butítással
😱😱😱😱hutown.info/base/vide/t4h1lI93g2ePgJY.html
dezső lakatos
dezső lakatos Hónapja
Már csütörtök van!!! Nem birok már várni!! Követelem most nyomd meg a feltöltés gombot! 😁🥰😍😘🏳️‍🌈 tudom sirni fogok rajta, de nagyon várom már hogy a teljes részt lássam.
ladygaga86
ladygaga86 Hónapja
baromi szomorú, hogy ilyen világban élünk, ahol azért bántunk valakit mert önmaga, és nem húz állarcot. siralmas, pont ezért sem szeretnék többek között gyereket.
Andrea Bora
Andrea Bora Hónapja
Csúnya ezt mondani és lehet gonosz leszek de én hiszek a karmában, valószínűnek tartom, hogy az anya múltbéli homofóbiaja miatt kellett ezt a büntetést atélnie.
Attila Kovár
Attila Kovár Hónapja
"Más". Ha definiálnia kellene, a legtöbb ember azt mondaná: eltér az átlagtól. Valaki MÁSként étkezik. Van akinek MÁS a szexuális beállítottsága. Előfordul olyan aki MÁSként öltözik. Akad aki MÁShogy gondolkodik. A reklámok, a popkultúra azt sugallják: legyél más! Tűnj ki a tömegből! Éld az életed! És ha valaki MÁSként él egyből megbélyegzi a környezete. Ez alapján bárkit gyűlölhetünk, és kis hazánkban meg is tesszük. :(
Gabbie
Gabbie Hónapja
Aki dislike-olja ezt a videót annak nincs szíve. 😔
Bernadette Csibi
Van egy 5 éves kis fiam.. rettegek milyen világ vár ra ..
Hargas Róbert
Hargas Róbert Hónapja
Zsolt milyeik volt ez a gyülekezet??
Rebeka Béni
Rebeka Béni Hónapja
Igazán erős nő, őt tényleg beküldeném minden egyes létező iskolába, hogy minden gyerek hallgassa meg!!! Ja és nyilván minden felnőttre is ráférne. (Én már mettől az előzetestől kibuktam..)
V. Ádám
V. Ádám Hónapja
Mindenkinek mást kell megtanulnia ebben az életben.
István Galambos
Hiánypótló műsor, pont a legjobbkor. :) Köszönjük Zsolt. :)
Mariann Komives
Mariann Komives Hónapja
😢😢
Fruzsina Batanovics
Megrázó hallgatni és látni ezt az egészet. Nagyon sajnálom! Remélem sokakhoz eljut majd ez a videó!
Boglárka Regina Horvàth
😭😭😭Na jó megszakadt a szivem ..Anyaként ezt hallgatni borzalmas volt.Réka annyira sajnàlom
Black Light 999
Black Light 999 Hónapja
Akik egy ilyen videot dislikeolnak azok miért? Ennyire nem lehet embernek lenni?
Burgonya Hercegnő
Ők nem emberek, ők csak önzően léteznek, és kiélnek minden vágyat, energiát amiből akár mások is kaphatnának :) Én pont ezért bízom a karmában
Kata Varga
Kata Varga Hónapja
Amikor tudatosult bennem, hogy Réka az, akinek a történetét felolvastad, rá kellett jönnöm, hogy ezt az epizódot nagy valószínűséggel kihagyom... Nem a fejem dugom homokba, hisz tudom, hogy ez és ehhez hasonló, talán rosszabb esetek is vannak, de azt hiszem jelen pillanatban lelkileg ez nagyon megviselne. Nem mondom, hogy részletekben, hosszú napokon keresztül nem fogom egyszer megnézni, de ma, most biztosan nem. Köszönöm Rékának és neked is Zsolti, hogy adtok esélyt arra, hogy lássák mások, tudatosodjon bennük, hogy mit is tesznek mások csak azért, mert valaki fel meri vállalni azt, hogy szeret... Rékának és az egész családjának kívánok sok erőt, egészséget.❤️
Botmixer Botmixer
A hős! Amióta megsértettem az édesanyját és lányának emlékét, azóta egyfolytában a fejemben van Réka története. A hitetlenség bántotta a lány emlékét. Egyszerűen képtelen voltam elhinni, hogy van ilyen. Majdnem minden nap gondolok erre a lányra. Akkor elnézést kértem itt a fórumon az édesanyjától. Bocsánatot, hogy a történetét kétségbe vontam. Higgye el kedves Réka, minden nap fejemben van azóta a lánya története.
Botmixer Botmixer
@Zoltan Janos Tar :))))) köszönöm Zoltán.
Zoltan Janos Tar
@Botmixer Botmixer Kedves Mixer. Kötélbôl vannak az idegeid, nem tudom, mondták-e már. immunis vagy a Trollvírusra, ezek szerint.
Botmixer Botmixer
@Zoltan Janos Tar Kedves Zoltán. Persze, hogy nem idegesítettem fel magam. Máskülönben nem tudtam volna normális hangnemben írni. Ha az a cél, hogy az ember dühösen ordibáljon, akkor a célt nem érték el.
Zoltan Janos Tar
@Botmixer Botmixer Tévedsz. Kizárólag provokáció volt, semmi több. A kiváltó ok is lényegtelen. Az, h a normalitás keretein belül válaszolgattál nekik, csak olaj a tûzre. Remélem, nem idegesítetted fel magad túlságosan, ugyanis ez volt a céljuk. (vagy célja!)
Botmixer Botmixer
@Zoltan Janos Tar Kedves János. Talán valóban csak provokálnak, de inkább azt érzem, hogy képtelenek elengedni egy pre-koncepciót.
Tündi
Tündi Hónapja
Eszméletlen Tanulságos lesz már most látszik 😊
Interferencia Statikus
Elképesztő, hogy ilyen megtörténhet.. Egyszerűen nem értem miért kell bántani valakit, csak azért mert meleg.
Suzy Suzy
Suzy Suzy Hónapja
💚
filctollas
filctollas Hónapja
Ki fognak térni joghatály valamint hatáskör és illetékesség témájában írt könyveire is?
Lotte
Lotte Hónapja
Először az Avenged Sevenfold So far away magyar feliratos videó komment szekciójában találkoztam Réka kommentjével, és akkor rá is mentem a csatornájára, ahol megtaláltam Krisztina emlékére készült videót. A történetét akkor ugyan még nem ismertem, de akkor is megérintett pusztán a tudat, hogy egy ilyen fiatal lánynak ilyen korán el kellett mennie. Talán egy év is eltelt, mire újra felfedeztem a kommentjeit, immár Fókuszcsoport és Zshowtime videók alatt, mondanom sem kell, egyből szimpatikus lett. A teljes történetet egy cikkben olvastam el, meg nem mondom melyik oldalon, de zokogtam. Csak úgy, mint Zsolti videóján. Én is leszbikus vagyok. Engem nem bántottak még, mert nem vállalom fel sehol, de tudom, hogy nem fogom tudni elkerülni. Kedves Réka, ha ezt olvasod, szeretném megköszönni, hogy kiállsz mellettünk. Biztos vagyok benne, hogy a lányod is büszke az anyukájára, aki nem hallgat el, akkor sem ha a kormánynak ez a célja. Kitartást, erős vagy! A legjobbakat.
Zsuzsi Szmrecsányi
Fú.. Nekem már ez is torokszorongató... 😔😔😔
Susie Aerialist
Susie Aerialist Hónapja
Anyaként számomra szinte elviselhetetlen fájdalmas ez a történet.. és még mennyi ilyen van.. nem.tudom, meg tudom-e majd nézni.. 😪
Dr. Tódi
Dr. Tódi Hónapja
Oszt ennek a történetnek mi vót a lényege?
Dr. Tódi
Dr. Tódi Hónapja
@krisztina0203 Hogy hogy mi? Kérdést tettem fel, viszont az kommentednek tényleg semmi értelme nem vót!
Dr. Tódi
Dr. Tódi Hónapja
Gondolkodom tehát vagyok! Ez idáig tiszta sor.
LesBea67
LesBea67 Hónapja
@Orbán Viktor Koldustarisznyája Ezért szórakozol Vica? "Magyar Hunor" style megint? Ostoba!
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Az, hogy az ilyen suttyókat gondolkodasra bírja.
Orbán Viktor Koldustarisznyája
Fideszes? 😖
Andie
Andie Hónapja
Nincsenek szavaim. 😢
Kiss Réka
Kiss Réka Hónapja
🙏🙏🙏
Ágika Apróka
Ágika Apróka Hónapja
Ugye ő nem az édesanya, akinek az üzenetét a múltkor felolvastad? 🙈
Atin
Atin Hónapja
monda is hogy ő az
Adrienn
Adrienn Hónapja
te jó ég ,három perces videó és már sírnom kell ,szőrnyű
Stitch
Stitch Hónapja
😞
Tünde Szolnoki
Tünde Szolnoki Hónapja
. Hát én mint anya, egy meleg fiú és egy heteró fiú anyukája nem teszek különbséget a két fiam között, ők a gyerekeim, nem meleg meg heteró , egyszerűen a gyerekeim .. habár felnőttek már, néha még rettegek ,hogy baja eshet valamelyiknek . Ez az anyuka nagyon sokat szenvedhetett ,mert elvesztette a gyerekét. Kérlek benneteket emberek ,ne tegyetek különbséget, mindenki egy emberi lény. Szívvel, lélekkel, bánattal, örömmel, fájdalommal, boldogsággal, emberi érzésekkel. Ne bántsuk egymást, fogadjuk el egymást 🙏❤
Fűbof Tábádu
Fűbof Tábádu Hónapja
És a gyermekvédelmi törvényekkel további ilyeneket készítenek elő. Kedves Réka, kitartást a továbbiakra is!
Coffee the Dragon
Az öngyilkosság alapból is világszinten vicc tárgya. Az külön téma. én is megéltem, és még lehet fogom is. De ez azért eléggé Karma attól függetlenül is a csajnak. Ami a gyereket illeti, alapból etikátlan szülni. #AntiNatalism
Kira Márki
Kira Márki Hónapja
Nem megy 😪😭🥺
Society
Society Hónapja
már ezen a bevezetőn elbőgtem magam, ömlöttek a könnyeim
LesBea67
LesBea67 Hónapja
Amikor Angel látta, hogy az Ammarpussy-esetet mennyi leszbikus ítélte el , utána Ő is megváltozott! Emiatt bocsánatot is kért. Persze könnyű olyat becsapni olyannal amiről semmit nem tud. Vagy aztán érintett lesz valahogy. Ebben most nem Vica a lényeg. Ha itt lehetne még, már Ő sem a Pesti tv álláspontját erősítené. Ezért kell megmutatni amit lehet normálisan. Nem Vica most a lényeg és a tettei! Hanem ami ehhez a történethez kapcsolódik.
Dániel Marton
Dániel Marton Hónapja
Aztakurva
Coffee the Dragon
Ez nem durva, ez elég átlagos, SAJNOS.De nyilván ezek nem mennek a hírekben, mert a kutyát se érdekli ugye....
Lengyel Délia
Lengyel Délia Hónapja
Most a megrázó sztori miatt 16+, vagy mert ez egy 4 fal közt előzetese?
Éva Szőke
Éva Szőke Hónapja
Szerintem mindkettő. Mostanában a reklámok előtt is bemondják, vagy azt, hogy 12 éven aluliak számára, vagy azt, hogy 16 éven aluliak számára nem való a reklámblokk. Majd jön egy samponreklám. 🤷
Beáta Macsári
Beáta Macsári Hónapja
Megrázó sztori gondolom, ha annyira a nyégy fal között miatt lenne, akkor ennyi erővel inkább 18+-os lenne
Csaba Molnár
Csaba Molnár Hónapja
Az a baj egyébként, hogy ennek a törvénynek és a Fidesz ténykedésének köszönhetően egyre több hasonló eset történhet majd. Szomorú és ijesztő is egyben még úgy is, hogy hetero férfiként nekem "nincs mitől félni", de nem akarok ilyen országban élni, ahol így működnek a dolgok - és nem csak a homofóbiára gondolok. Remélem, jövőre új irányt vesz az ország, mert visszafordíthatatlan következményei lesznek ennek, ami itt történik.
Csaba Molnár
Csaba Molnár Hónapja
@ImreJoe69 Ez tény, nem is erre céloztam, hanem arra, hogy normális országban nem adják a lovat az ilyenek alá, vagy olyanok alá, akik kifütyülik az ellenfelet, mert letérdel és még sorolhatnám. Ezzel a törvénnyel kb. felhatalmazta a Fidesz a homofóbokat, hogy "üsd a buzit".
ImreJoe69
ImreJoe69 Hónapja
Annyira naiv hozzáállás ez. Nem minden ennyire fekete és fehér. Ha más is kerül hatalomra 22-ben, az emberek az országban ugyanazok maradnak.
Alexandra Dezső
Mát most,csak ettől a 3 perctől is kirázott a hideg!
Halmos Györgyi
Halmos Györgyi Hónapja
Szegény lány! Szegény asszony! Szegény család! Pokoli... És még vajon hány ilyen vagy ehhez hasonló sors lehet az országban...
Alexandra Sajn
Alexandra Sajn Hónapja
Drága Réka! Az egyik legerősebb ember vagy, akit ismerek. Elképesztő számomra a kitartásod és pozitivitásod. El sem tudom mondani, hogy mennyire sajnálom, hogy ilyen megtörténhetett. Felnézek rád mindezekért, de főképp azért, hogy nyilvánosság elé tudsz állni, nap, mint nap tudsz erről beszélni, hogy másokkal ne történhessen meg. Zsolti, neked pedig köszönöm én is, hogy a csatornádon teret kap Kriszti ❤
LonnieMyName
LonnieMyName Hónapja
♥️♥️♥️
Alexandra Sajn
Alexandra Sajn Hónapja
@Kiss Réka en is❤
Kiss Réka
Kiss Réka Hónapja
Szeretlek, Szandi ❤❤❤
martin vizsralek
🙏💙
Palma Virag
Palma Virag Hónapja
Előre is elnézést kérek azoktól a hitgyülekezetes, vallási fanatikusoktól akik szerint Isten mélyen elítéli a másságot, és büntetendőnek tartja,csak mert a Bibliában benne van. Én szerencsére nem tudom, és nem is akarom elképzelni hogy Isten szerint ez a normalitás, hogy nem tisztelünk, nem fogadunk el senkit a mássága miatt, és hogy emiatt Pokolra fog jutni ha meg is éli azt. Véleményem szerint Isten nem így gondolkodik, hanem az a régi konzervatív halandó réteg akik által kiegészült a Biblia ilyen szélsőséges elemekkel! A kormány felült arra a hamis, 2 ezer éves halandó emberek által összetákolt hazugságnak ami odáig vezet, hogy nagyobb lesz a szenvedés mint ami a valódi célja volt a Teremtésnek!
sakk matt
sakk matt Hónapja
@Csaba Molnár _"Ez nem igaz, hogy nem tartják be az alapelveit, állandóan felhozzák és hivatkoznak bizonyos részeire"_ Az hogy valaki felhoz valamit, és hivatkozik rá, egyáltalán nem azt jelenti, hogy aszerint is él. Ezt hívják képmutatónak, ha még nem hallottál volna róla. _"Emberek által írt történetek vannak benne, amik nagy része nem egyeztethető össze a tudományos valósággal"_ A Biblia nem áll ellentétben a tudománnyal, sőt ha tudományos kérdésekről van szó, meglepően pontos, és amiket a Bibliában leírtak, arra a tudomány csak évezredekkel később jött rá. _"A jelentőséget pedig nem irodalomtörténeti szempontból, hanem a hétköznapi életre való hatásként értettem."_ Aki a Biblia alapelvei szerint él, az épphogy a hétköznapi életben fogja tapasztalni a legnagyobb hasznát. _"Azon kívül érdekelne, mitől jobb a keresztény isten a zsidónál vagy a muszlimnál?"_ Miért gondolod, hogy ez 3 különböző Isten? Az az Isten, aki a zsidók Istene volt, az kötötte meg az Új Szövetséget is később a keresztényekkel Jézuson keresztül... erről még próféciák is szólnak (Jeremiás 31:31; Lukács 22:28-30; Zsidók 8:8). Az Allah név pedig az Istent jelenti arabul... nincs 3 Isten csak egy. A probléma az lehet, hogy egyes vallási csoportok nem úgy imádják őt, ahogy megköveteli, és nem azt veszik alapul, amit Jézus tanított. _"A vallás a gyengéknek való, akik nem képesek felelősséget vállalni."_ Miért ne vállalhatna felelősséget egy vallásos ember?
Csaba Molnár
Csaba Molnár Hónapja
@sakk matt Ez nem igaz, hogy nem tartják be az alapelveit, állandóan felhozzák és hivatkoznak bizonyos részeire, hogy az alapján kell(ene) élni. Ha szerinted nem ruházzák fel jelentőséggel, akkor szerintem nem én vagyok a tudatlan kettőnk közül :) Amúgy mi más lenne a Biblia, mint egy mesekönyv? Emberek által írt történetek vannak benne, amik nagy része nem egyeztethető össze a tudományos valósággal, tele van fantasztikummal. Ez a mese definíciója. Mellette példázatokat is tartalmaz, ezt aláírom, ám ezeknek a nagy része elavult, vagy soha nem is volt életszerű, de erre ott van Aiszóposz is. A jelentőséget pedig nem irodalomtörténeti szempontból, hanem a hétköznapi életre való hatásként értettem. Azon kívül érdekelne, mitől jobb a keresztény isten a zsidónál vagy a muszlimnál? (Ráadásul a három vallás ugyanaz szinte.) A vallás a gyengéknek való, akik nem képesek felelősséget vállalni.
sakk matt
sakk matt Hónapja
@Csaba Molnár _"Amúgy meg elég sok köze van, hiszen egy világvallás szent könyvéről beszélünk"_ A szellemiségére gondoltam, és hogy mennyit tartanak be az alapelveiből... kb. semmit. Máskülönben nem küldenék őket pokolra. _"én ilyet nem mondtam, csak annyit, hogy egy mesekönyv, amit bármilyen jelentőséggel felruházni óriási hiba."_ Ez a te nagy tévedésed. Ez is a tudatlanságod és a felszínességed bizonyítéka.
Csaba Molnár
Csaba Molnár Hónapja
@sakk matt Irodalomórán gimnáziumban elég sokáig nézegettük a Bibliát (nem vallásos iskolába jártam, irodalmi szempontból néztük, mert nyilvánvalóan ez egy mesekönyv, nem lehet komolyan venni). Amúgy meg elég sok köze van, hiszen egy világvallás szent könyvéről beszélünk, amit ugyanolyan emberek írtak, mint Te vagy én. Nem is állítottam, hogy a Bibliában szerepel ilyen, ez az eredeti kommentben van leírva, én ilyet nem mondtam, csak annyit, hogy egy mesekönyv, amit bármilyen jelentőséggel felruházni óriási hiba. Nem több, mint a Micimackó.
sakk matt
sakk matt Hónapja
@ImreJoe69 Még jó, hogy a Biblia nem is tanítja a tüzes poklot. Ez is csak egy hamis dogma.
Csaba Péli
Csaba Péli Hónapja
Az elejétől szimpatikus volt, de amikor kimondta, hogy "le is írtam a történetben..." és tudatosult bennem, hogy ki is ő a korábbi történetes videóból , onnantól totális hidegrázás. Szó bennszakadt, hang fennakadt, Lehellet megszegett... Mély főhajtás az erejéért és a lánya emlékének is! Ezzel a beszélgetéssel látatlanban is szintet lépett nálam a csatorna!
montezuma
montezuma Hónapja
@Csaba Molnár Nem ismered? Ide is szokott rendszeresen kommentelni.
Csaba Péli
Csaba Péli Hónapja
@Verifi Yutu - Official hutown.info/base/vide/mad_r3-dq33XYKM.html
Verifi Yutu - Official
@Csaba Péli melyik az?
Csaba Péli
Csaba Péli Hónapja
@Csaba Molnár Zsolti egy korábbi videójában volt a történet és már akkor is szíven ütött.
Csaba Molnár
Csaba Molnár Hónapja
Miért, ő kicsoda? Mármint alapból híres embernek számított? Vagy írt egy könyvet? Nem hallottam még róla, vagy hogy érted, hogy "tudatosult bennem"? Ezek szerint te alapból ismerted a sztorit?
Stázy Molnár
Stázy Molnár Hónapja
Szegényke 😣Már most megkönnyeztem😔Nem tudom felfogni miért léteznek ilyen rossz emberek a világon, egyáltalán mi közük van az embereknek ahoz ki kihez vonzódik, és miért zavarja ez annyira őket? Nem tehet erről senki sem hogy melyik nemhez vonzódik, és ez nem bűn!!!!! Undorító férgek az ilyenek!!! Remélem akik bántották szegény lányt eléri őket a karma!!!!!! Bárcsak egyszer kevesebb rosszindulatú ember lenne ebbe a világban!!
Coffee the Dragon
Az ember eredendően egy önző, gonosz, gusztustalan szörny faj.
Burgonya Hercegnő
És amikor látom hogy még az ellenzéki 444 alatt is a transznemű Emmetten nevettek, a súlyán, és azon h ő fiúnak érzi magát...Mi lett volna a Vadhajtásokon, vagy a Pesti Srácokon, ha még a kormánykritikus közeg egy része is ilyen?! Miért kell mindig rossz dolognak történnie hogy rájöjjünk, h hogy ez nem csak a nemi másságról szól?! Minden nemű másságról. Ha az embert megalázzák, terrorizálják, bántják, kritizálják( sok esetben még otthon is) azért amiről nem tehet, akkor ilyen súlyos dolgok is megtörténhetnek. Hány ilyen tragikus dolog kell még ahhoz, hogy elgondolkodjunk mielőtt kinevetünk vagy megbántunk valakit ?! Amikor a kormánymédiában arról beszélnek hogy az lmbtq embereknek nincs más témája csak a másságuk, akkor gondolkodjanak el rajta hogy minden embernek a fő prioritás az életében a saját boldogságának a keresése, és a kiteljesedés. Ha nem találja meg a lelki nyugalmat, a biztonságot, az elfogadó közeget, főleg akkor amikor a legsebezhetőbbek, akkor annak kilátástalan következményei lehetnek.
Erika Tóth
Erika Tóth Hónapja
@Vivien & Nita Ha csini is akkor óvatosan Éva nénivel. ;-)
Vivien & Nita
@Erika Tóth Fú az de nem az én ötletem volt egyébként. Nita szedte be a mosott ruhát. Aztán nézte és mondta Szívemnek, hogy próbálja már fel. Csininek találta benne aztán mondta, hogy menjen már így az Évához ha esetleg találkoznak. :-D Szürke és passzos. A csukló részét fel lehet gombolni a könyökhöz. De egyébként ilyen kis pici diszkrét, gombos felső. Nem olyan amelyből kint van a fél hát. Szóval az de mint mondtam nem az én ötletem volt!
Erika Tóth
Erika Tóth Hónapja
@Vivien & Nita Lemosható nyugi. A felső igaz? :-)
Vivien & Nita
@Erika Tóth Rémlesz nekem Erika. Csak nem zöld volt a hajad!
Dawe
Dawe Hónapja
@Erika Tóth 💚💚💚
Regina Lados
Regina Lados Hónapja
Még a hideg is kirázott! 😬
szocrealallolampa
Bíztam benne, hogy ő lesz az első❤
MKata
MKata Hónapja
Úristen :((((((((((((((
L4S2L0 •
L4S2L0 • Hónapja
Borzalmas... Felfoghatatlam számomra, hogy léteznek ilyen emberek... Egyszerűen nem értem.
mitnemert
mitnemert Hónapja
Kérem Naplóba, Fókuszba, Híradóba, mindenhova, most azonnal!
Sd Hng
Sd Hng Hónapja
Már ennyiből látszik, hogy elképesztően megrázó, szomorú és tanulságos történetet fog elmondani a hölgy. 💔 Szörnyű dolgok történnek a világban, de meg kell mutatni, hogy ilyen is létezik, hogy a jövő már ne legyen ilyen sötét. Köszönjük Zsolti ezt a szívszorító társadalmi felelősségvállalást! 🙏
Tamás Miháczi
Tamás Miháczi Hónapja
Zsolti ,Nagyon érdekel ,és Gratulàlok
luckoliver11
luckoliver11 Hónapja
Ejha… ez így is nagyon felkavaró volt. Na ezt adná le az a kib****tt TV2…
Bia S
Bia S Hónapja
Hu hát már ezt sem bírtam könnyek nélkül... Nem tudom ki ő, nem ismerem a történetet sem, de azt hiszem ez olyan dolog ami mégha szörnyű tragédia is, reméljük sikerül rájönnie tőle az embereknek hogy milyen mocsok világban is élünk és hogy mennyire is számit egy elfogadóbb ország/közösség. 💔
filctollas
filctollas Hónapja
@Vivien M kijelzi az okostelefon hogy érkezett valami, és nem munkaidőben vagy éjszaka szoktál írni így hát viszonylag hamar észreveszem. Iphone 12pro működik a szabadban is.
Vivien M
Vivien M Hónapja
Az hogy van, hogy èn a nap bármely szakàban írok, te öt percen belül válaszolsz? Nem szoktál kimenni a szobádból / anyukád pincèjèbôl? Ölelèst küldök azèrt, hatalmas szüksèged van rà. 💛
filctollas
filctollas Hónapja
@Vivien M ezt nincs időm elolvasni
Vivien M
Vivien M Hónapja
Ùristen ez annyira cringe beszólás volt, hogy most elöntött a szekunder szègyen helyetted is. Nèzd, a kommentjeidbõl látom, hogy nagyon nagy szüksèged lenne pár kedves szóra - nekem is kellett ez anno, mikor ezen a szellemi ès èrzelmi szinten vergõdtem -, ezért most csak annyit írnèk, hogy a változás bárki számára ès bármikor lehetsèges. Ha nèha kimennèl a napsütèsbe, találkoznál hús-vèr emberekkel, nyitnál rájuk ès a világra, ha gyûlölet helyett elfogadás lenne a szívedben, a te lelkednek is sokkal könnyebb lenne. Csak azèrt, mert több út is helyes, nem lesz a világ egy kiszámíthatatlan ès veszèlyes hely, ez a szorongás elmúlna. De közben tudnád - ahogy èn is tudom -, hogy van Isten, de õ nem annak a papnak / lelkèsznek a hangján szólal meg, aki agresszióra buzdít. Kívánom neked, hogy tapasztald meg milyen az èlet "ideát". Ha esetleg megtörtènne ez, nyugodtan írhatsz, bár nem sûrûn vagyok gèp elôtt. Ès biztos vagyok benne, hogy sokan mások is szeretettel fogadnának. Ámen.
filctollas
filctollas Hónapja
@Vivien M hát nem kis bátorság kell vasárnap sokáig aludni templom helyett. Kéne Vivien M pizsama a Superman illetve Batman pizsik mellé a boltba
Ildiko Nemethi
Ildiko Nemethi Hónapja
Alig várom..nagyon tanulsagos müsor...es sajnos szomoru
Brigitta Zombori
Úristen.... Borzasztó!!! Hogy történhet ilyen....?!!! Mi emberek, hisz ugyan úgy dobog a szívünk, piros a vérünk....!!! Nem értem, nem egyszerűen nem.
Coffee the Dragon
Könnyen! Üdv a valóságban. Ez még semmi.
Hélisz Bernadett
Uram isten kirázott a hideg. Hihetetlen hogy a mai világban nagyon sok ember nem tudja elfogadni hogyha valaki “más” (amivel semmi baj nincsen inkább azoknál van a gond akik nem fogadják el a másik embert ) Ha valaki egy picit is másabb az átlagnál egyből bántják . Kitartást kívánok mindenkinek aki a társadalom gondolatmenete miatt szenved ❤️
Petra Temesvári
Nem hiszem el, hogy ilyen megtörténhet.. Ez borzasztó!!
Következő
BEZÁRTAK A GARÁZSBA!
23:49
Megtekintés 172 E
Libazsír - Juszt László
31:03
Megtekintés 3,1 E
BEZÁRTAK A GARÁZSBA!
23:49
Megtekintés 172 E
Pisze 2009-2021
20:29
Megtekintés 81 E