Sötét

G.FODOR GÁBOR VS. OSVÁTH ZSOLT | VITA A MELEGELLENES TÖRVÉNYRŐL - SpiritFM 

Feliratkozás
Megtekintés 127 E
94% 2 400 150


INSTA: osvvath_zsolt​​

A műsort a Spirit Fm-en hallhattátok.

Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: www.paypal.com/paypalme/zshow...

A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! www.patreon.com/zshowtime

​​HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU, HELLO@CHARITIME.HU

Közzététel:

 

2021.júl. 5.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 1 642   
ZSHOW time
ZSHOW time 2 hónapja
Csak halkan kerdezem meg, hogy aki Gábor testalkatára tesz megjegyzést mennyivel tartja különbnek magat attol a kormánytól, akik az orientacio vagy identitas alapjan diszkriminalnak? Kerlek titeket mellozuk ezt a fajta magatartast! Koszonom!
Tamás Jánosi
Tamás Jánosi Hónapja
Csak halkan kérdezem mikor diszkriminált a kormány orientáció, vagy identitás alapján?
D. Árpi
D. Árpi Hónapja
@Zsolti. Én egyszer csinálnák veled egy közös vitát. Persze csak úgy ha mindkét részről lehetne bevágni 1-2 perces videókat (ezt csak azért hogy ha letagadnád hogy az USAban egy tranesztita öltáncot járhat egy 6 éves kisgyereknek). Hiába vitáznál ha a saját közönséged is látná a szomorú valóságot.
Kriszta Rostás
Kriszta Rostás 2 hónapja
@Lukács Gábor Nekik is. Van is nekik.
Lukács Gábor
Lukács Gábor 2 hónapja
@Kriszta Rostás Dehogynem! Nekem jogom van családhoz, mert hetero vagyok! Nekik?
Lukács Gábor
Lukács Gábor 2 hónapja
@Kriszta Rostás 🤣🤣🤣🤣Kínaival csak úgy jöhetsz mehetsz! Mi? 🤦‍♂️🤦‍♂️🤣🤣 Én oltás nélkűl is mentem mindenfelé! Ezután is😋😋
kaszas5
kaszas5 3 napja
Amúgy CSKA annyit hogy a magyar szabályozás 14.életévét betöltőt esetében beleegyezéssel teremthet sexuális viszonyt mással !! Csak mondanam hogy 18 éves koráig 4 év telik el !
Kalman Balazs
Kalman Balazs 7 napja
„A jobboldali értelmiségiek közül sokan vannak abban a tévedésben, hogy a »polgári Magyarország« hívószót politikai realitásnak gondolják, pedig az természete szerint politikai termék volt. Ők még ma is azt gondolják, hogy az 1998 és 2002 közötti Magyarország valóban polgári Magyarország volt. Ez óriási tévedés”- nyilatkozta ... G. Fodor Gábor A legújabb "politikai termék" gátlástalan kufárja, G. Fodor Gáborra tökéletesen illik az az ősi "dakota" mondás, hogy "kígyó nyelved mérget sziszeg"!
layenb
layenb 22 napja
Orbán nem az EU parlamentbe jár, hanem az Európai Tanács üléseire. Nagy különbség. Az EU parlament egy gittegylet.
layenb
layenb 22 napja
Mindenfélét meg lehet tanulni, a szülői létet nem. A szülők egy része teljesen alkalmatlan szülőnek. Ha fizikailag bántalmazzák a gyereküket, akkor - előbb utóbb reméljük - közbelép az állam. Ha lelkileg, (mert a szülő nem érti meg a homoszexuálisnak született gyermekét és az kénytelen kettős életet élni, rejtőzködni kényszerül, lelki válságba kerül), akkor egyedül hagyjuk. Miért is?
layenb
layenb 22 napja
G. Fodor jól mondta: " nem értem a problémát". Pontosan így van. Nem érti.
neki nincsen
neki nincsen 25 napja
Egy kérdésem lenne, ha mint szülő a gyerekem előbújik mint transz akkor az az én felelősségem? Mivel a törvény az én tudásomra hagyatkozik. hagyjuk már....
zsolt kovács
zsolt kovács 29 napja
És lilább !!!!!!!!
Szabo Nandi
Szabo Nandi Hónapja
31:40 Hát végülis eddig csak betörtek egy ember házába, hogy leszedjék a szivárványos zászlót meg megvertek pár b*zit ez tényleg semmi.
Melitta Varga Jánosné
Ez a G.Fodor!Szánalmas!
layenb
layenb 22 napja
Ennél azért tőbb érv kellene.
Mátè Kiss
Mátè Kiss Hónapja
Tényleg azt hiszik az emberek, hogy a szexualitás az választható?
Lili Ágnes Kálóczi
Egyszerűen nem értem h a nemi identitás a 21. században egy európai uniós tagállamban miért kell hogy téma legyen. Ez még mindig mindenkinek a maga dolga, szeretném megérni azt hogy mindenki csak a saját dolgával foglalkozik és nem másokéval. Az LMBTQ közösséget képviselő személyek mindig is voltak mindig is lesznek és kész. Pont. De ha már témában vagyunk mert ugye ki van provokálva, hogy ezzel foglalkozzunk ( köszönjük gyűlöletpolitika) Akármennyire is próbáljuk korlátozni majd az internet világában a gyerek 5 perc alatt megtalál mindent, amit tudni akar sőt azt is amit nem.. az sokkal nagyobb probléma, hogy nem lehet beszélni róla és nem juthat felvilágosításhoz az a fiatal, aki úgy érzi, hogy talán ő is más mint a társadalmilag elfogadott "normális". A helyett h egy társadalmi réteget kezdünk ki ahelyett hogy életeket és érzelmeket próbálunk korlátozni inkább elővehetnénk a gazdasági problémákat. Mint infláció, mint uniós támogatás megvonás, korrupció és stb.. de hát ugye mire is ez az egész, hogy ne azzal foglalkozzunk, ami tényleg baromi nagy probléma, mert nem gondolom h az a magyarok legnagyobb problémája, hogy szabadon mernének szeretni.. Zsolti, csak egy pici megjegyzés: melletted állok és egyetértek veled, igen számomra is nagyon vérlázító ez az egész, csak engedd hogy végig mondják mások is amit szeretnének :)
Gorgi Toporczi
Gorgi Toporczi Hónapja
a nemzetveszto gyilkosok 2006-os terrortamadasa! hutown.info/base/vide/ooGBlYt-hJyqaMk.html
Sándor Lichtmann
Egyfolytában bebizonyítják a fideszesek, hogy a pártjuk egy szekta.
Adoro Frey
Adoro Frey Hónapja
Ezzel a meleg pasival nem az a baj,hogy meleg,hanem az,hogy buta mint a tök! Közbeszól, a válasz nem is érdekli, csúsztat ,mielött választ kaphatna. Puffogtatja a saját paneljeit. Csak a saját igazát próalja meg egész müsorban elöadni. Ami a müsorvezetö nöt illeti az is legalább olyan ostoba mint Zsolt.
Nagy Karoly
Nagy Karoly Hónapja
Netflix kategoria: Vigyázat! Hagyományos családmodell! 🤣🤣🤣🤣 ez ***va jó 🤣🤣🤣
Éva Harmath
Éva Harmath Hónapja
Az alkohol, szerencsejáték, prostitúció eddig is tiltva volt 18 év alatt.
Peeter Tamerlane
Mivel plakátokon lehet reklámozni alkoholt, és szerencsejátékot, amit az utcán vagy bevásárlóközpontban 18 év alattiak ugyan úgy látnak mint felettiek, ez egy elég hülye példa volt. A szerencsejátékon és az alkoholon 50% adó van, az álam hatalmasat keres rajta, tehát nem fogja betiltani. A melegeken nem keres, nem tudja megadóztatni, tehát el kell rejteni. Ez nem keresztény kultúra, ez álszent mocskos biznisz...
D. Árpi
D. Árpi Hónapja
Fodor elmondta a frankót ennyi
lászló kelemen
komolyan idáig jutottunk
John Cartmen
John Cartmen Hónapja
UNDORÍTÓ AMIT CSINÁLSZ ZSOLTI! Miféle bunkóság, visszataszító vitastílus ez? Lenyomod az 5 perces monológokat, teletűzdelve ferdítésekkel, csúsztatással, hazugságokkal, majd amikor a meghívott vendég válaszolna, folyton közbevágsz, félig kifejtett véleménynél visszaveszed a szót, és tolod megállíthatatlanul az egyoldalúan ferdítő propagandát. Pont ez az a liberálfasiszta nyomulás, ami miatt a társadalom védekezni kényszerül.
Tamás Vladár
Tamás Vladár Hónapja
Teljesen fel vagyok háborodva szabályosan autót vezető sofőrkènt, hogy ugyanazok a törvènyek vonatkoznak rám, mint a gyorshajtókra
Mária Nebl
Mária Nebl Hónapja
Ez már diktatúra, és ez csak a jéghegy csúcsa!
D. Árpi
D. Árpi Hónapja
Reméljük visszatér a valódi diktatúra mert rádférne a tapasztalatszerzés
Jason Knox95
Jason Knox95 2 hónapja
GFG nekem szimpatikus
Gergo Toth
Gergo Toth 2 hónapja
Fideszes szülői autonómia = A szabad tankönyvválasztás eltörlése 201x-ben
Andrea Kellner
Andrea Kellner 2 hónapja
Zsolti, minden tiszteletem a higgadtságod és helyzet kezelésed előtt! Mennyivel előrébb lennénk a témában ha meghallaná ez a mélyen tisztelt úri ember a mondanivalódat ahelyett, hogy ellenállva érvelgetne bele a világba! Szégyen, hogy ilyen kontextusban kell vitázni erről a témáról. Heteróként szégyellem, hogy magyar vagyok..
Rabóczky László
Rabóczky László 2 hónapja
F. Gábor miért kerüot ebbe a műsorba? Értelmetlen, fogalmatlan, szakszerűtlen, sumákoló, buta ember. Kiegészítés: Nem vagyok érintett, de én is összemosom az alaptörvényt a kiegészítéssel, mert a törvényalkotónak is egyértelműen ez a szándéka.
Czvetkovics Barna
Czvetkovics Barna 2 hónapja
Megkérdezem: mi lett volna akkor, ha a két módosító törvényt nem egy saláta törvénybe terjesztik be, hanem - mondjuk - két hét különbséggel két külön törvénybe? Normális érv nem nagyon hangzott el ellene sem, viszont mellette sem nagyon. Továbbá, klubrádióban (Bolgár György) ezt az adót nem ellenzékinek minősítette, hanem inkább Fidesz-bérencnek, én ezt nem igazán érzékelem.
ZSOLT TARI
ZSOLT TARI 2 hónapja
De jó lenne, ha a heteró szexuális felvilágosításról ilyen lelkesen beszélne Zsolt és az LMBTQ! Mert ezek a problémák vannak, a különböző neműeknél is! Csak kérdezem! Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy a kissebbség LMBTQ van többségben! Mintha a közösség mögött lévő erők háborút indítottak volna a heteró emberek ellen, a szexuális másságokat kihasználva! Csak kérdezem! Lesz az LMBTQ közösségben a hátrányos heteroszexuális melletti kiállás? Csak kérdezem! Mert a heterók között van aki kiáll az LMBTQ mellett! Ami rendben is van! Csak a kérdés, kik milyen érdekből gerjeszti az ellentéteket! Csak kérdezem!
gabor kuszter
gabor kuszter 2 hónapja
Fodor egy igazi profi politológus
gabor kuszter
gabor kuszter 2 hónapja
Meg kérdezd te a műsorvezető , hogy a szülő megbízható ? Gyerek bízhat e a szülőben. ?
Izabella Nagy
Izabella Nagy 2 hónapja
👌👌👌♥️ Zsolti
Ráadásul Roma
Ráadásul Roma 2 hónapja
Retkes a fal.
Robi Redford
Robi Redford 2 hónapja
Zsolti, azért mondja mindenki azt, hogy csúsztatsz, mert csúsztatsz. A népszerűsítést, propagandát konkrétan összemosod az otthoni beszélgetéssel és a szexuális felvilágosítással. Csak annyira buta vagy és úgy fosod a szót, hogy észre sem veszed. Továbbá azt sem veszed észre ( a Fidesszel ellentétben) hogy egy pár százalékos kisebbség elvárásaihoz, érzékenységéhez akarjátok agresszíven az elsöprő többség akaratát hajlítani és az érzékenységeteket rákényszeríteni. Nem értem, hogy van ehhez pofátok. Az alkoholizmus és a játékszenvedély szabályozásáról más törvények szólnak. Egyébként, bocs, ha sarkosan fogalmaztam.
Barbara Bertalan
Barbara Bertalan 2 hónapja
Mi ez a baromság a szülö autonomiájáról? Hagyjuk meg a szülő autonomiáját , ha 16 éves gyerekét megrugdossa , ha este 9 után elakar menni otthonról . . .
Tamás Virasztó
Tamás Virasztó 2 hónapja
Szerintem a "2/3-os többségre", az "emberek többségére", "felhatalmazásra" hivatkozni is csúsztatás, hiszen a szavazatok több mint fele nem a Fideszre/KDNP-re érkezett. Nemhogy 2/3-a...
Péter Szabó
Péter Szabó 2 hónapja
Megint nem vagyunk egy szinten... Zsoltról Fekete-Győr jut eszembe...butaságokat beszél nagy lendületben. Ezzel szemben vannak az érvek!!!
Judit Simon
Judit Simon 2 hónapja
Borzasztó Gábort hallgatni… egyszerűen szerintem meg se hallja amit mondasz Zsolt, terel, hárít, elmondja azt akiket mondtak neki h mondania kell! Zsolti téged nagyon jó volt hallgatni!!
skojig oquist
skojig oquist 2 hónapja
Mindenki vegye meg es olvassa el a kovetkezo konyveket: I am Jazz gayBC To be yourself Es hozzon dontest minfenki maga.
Gábor Balogh
Gábor Balogh 2 hónapja
"Melyik az az eset amikor az anya nem nő az apa nem férfi?" Új Uniós törvény... mostantól a férfiak is szülhetnek. Van még kérdés?
Gábor Balogh
Gábor Balogh 2 hónapja
Vannak e divatnelegek és azt mondja nincsenek? Ja tehát a 6 éves kisfiú aki nőnek öltözik az nyilván meleg mert már lefeküdt egy férfivel ez lenne a magyarázat? Vagy akkor ő kicsoda-micsoda? Mikortól meleg egy meleg, az első aktustól? Vagy aki sztárolja magát a tik tokon meg itt-ott közbe meg lehet soha még csak nem is csókolózott azonos neművel csak úgymond ő "annak érzi magát" aztán jönnek a likeok. Hogy ne lennének. Mert sztárolja a világ lassan őket. A semmiért.
Cristina Csatlos
Cristina Csatlos 2 hónapja
Vicc ez az egész... a 17percig bírtam, szerintem ezt részletekben lehet majd megnézem...de ez a Fodor akárki folyton mellé beszél, ez a nesze semmi fogd meg jól...ááá
Barnabas K.
Barnabas K. 2 hónapja
zsótika, tudod te, hogy mennyi ellentmondás van abban amit itt a kiben bízol résznél összehordasz? Bízol Istenben, mert benne nem csalódtál? Mert veled persze naponta diskurál az Isten(?). Az nem zavar, hogy a szexualitásod léte szembe megy vele? Te egy nagyon fárasztó alak vagy aki azt hiszi magáról, hogy érdemi véleménye van bármiről is. Maradtál ami voltál egy vv-s szerencsétlen exhibicionista.
Barnabas K.
Barnabas K. 2 hónapja
zsótika hagyjuk már ezt a rengeteg Eus pénzt és igen nem vagy püi elemző (az sem). Akkor hallgass rájuk, ha a hazaiak nem mérvadók, akkor javaslom Piketty-t és hamar rájöhetsz, hogy a töredékét kapjuk, mint amit kivisznek. Ez az egyik, a másik pedig az, hogy bármennyi pénz is jön az Euból az nem azt jelenti, hogy megvehetik az országot kilóra, hogy itt minden eladó, hogy kuss azoknak a közéletben, politikába, médiában, akik sok kérdésben mást gondolnak, szeretnének, mint a tekintetes Eu.
Barnabas K.
Barnabas K. 2 hónapja
zsóti, h::lyegyerek akarsz lenni? Vagy tényleg nem tudod, hogy 18 év alatt tilos a szerencsejáték? Be sem engednek egy kaszinóba, nem kéne már ennyire mellébeszélni.
Barnabas K.
Barnabas K. 2 hónapja
vv zsóti hozza a formáját, alig akad GFG mondat amibe nem pofázik bele. :-(
Vida 25
Vida 25 2 hónapja
Eljutotunk odaig hogy Szabad torvenynek nezezzuk azt hogy megvonjuk az informacioszerzest az emberektol...
Bence Molnár
Bence Molnár 2 hónapja
Én is ellenzem a törvény módosításait, de az a helyzet, hogy néhány megállapítás Gábor részéről abszolút valid volt: a bevándorlás problémája például kiváló érv volt; ha megnézzük a vallási-kulturális eltéréseket a muszlim országokból érkező emberek esetében, akkor az eléggé nyilvánvaló, hogy tőlünk (sajnos) jelentősen homofóbabb kisebbségek érkeznek, akik egy fokozódó veszélyt jelentenek az LMBTQI+ emberek életére, valamint a terrorizmus is összefüggésben áll/állhat az ellenőrizetlen beengedésükkel. Ezt az érvet te azzal kívántad érvényteleníteni, hogy "mi lesz a következő? Soros? Gyurcsány?", ami nem egy cáfolat, hanem egy érvénytelen deduktív érvelési hiba. Továbbá, érdemes lett volna tanulmányokat, kutatásokat is behozni a képletbe, ugyanis 3 másodperc alatt meg lehet dönteni azt az állítást, hogy a felvilágosítás kizárólagosan a szülőt kell, hogy megillesse. Egy amerikai kutatás egy 1000 fős mintán például a szülők tekintetében kevesebb, mint 50%-os arányt mért azzal kapcsolatban, hogy hány gyermekkel társalognak odahaza szexualitásról és a biztonságos aktusról. Ez a heteroszexuális felvilágosítást is magában foglalja, ami borzasztóan aggasztó. Mindezt egy olyan országban mérték, ahol egészen biztosan alacsonyabb a prüdéria mint idehaza. Egy magyar folyóirat ráadásul arra is kitért, hogy átlagosan 14 évesen már aktívak szexuálisan a fiatalok, így 18 éves korig várni ezzel egészen obszcén faszság.
Czvetkovics Barna
Czvetkovics Barna 2 hónapja
Lehet, hogy pont az amerikai példát nem szeretné Magyarország megvalósítani.
Sörény Szürke
Sörény Szürke 2 hónapja
Na de most tényleg mi a baj ezzel a -kútmérgező- izé, pedofil ellenes törvénnyel?
Rod
Rod 2 hónapja
Sajnos szülők nélkül nőttél föl, nem volt apa képed, ezért lettél homoszexuális. Sokat számít a nevelés és a látott, mutatott példa. Olyan pedig nincs, hogy keresztény homoszexuális. A Biblia kizárja a homoszexualitást.
Szikla Szilárd
Szikla Szilárd 2 hónapja
Miért gondolja azt Orbán és talpnyaló pártkatonái, hogy minden szülő ért a gyerekneveléshez? A legtöbb "szülő" alkalmatlan. Mégis jogokkal ruházzák föl őket.
Tibor Kovács
Tibor Kovács 2 hónapja
Kedves Zsolt! A normalitasra kell tanitani a gyermekeket! Az igazsagra, ami szabadda tesz! Alkalmatlanok a legjobb erdekeltsegi viszonnyal (szeretettel) rendelkezo szulok? A melegek segitsegere van szuksegunk, hogy egeszseges tant hirdessen a legdragabbnak, a szemunkfenyenek? Ti nagyon el vagytok tevedve! Elveteni a celt! Ez a bun definicioja. Nemcsak a szexualitasban, hanem az ervelesben, a gondolkodasban is. Ezert vagytok u.o. - ok mint a szenvedelybetegek. U.azok a szellemi alapok, u.azok a szellemi hatasok uralkodnak(!) rajtatok. Az egyeduli kimenekules ebbol Jezus! Hivd segitsegul a nevet es udvozulsz! Megmenekulsz! A homobol igy lehet ujra hetero.
Tamás S
Tamás S 2 hónapja
5 percenként olyan labdákat lehetett volna lecsapni ennek az ürgének…
Jani Zave
Jani Zave 2 hónapja
Ez nem meleg aktivista! Ez egy aktív meleg aki még büszke is erre és dumálja a semmit. Maradna mind csendbe a bajával.
Gyuri Csáki
Gyuri Csáki 2 hónapja
Beszéljünk az Erdélyi kisebbségről vagy a Kárpátaljai kisebbségről. Az EU mit mondót hogy az nemzeti hatás kör. Akkor a gyerekek védelme miért is nem nemzeti hatás kör?
Viliam Sinka
Viliam Sinka 2 hónapja
Gábor mindig végighallgatta a Zsolt argumentációját, Zsolt mért viselkedett neveletlenül? Nem akarta, hogy Gábor teljesen kifejtse az érveit. Azt is meg kellene nézni, hogyan alakul a nemváltoztatók utóélete. Igen nagy százalékuk öngyilkosságot követ el.
László Takacs
László Takacs 2 hónapja
Amúgy, szerintem teljesen korrekt vita volt.
Eva Faludi
Eva Faludi 2 hónapja
Annyira ocsmany ez a nyomulas. Kopjatok le a kolykokrol.
Viktor Benedek
Viktor Benedek 2 hónapja
Az alapprobléma az, hogy nincsen meg az egyértelmű kommunikáció. Gábornak igaza van, hogy folyamatos a “csúsztatás”. Meg kell tanulni tisztán kommunikálni.
sagartzoli
sagartzoli 2 hónapja
Addig jó amíg jajgattok meg papoztok. Rossz világ lesz az, amikor ti jól érezhetitek magatokat, nem kívánom senkinek.
V
V 2 hónapja
28:47-nél az az “egyelőre” elszólás ugye nem komoly???
sagartzoli
sagartzoli 2 hónapja
Gyomorforgató hogy a kiszolgáltatott kis gyermekek lettek Osváth Zsolték célpontjai. Ezek után arról panaszkodnak hogy "egybemossák a pedofilokkal a homoszexuálisokat". Kínos képmutatás. A négy fal közt ott dugják egymásba ahol akarják, de ne erőltessék rá az egész társadalomra. Tiszteletem GFG-nek hogy képes volt bő egy órán át egy asztalnál ülni egy ilyennel hányás nélkül.
Tímea Huber
Tímea Huber 2 hónapja
Attól hogy a felsô tagozatban felvilágosítják szakemberek a gyerekeket, hogy mi az hogy hetero és mi az, hogy homoszexuális, hova fordulj, ha ilyen érzéseid vannak, attól senki nem lesz homoszexuális, ugyanis a nemi identitásunkkal születünk, maximum elfogadóbbak leszünk a mássággal, mert megértjük, hogy ez pontosan micsoda. Tehát a másságot nem lehet népszerüsíteni… ez itt az egyik probléma ezzel a dologgal. A legtöbb szülô pedig errôl nem fog beszélni a gyerekével… Tegye fel a kezét, akit a szülei világosítottak fel pl. homoszexuális ügyben??? 😉 Ez a módosítás pont a gyerekeket nem védi! Zsolti pedig leiskolázta Fodort, öröm volt nézni. 😆
Luxika
Luxika 2 hónapja
Én nem ebbe az EU-ba léptem be!!!Gondolom nem vagyok egyedül! Szavazztassák meg ezeket a lényeges kérdéseket. Egyálttalán hány embert érintenek ezek a problémák?? Szerintem ez egy szük réteg problémája.Tehát most nem ez a legnagyobb probléma az EU-ban. Osváth problémája már tul sok,az embernek. Ez egyszerüen egy feltünési viszketekség.Ezen kivül még mit csinálsz???Mesélj !!!
Szikla Szilárd
Szikla Szilárd 2 hónapja
Tele van a tököm ezzel a kis G-vel 😤
Eva Olah
Eva Olah 2 hónapja
Az embereket össze kavarta az állam a szezont a fazonnal Papok között is sok meleg van es gyerekeket éveken keresztül a vallás es Isten nevében szexuálisan a tudatlan gyerekek áldozatnak lettek es szerintem most is megy 3-6 éves gyerek túl fiatal meg azt sem értik hogy a világon vannak Ebben a korban meg nem mindig van jel hogy a gyerek gay nek született Olyan 10, 12, éves korban inkább a gyerekek erzik hogy valami nincs rendben , a szülő nem ismeri fel főleg ha a szülő is gay es megnősült vagy férjhez ment A gyerekek meg öröklik a legtöbb esetben a segítség el marad mert senki nem akar gay lenni Aki gay nek született az gay es csak egy megoldás van hogy szakemberek segítsenek aki azt kéri es 10 , 12 ,14 éves gyerekek igen is kapjanak segítséget mert lelkileg egyedül vannak A gay emberek legtöbb nagyon tehetségesek es meg kell őket is tisztelni mint ahogy mindenki mást A kormányban is vannak gay emberek és azokkal mi van Azoknak is vannak gyerekeik és hány gay gyerek született mert azok is meg nősültem ?? Zsolt nagyon helyes és csak nyisd ki a szadat mert nagyon olyan emberekkel kell szembe szállni akik üres agyú és a kormányban vannak és csak csináltak hogy az embereket össze ugrásszak és el vonják a figyelmet a sok zűrös dolgokról A gay emberek mindig voltak és lesznek és az állam dolga az hogy minden állampolgárt egy kalap alá kell venni
Balázs Papp
Balázs Papp 2 hónapja
Hogyha megbízik a szülőkben, hogy nem fogja melegnek nevelni a gyerekét, akkor miért nem bízik meg abban, hogy melegnek fogja nevelni a gyerekét?
Balázs Papp
Balázs Papp 2 hónapja
Amíg nem lázadnak fel azok az emberek, akik nem értenek egyet ezzel a törvénnyel, addig nem lesz ló f@sz se. Beszéddel itt már nem érsz semmit Zsolti.
Tamás Szakál
Tamás Szakál 2 hónapja
Tisztelt uram!! Milyen körökben szállóige ez a " buzival, kiskutyával mindent el lehet adni"?? Nem vagyok már mai csirke, milyen érdekes, még nem hallottam. Az is igaz, nem a Kék Osztriga bárban szocializálódtam.. A kis kutyák nevében tiltakozom az állítás ellen ! Szerintem nem akarnak együtt szerepelni homoszexuálisokkal, ahogy azok sem a pedofilokkal. Pedig szerintem több közük van azokhoz, mint a kutyusokhoz....Már maga a kijelentés is pofátlan meg a nyomulás, nyomulás arcátlanul. Na nekem ennyi elég volt a mocsokból, csodálom a G.F. türelmét, bár ő ezért jó pénzt kap.
Tamás Szakál
Tamás Szakál 2 hónapja
Tessék elhinni, nem volna hülyeség, ha a 3 éves gyerekek nem mobiltelefonnal játszanának.
Szikla Szilárd
Szikla Szilárd 2 hónapja
Ezt engedi a Fidesz érdekes módon
lovasy levente
lovasy levente 2 hónapja
Sportszerűen ismerjük el, hogy a brüsszeli vízfej aggodalmainak van titkos valóságalapja is. Nem véletlenül dobott egy hátast a hollandiai pedócska a magyar gyermekvédelmi törvényre. Az EU kritikák összeállításánál jól értelmezhető a valós gondolatviláguk: a gyermekek hasznosításának fontossága, különösen a gyermekkereskedelem óriási hasznának jelentősége. Ugye az EU parlamenti képviselők, bizottsági tagok, a logisztikai személyzet fizetéskiegészítő jövedelme miatt..... bizonyos(!) titokzatos lobbiktól nagyon erős a függés. A még meg nem született csecsemők már régóta alkatrészként lettek óriási profittal hasznosítva (ezért is volt fontos, hogy elérjék a kilencedik hónapot is, hiszen több és jobb minőségű az eladható „alkatrész“). Most sor kerülhet az emberi jogok legnagyobb dicssőségére, végre legálisan a megszületett kicsik nagyipari felhasználására a jól előképzett sexrabszolgák nemzetközi kereskedelmére is. A soros jogállami vita a la EU elsősorban erről szól!
Juan Rodriguez
Juan Rodriguez 2 hónapja
Kibaszott meleg van!
ConRecords
ConRecords 2 hónapja
Tudás vs érzések. Ez nem a te szinted csevegésben Zsolti.
Edy
Edy 2 hónapja
Kitől kell megvédeni a gyerekeket? Ezt az álnaív kérdést feltenni, bravo. Tényleg nem a melegektől kell megvédeni a gyerekeket, hanem a mögöttük felsorakozó és megbúvó TQ és egyéb + jelekről. Nézzünk szét a világban!
Edy
Edy 2 hónapja
Nagyon más mozit nézünk. Tele van a kormányoldal pedókkal??Küldj már át egy listát bizonyítékokkal légyszi. Én tudnék számtalan videolinkeket csatolni, ahol gyermekek szexuális felvilágosítását végzik, bohócoknak öltözött, a "másságot" propagáló (NB. más mint az elfogadás hírdetése) célzattal megjelenő abberráns csoportok. Egyedi eset nem hinném. De legalább az alábbi videó megtekintése erősen ajánlott, ahol homoszexuális, cerebralisan is jól megáldott német politikus fejti ki véleményét. Ajánlom figyelmedbe. Persze majd jön az hogy egyedi eset, lefizették megfenyegették, stb. Ballibsi mantra. Kém- ill lehallgatás botrányoktól hemzseg a világ, nem jobb oldali hungarikumról van szó. Ez a politika része még ha nem is tetszik. Ne húzzuk rá egyik vagy másik pártra. Amúgysem témába vágó! hirtv.hu/ahirtvhirei/vallaltan-homoszexualis-nemet-politikus-allt-ki-a-magyar-pedofiltorveny-mellett-2524411
Sörény Szürke
Sörény Szürke 2 hónapja
@Edy Bocs de nem értem ezt a logikát: szóval az, hogy láttál egy gyíkembert (akit a hazai agyhalott jobber sajtó tolt be, és aki totál szélsőséges eset, ráadásul elég nyilvánvalóan nem reprezentál semmit lmbt mozgalomból, magáért parádézik az ürge) az tendenciát mutat, amitől védeni kell a gyerekeket, de az, hogy a kormány tele van pedokkal, az csak elszigetelt eset? És a kémkedési botrányról mi a vélemény, utalhat arra, hogy a kormány hatalommániás korrupt faszfejekből áll?
Edy
Edy 2 hónapja
Ja aha, de leginkább attól a lassan több ezertől aki sárkánygyíkhímnősténynek meg még kitudja minek képzeli magát (a 63 genderből), akiket viszont a balfertálj habzó szájjal támogat. Na ne vicceljünk már, a Kalotát főbűnösnek kikiálltani. Ez olyan mint a jéghegy egy kis csökevény jégcsapját letörni.😁
Sörény Szürke
Sörény Szürke 2 hónapja
Hát tőlük kellene (vagyis inkább kellett volna): hu.wikipedia.org/wiki/Kaleta_G%C3%A1bor magyarnarancs.hu/riport/elforditott-tekintetek-102641 Dehát aki jó haverja a fidesznek vagy közvetlenül fideszes, az olyan pedofil, akit nem lehet elítélni a törvényeknek megfelelően.
lovasy levente
lovasy levente 2 hónapja
Orbán lop! Orbán lop! Ellopta a hű kutyáinktól a csontot! Zeng az EU vészriadó bel és külföldön! Az EU és valódi urai a céljuk közelébe jutottak s titkos programjuk főbb elemei is lassan beérnek: 1. Leprásokat az élelmiszeripar kulcspozícóiba. 2. AID-s fertőzötteket az ivóvízellátás irányításába. 3. Sexuális aberráltakat a gyermekipar(!) irányításába. 4. Kórházi szuperbaktériummal* fertőzötteket a mezőgazdasági haszonállat-ipar irányítására..... A többi 150 pont felsorolása helyett most az irányító „szakemberek“ elsődleges feadatát említhetjük: a teljes személyzetüket le-kicserélni és reszortjukat csak és kizárólagosan az azonos betegségben szenvedőkkel feltölteni. Akadnak „elvetemült“ hazafiak, akik e „nemes, magasztos“ célt akadályozzák! Ezek a veszélyes emberek korunk „égetni való boszorkányai“. A valóságipar minden alkalmazottjának, a legkisebb legjelentéktelenebb aktivistának is, munkahelyi kötelezettsége harcolni ellenük és előkészíteni, reklámozni a modern boszorkányégetések** elkerülhetetlen fontosságát. Iris Hax és Sven Reiß is rákerült az idén Berlinben az EU feketelistára tanulmányuk megjelenése után: „....rögtön a haladó média kereszttüzébe kerültek, mert kiderül tanulmányukból, hogy az európai pedofillobbi a felmelegített fővárosukban évtizedek óta szorosan együttműködik a melegjogi mozgalmakkal, baloldali körökkel, neves tudósokkal, állami és magánintézményekkel. Konkrétan egy széles pedoszexuális hálózatot működtetnek közösen. Ez a hálózat a pederasztia legalizálásáért harcol, és a hetvenes évek óta gyermekprostitúcióval foglalkozik. A tanulmány a pedoszexualitás és a homoszexuális érdekek közötti kapcsolatra koncentrál. A legális homoszexuális vállalkozások (kiadók, újságok, galériák, könyvesboltok, homokávézók) ugyanis a nagyobb profit érdekében teret és megjelenési lehetőséget adtak különféle pedofil termékek, például a gyerekpornók terjesztésének....“ Az alattomos invázió, a sunyi, teljeskörű hatalomátvétel már egyre leplezetlenebbül, pofátlanabbul dühöng! *Az MRSA több néven is ismert ( A kórházi szuperbaktériumnak is hívott kórokozó) - egyesek Mercerként említik -, mások a teljes elnevezést használják. ** Érdemes végignézni, alaposan mérlegelni, értelmezni pl. Márki-Zörej Petike videókazettáit, amivel polgármesteri feladatai helyett naponta szórakoztatja híveit. Gyakran el-elszólja magát a piti szélhámos aki Jákob Petike fegyverhordozójánál valamivel értelmesebb „képződményke“.
Zoltan
Zoltan 2 hónapja
🤡
Christina G
Christina G 2 hónapja
Divatbol?? Egy bizonyos több gyermekes ismerosom, aki eppen pillanatnyilag külön volt a férjétől, küldött nekem egy angol nyelvü dalt amiben az volt hogy próbáld ki!! Kérdeztem tőle ezt hogy értelmezed? Azt mondja Ő nem homofób. Be is bizonyult hogy egy nővel ment bulizni. Azóta már megbékéltek férjével, de szerintem, hogyha nincs ez a propaganda, sosem jutott volna eszébe nővel társulni, mégha ideglenesen is.
Zoltan
Zoltan 2 hónapja
🤡
Iron Vh
Iron Vh 2 hónapja
Pfffu, ez a Gábor nagyon ostoba. Zsolti, minden tiszteletem a tiéd, amiért ennyire türelmes vagy, az ilyen emberekkel szemben. 🙏
Ágnes Biró
Ágnes Biró 2 hónapja
Ha egy pedofilt megbüntetük ! Akár pénzbüntetésre...akár börtönre.H kifizeti a pénzbirságot...vagy letölti a börtön büntetést !Utànna már nem lesz pedofil ?????
Szikla Szilárd
Szikla Szilárd 2 hónapja
Pedofil az, aki 12 év alatti serdületlen gyerekekre izgul. Összemosni a gyerekkorút a fiatalkorúval, a Fidesz elévülhetetlen bűne.
László Lengyel
László Lengyel 2 hónapja
"Gay" Fodor Gábor
Szikla Szilárd
Szikla Szilárd 2 hónapja
🍌💦👅
Over Clock
Over Clock 2 hónapja
Kormanykritikus lettemre , Gabor megnyerte ezt a vitat.
Szikla Szilárd
Szikla Szilárd 2 hónapja
G. Gnóm
Gorgi Toporczi
Gorgi Toporczi 2 hónapja
a fidess ujnyilas satani szekta es fuhrere! itt reszletesen a gaztetteik!@t
Gorgi Toporczi
Gorgi Toporczi Hónapja
hutown.info/base/vide/ooGBlYt-hJyqaMk.html
Ildiko Jakab
Ildiko Jakab 2 hónapja
Gusztustalan, torz atka. A lelke kivetül a kinézetére. Ez nem geciség, hanem tény. Szervilis, gonosz gennyláda.
Szikla Szilárd
Szikla Szilárd 2 hónapja
Pontos diagnózis ✔️
zsolt csikja
zsolt csikja 2 hónapja
Szervusztok. Egyikőtök sem akarta érteni a másikat. Nem tiszteletlensègböl, hanem mert teljesen túl van feszítve a húr. Ez lehetett volna egy nagyon jó vita, de szerintem nem lett az. Sajnos mindketten sarkítottátok az àlláspontjaitok érveit. Sok minden bele lett eröltetve, és sokszor nem is a kérdésre válaszoltatok. Én több videódat láttam, ami szinte hibátlan volt, úgyhogy ne engedj abbol a szinvonalból! Munkádhoz jó egészséget, kívánok!
Carlos Feher
Carlos Feher 2 hónapja
egy kissebseg nem eroszakolhatja ra az akaratat a tobbsegre. ha egy meleg aktivista bemegy az iskolaba .nepszerusiteni az ilyen ideologiat, akkor az igenis pedofil hatso szandekkal megy a gyerekek koze. a tobbseg utalattal nez a fajtalankodo propagandara. ez az igazsag
Zoltan
Zoltan 2 hónapja
🤡
Szonja Szemrevalo
Szonja Szemrevalo 2 hónapja
Mindig a Migràns téma 🙄🤔😬 A menekülteknek nem magyarorszag a célja ,azt ök is tudjak hogy hol élhetnek jobban ! Ezert annyira fölösleges ez a téma !
Dóra Horváth
Dóra Horváth 2 hónapja
Micsoda szabadság a szülőknek aztaa... nem dönthetem el hogy magántanuló legyen a gyermekem vagy nem, még azt sem mit ehet az oviban vagy mit nem ha csak nincs ételallergiáról papírja de szexuálisan majd felvilágosíthatom. Ahaaaaa. Köszi.
Egyeb Celra
Egyeb Celra 2 hónapja
Én azokat a szülőket sajnálom, akiknek egy törvényre van szükségük ahhoz, hogy neveljék a gyermekeiket.
Szikla Szilárd
Szikla Szilárd 2 hónapja
Ez yooooooo!
Emília Balogh
Emília Balogh 2 hónapja
Zsolt! kulturáltan is lehet vitázni! lehengerlő alpári bunkó a stílusod!
Szikla Szilárd
Szikla Szilárd 2 hónapja
A tiéd se különb 😎
tom szir
tom szir 2 hónapja
Bocs, a 11 utáni besorolás nem eltitkolása, főleg nem tiltás. A törvény sem tiltja el a gyereket bármitől, a 18-as karika sem tilt. „18 éven aluliaknak nem ajánlott” vagy „… szülők engedélyével” vagy hasonló. Ezen kívül azt írja elő, kik tarthatnak - bemutatott és esetleg ellenőrzött tartalmú - előadást.
aniko gerold
aniko gerold 2 hónapja
Zsolt annyira rámenős, állandóan félbeszakítja a vitapartnert, anélkül , hogy végig hallgatná, a másik oldal érvelését, válaszát. Így nem lehet érdemben vitázni, a műsorvezető személyében még erősítést is kap. Gábort pár mondat után már el is hallgatatják. Ez nem ” parlamentáris” , ilyet nem lehet idegcsillapító nélkül végignézni.
Tamás Tóth
Tamás Tóth 2 hónapja
Nem a témához tartozik, de jó lenne a szürke stúdió-asztal leszakadt sarkát (lásd 11:03) visszaragasztani....
ready2
ready2 2 hónapja
Az mondjuk nem lett volna baj, ha 2 mondatot elmondhat GFG anelkul hogy belevagtak volna a szavaba.
Zsuzsanna Takács
Én is pont ezt akartam leírni. Így nem lehet vitázni, hogy egy mondatát sem hagyom végigmondani a másiknak, nehogy kiderüljön mit is akar mondani. aki minden mondatba belevág, az magáról mutatja meg, hogy nem vitázni akar, hanem elnyomni a másik véleményét. Az már csak hab a tortán, hogy közben mennyi hazugságot nyomott le Osváth Zsolt akár a törvényről, akár a törvényalkotók szándékairól.
Johanna L.
Johanna L. 2 hónapja
Azért elég hosszan fejtegtte a gondolatait. Ő is épp úgy közbevágott többször is.
Ákos Hoffmann
Ákos Hoffmann 2 hónapja
Vajon a paráznaság miért része a hét főbűnnek,kedves Osváth úr?
Szikla Szilárd
Szikla Szilárd 2 hónapja
Dugni jó!
Ákos Hoffmann
Ákos Hoffmann 2 hónapja
Ki ez az OSVÁTH ZSOLT?
Szikla Szilárd
Szikla Szilárd 2 hónapja
Egy meleg ember. Bukik a kukidra!
moen moen
moen moen 2 hónapja
Hogy ,mennyit reklámoza magát ez az Ozsváth.
Szikla Szilárd
Szikla Szilárd 2 hónapja
Apád fülét!
Frank Papo
Frank Papo 2 hónapja
Kedvelem a Zsoltot ,de aFodorhoz gyenge vitapartner. Nagyon gyenge.
Szikla Szilárd
Szikla Szilárd 2 hónapja
G. Fodor egy tökkelütött félnótás 🎃
HiTech
HiTech 2 hónapja
Zsót mi hazánkos vagy tàn?
Szikla Szilárd
Szikla Szilárd 2 hónapja
Ez alap! 🇭🇺
Mihály Kucsera
Mihály Kucsera 2 hónapja
Hogy marad mėg egy nemzet?Család,vallás,hazaszeretet!Miėrt erõsődik az iszlåm,mert mindhárom kritėriumban erősebb,mint nyugateuropa!Sajnos europåban a gyermeknemzės nagyon alacsony!A jólėt ėrdekėben nem vållalnak gyereket!Probåljåk integrålni a bevåndorlókat,de ez nem megy,teljesen más a kultúrájuk!Sajnos ezek a mis-más tėrdeplős civil szervezetek gyengítik az európai nemzeteket!Tulajdonkėppen ez is a cėljuk!Ės ebben ti is nagy szerepet vállaltok homoxexuålis embertårsaim!
clydegriffith
clydegriffith 2 hónapja
fel lett mosva a padlo veled zsóti
clydegriffith
clydegriffith 2 hónapja
@Szikla Szilárd szted :), sztem meg igen :) amugy birom a zsoltit, de sajnos ot is beszippantotta ez a fos ideologia, es sokszor esik at a lo tulso oldalara
Szikla Szilárd
Szikla Szilárd 2 hónapja
Dehogy! Tisztességgel helyt állt.
Rock Star
Rock Star 2 hónapja
"Népszerűsítés" - Ott látom a problémát hogy szinte már mindenhol ezt tolják az arcunkba. Eljön az idő hogy majd pride év lesz lassan. Elfogadásról beszélnek, miközben nem fogadják el hogy vannak olyan emberek akiket ez nem érdekel ilyen szinten. Vitatható a két csoport összemosása a törvényben, de azon elgondolkodott már valaki hogy milyen visítás lett volna ha külön a szivárványosokra is írnak egyet.?
Zoltan
Zoltan 2 hónapja
@Rock Star igen
Tamás Tóth
Tamás Tóth 2 hónapja
@Rock Star Ezen a vilagfalu-multikulti-fogyasztoi körhintan a legtöbb kormány és politikus rajta ül. A különbség, hogy valaki hazafias cukormazzal meg be is keni... Nézd meg, hogy pusztul le a magyar kistelepülésghálózat, a talajaink tönkremennek, a vizgazdalkodasunk katasztrófa, a mezőgazdaságban táj helyett már csak üzemi terület van. Az ipart, a kereskedelmet a multik, az emberek zömenek az agyat a mindenhato materia, a fogyasztás uralja... "Nagyjaink" is csak gazdagok, s nem a hazai bölcsei akarnak lenni. A tömeg a celebeket bámulja, irigykedik a ügyesen meggazdagodottakra: nem elitelik a korrupciót, hanem sajnálják hogy messze ülnek a zsíros bodontol... Szóval ez a szivárványos sztori csak pitykegomb a kalapon...
Rock Star
Rock Star 2 hónapja
@Tamás Tóth Kiváncsi vagyok a véleményedre. Gondolom O.V. erőlteti ezt a témát az emberekre szerinted.
Tamás Tóth
Tamás Tóth 2 hónapja
Vajon ki tolja ezt a témát ezerrel?
Következő
LISA - 'LALISA' M/V
3:27
Megtekintés 211 M
OLI BÖLCSIS LETT!
13:29
Megtekintés 61 E
Az önértékelés
47:07
Megtekintés 3,6 E
Nyarunkról 😍
18:47
Megtekintés 1,5 E
Az egyenrangú kommunikáció
40:44
LISA - 'LALISA' M/V
3:27
Megtekintés 211 M
OLI BÖLCSIS LETT!
13:29
Megtekintés 61 E