Sötét

ELBESZÉLGETTEM ORBÁN VIKTORRAL! MOST ÉN SEGÍTEK A NÉPSAVAZÁSBAN! | Vigyázat, Fideszes szóhasználat! 

Feliratkozás
Megtekintés 101 E
87% 4 500 633

INSTA: osvvath_zsolt​​

Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: www.paypal.com/paypalme/zshow...

A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! www.patreon.com/zshowtime

​​HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU, HELLO@CHARITIME.HU

Közzététel:

 

2021.júl.23.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 842   
ZSHOW time
ZSHOW time 2 hónapja
INFO: Ha nem tudtatok asztalt foglalni, vagy más okból nem tudtok eljönni az étterembe, de szívesen adakoznátok a www.paypal.me/charitime oldalon is segíthetsz. Ez esetben kérlek írd a megjegyzésbe, hogy "HÁTTÉR".
Palne Szaszak
Palne Szaszak Hónapja
@hakedli Es meg tamogatast is kapoot attol fuggetlenul hogy mindig fikazza a kormany .
Takács Tünde
Takács Tünde Hónapja
@Levente Kis Mármint a Prosti "tv"-nek ami negédesen nyalizni próbál Neki. Nagy kaland
Mr B
Mr B Hónapja
@Levente Kis erre az lesz a szokásos válasza, hogy "szélsőséges eset".
Levente Kis
Levente Kis Hónapja
hutown.info/base/vide/laibq6yQgJjaZZo.html Ennyi vagy Zsoltika.... owned.
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
@Mr B ó szivem. Az idén is meg lesz.
Kata Kovacs
Kata Kovacs Hónapja
Hülye! :D A fogyatékosokat szeretjük, megértjük, de te már klinikai eset vagy, rád férne pár nyugtató a kényszerképzeteid miatt! De tényleg!
Luckey Luke
Luckey Luke Hónapja
Orbán Viktor az újkori Mátyás, aki már lehet, hogy nem Jajca és Galambóc várát erősíti, mert hát ugye visszább kell lépnünk, de olyan rossz, hogy itt nincs iszlám kisebbség mint Svédországban? De persze nem tudom, hogy 2 fiúból vagy 2 lányból, hogy lesz gyerek.. És ha jól tudom elöregedő társadalomban élünk, amin MI tudunk változtatni. De persze nyugodtan menj Nyugat-Európába, ott a muszlimok nem lesznek olyan toleránsok.
Éva Kulikné Halász
baromira szomorú ami ebben az országban megy... szomorú, hogy még mindig vannak elvakult emberek...szomorú,hogy hagyjuk , hogy tönkretegyen minket egy ilyen kormány.. szomorú, hogy nincs másik normális párt aki letudná ezeket a barmokat váltani.. sajnálom a melegeket, a gyerekeket, a gyermekemet, a családom, az időseket..., hogy ebben kell élnünk... mert mi nem menekülünk,pedig megtehetnénk... remélem tudunk a szavazáson változtatni ezen a helyzeten :(
Kamilla Maruzs
Kamilla Maruzs Hónapja
Szakadtam a röhögéstől 😂😂😂😂
Palne Szaszak
Palne Szaszak Hónapja
Bar mennyire faj a csalad az ferfi no es gyerek. Te a Patrikkal egy par vagy de sosem lesztek csalad ! Senkit nem erdekel hogy homsexualis vagy csak joember legyel. szomoruan kozlom veled csak az idodet vesztegeted hogy A gyurcsany csalad barmelyik tagja visszaterjen .
Takács Tünde
Takács Tünde Hónapja
A Fidesz média fél Tőled Zsoltikám. A Kutyaházi Edda őrjöngést több videón is viszont láttam. Amiben a Prosti "tv"-t minősítették. A riporter végig asszisztált a szakadék nyilasnak. Még több ilyen feltáró videó kell. Csak ne menj le a szintjükre Üdvözlettel...Tünde
Molnár Tery Terézia
Sya megnéztem azt a "fair" right-ot. Bejszykém naivan azt hitte,hogy ott meg lehetne tárgyalni az álláspontokat. Láttam a Pride videó előzetesét ott. Mondtam a pasasnak,hogy kérdezzen ha nem ért. Szívesen válaszolok mert tudok ezt-azt. Eltüntette a hozzászólásomat pedig semmi más nem volt benne és ahogy kivettem lmbtq propagandának bélyegezte. Nem voltak kérdései mint kint. Hááát egyértelműen provokálni ment oda. Ne reagálj rá mert csak figyelmet szeretne általad és kiforgatni egyes szavaidat. Sokkal erősebb a csatornád. Ezért beszél kedvesen Rólad. Felesleges Bárkinek megpróbálni megmagyarázni ott. Az a pasas csak egy fizetett melegellenes valami. Semmi más célja nincsen csak ez.
SAngelitta MegaBelly Fassage
84 593 megtekintés. Ádám találkozása a valósággal 21 855 megtekintés. :-DDDDDDDDDD
SAngelitta MegaBelly Fassage
A náci Varga Ádám cenzúráz. Fél az LMBTQ emberektől. :-DDDDDDD
Vivien & Nita
@Molnár Tery Terézia Rád többé nem mondhatja Ammarpussy, hogy Ner vagy Fidesz-bérenc vagy. :-)
Takács Tünde
Takács Tünde Hónapja
@Molnár Tery Terézia Szép volt Terézia,
Molnár Tery Terézia
@Takács Tünde Sya semmi probléma. Hááát ez is való igaz. De nekem inkább az tűnt fel amelyet leírtam. Miért vegzálja a Transzszexuálisokat? Miért fáj neki ha Valaki az? Bújhat a gyermekvédelem mögé. Külföldi és több éves videókkal. De engem nem tud becsapni. Különben engem letiltott ennyiért a nagy megmondóember. Tehát felesleges odaírni ha nem nyalizni akarsz neki.
Takács Tünde
Takács Tünde Hónapja
@Molnár Tery Terézia Bocsánat, hogy beleszólók. Be is ismeri az a senkiházi, hogy Zsoltitól és a Fókuszcsoporttól tart. Akiket kértek, hogy ne politizáljanak. Undorító az a negédes stílus. Miközben azzal is dicsekszik ahogy a Pride-on provokál!
Molnár Tery Terézia
@SAngelitta MegaBelly Fassage Ne viccelj már folyton. A Transzszexuálisok a pasas célcsoportja. Én észreveszem ám. És semmi bántót vagy csúnyát nem írtam. Lehet elég volt neki,hogy meglátta nálam én szeretem Őket. Tehát ezt észreveszem.
SAngelitta MegaBelly Fassage
Ne féljetek. Királylánynak és nekem már hamis oldalak mögé kell bújni. Az Ammarpussy-t még diplomával sem tudta kivédeni. :-))))))) De folytatjuk a harcot így is. Mi sem lankadunk mert azt nem is tudnánk. :-DDDDDD Kitartást!
Antalné Sári
Antalné Sári Hónapja
Megszervezi sajtóját, amelynek tartalma csak a legkevésbé képzett emberek szellemi színvonalának felel meg. Ezáltal a politikai és szakszervezeti gépezet olyan lázító berendezéshez jut, amely arra hivatott, hogy a nép legalacsonyabb rétegeit a legvégzetesebb tettek elkövetésére bírja. Feladata nem az, hogy az embereket a kezdetleges gondolkodásmód fertőjéből kivezesse és magasabb fokra emelje, hanem az, hogy legalacsonyabb ösztöneit elégítse ki. Szigorúan számító és jövedelmező üzlet a gondolkodásra lusta és gyakran elbizakodott tömeg figyelembevételével. Mindenekelőtt ez a sajtó az, amely egy szinte fanatikus rágalmazó hadjárattal mindent beletapos a sárga földbe, ami a nemzeti függetlenség, a kulturális magasság és a nemzetgazdasági önállóság támaszaként számításba jöhet
Orbán Viktor Koldustarisznyája
Megérkezett a far rightos, pesti prostis siserehad. Legalább egy kis plusz bevételt generálnak. 😊
Tutarduk
Tutarduk Hónapja
Egyik politikus sem normális mit kell vitatozni? XD Ez az érdekük, hogy a tömeg elhiggye az ostoba játékukat. Mert a fogyasztás a lényeg. Minden ellenzéki és minden kormánypárti politikus kivétel nélkül rájátszik erre a média diktatúrára.
Orbán Viktor Koldustarisznyája
@Fanni Varga Ó te szegény pára, de egyszerű a világképed...ami nem a fidesz, az Dk. : ) Nagyon szánlak.😌
Fanni Varga
Fanni Varga Hónapja
Mondja a DK-s fizetett troll XD még mindig jól fizetnek, vagy Dobrev néni aprójáért csinálod? Boldog 280. hozzászólást csak ezen a csatornán tarisznya!
Tibor Sipos
Tibor Sipos Hónapja
Ez nagyon ripacs
Khorgal 35
Khorgal 35 Hónapja
"18 éve alatt sehol nem hajtanak végre ilyen műtéteket" igaz Zsóti? In October, the programme turned its fire on the team at Stockholm’s Karolinska University hospital, which specialises in treating minors with gender dysphoria. The unit has been criticised for carrying out double mastectomies on children as young as 14, and accused of rushing through treatment and failing to consider adequately whether patients’ other psychiatric or developmental issues might better explain their unhappiness with their bodies. The Karolinska disputed the claim, saying it carefully assessed each case. Látom nagyon kéne az örökbefogadási engedély Dobrev nénitől. Tudom tudom tudom. "Szélsőséges eset".
Khorgal 35
Khorgal 35 Hónapja
@ZSHOW time A női mell eltávolítása mi? Mivel nem azért lett a 14 éves gyereknél eltávolítva mert valamilyen daganatos megbetegedése volt vagy egyéb probléma. Hanem az átalakítás részeként. Pubertásblokkolót legfeljebb hormonkezelést lehet 18 év alatt? Jah akkor minden rendben. Viszont bámulatosan siklasz át a valós problémák felett csak azért hogy az önös érdekeidet képviseld. Persze olyan egyszerű kérdésekre még mindig nincs válasz hogy mit gátol ez a mostani törvény? Mi az amit eddig meglehetett tenni és most már nem lehet? Ha amúgy sem volt senkinek szándéka propaganda terjesztésre az ovikban és a suliban akkor miért gond ez? Mondjuk a homoszexuális szót én is lecserélném a törvényben. Az LGBTQ sokkal jobban beillene oda. Az alapvető biológiai felvilágosításon kívül másnak nincs helye sem az óvodában sem pedig az iskolában.
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
@Khorgal 35 legyszi linkeld ezt a videomat, en nagyon kíváncsi vagyok milyen szovegkornyezetben mondtam ezt. Egyebkent nematalakito mutetet valoban nem vegezhetnek Svédországban sem 18 év alatt, törvény tiltja ahogy az euban mindenhol. Pubertasblokkolot legfeljebb hormonkezelest, de a tagállamok egy reszeben ez is felnott kor felett van.
Khorgal 35
Khorgal 35 Hónapja
@ZSHOW time Egy korábbi videóban mondtad ezt. Amúgy valóban fontos a szülői beleegyezés. Jól hangzik hogy a vérszemet kapott anyuka átoperáltassa az általa agymosott gyerekét csak azért hogy levezesse a haragját a férjén. Az a a része is jól hangzik hogy ha utólag meggondoltuk magunkat pereljük az orvost és micsoda meglepetés még meg is nyerjük a pert mondván hogyan volt képes ilyesmit tenni a csúnya orvos bácsi velük. Természetesen ha nem akarja elvégezni az orvos a beavatkozást akkor nyomjuk a cancel culture ideológiát. De az LGBTQ az áldozat természetesen. Csúúúúnya Zorbán.
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Bar a videoban azt mondom, hogy senki nem akarja, hogy gyerekeket mutsenek at mindenfele beleegyezes nelkul, de erteni velem mire szeretnél celozni. Ebben az esetben is csak szülői beleegyezessel és pszichiateri döntés alapján történhet ilyen beavatkozás. még a svédeknél is nyugi.
Nicolette Màk
Nicolette Màk Hónapja
Sajnálom , hogy ilyen törvényt hoztak … de számomra elképesztő , hogy ezért rohantok az utcára bezzeg a kötelező oltás és a kőkemény diszkrimináció miatt meg kuss van ..K**VA NAGY SZÉGYEN ! Idióta beteg nép..
Zsófi Osváth
Zsófi Osváth Hónapja
Szerintem bicskanyitogató és primitív stílus, ami a videóban elhangzik. Úgy, hogy politikai témában abszolút inkompetens, szimplán egy közszereplő celeb magánvéleménye. Milyen jogon barmoz le és minősít, bélyegez meg kollektíven több millió magyar embert, csak mert más véleményen vannak, mint ő? Rettentő primitív és tudatlan stílus ez sajnos. Úgy, hogy a videó tele van csúsztatással és hazugságokkal, nettó érzelmi alapú hergelés az egész. Lehet, hogy pár egy bites követőnek bejön ez a proli hergelés, a baj az, hogy sok köze nincs a valósághoz. Azoknak persze be lehet adni, akik nincsenek benne a politikában napi szinten. Pontosan ezek azok a videók, amik gerjesztik a harcot a két tábor között és ugrasztják egymásnak az embereket. Kikérem magamnak és mellettem még több millióan, hogy ilyen stílusban legyek megbélyegezve, úgy, hogy baromira nem ismer sem engem, sem a családi hátterem, sem az iskolai végzettségem, sem a világnézetem. Komolyan erre a szintre kell lesüllyedni, ahol az ország fele kollektíven idiótának van beállítva, csak mert más politikai oldalon áll? Úgy, hogy bőven vannak olyan kormánypárti szavazók, akiknek négyszer magasabb az iskolai végzettsége, mint a videóban bohóckodónak? Persze az ellenzéki média azzal hülyít, hogy minden kormánypárti zsákfaluban élő vidéki bunkó. Hát ki kell ábrándítsalak, baromira nem. Csak a saját bőrükön tapasztalták, milyen baloldali kormány alatt élni. És azt bizony soha az életben nem akarják vissza, mert siralmasan rossz. És bizony-bizony, van köztük tanár, orvos, sebész és egyetemi tanár is, soroljam? Személyesen ismerem őket, mivel a rokonaim, barátaim és a legeslegutolsó jelző, ami illik rájuk, a "barom". Főleg, ha az egy VV szereplő szájából hangzik el. Pontosan emiatt nem tud győzni a baloldal, mert 12 éve ez a primitív sárdobálás+hazudozás megy ezerrel, gondolkodás és érvek nulla. És hogyha erre 12 év is kevés volt, hogy rájöjjenek, az minősíti legjobban a politikai és értelmi képességeiket, illetve annak teljes hiányát. Ez a videó a tökéletes példa rá. És még Zsolti kéri számon az elfogadást és toleranciát? Vicc.
TOBO T
TOBO T Hónapja
100%-ban egyet értek veled.
Palne Szaszak
Palne Szaszak Hónapja
@ZSHOW time amig nyilvanos a You tube videod addig barki megnezheti es kritizalhat . egyebken latszik hogy szemelyes sertesnek veszed hogy a kormany mai allasa szerint ti nem lesztek csalad .
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Mucika! Higgadj le es kerlek jelold meg azt a pontot a videoban ahol le lettel birkázva. Azt is jelöld meg, hol hazudtam a videóban. A mondanivalom a kovetoimnek szolt, fura hogy magadra vetted egyes pontjait. A politikai kompetenciamat felesleges firtatni, hiszen jomagan csak a politika erkölcsi (emberi) oldalát kérdőjelezem meg. Mindegy kinek hány diplomája van, ha valaki vakon elhiszi, hogy Lölő meggazdagodása korrekt, a Kaleta ügy tiszta és a népszavazás valóban releváns kérdest vet fel az véleményem szerint vagy buta, vagy nem akarja látni a nyilvánvalót. Hogy melyik a rosszabb magatartás azt mindenki döntse el maga. Érzelmi alapú politizálás? A tények tükrében beszélek az engem érintő poltikai döntésekről. Mert ami neked egy X en azt a bőrömön tapasztalom.
Bogi Búti
Bogi Búti Hónapja
Ez nagyon gáz volt. De bohócokra szükség van, főleg egy olyan országban, ahol nagyon sokan frusztráltak. De legalább jó üzlet, jól megérezted Zsolti. Meg még az idealista kereszteslovagot is tudod alakítani. Ez valami fantasztikus, van bőr a képeden. Mi a titka?
Bogi Búti
Bogi Búti Hónapja
@ZSHOW time a bohóc szót nem véletlenül tettem többesszám alakba😕.
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Egy ujabb panel: bohóc. Az eddig nem a Jakab volt? 😅
István Pásztor
Először is Isten nevét csak akkor vedd a szádra, ha a bűnödet készülsz megbánni, ami reméljük be fog következni. Másodszor, a stílusod elképesztően polgárpukkasztó. Ilyen stílusban beszélni egy miniszterelnökről, nagy tudatlanságról és tiszteletlenségről tesz tanúbizonyságot. Vegyél vissza!! Harmadszorra, lebarmoztál kb 5, 6 millió magyar embert. Születtél volna Kínába, Oroszországba, vagy jobbat mondok, Észak-Kóreába. Ezeken a helyeken ilyen videók után komoly következmények lennének. Mégegyszer mondom, vegyél vissza!
István Pásztor
@Bettina Kiss Így van, örülök, hogy van még olyan honfitársam, aki így gondolkodik és vállalja a véleményét.
Bettina Kiss
Bettina Kiss Hónapja
👍👍👍 Egyetértek. Bicska nyitogató és szerintem primitív stílus, ami a videóban elhangzik. Mindezt úgy, hogy politikai témában abszolút inkompetens, szimplán egy közszereplő celeb magán véleménye. Milyen jogon bélyegez meg kollektíven több millió magyar embert, csak mert más véleményen van, mint ő? Úgy, hogy a videó tele van csúsztatással és hazugságokkal, nettó érzelmi alapú hergelés az egész. Pontosan ezek azok a videók, amik tovább gerjesztik a harcot a két tábor között és ugrasztják egymásnak az embereket. Kikérem magamnak és mellettem még több millióan, hogy ilyen stílusban legyek megbélyegezve, úgy, hogy baromira nem ismer sem engem, sem a családi hátterem, sem az iskolai végzettségem, sem a világnézetem. És közben ő kéri számon az elfogadást és toleranciát? Vicc.
Attila Csernus
Attila Csernus Hónapja
hutown.info/base/vide/laibq6yQgJjaZZo.html
Kata Kovacs
Kata Kovacs Hónapja
A filmekben a b'zik értelmesnek, sokszor okosnak tűnnek, de te legalább vagy olyan kedves, hogy a saját ostobaságod bemutatásával világossá teszed mindenki számára, hogy ez is csak a zérzékenyítés része akar lenni, és vajában sötétebb vagy, mint egy gorilla segglyuka... Remélem most azért nem izgultál fel a gondolattól!
Kata Kovacs
Kata Kovacs Hónapja
@ZSHOW time A te stílusod sem ékesebb, és mikor a teremtési rend szerint élőket becsmérled, akkor eszedbe juthatna, hogy még mindig mi vagyunk többségben. Csináljatok, amit akartok, csak ne ezt kéne látni mindenhol. Gondolj bele, ha a szüleid is olyanok lettek volna, mint te te nem lennél. Komoly jövő a tiétek a világnak!!....
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Es neked pinát adott a Jóisten...ilyen stílussal...szép.
Kiss Peter
Kiss Peter Hónapja
A @UCjNyOjPHoNXNMXKMLe3Vriw videó jóbb volt szerintem :)
Kiss Peter
Kiss Peter Hónapja
Itt a videó a The Fair Right oldalról hutown.info/base/vide/laibq6yQgJjaZZo.html
wombocosmic
wombocosmic Hónapja
Minden igazi magyar hazafinak meg kell járnia a börtönt, a hazafiakat összemosod Eddáékkal. Én hazafinak érzem magam, nemzeti érzelműnek tartom magam, de amit ők képviselnek, az már nekem is sok. Ne moss velük össze, kérlek, ne általánosíts. Köszi.
Roland Kiss
Roland Kiss Hónapja
Itt aki elmebeteg tesó az egyedül te vagy... Akiket meg gyalázol a videódban a szemükbe mond bele ezeket ;) Te nagyon bátor senki... Azután miután meg agyon basztak "Viktor magánhadseregéhez" futnál siránkozni akik megvédenek... Te... (remélem a szólásszabadság nevében törlöd a kommentem) Na pacsi.
ano nimus
ano nimus Hónapja
Próbáltam teljesen semlegesnek maradva végignézni a videódat,és felmerült pár kérdés,kíváncsi vagyok az őszinte válaszodra. Miért húzza ki valaki a gyufát,ha népszavazást csinál egy kérdésben?És miért baj ha pont Brüsszel ellen teszik fel ezeket? Te voltál már valaha is börtönben,és nem csak látogatáson,mert tényleg nem értem ezt a hazafi/börtön dolgot,kifejtenéd? Ha elismered 5:10-nél,hogy a kérdésekre minden normális ember nemmel válaszolna,akkor ezzel kijelented,hogy akik ezek ellen ágálnak,azok nem normálisak?Akkor ebből kiindulva,és ne vedd személyesnek,de magadat is minősítetted,nemde? Ha neked kellene megfogalmaznod az adott kérdéseket,írd már le kérlek,te hogyan fogalmaztad volna meg őket,mert tényleg érdekelne a látásmódod. Az 1. kérdésed tök hülyeség,ezt te is tudod,hiszen ugyanezt fel lehetne tenni a Gyurcsány érával kapcsolatban is. a 2. kérdésed,van rá bizonyíték,hogy közpénzből kefélte a 20 éveseket?Az ereszes része,tök magánügy,hogy magánemberként a szabad idejében mi a fétise,amíg nem bánt másokat,vagy gyerekek nincsenek benne megrontva. Az 500.000 mellé megkapta a felfüggesztett börtönbüntetést,és a teljes kerékbe tört karriert.Egyébként figyelembe véve a nemzetközi gyakorlatot,mi valahol középen vagyunk..tehát vannak ahol szigorúbbak,vannak ahol nem. 3. kérdésed,a kiszervezett milliókat hagyjuk,hiszen pont most nálatok dőlt ki egy jó nagy csontváz a szekrényből,nem?..a lehallgatásról hülyeség beszélni,hiszen 1,azóta kiderült,az a lista nem is igazi volt,2, egy titkos szolgálatnak pont az a dolga,hogy lehallgasson,ha valaki gyanús,nem?Ennek megvannak a törvényi feltételei!..de érdekes módon a facebook,a twitter miatt nem emelsz szót,pedig ők aztán keményen tolják az ipart,és mégis csak magán cégek..nem ellentmondásos ez?A gyermekvédelem az sajnos valós,figyelembe véve mi jön felénk nyugatról,és hogy ott már hová fajultak a dolgok! 4.Az hogy elmebeteg-e vagy sem,nem tudhatjuk,de amit tett az eddig bejött mind menekült ügy,mind a mostani törvény kapcsán.Tehát valamit jól csinál,figyelembe véve,nyugaton most mi zajlik,nem?Hiszen a különbség iszonyatosan szemmel látható.. Az EU-s pénzek Magyarországnak járnak,nem adhatóak,hanem járnak!Óriási a különbség.Az,hogy Brüsszelben a csatlakozáskor aláírt megegyezéseket folyamatosan semmibe veszik és utólagosan egyoldalúan próbálják a szabályokat módosítani,szerinted hol igazságos,vagy törvényes? 5.Oké,"húzzon el a bús picsába",de kit raknál a helyébe?Kit,aki a jelenlegi nemzetközi események tükrében meg meri tenni azokat a lépéseket szinte mindenkivel szemben,amik jelenleg védik az országot,és a jövő generációját?Kit? Ha úgy érzed,miért nem gyűjtesz ezekre a kérdésekre aláírásokat? A Fudan egyetemnél nem tudjuk a részleteket,de ha igazam van,köze lehet a selyem úthoz,és amikor majd elkészül,szerintem nekünk bőven megéri majd,de ez csak egy tipp,mint ahogy te is tippelgetsz ezzel kapcsolatban. A zöld szeműekkel mi a bajod amúgy?És miért gondolod úgy,hogy a buzikat vezgálja most Viktor,kifejtenéd, kérlek. A megjelenő cikkek mellett rengeteg videó is van,ahol pontosan azt csinálják az óvodákban amit te nem hiszel el.Keresgéljél,és fogsz találni. És igazad van,a normális melegekkel senkinek nincs semmi baja,de miért kell a magánügyből politikai ügyet kreálva kivinni az utcára?Láttál te már hetero napot,hetet,hónapot felvonulással?Miért kell a szexualitást ízléstelen módon egy felvonulás keretén belül az emberek képébe nyomni?És hol itt az elnyomás,hisz megtehetitek,nem?
ano nimus
ano nimus Hónapja
@Petra Ács Kérlek,ne személyeskedj,hiszen nem neked tettem fel a kérdéseket,így nem tiszted megválaszolni sem őket.
Petra Ács
Petra Ács Hónapja
Akkor a hasonló kérdésekkel menjetek el innen a francba🥴🤦‍♀️
Bettina Kiss
Bettina Kiss Hónapja
Bennem is hasonló kérdések merültek fel...
Jánó László
Jánó László Hónapja
m.hutown.info/base/vide/laibq6yQgJjaZZo.html&pp=sAQA
Ágnes Reseterics
Pont ezen akadtam ki én is... borzalmas volt...
Balázs Kiss
Balázs Kiss Hónapja
Ha jól értem Zsolti a népszavazáson neked is egyértelmű, hogy mindegyikre nemleges válasz az elfogadható, csakhogy értelmetlennek tartod, mivelhogy szerinted ilyenek nincsenek és a nyugati trendek nem tudnak bejutni hazánkba(nem láttunk még erre példát egyáltalán 😂) Kis utánajárással bőven találsz egyébként példákat, de az most mindegy rád bízom a kutatómunkát úgyse mernél rákattintani a linkekre 😁. Ja meg ami zavar téged az az, hogy a fidesz tette fel a kérdéseket. És ott tartunk, hogy azt állítod kb. hogy tiltott dolog melegnek lenni ami egyáltalán nem igaz. Azt nem tudom mi értelme van elmenni a pride-ra, de teszek rá. Menjél, menjen akárki, de értelme akkor sincs. Egy normálisan gondolkozó ember hamar rájön, hogy még ha meleg is akkor se kell elmennie. Hiszen élheti átlagosan is az életét, mert senkinek se függ a személyisége attól, hogy milyen a szexualitása. Én ebbe azt látom, hogy szivárványos zászló mögé soroljátok a melegeket és másnak tartjátok őket, mint a heterókat, pedig ugyanolyan emberek ők is. Na nem is folytatnám a lényeg, hogy egy kisgyereknek nem tanítunk semmilyen szexualitást se eljön annak is a maga ideje, nagyon káros hogy ilyen ,,felnőtt" témával foglalkoztatják a gyerkőcöket. Mondjuk a másik furcsa dolog az, hogy a pride-on jelenlévők döntő többsége heteró, de ezt már csak érdekességként mondom 😅. A két ,,volt" fideszes politikus említéséről (Szájer ereszes sztorija meg a jachtos sztori) meg annyit, hogy megfizettek a kihágásukért. És a fidesznek ahhoz semmi köze nem volt. Nincs egy nagy medence ahonnan vödörrel szedik ki a pénzt ezt a közpénzre mondom, amit valahogy sose tudok elképzelni, hogy mi jár a fejetekben 😅 Ott van a szokásos Mészáros Lőrinczes dolog is. Nem tudom miért tesztek úgy mintha nem léteznének gazdagok. De a legundorítóbb dolog a videóban a független bíróság egybemosása volt a kormánnyal. Nem tudom, hogy tudatlanságból vagy szándékosan. Na de segítek: Van törvényhozó hatalom ez a parlament. Vannak független bíróságok. És van a végrehajtó hatalom ez a felelős kormány ami jelenleg ugyebár a fidesz. Ez a 3 teljesen elkülönül egymástól. Tudom kicsit röviden fogalmaztam, de rég volt és körülbelül így emlékszem 😂. Amúgy semmi rossz szándékom nincs ezzel a megjegyzéssel. Csak arra kérnélek, ha legközelebb videót készítesz állításaidat tényekkel is alátudd támasztani, mert egyetlen tény sem hangzik el a videóban. (Azt leszámítva, hogy Mészáros gazdag meg mit csinált a két volt fideszes politikus)
Bettina Kiss
Bettina Kiss Hónapja
@Balázs Kissén is felnevettem, hogy te is Kiss vagy :D elég gyakori név, ez van:)
Balázs Kiss
Balázs Kiss Hónapja
@verzikabusz Már vártam ezt hogy mikor hiszik azt, hogy Betti is én vagyok 😁. A Kiss családnév nem olyan ritka. És amúgy se akarok meggyőzni senkit egyszerűen leírtam mit gondolok erről. Ennyi. Semmi több. Aki akar elgondolkozik rajta aki nem az nem.
Bettina Kiss
Bettina Kiss Hónapja
Aki Mészáros Lőrincezik-Zsolti, nézze már meg légyszi a 100 leggazdagabb magyart: 83 büszke baloldali és volt Gyurcsány közeli ember ;) Emésztgessük ezt a számot kicsit: 83. Hozzájuk képest Mészáros a sarki bolt melletti seftes. Hogy lássuk a valós arányokat. Csak ennyire van diktatúra. Le kéne már szokni az agyatlan Mészárosozásról.
Balázs Kiss
Balázs Kiss Hónapja
@ZSHOW time Figyelj nem gondolom, hogy teljesen tiszta az a vagyon. Hatalmas cégbirodalmat épített ki amit át se lehet már igazán látni. Annó gázszerelő vállalkozóként kezdte arra emlélszek 😂 . Ő inkább számít üzletembernek, mint poltikusnak. Nyílván nem a legszimpatikusabb figura egy átlagos embernek, nekem is megvan az alapvető elenszenv a túlzottan gazdag emberek iránt, de azért figyelembe kell venni, hogy rengeteg építkezés és fejlesztés valósul meg az ő támogatásával.
Bettina Kiss
Bettina Kiss Hónapja
@Balázs Kiss maximálisan egyetértek, végre valaki megfogalmazta, köszi!
Gábor Kaufmann
Gábor Kaufmann Hónapja
Fogsz reagálni arra a videóra, amiben a The Fair Right csatorna korrigált néhány általad elmondott gondolatot?
Gábor Kaufmann
Gábor Kaufmann Hónapja
@zoltán p Erre az érdemi választ elkerülő manőverre adok a 10 pontból mondjuk... négyet. :D
Gábor Kaufmann
Gábor Kaufmann Hónapja
@zoltán p Nem mindegy, hogy véleményre reagál valaki, vagy tényre. Mert a The Fair Right csatorna tényeket mutatott be, felsorolásszerűen. És ha jól megnézed az első választ a kommentemre, amit a csatorna gazdája írt ("Ha idom engedi valamilyen formaban majd igyekszem"), akkor látod, hogy ő is azon az állásponton van, mint én. Lehet, hogy a te elképzelésed szerint akkor ő sem "okos ember"?
Gábor Kaufmann
Gábor Kaufmann Hónapja
@GG0LOL 80 ezer feliratkozóvaal hidd el, Zsolti tartja magát annyira, hogy ha megkérdőjelezik a hitelességét, akkor reagálni fog rá. És ez nem cicaharc két influencer között, akiknek nem volt ötletük, hogy mivel keltsenek hype-ot. Ez a hitelességről szól. Létezik a "drag queen"-ek térítő munkája, amit sajnos youtube videók is bizonyítanak. Tökös (vagy hát legyen is bármilyen, Zsolti genderének megfelelően) dolog lenne azt mondani, hogy hiába gyülekeznek ők is a mi zászlónk alatt, húzzanak a francba! Ahogyan az meg egy másik oldalitól tökös, mikor azt mondja, hogy nem tetszik neki Mészáros vagyongyarapodása.
Orbán Viktor Koldustarisznyája
Korrigált? ez aranyos... 😄
Gábor Kaufmann
Gábor Kaufmann Hónapja
​@ZSHOW time Személy szerint nagyon várom.
Mónika Ilok
Mónika Ilok Hónapja
💩🤡
Mihály Szűcs
Mihály Szűcs Hónapja
Hol vagy te elnyomva, te félkegyelmű?
Balint Productions
Osváth Zsolt megtámadta megtámadta Magyarországot! MÁR Ő IS SOROS GYÖRGY KOTTÁJÁBÓL JÁTSZIK! 🤬🤬🤬🤬 EZ VESZÉLYES! EZ FELHÁBORÍTÓ!
Csoda Mi
Csoda Mi Hónapja
Zsolti! Partallastol fuggetlenul mondom(tehat nem fidesz szavazokent) hogy egyre romlik a szinvonal. Regebben voltak eredeti ervek, tovabba a baloldali mainstreamtol eltero nezopontok is(ezert is koveTTEM) a csatornat. Mostanra amit latok, full az ellenzeki panelek szocsove lettel(kisebbik baj), tovabba ez a frocsogos lenezos, a jobboldali embereket tiszta hulyenek nezos fellengzos still nagyon lecsuszos lett sajnos. Nyilvan a velemenyem nem valtoztat sokmindenen, megerezted az “erot” es lassankent kimutatod a fogad feherjet
Hunman YT
Hunman YT Hónapja
A sok sötét baromnak ajánlanám ezt a videót:hutown.info/base/vide/laibq6yQgJjaZZo.html
juz3r1
juz3r1 Hónapja
Igazából az a baj, hogy az Internet adta lehetőségek miatt mindenki nagyon okosnak vallja magát. Én valamiért soha nem hagytam meggyőzni magam attól, ha elolvastam egy újságot, láttam valamit a tévében vagy egy vlogger ripacskodik (ez nem Zsoltra értendő) a számítógép képernyőjén keresztül. Mindenki áll valahol és a mondandóját úgy adja elő (különben csöndben maradna), hogy az valamennyire hatással legyen a hallgatóra, olvasóra. Amikor az ellenzék kiabál, hogy itt lopnak, csalnak, hazudnak, azt addig nem hiszem el, amíg a szabad szememmel nem látom. Egy elég jól menő cégnél dolgozok, aminek két éve az ügyfele az összes Mészáros Lőrincz cég. Ha jön egy új, az is azonnal az ügyfelünk. Az a cég, ahol én dolgozok, 90%-ban ellenzéki szimpatizánsból áll. Nulla átvilágítás volt nálunk és így is simán nyertünk. Ha megnézték volna, hogy milyen cég a miénk, gyanítom a közelükbe sem engednek - gondoltam ezt régen. A lényeg, hogy mindent látunk mi megy náluk. Először is, Mészáros Lőrinc, a fia és a lánya is csak a Mészáros és Mészáros adataihoz fér hozzá, semmi máshoz! A nevüket adják az egészhez, ennyi. Egy fiatal hölgy vezeti a cégbirodalmat. Ő az, aki mögött egy száz-százhúsz fős csapat áll. Összeszedték az ország legjobb mérnökeit, szakembereit, amivel nagyon sok szegmenst lefednek (építőipar, mezőgazdaság, IT, energetika, stb.). Egy cél van, hogy minél több magyar cég legyen itthon és minél kevesebb külföldi. Ha egy külföldi cég szemet vet egy jól prosperáló magyar cégre, akkor azt megvédik, még úgy is, hogy inkább ők veszik meg. Ha meg eleve külföldi cég visz valamit, ami jól megy, azt megveszik, bármennyit is kell alkudozni érte. Akár évekig is "házalnak". Az EU-s pénz arra kell, hogy felépítsenek egy jól menő céget és a nyereségből azonnal befektetnek. Hogy konkrétumot is mondjak (aki ért hozzá, utána nézhet), az elmúlt fél évben, egy olasz-svájci konzorcium karmaiból megmentettek 6 vidéki öntözéssel foglalkozó céget. A lényeg, hogy a cég, ahol én dolgozók, a kollégák véleménye nem kicsit változott meg. Most már inkább az ellenzéket szidják... :)
Asdf Qwer
Asdf Qwer Hónapja
Szánni való, félkegyelmű gyerek. Idővel talán kinövi. UI.: A buzirencia gyógyítható.
zrt unalom
zrt unalom Hónapja
Zshowtime miért nem hanyagolod a politikát, mert nálad még ez a Orbán szobor is jobban tudna. Amúgy most nagyon kimutattad a fogad fehérjét. Csak vigyázz nehogy véletlenül egyszer leugorj az egódról, mert soha nem fogsz leérni az aljára.
Attila Pelyhe
Attila Pelyhe Hónapja
@verzikabusz Nem akarok általánosítani, de megszokott dolog hogy a Fideszesek nem válaszolnak érdemben, kapunk legalább.: Kikerülő válaszokat, ujjal mutogatás, "mer a Gyurcsány jobb vót"-ot, Sorost, brüsszelt, migráncsot, megint Gyurcsány-t.
Attila Pelyhe
Attila Pelyhe Hónapja
@zrt unalom Ha kamu hírekről van szó akkor ott inkább a Fidesz van otthon.: hvg.hu/itthon/20200729_Greczy_Zsolt_Pesti_Sracok_per_jogeros hvg.hu/itthon/20210729_Elbukta_a_helyreigazitasi_pert_a_PestiSracok_FeketeGyor_Andras_ellen media1.hu/2019/02/08/helyreigazitas-kormanysajto/
Attila Pelyhe
Attila Pelyhe Hónapja
@zrt unalom Mi a bizonyíték arra hogy kamu volt?
zrt unalom
zrt unalom Hónapja
@ZSHOW time kezdjük ott, hogy a lehallgatási botrány kamu volt. Meg, hogy vicces, hogy a z eu megszavazhatta, hogy mostantól a kormány bírósági végzés nélkül is megnáézheti a privát üzeneteidet.
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
@zrt unalom azert mert hiszel valamiben es azt kritizálni merik meg nem biztos, hogy kamu. Azok az emberek nagy része penzert es hatalomert van a parlamentben. Nekem egyik sem jut abbol, ha megvedem magam, magunk. Ha szerinted az rendjen van, hogy Lölő milliárdos lett, Kaleta pedig szabad a szived joga. Ettől meg ez nagyon nincs rendjén
Zsolt Varga
Zsolt Varga Hónapja
Kedves Zsolt remélem akkor is fogsz szimpatizálni az ellenzéki összefogással amikor ők majd lebontják a déli kerítést és a muszlim migránsok le zúzzák az éttermed és a rendőrség meg az állam nem fog megvédeni mert a migránsoknak több jogot adnak Tudd kit támogatsz!
Zsolt Varga
Zsolt Varga Hónapja
@verzikabusz ja tudom de legalább nem csinálnak káoszt mindenhol az egész országban és nem törnek be az országba úgy mint egy hadsereg De a migránsok bevételével m Az ilyen éttermekkel amit például a Zsolti nyitott amivel nekem semmi bajom de a migránsoknak lesz mivel ők egy másik világból egy másik kulturából jönnek
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Orbán Viktor Koldustarisznyája
😂😂😂
Balint Productions
😂😂😂😂 sok volt az M1
Lajos Weller
Lajos Weller Hónapja
Zsatesz, Zsatesz, az ilyen posztok után nem csodálkozom, hogy híveid csak a Júdea Népe Front hangulatában képzelik el a társadalmi megoldást...
Balouch Nadim
Balouch Nadim Hónapja
Nagyon köszönöm, most mar tuti a Vikire szavazok; a Feri is volt nalad attol nem kerdezted hol a juti a ferihegy eladasabol, cicam:-D puszi
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Az megvan hogy a megmaradt 25% kot a "Viki" adta el? Majd ha jon legkozelebb megkerdezem.
hakedli
hakedli Hónapja
húha, Zsoltika, te aztán egy ritka hülye gyerek vagy!
Balazs
Balazs Hónapja
1. Hollandiában, Dániában, Svédországban 12 évesen ténylegesen el tud kezdeni egy gyerek hormonterápíát, ha úgy érzi 2. Zsolti emlékszel még milyen jó volt a baloldali vezetés alatt? Én emlékszem, mert Édesanyám akkor költözött ki Hollandiába. A korrupció és a munkanélküliség az egekben volt 3. Nyugaton sem volt 15-20 éve olyan, hogy LMBTQ emberkék az oviba mentek és a szexualitásról beszéltek. Ez egy folyamat...Keress rá youtube-on, amikor muszlimok tiltakoznak ez ellen, mert nem szeretnék, hogy ilyesmit tanuljanak a gyerekeik (The parents protesting LGBT lessons in schools) 4. A nyugati világban lényegében már privilige LMBTQ-s nak lenni. Minden ekörül forog. Kíváncsi vagyok mi a véleményed az olimpiáról ahol súlyemelésben egy transz nő versenyez biológiai nők ellen. Egy férfi aki 35 évig férfi volt, mostmár nőként identifikálja magát, és nők ellen versenyez. Ez a valóság. Ez így rendben van? Ez fair a nőkkel szemben? 5. Kommenteket olvasva látom, hogy a rasszizmus skandálása nagyon ott van a toppon. Zsidó-Magyar vagyok, nyáron Indiainak is nézhetnének. Mégsem volt részem szisztematikus rasszizmusban Magyarországon. Milyen kirekesztésről beszélünk pontosan? A cigányság a kommunizmus alatt ingyenes lakhatást kapott. Próbálták felszámolni a putrikat, és iskolába küldeni a gyerekeket. Itt nem arról van szó mint az U.S.A-ban, ahol a feketéket a fehérek behozták és dolgoztatták / ölték/kínozták , hanem arról, hogy egy Nomád életmódot folytató , vándorló cigányság, önakaratából sem tudott még asszimilálódni. Mi nem voltunk gyarmat ország. A cigányságot nem hoztuk Magyarországra dolgoztatni és rabszolgasorba száműzni. Saját felelőségük is, hogy önmaguk legjobb képére formálják a közösségüket Én is elég alap körülmények között nőttem fel, de mindent másokra fogni nem tesz erőssé. Ez a baj a jobboldallal is. Pontosan ugyan az mint a mai baloldallal. Nincs egy arany középút. Mindenki csak egyoldalúan skandálja a nézeteit, de mind a kettőben van valóság. Pont ezért fog elveszni az EU. Mert Brüsszel is pontosan olyan mint az ithoni jobboldal, csak épp Marxista. Szerencsénkre a muszlim lakosság csak növekedni fog Nyugaton, és ők majd átalakítják a politikát a hosszabb távon. Muszlim polgármesterek lesznek (mint Londonban) , és sok muszlim választó, akik lassan a hagyományos Sharia törvényeket szeretnék. Pár állam még megmarad szeparatistának, de a Long-Run-on a melegek sokkal rosszabbul fognak járni mint a mostani Keresztény-Demokrata pártokkal. Mark my words. Már most megindult ez a folyamat. Hollandiában ahol édesanyám 23 éve él, már van elég sok támogatója az "Islam Democraten " pártnak. Édesanyám élettársa Fekete -Holland Szurinámi (Fa WAKA mon, Sranan tongo), és most tervez Magyarországra költözni, mert a Marokkóiak miatt lakhatatlan a környék. Többször betörtek stb. Szép új Amsterdam.
Balazs
Balazs Hónapja
@ZSHOW time Szia Zsolt, Most olvasom a neten, főcikk, jogos, nem egyből váltanak nemet, majd 15-16 évesen kezdik.... "In Denmark, children as young as 12 can receive hormone suppressors, also known as puberty blockers, to stunt the growth of sexual organs and suppress developments like facial hair for boys and menstruation for girls. ... Once minors reach the age of 15-16, they can receive full hormone treatment that is largely irreversible." Tehát hormon gátlókat már kaphatnak 12 évesen is (ami nem mellesleg óriási hatással van az idegrendszerre és a pajzsmirigy összezavarásában) Amúgy köszönöm a válaszod. A nézeted arról, hogy nem fair a többi indulóval szemben, az U.S.A-ban téged Transzfóbnak titulálnának. :D Teljesen komolyba. Érted, hogy ott tényleg ez megy nem? És én mint három gyerekes apuka, nyilván aggódok, mert minden ami Nyugaton van ,egy idő után elér ide is. Mint mindenhova (még Kínába is, pedig ott aztán nagyon küzdenek, hogy ne legyen LMBTQ)... Remélem érted az én oldalamat is. Én megértem a tied, és a jobboldaliakét is.
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Daniában 15, Svédországban szigorúan a fiatalkorú érettségéhez mérten. Egyébkelént a hormonkezelesekrol ugy beszelni mint egy antibiotikum kurarol nem lehet. Ebben a korban leginkabb pubertas blokollolat hasznalnak, tobbekn kozott azert, hogy a nematalakito mutet nagykorusag utani elvegzeseeig legyen ido szakemberekkel egyuttmukodve eldonteni ennek szuksegesseget. Ezek nem bemondas alapjan mukodnek, rengeteg vizsgalat elozi meg oket es sehol nem vegeznek mutetet gyerekkorban. Az olimpiai indulasrol mar beszeltem videoban, természetesen nem tartom korrektnek. Ez egy behozhatatlan biologiai előny, nem fair a tobbi induloval szemben.
Ronin
Ronin Hónapja
Az lenne a kérdésem, hogy okkal törlöd Zsolti másképpen gondolkodók megjegyzéseit? MERT aggódsz hogy valaki feljelent a NAVNÁL az eltitkolt milliók miatt? Hiszen csak van valami ok a cenzúra miatt nem????
Orbán Viktor Koldustarisznyája
Na itt egy fair right-os elmebajnok... 😂
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Milliárdok azok. Gyurcsány, soros nem sz*rral gurigazik.
Ronin
Ronin Hónapja
Már a második hozzászólást törölték itt! :D Azért durva itt a véleményszabadság kifejezése!
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
@Krayton 86 teljesen logikus: kitoroljuk a kommentjet, de azt amiben erre felhivja a figyelmet itt hagyjuk.
Krayton 86
Krayton 86 Hónapja
@ZSHOW time Ha töriltek a kommentjét, és utána csak ezt a kérdést tudja beírni... és te erre aláírsz, az miben bizonyítja az igazad? :D
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Akkor masodjara is leirom Muci. Orjonghetsz batran, nem toroljuk a kommented :)
Jenő Baturin
Jenő Baturin Hónapja
Milyen szánalmas performansz volt ez Zsolti? Azzal a kis szoborral beszélgetve. Szekunder szégyen érzetem támadt. Meg ezek az önreklámok közben 🤣 Atya gatya. 😱🤣
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Koszi, ez volt a cél :)
Ronin
Ronin Hónapja
Azért az kemény, hogy itt is van cenzúra, törlik a hozzászólásaid! :D
Kata Kovacs
Kata Kovacs Hónapja
@ZSHOW time A filmekben a b'zik értelmesnek, sokszor okosnak tűnnek, de te legalább vagy olyan kedves, hogy a saját ostobaságod bemutatásával világossá teszed mindenki számára, hogy ez is csak a zérzékenyítés része akar lenni, és vajában sötétebb vagy, mint egy gorilla segglyuka... Remélem most azért nem izgultál fel a gondolattól!
Gábor Záborszky
@ZSHOW time Ő a többire gondolt, amit töröltél pl erre "Írtam oda 2 hozzászólást is! TUDOM HIHETETLEN de komolyan cenzúráz Zsoltika! Semmi rosszat nem írtam, kérdéseket tettem fel, illetve jeleztem neki hogy semmi tényszerűség sem hangzott el a videóiban! MIND kétszer törölte a hozzászólást! Rákérdeztem, ki fizet neki, milliókat, de válasz helyett törölt! Lehet egy NAV-os is meg látogathatná ha titkolni valója van hiszen CSAK Okkal törölte a kérdést nem???"
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Mucika. Higgadj le! Senki nem torli a kommented, hiszen itt beszélgetünk alatta :)
Orbán Viktor Koldustarisznyája
Betalált téged az ukrán import...
Ber N
Ber N Hónapja
TheFairRight videóját ajánlom!!!!
Bettina Kiss
Bettina Kiss Hónapja
Aki tényeket is akar hallani, az azt nézze inkább👍
SuperDaemon23
SuperDaemon23 Hónapja
Ne dőljetek be VV Zsoltnak ne legyetek hülyék, mert idióta és még hazudik is.
zrt unalom
zrt unalom Hónapja
pov: Nem értesz a poliikához.
Páldi Erika
Páldi Erika Hónapja
Ezt a Viktort nem Jakab Petinek adtad???
Patrik Kellner
Patrik Kellner Hónapja
Márky Zay
Balasz Gabor
Balasz Gabor 2 hónapja
Annyira frusztrált vagy….h sirok rajtad….
Eszter Bères
Eszter Bères 2 hónapja
Kár, hogy nem lehet egynél több likeot nyomni.
Eszter Bères
Eszter Bères Hónapja
@GG0LOL Az is igaz.
Attila Budai
Attila Budai 2 hónapja
Engem nem veszel rá ratyi, ez amit csináltok akkor sem normális hajrá Fidesz
BobiHC
BobiHC 2 hónapja
Ezért nem szabad hígítóra inni!! Imádlak😂
Zina
Zina 2 hónapja
Én úgy imádlak téged, esküszöm, ha nem találtam volna rád, üresebb lenne az életem.
Gyetvai Bertold
Gyetvai Bertold 2 hónapja
Bele sem merek gondolni, hogy ezt a figurát mire használjátok még ezen kivül.. Ja, nincs benne semmi HÁTSÓszándék.
Beáta Magosné Török
Fú...általában bírom a videóidat, attól függetlenül, hogy teljesen más oldalon állunk, de ez k.rvára szar lett! Most tényleg úgy viselkedtél, mint egy kis b.zi, ami általában nem jellemző rád. De ez a vinnyogás, meg a kis huncutozás és a sok ostobaság, amit összehordtál, hát a felénél abbahagytam, pedig nem volt egy hosszú videó. Egy tanácsot ha elfogadsz! Kezd nagy lenni a mellény és az arc! Magasról lehet nagyot esni! Szerintem vegyél vissza kicsit!
Bettina Kiss
Bettina Kiss Hónapja
Egyetértek!
Emese Simon
Emese Simon 2 hónapja
Mi csak épp felugrottunk kicsit pestre mert szerelemvárosom, de évente sajnos max 2x fér bele, és asztalt sem foglaltunk, mert az is ott helyben jutott eszembe, de maradhattunk egy órát, ajánlom mindenkinek! :D
Female Scorpion
Female Scorpion 2 hónapja
hutown.info/base/vide/2IWWlZenap-qlNk.html
Bacardi 94
Bacardi 94 2 hónapja
Bombát kéne dobni ezek közé
Barnabas K.
Barnabas K. 2 hónapja
Hogy te mekkora 6ökör vagy. vvzsóti a stílusod is trágyadomb. Húzz vissza a köved alá.
hollin p
hollin p 2 hónapja
Orban nagyon jol tud manipulalni.🤮🤮🤮
Sandor Szoke
Sandor Szoke 2 hónapja
hutown.info/base/vide/k6mLppugmmu8cpY.html
Máté Wagner
Máté Wagner 2 hónapja
07:27-től Amiket mondtál és a kérdőívben is benne lesznek, ezekről nem (csak) cikkek de videofelvételek is vannak, hogy máshol már megtörténtek.
Female Scorpion
Female Scorpion 2 hónapja
@Orbán Viktor Koldustarisznyája Ezek a te ,,érveid,,! Megizzasztalak Vicus egy kicsit!
Farkasné Puskás Éva
Zsolti! Nagyon szeretem a csatornádat, mindenben egyetértek veled. Ez a kormány most már tényleg elhúzhatna. Remélem ez meg is történik jövőre. Egyre több botrányuk van, vérlázító amit művelnek nyíltan, meg sem próbálják palástolni. Egyre több embert haragítanak magukra,ezért jövőre remélem összejön, hogy eltakarodjanak.
Farkasné Puskás Éva
@Bettina Kiss Kérem nem kell nézni ezt a csatornát, és nem kell olvasni a kommenteket. Főleg nem kell rá válaszolni. Szép napot drága! 😊
Bettina Kiss
Bettina Kiss Hónapja
Értem, tehát maga szerint az ideális állami vezetés impotens, ajtóknak ugráló félidiótákból, Fegyőr féle nemtudomozó pártelnökökből, akik azt is elfelejtik, hány évesek, úgy összetojják magukat egy baloldali riporter pár kérdésétől XD Mi lenne az EU-ban? Maguk alá csinálnak? :D És persze Karácsony féle Gyurcsány bábokból kéne álljon. Akinek a 45 fős tanácsadói gárdájának havi 30 millás fizetése a fővárosnak pont 200 millióval kerül többe havonta. És a tanácsadóinak kétharmada a Gyurcsány és Bajnai kormány volt fejesei? Illene tájékozódni, hogy kik állnak mögöttük és kiknek a leszármazottaik. Egy rajzszakkört nem bíznék a mai ellenzékre, nemhogy egy országot :DD Jézusom. Egy csoport félidióta ellen még tíz év múlva is Fidesz győzelem lesz. Amúgy ha a tények is érdeklik nem csak az áldozati póz és ballib hazugságok, nézze meg a Fair Right reakció videót. Na pont ennyit ér az itteni videó, mint amennyi álszent hazugság és ferdítés van benne. Érzelmi alapú prolihergelés, amit itt Zsolti lenyomott, a sok tudatlan meg nyeli a szavait és lelkesen bólogat. A szemetekbe hazudott és hergeli a jónépet hazugságokkal. Dettó, mint a mai ellenzéki média. Való Világ közönségnek szánva. Ne tessék bedőlni neki.
Enikő Peszleg-Tóth
Komolyan,imádom a dumád😍😍 Teljesen igazad van🥰🥰
Eszti R.
Eszti R. 2 hónapja
Csinálj egy népszavazást vmelyik fórumodon ezekkel a kérdésekkel! Biztos többen szavaznának, mint OV népszavazásán 😁
Zoltán Rákos
Zoltán Rákos 2 hónapja
Ezt a 10 percet miért nem tölötted a inkább wc-n te hülyegyerek?
Martín
Martín 2 hónapja
Remélem lesz vlog a pride-on❤️
Ildikó Vrd
Ildikó Vrd 2 hónapja
Imádlak Zsolti!!! 😁❤️
Danesz 27
Danesz 27 2 hónapja
Úgy-e Viktóór!!!
Ákos Jenei
Ákos Jenei 2 hónapja
Törlik a kommentjeim , így övön aluli , mert kirakóst játszik a Zsolt , hogy rosszul jöjjek ki a kommentekből , de nem kell aggódni , meg lesz ennek a következménye ! Ne így legyen ! De hát ti magatok kiáltotok büntetésért ISTENHEZ . Ennyi . Ez a te véleményed hogy fröcsög a rosszindulat , mert vakon ítélkezel , ... ISTENNEK egy picit más a véleménye mint neked ! Nekem kristály tiszta a lelkiismeretem , és békém van , Szent örömöm , te hogy vagy ezzel ??? És csak mondom , hogy bármit , akár mit tehet az ember , milliárdokat adományozhat , ha nem az ISTENBE vetett élő hitből fakadó imádatból , és az abból fakadó Szeretetből van , HIÁBAVALÓSÁG ! Semmit nem ér ISTEN előtt , FŐLEG , hogy ezernyi más bűnökben tobzódtok !!! De kérdezd meg ISTENT ! JÁNOS 1O . fejezet ! és 17 , 3 ! A Zsolt legbelsőbb motivációja , az , hogy ő , kvázi kieszközöli az üdvösséget magának azzal , hogy kompenzálja a bűneit azzal hogy ő adakozik ! Ez önmagában ördögi öntetszelgés , és alázatoskodás , azaz képmutatás és még egy rahedli bűnt hordoz magában ! De az istenismeret hiányából fakadó önismeret hiánya miatt ebből semmit nem lát , és ezért nem is látja be ! Nyilván , azt mondja hogy ez nem igaz , pedig ISTEN szerint így van , és Ő maga az IGAZSÁG ! De ezeket hiába is magyarázom nektek . "Amikor adakozol , ne kürtöltess magad előtt mint a képmutató farizeusok ! Bizony mondom nektek , megkapták a jutalmukat ! ( kárhozat )" Mondja JÉZUS a Bibliában , de elmondaná élő szóval is , csak mivel nem hisztek , azért süket a szívetek füle , mert lábbal tiporjátok a lelkiismereteteket ! Azt hittétek hogy ISTEN a bűnnel megalkuszik , amiért kivérzett JÉZUS a Kereszten ? Phúú ... ha meg nem tértek , bizonnyal elkárhoztok , én figyelmeztettelek benneteket ! EZÉKIEL 3. fejezet és 33 , 1 - 2O !!! Továbbá : 2 Korintus 2 , 14 - 17 !
Female Scorpion
Female Scorpion 2 hónapja
Megjöttél Szabó? Vagy Eddie Eddy? :DDDDDDDDDD
Valaki Valaki
Valaki Valaki 2 hónapja
Háttér társaság? Még a nevük is beszédes.
Zoli Gelányi
Zoli Gelányi 2 hónapja
Segítség a tisztánlátáshoz: hutown.info/base/vide/opt12KNhZ4HQgqM.html
Máté Varga
Máté Varga 2 hónapja
Már azt hittem, hogy elkészült az "1kanapén Orbán Viktorral". Na mindegy, attól még megy a like 👍
Kata Kövér
Kata Kövér 2 hónapja
Édes istenem sírok a nevetéstől..😂 Csak azt sajnálom, hogy ezt a videót azok az emberek nem fogják megnèzni, akiknek kéne hogy lássák, hogy egy kis értelem szoruljon vègre a fejükbe. Sajnálom, hogy pont azok az emberek nem fogjàk megnèzni ezt a videót, akiknek talàn igy leesne a szemellenző az arcukról.. Köszönöm, hogy újra feldobtad az estém. 😂❤️‍🔥
Bettina Kiss
Bettina Kiss Hónapja
Ha tények is érdeklik, nem csak áldozati póz és ballib hazugságok, nézze meg a Fair Right reakció videót. Na pont ennyit ér az itteni videó, mint amennyi álszent hazugság és ferdítés van benne. Érzelmi alapú prolihergelés, amit itt Zsolti lenyomott, a sok tudatlan meg nyeli a szavait és lelkesen bólogat. A szemetekbe hazudott és hergeli a jónépet hazugságokkal. Dettó, mint a mai ellenzéki média. Való Világ közönségnek szánva.
Darklysm
Darklysm Hónapja
Senkinek nem esne le semmi
Zoli Gelányi
Zoli Gelányi 2 hónapja
Ha választanom kéne, hogy a humor vagy a mártírkodás a rosszabb a videóidban, igazán bajban lennék.
Tibor Hornung
Tibor Hornung 2 hónapja
Hisztis meleg kisfiú :) Szedd össze az aláírásokat, és szavazunk ezekről is :) ! Ahogy egyértelmű a válasz ezeknél is, úgy Viktor kérdéseinél is azok!
Dr. Merkwürdigliebe
Zsóti-cica, te hazafinak tartod magad? ... Na jó, de vajon azért mennél szívesen a bőribe, hogy hazafinak mondhasd magad vagy csak az odaképzelt bónusz seggbequqi vonz? :) Vigyázz, mert azt ott nem vezelinnel csinálják és amikor neked elég, attól még nem is hagyják abba...
Tünde Tóth
Tünde Tóth 2 hónapja
Kicsit csalódott vagyok.Azt hittem tényleg Viktorral készítettél interjút 😔
Berny Boo
Berny Boo 2 hónapja
Beteg emberke...dühös drogos meleg.
Widow Black
Widow Black 2 hónapja
Hallod Viktor nem akarsz hazafi lenni?XDDD
Barnabás Kiss
Barnabás Kiss 2 hónapja
Az oviban volt ilyen, hogy mindig kiszámítható eredményű kérdéseket tettek fel: -Na gyerekek, szeretitek a cukrot? -Ideen! -harsogták a lurkók.
Female Scorpion
Female Scorpion 2 hónapja
Szabó liba még 50 évesen is így beszél! :DDDDDDDDDDD
Barnabás Kiss
Barnabás Kiss 2 hónapja
A Molotov koktélt megérdemelték a szemkilövetők.
Kovács Virág vi
Kovács Virág vi 2 hónapja
A te kèrdèseid sokkal jobbak! Hajrá! 🥳🌈
A. C
A. C 2 hónapja
Nem azt mondtad, hogy nem szoktál pride-ra járni?!
Balasz Gabor
Balasz Gabor 2 hónapja
Hazudik
Farkas Andras
Farkas Andras 2 hónapja
Egy kérdés a külhoni kissebsegeket mikor fogjátok támogatni? Mikor fogtok harcolni akár gyűjteni hogy beszélgessenek magyarul, hogy legalább másodpolgárok lehessenek. Ti is elitélitek azt hogy embereket csukjanak le mert esetleg magyarok ? Persze veled is eggyet értek pont azok hoznak törvényeket akik nyakig benne vannak már csak a marihuána törvény hiányzik xd és abban is igazad van hogy ez is terelés, és még nagyobb szakadékot hozzon létre az emberek között.
Judit Meszarosne Debreczeny
Nagyon jól nézel ki zsozso puszi mindenkinek a francba a sok eszement rohadékkal❤️❤️❤️❤️❤️
Peti
Peti 2 hónapja
Akit érdekel esetleg a másik vélemény az azért nézze meg ezt a videót is: hutown.info/base/vide/rZqEmH2qjIzTdrM.html
Female Scorpion
Female Scorpion 2 hónapja
@LesBea67 Bizonyítékokkal azt mond amit akar már! :) :) Nem hat meg!
LesBea67
LesBea67 2 hónapja
@Female Scorpion Ohhh vigyázz! Ebből majd kihozza, hogy azért nem foglalkoznak az "ügyével" (amit ő követett és követ el ) mert ő ellenzéki. Meghálálja ha kell a szája az biztos! :D
Female Scorpion
Female Scorpion 2 hónapja
@Orbán Viktor Koldustarisznyája Ammarpussy ez neked kényes téma az ziher! Jelentgesd azt aki erre tanított!
Peti
Peti 2 hónapja
@Orbán Viktor Koldustarisznyája okés nem kényszer!! :D
Orbán Viktor Koldustarisznyája
A f.szt se érdekli.
Anna Bori
Anna Bori 2 hónapja
🎈🎈🏆🥇
haver11
haver11 2 hónapja
Igazad van Hitler is így jutott hatalomra annak idején a felvonulás és a propaganda vitte a csúcsra Nyomták az emberekre ha akarták ha nem
E. G.
E. G. 2 hónapja
Ez volt eddig a legjobb videó
Ágnes Moreno-Borsányi
Szánalmasan szar ez a video
Gergő Szarvas
Gergő Szarvas 2 hónapja
Támogasd Zsoltit mert ha nem egy infulencernek meghal a kimacskája!!!!
Nore Lenore
Nore Lenore 2 hónapja
Mekkora primitív ez a csávó! Saját fajátját járatja le, ezért rühelli a társadalom egy része ezeket. Buta, ostoba, kérkedik a ratyiságával és még veszettül büszke is rá! Pondró!
Zsolt Huszty
Zsolt Huszty 2 hónapja
Ritka nagy marhák vagytok---megint nem kergettétek el magatok közűl A SZÉLSŐBALOS KARÁCSONYT ÉS A NEOLIBERÁLIS DOBREVET-EZÁLTAL KOMPROMITTÁLÓDTATOK-Amúgy még azt sem veszitek észre, hogy a Fidesz pont azt löki, amit az un. Gender-hogy a nemi identitás társadalmi konstrukció-hiszen a Fidesz szerint-nézéssel-propagandával terjeszthető a meleg identitás.
Kata Fekete
Kata Fekete 2 hónapja
"Nem töltött be a Candy Crush.." 🤣
Tibor Bartus
Tibor Bartus 2 hónapja
Kérlek ne vedd egy lapra a hazafiakat meg az ilyen edda féle bolondokat . Mert sokunk nem ennyire gyökér mint ezek.
Female Scorpion
Female Scorpion 2 hónapja
@Novák Zoli :DDDDDDD Még mindig a régi vagy! Szuper! :) :)
Tibor Bartus
Tibor Bartus 2 hónapja
@Orbán Viktor Koldustarisznyája Nagyon brutális (ak) :D Remélem nem azok ( ám tudom, hogy sok van a fidesz szavazók között) mert rögtön el szégyellem magam . Figyu én fidesz szavazó vagyok ,de engem nem érdekel , hogy pl te nem hát mit bánom én hogy kire szavazol hát magánügy. Meg úgy is egy kutya szerintem mind és én nem fogok politikusok miatt utálni mást. Nagyon nem értek egyet rengeteg dologgal amit tesznek pl a meleg dologgal sem .
Novák Zoli
Novák Zoli 2 hónapja
@Female Scorpion Emlékszel az esküvői képemre? Azon meg én is "csaj" voltam neki! :)))))) Totál megzakkant! Ezt nem poénból mondom! Oké! :)))
Female Scorpion
Female Scorpion 2 hónapja
@Novák Zoli ,,Mónika,, most ez! Így mindig veled zuhant meg ez az elmebeteg szenny! :DDDDDDDD Hagyom! Kár lenne ezt folytatni! Köszi!
Orbán Viktor Koldustarisznyája
@Tibor BartusEhhez nem tudok hozzászólni. Szerintem próbáld megkérdezni tőlük! 😄
Lili Fábián-Kalla
a búspicsába... imádom :D
Tamás Kiss
Tamás Kiss 2 hónapja
Én is :) pontosan oda, vagy inkább a börtönben vagy az elmeszanatóriumba. :)
Következő
Rádió 1 Live
Megtekintés 1,4 E
Libazsír - Juszt László
31:03
Megtekintés 3,2 E
Portré: Horváth Tamara
24:55
Megtekintés 5 E