Sötét

JAKAB PÉTER FIA HA MELEG LENNE, UGYANÚGY SZERETNÉ | 1BUSZBAN 

Feliratkozás
Megtekintés 72 E
94% 1 900 121

INSTA: osvvath_zsolt​​

Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: www.paypal.com/paypalme/zshow...

A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! www.patreon.com/zshowtime

​​HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU, HELLO@CHARITIME.HU

Közzététel:

 

2021.szept.13.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 511   
Csilla Bné
Csilla Bné 18 órája
Ez milyen langyi nő!
Vid
Vid Napja
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy Jakab Péter egy óriási nagy kamu. A nettó hataloméhséget és pózerséget árasztja a ripacskodásával. Nálam a Viktóriázás után végleg elvágta magát. 👎
Joey Győrfi
Joey Győrfi 2 napja
Kedves Zso! Én olyan helyen elek, ahol a melegek házasodhatnak, sőt elég sokszor látok kezen fogva sétáló, csókolozo homoszekszualis párokat, ez engem nem zavar, de a pride-nak mi értelme? Hetero felvonulás sincs. Csak egy kérdés, amire kiváncsi vagyok, mit mondasz. A műsorod nagyon tetszik, csak így tovább! Remelem nem bántalak meg a kérdéssel, csak tényleg nem értem. Köszi a válaszod.
Balázs XY
Balázs XY 4 napja
jákob eppen tegnap viktoriazta le orbant… igy szivattyuzd a faaaallloszat
Phallos
Phallos 5 napja
Megnéztem az összes jelöltet, aki még mindig azt mondja, hogy nem tud választani és inkább kutyapárt vagy fidesz az reggel a ruhái közül is képtelen választani. Duma. Váltsunk 22-ben!
Ádám Meggyes
Szegény öreg... Ilyenek miatt tartunk ott ahol... 😁
Flying Gege
Flying Gege 5 napja
Jakab, a nagydumás. Egyétek :)
Bence Kóczán
Tehát inkább megtart egy du. alatt 3x60-80 embernek egy utcafórumot akik amúgy is a hangzatos mondatában fürdőzni mennek oda, mint, hogy elmenne a Partizánba egy 3-4 órás vitára amit megnéznek 300-350 000-en. ÉRTEM. Logikus érv, de sorra mennek vele kampány napokat rögzíteni a különböző orgánumok. Napokat. :D Nevetséges ez az ember.
Ágoston Kristóf
Jakab Péternek innen üzenem, hogy nem arra vágyom, hogy kezet foghassak vele, hanem, hogy egy kompetens személy készítsen vele egy mélyinterjút. Nem a tenyere bőrének finomságára vagyok kíváncsi hanem rá. Irány a Partizán!
Judit Csontos
Judit Csontos 6 napja
Teljesen èrthető, hogy mi az ami miatt előìtéletes vagy a Jobbikkal szemben, egyes dolgokban, de ahogy èn kivettem Peti mondanivalójából, az amit személy szerint vall kontra az amit a pàrt miatt úgymond vallania kell az kèt külön dolog. Sajnos a meleg ellenes szavazàs az az a felàldozható dolog volt a rèszükről, mert nekik elsősorban a pedofìlia elleni kiàllàs volt a cèljuk. Az hogy ezt egybemosta a fidesz a melegekkel, az nem az ellenzèk hibàja, sajnos nem külön külön volt feltève hanem egybe ez a szavazàs ha jól tudom (javìtsatok ki ha tèvedek), ezért ha vàlasztani kellett hogy ezt a törvènyt megszavazzàk a pedofilia szigorùbb büntetése miatt, vagy ne szavazzàk meg a melegek vèdelme miatt, akkor be kell làtni, hogy a pedofilia súlyosabb ès fontosabb tàrsadalmi problèma, mint a melegek jogai. És mivel a pedofilok vannak többen a vilàgban, ezért ezt nem lehet kikerülni. Van egy szép Star Trek-es idézet ami gyakra beköszön hasonló helyzetekben miszerint "a többsèg èrdeke fontosabb a kevesekènél" és ez tàrsadalmi szinten szerintem igaz, mèg ha ez kockàzatokkal és következmènyekkel is jár. Magyarúl inkàbb dühìtsen magára a Jobbik csak hasra ütök 200.000 meleget, mint 7millió gyerekes csalàdot. Remèlem nem èrzed sèrtőnek amit ìrok, mert minden tiszteletem a tiéd, ès bár hetero vagyok tisztában vagyok vele, mièrt èrint tèged ez ennyire rosszúl.
Atama -
Atama - 6 napja
4 utcafórumot megcsinál 4 óra alatt ahol elér pár száz embert... a partizán interjúval meg elért volna több 100-ezret... inkább a kompromittáló kérdésekről félt...mert Fekete Győr András nak inkább vitt mint hozott a interjú
Mcarena
Mcarena 6 napja
Zsolti én már mondtam, hogy a fény legyen veled! DE ezek nem a fényt képviselik, mikor veszed már észre??????????? FIDESZ (Fény Isten) Nem megválasztott párt , hanem kiválasztott! Nagy különbség!
FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája
Azóta már etikai vizsgálatot kért Tóth Csaba ellen, Hadházy úr új papírja esetleges bizonyítékai alapján Jakab úr ezt olvastam nemrég.
Zoltán Ács Sánta
Csak egy Sith tárgyal végletekben akkor Márki-Zay egy Sith
Donát Füredi
tevagykeresztényteegymocskosnyílastetúvagydőgőljmeg
Lego Musk
Lego Musk 6 napja
Kussolj részeg
k cs
k cs 6 napja
Legnagyonn Jobbikos homofób vagy kidobnád a családból igazi hazug vagy! :S Egy Báb egy rendszer alján!
Lego Musk
Lego Musk 6 napja
A gazdád a báb,vagy inkább ruszkibérenc!
Krisztián Karácsonyi
Én 25 éve élek Budapesten és még soha nem találkoztam a Pride-al online és offline formában sem. A médiából tudok róla, hogy van ez a felvonulás, de konkrétan bőrtangás csávókat kilógó golyóval, - ahogy itt elhangzott - én még nem láttam, illetve más hasonlót se. Szóval saját tapasztalat alapján én azt tudom mondani, hogy aki célzottan nem keresi az nem találkozik ezzel a jelenséggel.
Miklós Gergely
Azért a Pick parizer nem éppen a legolcsóbb, gyakorlatilag hús árban van. Mért nem tetszik CBA-s saját márkásat eszegetni? Jó szójás, fosatós.
Szabó Márkó Official
Na ezen meg is lepődtem! Tejet meg kenyeret??!!... Kaláccsal fogyasztanám! Hajrá Jakab!
csak
csak 8 napja
Már az előszóból kiderült minden. Zajlik jelenleg kormánykörút is,oda miért nem megy el a radiátor? Ja,hát full egyértelmű....
csak
csak 8 napja
@ZSHOW time Személyeskedést élőben! Interjú pedig hosszú ú. Nem azért nem mehetsz velük. Hanem mert lázadsz a rend ellen.
ZSHOW time
ZSHOW time 8 napja
Azért te korlátozott, mert nem mehetek velük. Nem adnak interjut csak maguknak.
Zalán залан
Márki-Zay Péter az életem, Márki-Zay Péter gyönyörűségem, Márki-Zay Péter szavazó leszek amíg élek! Hajrá MZP!
Mollikutya
Mollikutya 9 napja
Jó rész volt!! 😉 Köszönjük!!!!!!
fritztravel
fritztravel 9 napja
Nagyon jó rész volt ez is, hajrá Zsolti! Csatlakozom az előttem szólókhoz, ha ők voltak a beszámíthatók, mik lehetnek a vágott anyagban? :) Igazi csemege lehet. :)
Nagy Péter
Nagy Péter 9 napja
A szegedi mihazánkos részhez: két résznél eléggé ellenszenvesen, demagóg "libernyák" módon viselkedtél. Egyszer, hogy amikor a nő (bár nem a legélesebb kés a fiókban, de ezért nem kéne lenézni), elmondja nagyjából az igazat a cigányságról, aztán továbbtereled a témát, kvázi elbagatellizálod. Másik pedig, a pridera nem elég nem kimenni, az összes hírben, újságban, videóban az szerepel hogy ki milyen formában volt ott, megy a beszámoló, a legprovokatívabb személyeket bemutatva. Most is amint megláttad a provokálhatóságot a személyében, azonnal beleálltál. Hiába van szellemi fölényed, ha provokálni akarod és erőszakkal rávenni hogy legyen elfogadóbb veled, az csak fordítva fog elsülni. Remélem látod ezt a kommentet, és megpróbálsz velük is megértőbb, elfogadóbb lenni, mert elhiheted, ha utóbbi férfinál nem is, de az előbb említett hölgy valószínűleg nem unalmában mondta ezeket a cigányságról, hanem tapasztalatból, mert megkeserítették az ő lakókörnyezetét is.
Yorgos2007
Yorgos2007 9 napja
7:18 Hú, az a bácsi...
Róbert János Szűcs
Elmegyek péknek! 🤣🤣🤣
László Domonkos
Mélységesen kiábrándító volt azt a bunkót hallgatni a Mi hazánk pultjánál.
Ellie Moon
Ellie Moon 10 napja
Pedig az a bizonyos Gyurcsány szál mindenhol meghúzódik 🤣🤣🙈🙈
Anett Zambo
Anett Zambo 10 napja
Sajnos szomorúan látom hogy Magyarország előitéleteit sosem vetkőzi le,ha visszavonulót is fújna egy-egy jelölt ,mind ez csupán kampány szellem..Abban a tudatban élnek közöttük sok civil,hétköznapi ember is,hogy jogot formálnak itélkezni minden jog nélkül...! :( Ismét egy szuper ,tartalommal megtöltött riportot hoztál össze! ;) Gratula...
Alin englezu Alin englezu
Azert mert mar nem volt mihez hozza szolniuk csak hogy a melegek erdekeit kepviseljek mert mar csak erre a buszra talalltak...kaptak jegyet attol meg az orszagot tonkre tettek eleg kemenyen erre Zsolti nem emlekszel? Attol meg hogy ezt irom egyalltalan nem vagyok meleg ellenes sot nagyon kedvellek az egyik legjobb videos vagy es meg azon is tul.....nem csak egy videos de sajnalatos modon a politikai nezeteiddel nem ertek egyet ....Orbannal csak egy dologban nem ertek egyet a melegek kirekeszteseivel apszulut de....nem Viszont nem gondolod hogy azon tul....az Mszp seknek mar mincs hol labdaba rugniuk ? Szerintem nem oszintek nyalnak a kisebbsegnek es a homoszexualisoknak ha Orban a krumplival ok ezzel akanak jobb fenyben feltunni
Adrift
Adrift 10 napja
társadalomkritika hutown.info/base/vide/pp2h0HeefYPZYsU.html
Piedone the LARGE
Ritkán érzem azt Zsolti, hogy nem állsz bele, de a Partizános kérdésedre kapott válasz kamuértékét biztos Te is érezted. Nah, nincs 4 órája, jah. Elérni többszázezer ellenzék szimpatizánst.
Norbert Mezei
Norbert Mezei 10 napja
"Leleplezték Jakab Pétert " hutown.info/base/vide/r6OGz311mnzEntk.html
FxDoX
FxDoX 10 napja
Igen ! Miskolc ott születettem és ott is lakom, mégis Németországban élek ....... Az Orbán jóváhagyta a Gyurcsány meg végrehajtotta a devizahiteles történetet... A Peti is beállt a sorba úgyhogy bassza meg!!!! Még akkor is, ha lehet Jobbik szavazó vagyok .....
Éva Szőke
Éva Szőke 10 napja
Sose fogom megérteni a pártos repitárgyakat, meg a kampánydalokat. Van, aki azt mondja, hogy, fú, basszus, de 🌲 sza ez a toll, de király ez a nóta, mégiscsak rátok szavazok..
misztikus extraterresztriális krapek
Nézegetem, de nem nagyon látok itt olyanokat akik Tóth Gabi változásával kapcsolatban kinyilvánították nemtetszésüket, pedig a Jobbik, Jakab száznyolcvan fokos fordulata tényleg elég hirtelen történt... felettébb érdekes... ja, nem... csak a szokásos :)
LesBea67
LesBea67 10 napja
@Lego Musk A birka te vagy Vica! Egy fizetett, kommunista cseléd!
misztikus extraterresztriális krapek
@Lego Musk - Jakab: "...itt nem lesz még egyszer 2006, nem lesz ribillió, nem lesz rendbontás..." Nézz utána, hogy a jobbikosok korábban hogyan vélekedtek 2006-ról és azokról akik akkor az utcán voltak, és mindezekkel kapcsolatban Gyurcsányról... annyit segítek, hogy nem ribilliónak nevezték a tüntetést és rendbontóknak a tüntetőket és Gyurcsányt sem mentegették, mint most ezzel a nyilatkozattal, amivel gyakorlatilag feloldozást nyert... De számos egyéb nyilatkozata van Jakabnak ami jól mutatja, hogy mi van közte és Apróék között... a Jobbik jelöltjeit támogatja a DK, sőt, Klára elszólta magát és a saját jelöltjeinek mondta őket, sakkoznak, visszalépnek egymás javára, lépcsőn együtt tesznek hitet... stb. stb. stb.
Lego Musk
Lego Musk 10 napja
@misztikus extraterresztriális krapek attól,hogy a kormány gyurcsányt is ide hazudja, még nem kell mindent elhinni, van jópár birka,aki azt is elhinné, hogy a Napon élünk, ha ezt a viktátor bemondaná pénteken a mese-rádióban!
misztikus extraterresztriális krapek
@Lego Musk - Neki legalább kellett pár tíz év, míg Jakabnak elég volt pár hónap, hogy Gyurcsányt ne az ország tönkretevőjének(Orbánnal együtt tették tönkre az országot, 25 évet a 25 évért... stb.) hanem megmentőjének lássa, börtönbe záró elszámoltatóból felsz.pó... :)
Lego Musk
Lego Musk 10 napja
@misztikus extraterresztriális krapek ebben az országban viktátor fordult a legnagyobbat, egy igazi mocskos hazaáruló komcsi lett belőle, soros pénzen nevelkedve!
Zoltán Szakonyi
Huuu ezek a szegedi értelmiségek🤦‍♂️😅😅😅
Babett Ormándi
Babett Ormándi 10 napja
Nekem csak annyi a bajom hogy nem önmaga van egyedül… ha ő önállóan indulna én csakis rá szavaznék de én nem akarom h pl Gyurcsánynak köze legyen újra az országhoz ennél több legalábbis! :/
Novák Zoli
Novák Zoli 9 napja
@Lego Musk Én egy ilyen nyomin sose! :))))))
Lego Musk
Lego Musk 9 napja
@Novák Zoli ne idegeskedj beja, inkább mesélj nekem miniAndersen még valamit!:)
Novák Zoli
Novák Zoli 10 napja
@Lego Musk Már Gyurcsótány saját dumáját is másra nyomnád? Még az se tagadja mint te a suna Ammart! Balekok! :)))))
Novák Zoli
Novák Zoli 10 napja
@Lego Musk Na ja! "Bajnai meg ott se volt csak nem értett hozzá"! Kussolj inkább! :))))
Lego Musk
Lego Musk 10 napja
@Babett Ormándi mivel a mocskos kormány mindent ellopott és ëlkûrt már, takarodnia kell, gyurcsánynak ehhez semmi köze,csak a tetvedékek ezt is hazudják!
Viktor Balogh
Viktor Balogh 10 napja
Imádom az intrót! :D
Norbi-ggie
Norbi-ggie 10 napja
Lejàratjàtok ti magatokat a Jakabbal az élen
LesBea67
LesBea67 10 napja
@Lego Musk Pottyondy Edina is átlát a színjátékon Vica.
Lego Musk
Lego Musk 10 napja
A puhos tolvaj-bűnözőt mindenki utálja az egész világon, kivéve a diktátorok, ahová a vagyonát dugdosta!
Female Scorpion
Female Scorpion 11 napja
Pottyondy Edina is röhög az egész előválasztási ,,vitán,, meg a ,,kampánydalon,, is! Vicus mehetsz sivalkodni ide is! :DDDD hutown.info/base/vide/uV6r0G1-lofGmJI.html
LesBea67
LesBea67 11 napja
Csak nehogy Őt is feljelentse valamelyik "demokratikus" kommunista! Tudjuk meddig tart a szólásszabadság náluk! És ez nem is vicc. Ohhh nekem tetszik! :D
Tamás Kisely
Tamás Kisely 11 napja
Habzó szájjal hányni vissza a propagandát :) erre képesek a szavazók. A gyűlölet működik. Gratulálok!
Lego Musk
Lego Musk 10 napja
Ha csak ezt látják egy idő után elhiszik,pont ez a lényege a folyamatos mantrának! A 90% médiával a felület is megvan a terjesztéshez.
Peter Felhosi
Peter Felhosi 11 napja
Mind napraforgòk vagytok, ès ez így működik is. Nincs is ezzel baj. Toljátok, csináljátok, amíg a kereslet harap rá.
Ben Nagy
Ben Nagy 11 napja
Semmi többet csak vitát pls
John-123321
John-123321 11 napja
Ez a Molnár Enikő nagyon kis cuki csajszi 😊
Novák Zoli
Novák Zoli 10 napja
@Lego Musk Mászd meg a "feleséged" EA! :)))))))
Lego Musk
Lego Musk 10 napja
@Novák Zoli te pasti tv-s szerencsétlen, ádámka új videót töltött fel te meg itt szerencsétlenkedsz, futás oda te rabszolga!
Lego Musk
Lego Musk 10 napja
@Novák Zoli gyere a pasti tv alá, pörgéssük meg ott is az algot! Gyere a spagettis videójuk alá,ott találkozunk, hozd torgyán hulláját, szükséged lesz rá! ......... javítsd már át a pasti tv-t te szerencsétlen, égeted magad vele,a kedvenc nyalonc tvd,de a nevét nem tudod leírni te szánalom!
Novák Zoli
Novák Zoli 10 napja
@Lego Musk Én nem arra élvezek mint te vagy a reportra! Kifulladtál nyomi! Egy óvódás is besírna! :)))))))))))))
Lego Musk
Lego Musk 10 napja
Az összes üzeneted azonnal likeolod, a legszánalmasabb dolog te pasti tv!:))))
Erika Tóth
Erika Tóth 11 napja
Ez ismerős önnek Éva néni? A vád: "Becsületsértés" Noha az ön "ügye" állítólag már "csak zaklatás vétsége". Az egyik legjobb hozzászólás: Hogy lehet megsérteni ami nincs? Ezt már hallottuk önnel kapcsolatban is. :-D Mivel Tóth Csaba a vitán való megjelenés helyett Gulyás Márton feljelentése mellett döntött, ezért partner híján Hadházy Ákos egyedül került a kérdések kereszttüzébe.Vita helyett feljelentést hozott a zuglói jelölt(ek) "vitája" | Előválasztás hutown.info/base/vide/rJSorYx4ZHyufLc.html
Novák Zoli
Novák Zoli 11 napja
@Erika Tóth Ezeknek a kis Huncutoknak olyan a feljelentés mint másnak a levegő! Nem tudnak létezni nélküle! :)))) Le van bontva minden régi fiók! Ezek az újak? LOL! Figyelek én azért csak már nem szólók mindig! Max ha úgy érzem! :))
Erika Tóth
Erika Tóth 11 napja
@Novák Zoli :-D Ilyen nincs a világon. Téged is látni!
Novák Zoli
Novák Zoli 11 napja
De VN is mindent megpróbált! Várjál, hogy az is sikerül-e! :))))) Ne már! Már látom a közös számot! Dawe FEAT Gulyás Marci: Üdv a demokráciában! Na ja de Csaba legalább nem akart toszni is Marcival! SÍROK! :))))))))))
Bence Bodacz
Bence Bodacz 11 napja
Szóval azért nem ment el a Partizánba, mert Marci egy 4 órás interjút kért és az sok, akkor inkább kimennek az utcára, h személyesen találkozzanak az emberekkel. Már csak egy kérdésem maradt: akkor mikor jön Londonba? Ja, hogy nem? Na akkor húzzon el szépen a Partizánba, mert eddig úgy jön át, hogy Ő is csak tart Marcitól, meg Dobrev is... Ui: Vonához sem ment el, pedig Ő max másfél órás interjúkat kért... akkor, hogy is van ez?
Lego Musk
Lego Musk 10 napja
@Mrnn Dnk ez a két hasonló profil egy darab elmebeteg jószágé, nézd meg önmagának is írt választ!!!! egy igazi ős fogykosnak írsz, mindjárt elkezdenek vicázni!:)) Kár belé a hosszú üzenet, egy agymosott szerencsétlen szolga,semmi más!
Mrnn Dnk
Mrnn Dnk 10 napja
@Molnár Tery Terézia Az a baj, hogy már ott tartunk hogy már annak is örülhetünk hogy valaki valamit beígér és próbál a tervekről beszélni. Sajnos már sok-sok éve még csak erre sem hajlandó a kormányuk, hogy áltasson, hanem a képünkbe röhögve leszarja nyíltan, hogy bármilyen kötelessége lenne felénk. Mindenkire mutogatnak hogy ő a rossz, stop ez meg az, aztan ennyi. Régen a politikusok legalább hazudtak, hogy megkedveljük a terveiket meg a programjaikat. Ma már a migránsozás, sorosozás meg stop brüsszelezésen kívül semmilyen program ot nem mutatnak fel. Felénk sem néznek fidesz már olyan régóta van hatalmom hogy már nem is erőlködik, eléd áll és a szemed láttára köp az ebédedbe. Ha le mondana 8 év után, ha nem, de abban igaza volt Jakabnak hogy ha valaki túl hosszú ideig van hatalmon, annak ez a vége.
Molnár Tery Terézia
@Female Scorpion Én is azt megnézném ahogyan Jakab 8 év után azt mondja. Köszy. Nem indulok. Eleget voltam miniszterelnök,megyek pihizni. Valóban ennyire butának nézi az embereket az is? Én is levonom ám a következtetéseket.
Female Scorpion
Female Scorpion 11 napja
@Molnár Tery Terézia Vicusnál simán elképzelhető lenne, hogy egy Betyársereges csajszi együtt gyepálná egy leszbivel! Nem csoda, hogy a liba ezt szuperül át tudja érezni! :DDDD Jakabot és Dobrevet is utálja minden csoportból valaki! A legmegosztóbbak! A 2 ellentétes pólus! Akiknek ,,szép,, múltja van már ,,szűzen,, is! :) :)
Molnár Tery Terézia
@Female Scorpion Való igaz. Nem lenne nehéz dolga Marcinak sem. :-p
Petrovics Réka
Petrovics Réka 11 napja
És ők tényleg szavazhatnak…vicc😅
GO Life
GO Life 11 napja
Menjél vegyél kruplit! Én a közgázszaki aki elkezd ordibálni jakabbal s elteszem a pénzt amit anyám adott!
Lexa
Lexa 11 napja
Valaki elmondana hogy zajlik egy elovalasztas ugy ertem hogy hol tudok szavazni mikor kell stb?
Szkíta
Szkíta 11 napja
Zsolti adjál már sünis Ammarnak vmi melót az éttermedben. Csak dugd el a vendégek elől. :D
LesBea67
LesBea67 10 napja
@Lego Musk Csak így mersz már pattogni Vica. De ráfaragtál hivatalosan is te "férfi" imitátor, béna provokátor senki!
Lego Musk
Lego Musk 10 napja
Csak 3 profillal jössz beja, ez nem jellemző rád, tekerd meg jobban az algot. mert irtó mérges leszek!:))
Linda
Linda 11 napja
Igazad van Szkíta. 🤣🤣🤣 A tapló rüfke nem való emberek közé! Itt is megmutatta ezt.
Erika Tóth
Erika Tóth 11 napja
@Szkíta :-D De aljas vagy! :-)
Szkíta
Szkíta 11 napja
De kit győzne meg h uramnak nevezze? Erika a madárijesztőt nem oda szokták tenni. De ha zöldséget pucolna a sarokban v mosogatna azt még el tudnám képzelni. :D
Street Workout EgkO
14:38 amit Jakab Péter mond az eddigi egyik legjobb meglátás eddig nagyon vacilláltam Márky Zay, és Jakab között ez a mondat döntötte el, hogy Jakab Péterre fogok voksolni.
Gábor Kiss
Gábor Kiss 10 napja
A Momentum már hónapokkal ezelőtt a 2 ciklussal kapányolt, az én egyszemélyes véleményem pedig MZP messze a legalkalmasabb jelölt.
András Orvos
András Orvos 11 napja
Úgy láttam, mintha eléggé megviselt volna a telefonos beszélgetés Jakab Petivel.
RickMitE
RickMitE 11 napja
Kicsit unalmas már ez az állandó Gyurcsány-Soros poénkodás a Zsoltitól🙃
Lego Musk
Lego Musk 10 napja
@Szkíta jól van beja, tudjuk Csukás István, te mesélő droid!:)))
Lego Musk
Lego Musk 10 napja
@RickMitE Sajnos
Szkíta
Szkíta 11 napja
@Lego Musk Nem unatkozok egész nap mint te süni. Örülsz ha valaki már így is hozzád szól. :D
RickMitE
RickMitE 11 napja
@Lego Musk Köszöni, még nem
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
@Szkíta miért csak este jössz beja, dolgozni kell a gyárban, nem fizet eleget a trollkrváskodás?:))))
picoka1
picoka1 11 napja
Hajrá Mi Hazánk Mozgalom 🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Szkíta
Szkíta 11 napja
@Lego Musk te meg Hunvald sz@jjhája. Ez még neki is égés már. :D
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
Habonykáêk mű pártja
Lajos Cumeláger
Érdekes, én az elmúlt 15-20 évben valahogy el tudtam kerülni, hogy akaratlanul mindenféle Pride-os fotók vagy videók kerüljenek elém. Milyen böngészési előzményei lehetnek ennek a Mihazánkosnak, ha szegénnyel folyton szembejönnek az ilyen tartalmak, pláne amikor épp a négyéves kislánya is jelen van...
Boldizsár Bihari
Nagyon tetszett és Péter sokkal közvetlenebb és barátságosabb volt min az előző interjúban amit a kanapén forgattál.Én mindig kényelmetlenül érzem magam mikor rá jövök valahol kedvelem a Pétert.Próbálom arra fogni csak azért mert jóképű 😀
Károly Tóth
Károly Tóth 11 napja
....hogy néz ki ez a nő?...manga -sci-fi figura?...:D...
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
Úgy látszik Zsolti is egyre nagyobb tényező lesz, egyre több itt a párt-birka, ide vannak vezényelve!
Lego Musk
Lego Musk 9 napja
@Szkíta hisztizz beja brühühü
Szkíta
Szkíta 11 napja
@Lego Musk Csak saját magadat sikerült mindenhol. Megmondta Ádám is h másnak nem az a valóság ami neked. De ezt Beáta is. De veled már csak ennyi terve van fletónak? Nagy karrier sünis Ammar. :D
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
@Szkíta cidáztatlak titeket ott, amúgy senki nem nézi azt a gnómot, szerencsétlent hamarosan a pestis tvből is kirúgják!:)) Hisztizz érte beja brühühü
Szkíta
Szkíta 11 napja
Akkor Ádám is mert folyton ott vagy. :D
Fk Zadori
Fk Zadori 11 napja
Botrányosak voltak a szegediek....sajnálom🙁
Gábor Kiss
Gábor Kiss 10 napja
Nem a Szegediek, a mihazánkosok. Tudom hogy így értette-értetted de ha valaki nem látta a videót azt kicsit félrevezetheti.
Kiss Kiss
Kiss Kiss 11 napja
Teljesen egyetértek Jakab "maximum 8 év/2 ciklus"-elméletével, részben pontosan azon indokok miatt, amiket ő is elmondott, és néhány más indok miatt is (a hatalomhoz való hozzászokás, a "minidiktatúra" elkerülése, stb). Nem mondanám, hogy példát vehetnénk az USA elnökválasztási/elnökölési rendszeréről, mert ott is hasonlóan óriási katyvasz van (sőt), de ha valamit ott jól csinálnak, akkor az ez a ciklusmaximalizálás
Tímea Szabó
Tímea Szabó 11 napja
Kis országunk szellemi színvonalát tekintve van baj gyerekek....... fogalmam sincs hány generáció lesz mire "ezeket" kidolgozzuk magunkból...... 😳😳😳
misztikus extraterresztriális krapek
Nincs sok remény. A komcsik által teremtett prolikat sem sikerült... a mentalitás velünk van, különböző rétegekben fertő, gazdag, értelmiségi sem menekül előle... ma is ölnék a kulákot... a parizeles bohóc is nekik csinálja a műsort.
Patricia Mester
Patricia Mester 11 napja
8:55 jòhogy!😊😊gyerekkorom kedvence a "csipkès kenyèr"❤,azaz kakaòs tejbe aprìtott kenyèr..mmm
Gabor Harrer
Gabor Harrer 11 napja
"Van neki egy kis busz, egy kis zuk, abban vannak neki olyan pancser kis köcsögök" 😂😂 Bocsi,ez jutott eszembe meg mielőtt megnézem a videót 😂
Gabor Harrer
Gabor Harrer 10 napja
@Trollkergetők jogos
Trollkergetők
Trollkergetők 10 napja
Isuzu kisbusz, nem zsuk 😂😂 De majdnem
Village Edge Workshop
Úgy bírnám, ha látnék egyszer egy olyan videót, vagy riportot a bal oldalról, ahol Toroczkai szavazók közül, nem szándékosan a degenerált fogyatékosokat szólaltatják meg csak és kizárólag.
Mulnar Dodesz
Mulnar Dodesz 11 napja
Nehéz normális videót csinálni ezekről ha szinte mindegyik fogyatékos idióta. 😃😃
Village Edge Workshop
@ZSHOW time sajnos elhiszem, és tudom is, csak egyszerűen nem értem, hogy miért csak az ilyen féleszűek találnak mindig kamera elé. :(
ZSHOW time
ZSHOW time 11 napja
Isten látja lelkem, az osszes olyan embert kivagtam, akikrol ugy ereztem megalazo lenne barmit is kozolni. Ezek az emberek maradtak.
Andie
Andie 11 napja
Zsolti, te nem érzelemből politizálsz, hanem jogos önvédelemből. Majd ha nem vegzálják a melegeket és más kisebbségeket, akkor majd én is megkérdezem, miért nem vagy elfogulatlan egy interjú során, de addig nem.
PinásAmmar the corrupted
Én sem vagyok mert engem fizetnek érte! Pluszban még Hunvald babája is voltam! De ezt máshol nem mondom el sosem! :DDDD
Roland Botos
Roland Botos 11 napja
Egy fogorvos azért csekkolja le Pétert, ha ideje és pénztárcája engedi! :(
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
@PinásAmmar the corrupted jól van elmebeteg:))
PinásAmmar the corrupted
@Lego Musk Még mindig nem annyira mint a mi sunánk bránernek! :DDDD
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
Tényleg furcsa a foga.
Kertész Kristóf
Kérdés: mire jó a repiajándék?
Карпатский Марк
Márki-Zay Péter FTW #csakfelfelé
Laszlo Botka
Laszlo Botka 11 napja
Ez a kancsó Jakab is a Való Világban volt?🤢
Lego Musk
Lego Musk 9 napja
@Laszlo Botka ha így lesz, miért sírsz?
Laszlo Botka
Laszlo Botka 10 napja
Nagyon fogtok sírni,ha jövőre a moslékkoalíciót újra csöcsre rakja a Fidesz!??😅😅
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
Összekevered apukáddal.
Zsanett Andrea
Zsanett Andrea 11 napja
Rosszul vagyok tőle. Amúgy nagyon jók ezek a videók Zsolti. Minden témában otthon vagy és naprakészek vagyunk hála a szuper csatornádnak.
Anna Dénes
Anna Dénes 11 napja
bocsi de én nem szeretném Jakab Pétert miniszterelnöknek, Peti egy vidéki harcos, és kérem szépen hogy maradjon is annak, de ország vezetőkkel nem tudom elképzelni egy asztalnál. Egy cuki Miskolci srác aki a nagymamára gondol reggelente.
Trollkergetők
Trollkergetők 10 napja
orbán, gyurcsány Márki, Karácsony, mind vidéki csókolom
PinásAmmar the corrupted
Aki kételkedne abban, hogy a feljelentés a hobbim az nézze meg a Korrupció Jogállamiság acc-omat! Amióta a csöcsös Nóra megtalált már nem szólalok meg rajta! De nem csak ez! Semmi jogi segítség, esetleg útba igazítás csak az én feljelentéseim! Látszik, hogy ezért végeztem el azt is! ,,Magánszemélyek feljelentették,,! Na persze a való életben én is csak Budapesti lakos vagyok és semmi Ammar meg ilyenek! Csak egy nevem van! Nehéz így élni, hogy az egész világ az ellenségem! Csork :DDDD
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
Algoritmus beja,go beja go!:)
PinásAmmar the corrupted
@Lego Musk Nem mentett meg semmi a bukástól! Ez már harmat gyenge! :DDDD
PinásAmmar the corrupted
@Lego Musk Mint te Ádámnál ezzel az accunkkal? Már tudja, hogy én Varangy vagyok! :DDDD
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
Gyerünk beja hisztizz,ez az!:) Tudod,etesd az algoritmust!:)
PinásAmmar the corrupted
@Lego Musk Már megmutattam, hogy ismernek itt is minket! Nem Bea hanem Vicus! Ahogy a Yardon is! :DDDD
Csilla Buzás
Csilla Buzás 12 napja
Azért ezeknek az embereknek tényleg van szavazati joguk???Nem is tudom hogy tudnak ilyen csukott szemmel élni!Ez úgy leszívja az embert,olyanok mint a vámpírok!A videó jó lett Zsolti!
Tomi Szabó
Tomi Szabó 12 napja
A sík sötét Mi Hazánk drukker az nem volt semmi. Ezek tényleg azt hiszik, hogy világnak az körül kell forognia, hogy neki mi tessik, meg mi nem tessik? Hogy szerinte mi természetes meg mi nem? Kocsiját szétveri? Mert az például nagyon nem természetes... Ezek a faszik valami iszonyatosan el vannak kényeztetve, elégé elfuserálták őket gyerekkorukban! Elég viccesen előadja, hogy fúj a kis szakálladban csókolóznál a pároddal, de gusztustalan, de nem elmenne, elfordítaná a fejét, hanem még fotózná, hogy később is nézegethesse... Hát helló! Javasolt a pszichiáter!
PinásAmmar the corrupted
@Lego Musk De te is minden acc-unknak válaszolsz! :DDDD
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
Téged is megtalált a több profilos elmebeteg!:)
PinásAmmar the corrupted
És persze ezt sem tudtam leírni szerkesztés nélkül! Naggggyon öregszem! Lassan egy ovis is padlóra küld már! :DDDD
PinásAmmar the corrupted
Neem ezt mi hisszük Tomi travi énnyem! Én is elfordíthattam volna a fejem Dávidka és Vivienről! De inkább reportoltam akkor is! Én is lementek minden olyat is amitől rosszul vagyok! Huh most magunkat bíráltad? Annak szuper volt! Hiányzik a kis kocsiszex Hunvalddal én tudom! De neeem Tominak szólított az közben! Mehhh :DDDDDDDD
LesBea67
LesBea67 12 napja
Miért ostoba? MAGadon sem segített!
Ila Szabó
Ila Szabó 12 napja
A Toroczkai vallási és faji alapon soha nem itélt. Csak viselkedés alapján.
Tomi Szabó
Tomi Szabó 11 napja
@Zéta Gábor Jajj, most meg jön a tipikus: "Problémáid vannak a szövegértéssel" mantra! :-))) Vicces magyarázkodás amikor te dobálózol össze-vissza a fogalmakkal!
Ila Szabó
Ila Szabó 11 napja
@Tomi Szabó ❤️
Zéta Gábor
Zéta Gábor 11 napja
@Tomi Szabó Problémáid vannak a szövegértéssel . Megértelek. Fasisztoidot írtam, nem fasisztát, de mindegy mert úgy érted, ahogy akarod. Tudod, a párhuzamos egyenesek...
Tomi Szabó
Tomi Szabó 11 napja
@Zéta Gábor Hát nem éppen! AZ MHM tipikus populista párt, aki a csürhe indulataira játszik! Amikor a Fidesznek szüksége van a hasznos hülyékre akkor meg is kapják tőle jutalom falatként a média szereplési lehetőségeket...
Tomi Szabó
Tomi Szabó 11 napja
@Ila Szabó Nem nem annyi! PONT! Igen hagyjuk abba, össze-vissza faszságokat pofázó kisanyám! :-)))
dent ralis
dent ralis 12 napja
Képmutatás mintapéldánya ez az ember...🤨 azt sem szabad elhinni, amit kérdez😁😶
Lego Musk
Lego Musk 10 napja
@Trollkergetők ezek a yacht, helikopter, nemkormánygép szenthármasban hisznek.
Trollkergetők
Trollkergetők 10 napja
Járhatná az országot helikopterrel is, mint szijjártó miniszter😂😂😂 A durva anyját neki!
Mulnar Dodesz
Mulnar Dodesz 11 napja
Nem Orbánról van a videóban szó.
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
Hess innen droid
Tomi Szabó
Tomi Szabó 12 napja
A Jobbik iroda sarkába direkt van beszerelve egy "eresz"? :-))) /csatornacső ami nincs burkolva...pl. 1.18 kép bal széle/
Agnese O'Dannemill
Ismét... jobb mint a Partizán. Zsolti for President!
Dr. Tódi
Dr. Tódi 12 napja
Hát gyerekek... inkább maradjon a Fidesz!
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
@Dr. Tódi nem gondolom,hogy ennyitől megharagudtál, de hát azt te tudod!
Dr. Tódi
Dr. Tódi 11 napja
@Lego Musk Megharagudott a kisasszony?
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
@Dr. Tódi Hess innen veréb!
Dr. Tódi
Dr. Tódi 11 napja
@Lego Musk Akkó most már vihogjá te kócsag!
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
@Dr. Tódi a tolvaj-bűnöző viktátor gazdád és a kereszténység???? A világ legnagyobb vicce!:))))
Orbán Viktor Koldustarisznyája
Vona-Jakab-Jákob, erős indítás volt...☺
Maa 9
Maa 9 10 napja
hebeg habog a bácsi összevissza, ontja a hülyeséget jobbra-balra és belezavarodik már abba is, amit ő maga mond. és sajnos az összes ilyen atom eltökélt fideszes nyugdíjas ugyanilyen...
Martin Fórián
Martin Fórián 12 napja
Elképesztő, ezeknek az embereknek is ugyan annyit ér a szavazatuk 🤯 érettségihez kell kötni a szavazást, nehogy már az is szavazhasson aki szavazólapot se tudja elolvasni
Norbert Lakatos
Norbert Lakatos 10 napja
@Martin Fórián állampolgári ismeretek oktatása általános iskolában márky zay programpontja.
Martin Fórián
Martin Fórián 10 napja
Tudom hogy nem ez a legjobb szempont, de valami szempontrendszere szükség lenne hogy legalább elolvasni és értelmezni is tudja a választó a szavazólapot.
Norbert Lakatos
Norbert Lakatos 10 napja
értem.én könyveket olvasok.a most érettségizők, hát meg nem... akkor mi legyen?
Andie
Andie 11 napja
Az ész nem végzettség függvénye. Ha tudnád, mennyi diplomás ostoba gyökér van...
Róbert Paulik
Róbert Paulik 12 napja
Annyira szánalmas, hogy egy ilyen felszínes, populista demagóg báb tényező lehet a közéletben. Az valahol egy szellemi szegénységi bizonyítvány, ha valaki ezekben az üres demagóg kiszólásokban látja a "megoldást". Jakabék pár éve szinte mindent megszavaztak, hogy a fidesznek túlhatalma lehessen, most meg a sok hülye azt hiszi, hogy ők egyik napról a másikra "ellenzékiek" lettek. Agyfasz ez a színvonal....
Trollkergetők
Trollkergetők 10 napja
Mondjuk ez mind nettó hazugság amit itt leírtál.
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
viktátornak akkor is takarodnia kell
Dezső Krisztián Jéri
Az egész videó legkínosabb pillanata a mi hazánk mozgalom 4-5 résztvevője volt😂😂😂 anno az ilyen vagy ehhez hasonló megnyilvánulás, jöjjön az bárkitől is, ki nyervákolta belőlem az ördögöt is😂😂 most már csak röhögni tudok rajta, bármilyen szomorú is a tény, hogy vannak ilyen sötét emberek🤷🏻‍♂️
Zéta Gábor
Zéta Gábor 11 napja
Ráadásul lehet általánosítani.
Gabi Varga
Gabi Varga 12 napja
Nem rögzítették a volt jobbikos földrevitelét, mint igazságot.
Zétény Bacsó
Zétény Bacsó 12 napja
Erre vártam már mióta. A 14. perc környékén végre látni véltem Jakabot egy fél percre, amikor fellibbent a parizer-máz, és nem a valódi énhez igazított politikusi pr beszélt belőle, hanem azthiszem pusztán a valódi énje. És őszintén mondom, amit láttam, az megnyugtat. Mostmar sokkal nyugodtabban mondom ki, hogy '22-ben leszavazok rá is, ha úgy hozza a sors.
Backstreet Borz
Backstreet Borz 12 napja
29:00 "Rengeteg fotót láttam a Prideon, videót. Láttam, hogy egy gusztustalan, undorító; és nem szeretném, ha a kislányom négy évesen, öt évesen vagy hat éves gyerekek ezt látnák. Jó?" - Pride fotó nézegetés helyett forgathatna inkább egy-két könyvet.
Andie
Andie 11 napja
Lehet, hogy az sem lenne jobb. Amennyi agya van, valószínűleg a Mein Kampfot lapozná fel.
Tomi Szabó
Tomi Szabó 12 napja
Persze gondolom a Walking Dead sorozatot nézheti attól nem lesz baja a gyereknek... Ismerek ilyen figurát. Szerinte a horror filmet, meg a darabolós thrillert, nézheti a 4-5 éves gyereke az nem baj, de ha két fiút látna kézenfogva, akkor: "jajj ha megkérdezi a gyerek, mit csinálnak a bácsik, mit mondjak neki? inkább lőjjük agyon őket!!!"...
Palma Virag
Palma Virag 12 napja
26 :35 Ez a videó reprezentálja hogy a mi hazánk mozgalom fidesz által irányított szélsőséges kommunikációja , erősen eléri az álságos, befolyásolható, frusztrált, tudatlan embereket ...én szégyellem magam miattuk!
PinásAmmar the corrupted
@Lego Musk De te is lassan a összes acc-unkkal! Hol van a KVALD vagy Groose82? Fejünk persze sehol nincs! Nálam legalább a sunánk! Ezt az acc-ot Palma Virag bevallottam a Burgival! Ne égess már tovább minket! :DDDD
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
Vigyázat..... elmebeteg riadó! Megjött beja mind a tíz profiljával!:)
LesBea67
LesBea67 12 napja
Kár, hogy te még ezt MAGad miatt sem tudod béna Troll szuka.
PinásAmmar the corrupted
Bénák a ,,pasi,, énnyeink! Helyettünk is szégyelld magad! De ezt a Burgival is hozzátehettem volna! :DDDDD
Anita
Anita 12 napja
Csodálom Zsolti a türelmed! ❤
Paletta lány
Paletta lány 12 napja
....és ezek az emberek is elmehetnek szavazni....ezek az emberek döntik el a jövőmet és a gyerekeimét ... 🤯
Bence Kóczán
az nem baj, hogy elmehetnek, az viszont igen, hogy ők vannak többen.
Pántos Melinda
Pántos Melinda 12 napja
Ez tetszett a legjobban: "előítélet, utóítélet" A legfontosabb talán a világban az utóitélet. Meg kell ismerni a világot és utánna kell levonni a következtetéseket.
Oli WhiteFoxGirl
Köszönöm szépen a videót!
Attila Puskás
Attila Puskás 12 napja
Szia Zsolti! Remélem Toroczkait is felkeresed. Akkor lennél igazán korrekt.
Attila Puskás
Attila Puskás 10 napja
@Trollkergetők Gondolod te szerencsétlen? 🤣 🤣 🤣 Te nem inkább faxx kergető vagy? 🤣 🤣 🤣
Trollkergetők
Trollkergetők 10 napja
Miért, indul tusek az előválasztáson? Ott van toroczkai tusek laci bohóc jó helyen ahol van, az ország alján 😂😂😂
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
@Attila Puskás torockai ner báb
k kokemaki
k kokemaki 11 napja
@Attila Puskás Tükör van a pöcegödör fedelén. Amit te rólam képzelegsz, az valójában saját magad, amit a tükörben látsz... 🤣🤣🤣
Attila Puskás
Attila Puskás 11 napja
@k kokemaki Ezek szerint Te semmivel nem vagy külömb nálla. 🤣🤣🤣Kis buta
AlexNyh91 Nincs
AlexNyh91 Nincs 12 napja
" Ti tényleg elnéppártosiasodtatok BAZDKI " - viselkedjél már... nem egy t danny szint... kicsit kezdesz túlzásba esni az elmúlt időszakban.. olyan vagy lassan mint az ak26, jól kezdődött és a végére popszar lett. Arcból vegyel vissza fiú:)
AlexNyh91 Nincs
AlexNyh91 Nincs 10 napja
@Trollkergetők azért mégis ismered a szöveget xdd de ez már popszar kategória. 26 emelet pl nem volt rossz. Csak bebuzultak...
Trollkergetők
Trollkergetők 10 napja
Tényleg volt egy szint az ágytál 26-ban: Jön a klikk-klikk meg a blikk-blikk, retetetetetete velünk együtt énekeleleleleled 😂 reteteteteteee
AlexNyh91 Nincs
AlexNyh91 Nincs 11 napja
@Kristine Taylor van egy szint amit illik megütni és nem rábízni a vagy/vagy-ra.
Kristine Taylor
Kristine Taylor 11 napja
ha őket zavarja akkor majd meg kérik, hogy ezt azért ne de ha nem, akkor had mondja.
Tomy
Tomy 12 napja
29:07 Huuuu gec. "Ha nincs akkor nem látja, ha van akkor látja" LUL
Gábor G
Gábor G 12 napja
Egyenes ember ?😄 ne nevettess Zsolti. A bort iszik és vizet prédikál tipikus esete az ember.Nem tud elmenni a Gulyás Marcihoz mert éppen hakniznia kell, szavazatokat szerezni? Ha nem lenne semmi takargatnivalója az alatt a 4 óra alatt annyi szavazatot tudna szerezni mint az országjárásával egy hónap alatt. Tudja, hogy a Marcinàl két keresztkérdéssel sarokba lenne szorítva, ennyi.A színtiszta hazug válasz zsigerből jön neki az a lényeg.
Lego Musk
Lego Musk 10 napja
@Gábor G csak a te szinteden kommunikálok.:)))
R. Maj.
R. Maj. 11 napja
@Gábor G A politikába miért akarod keresni az igazságot? A politika érdekből áll, semmi másból. Azt kellene megérteni az embereknek, hogy a politika művészete a taktika, az érdek, a hazugság. És, ha ezt a hármat jól kombinálod, talán bekerülsz a parlamentbe. Itt nem grállovagok vannak, fel kellene már ezt fogni. Aztán mikor bekerültél a parlamentbe az van, hogy helyezkedsz, próbálsz bizniszelni, állást halmozni, közel lenni a tűzhöz. Ki, és fel kell építened a pártodat, még szélesebb körben - ilyenkor lehet lopni is már. De a cél a hatalom csúcsa, a kormányzás. Ott aztán még jobban kinyílnak a lehetőségek. Remélem már érted miről szól a politika!
Gábor G
Gábor G 11 napja
@Lego Musk te egy nagyon értelmes ember lehetsz😄
Gábor G
Gábor G 11 napja
@R. Maj. pontosan erről van szó. Ha már egyáltalán felmerül, hogy sarokba lehet szorítani nem megyek el, viszont nem is papolok az őszinteségről, egyenességről. Érdekesség, egy Márki-Zay el tudott menni és összességében pozitívan jött ki az egészből. Nekem itt a mellébeszélés része nem tetszett, ahogy próbálta megmagyarázni, hogy miért nem megy el és amit összehordott az nettó hazugság. Valahogy nem fér össze az igazság szobrával.
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
@Gábor G arra válaszolj amit kérdeztem!! Ki adta a kezedbe a telefont ha vak vagy és süket, hogy tudsz így írni?
Martin Katona
Martin Katona 12 napja
Nagyon jo video lett, Zsolti 🥰 Az elozo es mostani videok kozott azonban oriasi a kulonbseg mind hangulatilag, mind hozzaallasilag. Orulok, hogy megtalaltatok a kozos hangot! Nagyon kedvelem a csatornadat, es Jakab Petert is. Tamogatom Peter politikajat, des a melegek egyenlosseget, gyermekhez valo “hozzajutasat” is. Hajra mindkettotoknek! ❤️
Tímea Menyhárt
Nekem nagyon tetszik ez a fajta kis sorozat. Közelebbről is megtudjuk ismerni a pártokat, illetve azoknak a képviselőit. Én személy szerint ha a politikárá gondoltam, akkor a Fidesz-Soros-Gyurcsány háromságon kívül nem tudtam túl sok mindent. Jó ilyen szemszögből is megismerni őket. Köszönjük, hogy gyártasz ilyen minőségi kontentet a HUtown-ra, egy igazi csoda vagy
Norbi-ggie
Norbi-ggie 10 napja
Hát innen se fogsz, itt minden idilli, főleg a Jakab
R. Maj.
R. Maj. 11 napja
Ennyire nem kell nyalni, értelmes dolgokat kérdezett egy pártvezetőtől. Ennyi a videó.
HUNGARIAN JOKER
HUNGARIAN JOKER 12 napja
hutown.info/base/vide/qnhojniik3m3ibs.html
Kanalas Y.Y.Y
Kanalas Y.Y.Y 12 napja
Jaaa a választások elött igen szeretné😂😂😂✌️ meg mindent amit hallani szeretne a nép
Következő
The Best of Chopin
3:12:07
Megtekintés 16 M
WHAT WOULD WE DO ?
0:18
Megtekintés 4,4 M