Sötét

MÁRKI-ZAY PÉTER: "NEM TUDNÁM MEGTAGADNI A MELEG FIAM, MINT ORBÁN" 

Feliratkozás
Megtekintés 164 E
96% 5 100 194INSTA: osvvath_zsolt​​
Márki-Zay Péter: markizaypeter​​

Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: www.paypal.com/paypalme/zshow...

A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! www.patreon.com/zshowtime

​​HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU, HELLO@CHARITIME.HU

Közzététel:

 

2021.aug.10.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 1 335   
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Többen jeleztétek, hogy problémátok van a videó megtekintésével, sokan nem kaptatok értesítőt majd ma a HUtown sem találta a közösségi irányelveknek megfelelőnek az adást. Fellebeztem, 7 nap múlva felülvizsgálják. Nem szeretem az összeesküvéselméleteket, de nagyon fura. Ha nem nagy kérés megosztanátok a videót? Vicceljük meg az algoritmust! Köszönjük!
independent internal existence
@Áron A "meleg" kifejezés nem egy pejoratív jelző, ebből kifolyólag senkit nem lehet gyűlöletkeltéssel vádolni, ha megjegyzi valakiről, hogy meleg. MZP-nek nem a Fideszhez köthető melegek melegségével van baja, hanem a Fidesz képmutatásával: a Fidesz úgy folytat társadalmi uszítást, hogy közben még csak nem is hisz az ügyben, ami még alávalóbbá teszi ezt a társadalmilag káros működést. Amikor MZP arról beszél, hogy a Fideszben van a legtöbb meleg, akkor is erre akar rámutatni. Azért ugrasztja ki a bokorból a Fideszhez köthető melegeket, hogy hitelét veszítse a Fidesz homofóbiára épülő gyűlöletkampánya, és ne legyen érdekelt a társadalmi uszítás folytatásában. Csak így lehet megakadályozni, hogy a Fidesz melegellenes kampányt folytasson. Minden alkalommal, amikor rámutat a Fidesz képmutatására, egyúttal azt a gondolatot is belesulykolja az emberekbe, hogy a szexuális orientációja miatt senkit nem lehet elítélni. Ez kétmódon hat a Fidesz által homofóbiára kondicionált emberekre: kirántja a hivatkozási alapot a homofób identitás és a törzsi összetartozás összefonódása alól, és rávilágít a helyes hozzáállásra. Orbán fiának (személyéből és vagyonából kifolyólag) semmilyen hátránya nem fog származni abból, ha kiderül, hogy meleg. Az ország összes többi melege viszont számtalan módját tapasztalhatja a diszkriminációnak (és akár a fizikai abúzusnak) Orbán gyűlöletkampányának köszönhetően. Ő az egyetlen politikai szereplő, aki hatékonyan lép fel a Fidesz gyűlöletkampányával szemben. Egyébként a pedofil-törvény melegellenes módosítása ellen is Ő szólalt fel elsőként.
Áron
Áron Hónapja
Miközben egyesek áradoznak,hogy mekkora tartalomszolgáltató lett Zsolt és micsoda remek politikus Márki, jó lenne ha észrevennék, milyen mértékű gátlástalanság ez. Nem ismerem Orbán Viktor fiának hajlamait, és nem is fontos. De hogy Márki nyilvánosan leb...a, az nem ok. Nem azért mert az, vagy nem az. Ez a srác nem tartotta magáról ezt közölni a nyilvánossággal, helyette megteszi ezt, valósan vagy valótlanul egy politikus, rányomja a bélyeget. Nem érzi ezt Zsolt, hogy ez vállalhatatlan, hogy éppen ez az, amit ő át kellene érezzen, és nem kellene engedjen? Nem, helyette örül a nézettségnek, és igyekszik már a videó címében kiemelni ezt, jöjjenek a klikkek. Közben sajnálkozzunk azon, hogy micsoda csúnya dolog másokat megbélyegezni. Hát nem fura?
Orsi Nagy
Orsi Nagy Hónapja
@ZSHOW time "Fellebeztem, 7 nap múlva felülvizsgálják. " Van már "válasz" ?
watches best
watches best Hónapja
@MrDalmaci?
MrDalmaci
MrDalmaci Hónapja
Attól,hogy letiltottál a fostagrammon,mert gyáva voltàl,majd ide fogok irni meg a zsenyusnak,hogy milyen meleg csávó vagy.
M Balazs
M Balazs 19 órája
MZP-ről egy szó? Remény.
Maria Borbas
Értsétek már meg El van döntve Gyurcsány irányít
Amarilla Lilla
A legőszintébb, legintelligensebb jelölt az ellenzékből. Méltó Magyarország vezetésére. Én mindenképp rászavazok az előválasztáson is és majd Orbán ellen is. Végre van remény...... 🙏🙏🙏
Karensis o.O O.o
Hááát én megmondom őszintén(anya lévén ) 🙈 nem volt idom a videóid nézni pedig. Nagyon szeretem őket. És már részt vettem az előválasztáson, Viszont most azért drukkolok (e videó illetve a másik miatt ahol ZMP volt jelen ), hogy remelem lesz második kör. Én rá szavaznék. Szomorú h ennyire számít a kampány (pénz😔 ) Hozzáértés, szakmaiság , reális “országkép” MZP for president!! Köszönöm Zsolti, hogy vagy🥰 magamnak, hogy követlek 😃❤️
Vilmos Kuti
Vilmos Kuti 2 napja
Várjatok, ez nem Szakáll Miki?
Den Hadnagy
Den Hadnagy 3 napja
Hajrá MZP!
CSIKÓS Jutka Veresné
Magyarországnak, szüksége van, Marki-Zay Péterre! 💖
Pray
Pray 5 napja
Nem kell semmilyen euro mo-ra egy ország a saját devizájában nem mehet csődbe szinte 0 az esélye viszont az euroval úgy rángatnák magyarországot meg azt csinálnának vele amit akarnának. Valóban alacsonyabb lenne az infláció viszont alacsonyabb infláció egyben munkahelyek megszűnését illetve egy esetleges recessziót is eredményezhet ezért egy 2-3% éves infláció egészséges a gazdaságban. Még mielőtt bárki bármit mond nézzen utánna egy kicsit jobban.
pollipudlipötty
Nem követtem eddig MZP-t, de üdítően értelmes ember, főleg a többi jelölttel összevetve. Dobrev Klára sajnos nekem zsigerileg ellenszenves, Karácsony egyáltalán nem karizmatikus politikus, Jakab Péter nekem túl demagóg, Fegyőrt nem tudom komolyan venni. Lehet, hogy én is elmegyek az előválasztásra, pedig nem terveztem. Szívesen látnám miniszterelnöknek, csak valahogy azok nem túl meggyőzőek, akik mögötte állnak.
Hero Soul
Hero Soul 7 napja
Amúgy ha valami a hangja nagyon csábító, podcastként hallgatom és így "igeeen ezazzz, artikulálj még gyerünk" , nagyon jól használja a hangsúlyát és a hangszínét :D
Eszter Varga Karasz
Ez de jó volt! Hajrá MZP!
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER 10 napja
Márki-Zay Péter megmondta, hogy ő addig biztosan nem nyugszik, míg ezek el nem tűnnek a hatalomból... Nagyban segítené ezt, hogy Gyurcsány vonuljon vissza a politikából. Nagy szívességet tenne ezzel az egész ellenzéknek és az országnak is. Meggyőződésem, hogy a rendszerváltást is veszélyezteti. Arról nem is beszélve, hogy ezzel a fidesz egyik méregfogát is kihúzhatná és ezzel bizonyíthatná hazafiságát is. Ellenkező esetben csak a hataloméhségét bizonyítja. Ezt kell látni...
Gergő Péntek
Gergő Péntek 17 napja
Utálom!
Light
Light 4 napja
@Gergő Péntek Miért lenne áruló?
Gergő Péntek
Gergő Péntek 17 napja
Mert áruló
Benet Judit
Benet Judit 18 napja
Nem mutatod be a vendegeket?
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER 22 napja
A legnézettebb, országos, pártatlan csatornán, az RTL klubon látható vita csak Dr. Márki-Zay Péter részvételével lehet releváns... Ő az, aki már-már emberfeletti kampányával mindent megtesz azért, hogy ott lehessen... Minél többen segítsük őt, hogy a következő akadályt is sikerrel vegye, adjuk meg neki az esélyt erre! Ez már csak rajtunk, választókon múlik...
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER 10 napja
@Ms Majmia A választások még csak ezután lesznek. A közvéleménykutatók félrevezetési törekvései érvényesülnek, egyelőre...
Ms Majmia
Ms Majmia 16 napja
nos, a választókon elmúlott ... gratulálok.
Judit Menyhárt
Judit Menyhárt 23 napja
Egy beszélgetest meghallgatnék Szentesi Évával is
Sandor Jaszik
Sandor Jaszik 24 napja
Aki rátok szavaz a nyomorral szavaz
katalin martin
katalin martin 24 napja
Mitol tartanak a pàrtok vajon?csak nem attol,hogy ha kicsit is egysègben egyetèrtèsben nyugalomban èlne ez az orszàg akkor nem lesz mièrt harcolni?akkor kevesebb lesz a melo?akkor nem tudna a nèp ujongani 1-1-kèpviselo felszolalàsàn a parlamentben mert nem lenne erre szuksèg,veszekedni?
katalin martin
katalin martin 24 napja
Csodàlatos èlet ut gratulàlok!
Ági Lakatos
Ági Lakatos 24 napja
Szép és jò amit megvalòsítana, csak nézzen utána a Bibliában, hogy Jézus valòban szereti az embert, de az a homosexualis, aki társával fajtalankodik, azt bûnnek tartja, és annak nevezi a Biblia. Helyesen mondják a Domonkos Testvérek hogy gyògyíthatò a homosexualitás, az orvosa pedig Jézus Krisztus, aki megszabadítja õket.
mulesz
mulesz 24 napja
Nekem soha semmi bajom nem volt a Gyurcsánnyal, amikor annak idején meghallottam, miniszterelnök lett, tudtam, hogy ebből nagy baj lesz. Most viszont azt mondom, hogy ő is meg a felesége is rengeteget árt az ellenzéknek azzal, hogy nem vonulnak vissza. Jakab egy majom, szerintem színjáték, amit csinál. Vona bármennyire is “megvilágosult”, soha nem lehet hiteles. A momentum egy rakás pancser. Karácsony ugyan ellentmondásos, sokáig nem volt szimpatikus, de azt mondom, hogy még valamennyire ő lenne az esélyes. Van egy olyan érzésem, hogy ezt nagyon el fogják baltázni. Ne legyen igazam. A fő problémát én abban látom, hogy ha valamilyen csoda folytán mégis sikerül leváltani a Fideszt, akkor ez a rakás szerencsétlen nem lesz képes a romokon úgy kormányozni, hogy tartós legyen a változás. Az emberek gyorsan felejtenek, majd négy év után azt mondják, mi nem ezt kértük, és minden kezdődik majd elölről.
Balázs Simó
Balázs Simó 24 napja
Nem kérdés kire kell szavazni, vagy ki érdemelné meg ma az ellenzékiek közül..csak is MZP. Hajrá !
Ági Forgony
Ági Forgony 26 napja
Nagyon tetszett . Igaza van.drukkolok neki🙏👍😄
Bálintné Emi
Bálintné Emi 27 napja
Nagyon tisztelem Őt. Viszont Ő is kikéri magának, hogy a kiragadott szöveget ne önmagában, hanem szövegkörnyezetben értelmezzék, miért nem egyértelmű ez GY F Őszödi beszédéből kiragadottra is? Miért kell az exminiszterelnököt egy életre elítélni?
Gáborné Benkő
Nagyon művelt, sokrétű, okos, csaladszerető, széles látókörű. Kíváanom, h a min.elnökjelöltsegi vitában jó lenne az elso 3 helyen végeznie.
gradit27
gradit27 29 napja
"NEM TUDNÁM MEGTAGADNI A MELEG FIAM, MINT ORBÁN" Erre van bármi bizonyítéka? Nem arra, hogy meleg a fia - kit érdekel -, hanem hogy megtagadta emiatt? Elég erős vád, és ha nem igaz, akkor aljas is.
miki dani
miki dani 8 napja
Bezzeg ha O1g mond valamit a,kor azt elhiszed. Ostoba
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
Márki-Zay Péter a leghitelesebb, legképzettebb, legalkalmasabb miniszterelnöknek...
Light
Light 4 napja
@Ms Majmia 🐑
Ms Majmia
Ms Majmia 16 napja
@MUCSI ESZTER nem, ez a választás már NEM szól mzp-ről ... én szóltam. SOHA ne becsüljük le az aprócska csótányi klánt, javaslom.
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER 22 napja
@Ms Majmia Miért is? Ez itt Márki-Zay Péterről szól, nem a fideszről...
Ms Majmia
Ms Majmia 22 napja
@MUCSI ESZTER mzp troll ...
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER 22 napja
@Ms Majmia Fidesz troll...
Viktor Keller
Viktor Keller Hónapja
A kádár rendszer sose volt szekuláris. A legtöbb ember, aki Kínát, Észak Koreát, vagy a kádár rendszer szekulárisnak mondja, téved. De van olyan is, aki aljasan manipulál.
N H
N H Hónapja
Kérlelhetetlen, lepereg róla a Fidesz bárminemű mocskolódása, kívül áll a mai leszerepelt politikai eliten, gerinces, sziklaszilárd értékrenddel bír, ezek jutnak hirtelen szembe MZP-ről. Vannak dolgok amikben nem értek egyet vele, de ahhoz kétség sem fér, hogy személyiségében messze kiemelkedik a politikusaink közül. Szerintem.
SabeeHUN
SabeeHUN Hónapja
Nem lehetne hogy a jobboldalt reformalna meg? Én jobboldaliként pont ezt várnám
Ms Majmia
Ms Majmia Hónapja
aki beáll a moslékkoalícióba, az "összefosás"ba az hiteltelen! ezt soha ne feledjük
hópehely
hópehely Hónapja
komment az algoritmus miatt
Ubul861
Ubul861 Hónapja
Márky-Zay elmondja, hogy ő nem bontaná le a kerítést, nem venné el a családtámogatásokat nem emelne adót és hasonlók. Neki még talán el is hiszem. De Gyurcsánynak, Karácsonynak, Dobrevnek, Fekete-Győrnek nem hiszem el.
Light
Light 4 napja
@bdzsana Az a baj, hogy az emberek nem akarnak megszorításokról hallani, pedig lehet hogy egy megszorítással a jövő sokkal fényesebb lenne.
bdzsana
bdzsana 4 napja
@Ubul861 "3-4 gyereket nevelni alapból nincs ingyen." Nincs és? Ez a billentyűzet se volt ingyen amin most pötyögök. Fizesse már ki nekem ezt is az állam. Az a 3-4 gyerek kap ingyen iskolát, ingyen tankönyveket, ingyen orvosi ellátás, kedvezményes tömegközlekedést. Aztán lehet 20 évesen itthagyja az országot a picsába. Ha ennél is több kedvezményt akarunk adni, akkor viszont működjön az felsőoktatási képzés "röghözkötéséhez" hasonlóan.
bdzsana
bdzsana 4 napja
@Ubul861 Minél nagyobb támogatást adsz minél jobban behatározod mire lehet költeni annál jobban drágítja az adott területet. A lakástakarék koncepció amit eltöröltek ezért volt jó (bár a támogás mértékét lehett volna növelni) Ott bárki igénybevehette nem volt diszkrimináció. Megtakarításra ösztönzött és nem arra, hogy kivárd a következő támogatást és addig ne csinálj semmit, mert hátha két hónap múlva kifizeti helyetted az állam a napelemet. És nem mindenki egyszerre költötte el és nem mindenki ugyanarra. Így ez egy olyan támogatási forma volt aminek így nem volt érezhető árfelhajtó hatása. Szóval támogatás és támogatás között is van különbség. Az SZJA kezdvezménnyel például nincs is bajom. Azzal viszont, hogy most egyösszegben térítik vissza azzal van. Színtiszta populizmus a gazdaság és más emberek kárára, akik persze ezt nem fogják fel. Most senki nem vág bele napelembe, felújításba, mert hátha jön egy támogatás, nem vesznek fel embereket, mert hátha jön egy bértámogatás. Ember! cigányok lettünk, ezzé tett minket ez a támogatási rendszer. Várjuk az állami segítséget. És az a baj, hogy ez olyan árdrágulási spirált hozott, hogy én aki önerőből akart belevágni, már én is inkább támogatásra várok, mert dupljára nőtt emiatt minden.
Ubul861
Ubul861 4 napja
@bdzsana Hidd el, ez sincs ingyen. Sok feltétele van annak, hogy csok-ot kapjál. 3-4 gyereket nevelni alapból nincs ingyen. De akárkinek adsz akármilyen támogatást, az növeli a dolog árát. Tehát nehéz okosnak lenni.
bdzsana
bdzsana 5 napja
Mondjuk nekem pont ez a gyengepont nála. Természetesen támogatni kell a családokat, de nem így. Leginkább a felújítási támogatások, a CSOK a problémás, ami mindenki mást megszopat az ebből következő árnövekedéssel. + A most egyösszegben vissatérítendő SZJA amit akarnak megint megdobja majd az inflációt, ami miatt megint mindenki szopni fog. Lehetne részletekben visszaadni, vagy a jelenlegit elengedi havonta, hogy ne legyen sokk. De nem mi egyszerre egy nagy összegben adjuk vissza, amit kb a világ összes közgazdásza ellenzne. Mi vagyunk Európa egyikl egszegényebb országa, de ilyet a világ leggazdagabb országaiban sem csinálnak mint mondjuk Norvégia. Nem azért mert nincs rá pénz, hanem azért mert nem hülyék. Ingyen ebéd nincs, főleg ekkora mennyiségben rövid időben, mert azt a gazdaság azonnal visszaveszi.
matyasa
matyasa Hónapja
Nagyon jó dolgokat mond Péter. Összefoglalom: utópia. Pedig így kellene élni. hutown.info/base/vide/z6h1uqV9iKvHdrc.html
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
Az online szavazás jelenlegi állása, Dr. Márki-Zay Péter az élen: tinyurl.com/bahirhumzp
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
"Mindent meg lehet oldani..." - mondta Márki-Zay Péter
Zsuzsi Czedula
Zsuzsi Czedula Hónapja
Kedves Márky. Z. P. úr! Ez a 2015,Keleti pu. - s sztorija nem fedi a valóságot! Salzburgból Marosvásárhelyre tartottam akkor, néhány órát várnom kellett a csatlakozásra, három kisgyerekkel. WC-re alig tudtunk bemenni, mindenhol biztonságiak álltak utunkba "migránsoknak fenntartott terület"volt a válasz, amikor jeleztük, hogy a gyerekek pisilni szeretnének! Az aluljáró zuhanyzóiból csak férfiak jöttek ki, törölközővel a nyakukban. Igenis, biztosítva volt számukra az összes higiéniai lehetőség!!!!!!! Ennek ellenére mocskot, rombolást hagytak maguk maguk után mindenhol, amerre megfordultak. ☹️
O. L.
O. L. Hónapja
De hát Orbán nem is tagadta meg, kifizette neki a drága sulit... Ja, mondjuk a mi pénzünkből...:/
O. L.
O. L. Hónapja
Jól beszél! Ezt a kerítés dolgot én konkrétan leírtam Dobrev Klárának. :)
János Toronyi
János Toronyi Hónapja
Jó volt de súlyos hibának tartom hogy nem vágtad ki azt a részt amikor arról beszélt Peti hogy ki meleg Orbán családjában. Nincs joga coming out-ra kényszeríteni senkit. Ezt észlelni kellett volna.
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
A hiba az lett volna ha kivagom. Azzal megmasitom a valosagot. Ehhez nincs jogom.
andrás korcsog
andrás korcsog Hónapja
Ez egy beteg ember annyira vèdi a melegeket hogy ha kiderülne Orbán nem meleg fiáról hogy meleg akkor alkalmatlanná válna a miniszterelnöknek undóritó ember
Katalin Cenker
Katalin Cenker Hónapja
Na idefigyelj te szerencsétlen! Hàny milliót nyaltàl föl az x gyerekeid utàn? Es ülsz velük az Orbàn gyerekellenes (?????) törvényeiben neked is biztosított csalàd autóban. Hogy nem sül ki a szemed. A feleséged nem fog adót fizetni.. négy gyerek utàn màr jàr, jövőre a hàrom gyerekeseknek is !! Es van pofàd azt mondani, hogy Orbàn csalàdellenes. Tudod hànyan röhögnek ki, vagy sajnàlkoznak, mert làthatóan totàl hülye vagy. Eddig csak sùlytalan senkinek tartottalak, Most màr idiótànak is. Most hallom , hogy mindent fölvettél. Szégyeld magad és Felejtsd el, hogy te vagy az egyetlen, aki le tudja vàltani Dr Miniszterelnök uralt. Maximum Torockai! karigeriI elb aszta Budapestet, a vidékiek meg làtjàk Hihetetlen szűklàtókörű senki vagy, aki Istennek képzeli magàt.
Katalin Cenker
Katalin Cenker Hónapja
@nowzeca névtelen sunnyogók ugyan olyan hiteltelenek, mint a libsi politika. Majd, ha vâllalja a nevét vâlaszolok.
nowzeca
nowzeca Hónapja
@Katalin Cenker, orbán csodás családpolitikájára és annak következményeire majd térjünk vissza 5-10-15 év múlva... öröm lesz nézni, ahogy romba dől az egész csokos-babavárós kurvulat. ön tényleg azt hiszi, hogy orbán 1 percig is a magyar emberek (családok) érdekeit tartja szem előtt??? mennyire kell ostobának és vaknak lenni ehhez?! jézuska...
Katalin Cenker
Katalin Cenker Hónapja
@Rita S. Gyurcsàny alatt ėlt mår? Akkor ugyan is semmit nem Kapitak a szülõk . Orbán csaladpolitikajat csodaljak kulfoldon. Pont
Ms Majmia
Ms Majmia Hónapja
@Rita S. "jár minden tisztességes, magyar, adófizető honfitársunknak és PONT. Ízlelgesse ezt egy kicsit." nem. NEM JÁR !!! legalábbis nem automatikusan, érdekes az "elmútnyócévben" még csak nem is hallottunk ilyesmiről ... és MEGINT elveszik, ha visszaszivárognak a hatalomba a ballibsik, pl. a mzp sunyi hazudozása nyomán már elfelejtették csótányit? "akinek nem tetszik el lehet innen menni" ... oszt PONT. Ízlelgesse ezt egy kicsit.
Rita S.
Rita S. Hónapja
Ön is fordítva ül a lovon. Az nem a kormány vagy a Fidesz pénze, hanem a magyar adófieztőké, ami függetlenül attól, hogy ki van kormányon jár minden tisztességes, magyar, adófizető honfitársunknak és PONT. Ízlelgesse ezt egy kicsit.
LÁSZLÓ MEDVE
LÁSZLÓ MEDVE Hónapja
"Azért nem tapsolok embereknek, ha már nem vernek cigányokat." Azért mikor lehet tapsolni amikor a cigányok nem ölnek és vernek félholtra magyarokat? Jellemzően öregeket és jellemzően hordában??? Mostanában nem nagyon! Igaz, tisztelt műsorvezető úr???
Anna Lavotha
Anna Lavotha Hónapja
Nem kellett volna....
Balázs Kovács
Balázs Kovács Hónapja
Nem mindennel értek egyet, de utcahosszal ő a legalkalmasabb jelölt.
Katalin tánczos
A menekültek nem is akarnak beépülni az adott országba, erőszakosak ,nem úgy viselkenek ,mint akik hálásak,amiért segítséget kapnak. Orbán Viktor nagyon bölcsen és jól döntött és dönt, hogy nem engedi be a bevándorlókat.!!!!!!!
Bejja a kurva anyád
Senki nem akar idejönni te marha
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
Igazán elgondolkodhatna Karácsony a visszalépésen, Márki-Zay Péter javára, mert a főváros vezetésével sem bír el, hogy bírná az ország vezetésének terhét. Ez mindenkinek jó lenne, de főleg az országnak. Így, nagyon az a látszat, hogy neki csak a minél nagyobb hatalom fontos, nem pedig az ország sorsa. Így lenne igazságos, mert a népszerűségi szavazatok és a bizonytalanok által leadott szavazatok a legalkalmasabb jelölt javára íródnának...
O. L.
O. L. Hónapja
Bírná, ezt is bírja. Jó ember, erős lélek.
insistence
insistence Hónapja
Hiteles, már bizonyított (magánemberként, szakmailag és politikusként is) képes jobboldali szavazókat is megszólítani, leleplezi a sokszorosan bukott ellenzék alkalmatlanságát, és a fidesz képmutatását is.
Ubul861
Ubul861 Hónapja
Tételezzük fel, hogy lesz ellenzéki összefogás. Tételezzük fel, hogy meg is nyeri az ellenzék a választást. És mi lesz utána? Egy ennyire széthúzó ellenzék hogyan fog kormányozni? Hogyan egyeznek meg bármiben is? A mai ellenzék élenjárói talán alkalmasak egy ország vezetésére?
Ubul861
Ubul861 Hónapja
@Attila 12 Ez nem ilyen egyszerű. A 2010 előtti időkből nagyon sokaknak volt elegük. Ezért lehetett 2/3-a a fidesznek. De azt az időt már egyre többen felejtik el. Ha nem felejtenék el, akkor a dk GyF-fel az élen nem lehetne benne az összefogásban. Az emberek már csak ilyenek. Ma sok olyan lelkes szavazó, kampányoló arc ,van, akik 2006-ban még csattogós lepkét tologattak. Azt mindenkire rá lehet fogni, hogy lop, de tudni is kéne bizonyítani. Látom én is, hogy drágák a nagy beruházások. De pont olyan helyen dolgozom, ahonnét picit látszik, hogy mennyi minden tudja tényleg drágítani. A fidesz beruházásai legalább elkészülnek és használhatóak. 2010 előtt csak tervezték a dolgokat. Azokra is ment el pénz aztán nem épültek meg. A kormányzati negyedre is ment el csomó pénz, mégsem lett belőle semmi. És Mészáros legalább kifizeti az alvállalkozóit és sok magyart embert foglalkoztat. 2010 előtt ez sem volt így. Sok rosszat tudnék mondani a fideszre én is, nem vagyok vak. De Orbán alkalmas vezető. Az O1G koalícióra biztosan nem bíznám az országot.
Bejja a kurva anyád
@Ubul861 te ostoba birka
Attila 12
Attila 12 Hónapja
@Ubul861 Ha nyer az ellenzék és nem teljesitik amit mondtak, az igéreteiket , akkor a NER nem 4 év után jön vissza hanem 2. Nem 12 évig fognak kormányozni hanem 24. Ha a fele sem igaz akkor ezek szerin a 40%-a igaz, jó jó legyen 10% , már lekellet volna mondania a kormánynak ha csak az elmúlt 9 hónapot nézzük.
Ubul861
Ubul861 Hónapja
@Attila 12 A fele sem igaz annak, amit Orbánra fognak. De igazából nem is mondanak semmit, csak azt, hogy O1G. És ezt habzó szájjal mondják.
Attila 12
Attila 12 Hónapja
@Ubul861 Dühíti Önt Brüsszel ? Az ellenzék rendszerváltást tűzték ki célul és az elszámoltatást. Ha nem csinálják meg, számon lehet kérni őket.Az meg nem gyűlölet, hogy el elmondják Orbán és haverjai mit csinálnak.
CURIKOMA
CURIKOMA Hónapja
A kommentszekción is látszódik, hogy MZP elég széles politikai palettát le tud fedni. Én személy szerint hazafias kötelességemnek érzem, hogy elmenjek az előválasztásra és leszavazzak MZP-re. Nehéz lesz, mert sok embert az egyik vagy másik propaganda befolyásolja, miközben fel sem fogja, hogy valójában a gyerekei/unokái jövőjével játszik mikor megtudják venni pár üres ígérettel, vagy az inflációval megemelt nyugdíjjal. Ha már az elmúlt 30 évben sikerült ennek az országnak 1 darab olyan embert kitermelni, aki valamit tenni is akar, akkor éljünk a lehetőséggel. Ezt a videót, ahogy a Partizánosat is minél több embernek látnia kell. Szerintem meglepetés lesz MZP szereplése, mert nagyon sokan vagyunk akik nem érik be sem a parizerrel, sem az Orbánozással, sem a Gyurcsányozással, sem pedig a Sorosozással.
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
Felháborító, hogy például az ATV Fórum műsorában kiírják a csíkon, hogy Márki-Zay megvádolta Orbán fiát. Mivel is? A másság bűn lenne? És miért nem helyesbítik ezt a hazugságot? Mi folyik itt?
Gáspár Lópici
Az ATV jól csinálja, csak veri a bokrot, hátha kiugrik belőle a Gazsi nevű nyúl.
Anna Szabó
Anna Szabó Hónapja
Javaslom minden homofóbnak, és a fidesznek a figyelmébe, hogy nézze meg a 2021-ben készült Pray Away című filmet. Akkor mindenki rájön, hogy ha meleg valaki, abból se imával, se más egyéb terápiával nem lehet kigyógyítani. Nagyon érdekes dokumentum film. Nem attól lesz meleg, vagy transznemű, vagy transzvesztita valaki, mert erre rábeszélik. Hülye törvény. A magyar címe: Istennel a vágy ellen
Vilmos Koschek
Vilmos Koschek Hónapja
Kiváló interjú volt, MZP nagyon jó benyomást tett rám.
Bence Kormos
Bence Kormos Hónapja
Hivd meg Donáth Annát, vagy a fityuszpartbol Varga Judittot... Utóbbi kíváncsi vagyok h elfogadna e a meghívást
Timea Öz
Timea Öz Hónapja
Egyetlen ember, akire ma lehet szavazni itthon! Értelmes, következetes, felkészült, érti, hogy miről beszél és tisztességes!
László Barabás
Ez a gyerekverő tisztességes? Játssza itt az ártatlan bárányt! hutown.info/base/vide/lqJ8wp11ioi2k9E.html
Daniel P.
Daniel P. Hónapja
Nem érett ez az ország arra, hogy ilyen miniszterelnöke legyen sajnos
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
Sajnos, könnyű a választókat megvezetni...
andreandi24
andreandi24 Hónapja
Hú, de rég találtam ennyire szimpatikusnak egy politikust! Na végre!
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
Sajnos, az ellenzéki pártok igyekeznek ellehetetleníteni. Nekünk, szavazóknak kellene a pártokat észhez téríteni azzal, hogy mégis őt választjuk meg, meglepetésre, nagy többséggel...
csak
csak Hónapja
Orbánnak nincs meleg fia , te alacsony támogatottságú kamu petike ....
csak
csak Hónapja
@Gáspár Lópici Nem tájékozódsz jól.
Gáspár Lópici
@csak Orbán Gazsinak? Akkor nagyon jól titkolja.
csak
csak Hónapja
@Gáspár Lópici Felesége és gyerekei vannak. A tények ne zavarjanak.:) ;)
Gáspár Lópici
Szerintem sem meleg a Gazsi, csak alternatív nemi irányultságú. Így jobban tetszik?
2Goliaths
2Goliaths Hónapja
Milyen kár,hogy Magyarország még mindig nem érett egy ilyen értelmes miniszterelnökre….
Tibor Vincze
Tibor Vincze Hónapja
fegyőr teljesen alkalmatlan, ostoba és sunyi, ebben nagyot téved mzp, a többit jól látja sztem is
Roland Kovács
Roland Kovács Hónapja
Vállalta Orbán Viktor fia, hogy meleg, vagy honnan veszi Márky-Zay? A legalja, csak így belebegtetni ilyesmit...hiteles figura
Gábor Lénárt
Gábor Lénárt Hónapja
Pillanatok alatt sorol fel olyan ütőképes érveket, ügyeket amivel tényleg oda lehetne csapni a FIDESZnek és amit az ellenzéki pártok nem hangoztatnak nem használnak. Így csak egy megvásárolt ellenfél támad hogy nagyon figyel nehogy bármi sebet ejtsen.
Sandor Laszlo
Sandor Laszlo Hónapja
Folyamatosan követem Márki-Zay Péter kampányát, megszólalásait és csodálom szenvedélyes kitartó kampányát a Miniszterelnöki poszt megszerzéséért ! Bevallom, nem sok esélyt látok Marki-Zay Péter Miniszterelnökké választásában, de abban hiszek, hogy vannak csodák, amik talán az utolsó pillanatban mégis csak megsegíthetik megválasztásában ! Ez az ember tud és érez valamit, hogy hogyan lehetne végre igazi rendszerváltást csinálni, volt Fideszesként, aki Orbán meghasonlása és hazugságai, Oligarcha hálózatának kiépítése miatt megundorodott ettől a Tolvaj Diktátorrá vált, megzakkant, Skizofrén beteg embertől ! És teljesen jogosan céljának tűzte ki, hogyan lehetne a hatalomból eltávolítani és felelősségre vonni, az évszázad legkoruptabb, legtolvajabb, leghazugabb álnok és zsarnok Homofob Diktátorát, Orbán Viktor személyében , aki családok ezreit tette földönfutóvá földjeik Oligarchái részére való kisajátításával, a Devizahitelesek kilakoltatásával ! Orbán jellemtelenségére és gátlástalanságára a legjobb példa, hogy miután szembesült azzal, hogy b.zi gyermeket nemzett Gáspár fia személyében, bebizonyította, a Pedofil-Homofób törvény elfogadtatásával : hogyan tagadta meg egyetlen gyermekét a melegsége miatt ! ! És akár tetszik akár nem, Tisztelt Balga Magyarok, de Orbán Viktor mocskos, aljas Diktatórikus rendszerét a jelenlegi ellenzéki Miniszterelnök jelőltek közül Márki-Zay Péter lenne képes leváltani, és a már 30 éve várt rendszerváltást és az Euro bevezetését megvalósítani ! Jakab Péter egy burkoltan Rasszista, Homofób nárcisztikus személyiség, aki a hatalom megszerzése érdekében, még az Ördöggel is megalkudna, de nem őszintén teszi ezt ! Ez egy képmutató, álarc mögé bújt jó szónok, aki ott folytatná, ahol Orbán Diktátor abbahagyta ! Gyurcsányról, Karácsonyról nem is beszélek, hiszen ezek az emberek, nem lesznek képesek Orbánt leváltani, de ha valamilyen csoda folytán ez belkövetkezne, Orbánt futni hagynák, amivel a saját sírjukat ásnák meg, hiszen csak idő kérdése lenne, hogy a Diktátor újra visszatérjen a hatalomba !
Gr. Gr.
Gr. Gr. Hónapja
Eddig meg mindegyik baloldali, liberàlis jelölt az igazsàg bajnokakènt tetszelgett a vàlasztàsok előtt, aztàn szembe ment a nemzet èrdekeivel, s csak a sajàt rètegènek kedvező döntèseket hozott.
independent internal existence
@Gr. Gr. MZP-nek semmi köze a 2010 előtti vezetéshez. Vele kapcsolatban csak annyit tapasztalhattál, hogy Vásárhelyen is bőven bizonyította rátermettségét: a vezetése alatt az önkormányzat visszafizette a Lázár által felhalmozott több milliárdos adósságot, miközben a lehetőségekhez mérten nagy mértékben fejlődött a város, emellett megtisztította az önkormányzat pályázati rendszerét és hivatalait a korrupciótól.
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
@Gr. Gr. Ő már bizonyított! Utána lehet nézni...
Gr. Gr.
Gr. Gr. Hónapja
Mucsi Eszterke, ez nem előìtèlet, hanem tapasztalat.De adjal neki esèlyt! 🙂 En a szèp szavaknak nem hiszek, csak a cselekedeteknek.
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
Mi ez az előítélet? Adjunk neki egy esélyt...
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
És nem baloldali...
L4S2L0 •
L4S2L0 • Hónapja
30 perc alatt meggyőzött arról, hogy azt szeretném ő legyen Magyarország miniszterelnöke. A videó végéig pedig újra rájöttem, van remény! Ennek az embernek ÓRIÁSI hangot kellene adni. Mindenkihez el kellene jusson az, amit képvisel. Szavazzanak ezután is a Fideszre, akire akarnak, de el kéne jusson a mondandója mindenkibez, ahogy Orbán is eljut minden emberhez.
The Sad Emoji
The Sad Emoji Hónapja
#respect MZP
Ferenc Erdős
Ferenc Erdős Hónapja
Tudod Péter hogy mi tesz titeket hiteltelenné? Írtam egy kommentet, teljesen kulturált hangnemben, csak persze a véleményem más volt mint a tiétek... 3 percen belül törölve lett a hozzászólásom... Ti beszéltek szólásszabadságról? Médiaszabadságról? Orbánt 15ezer hozzászólásban lehet fikázni, téged még csak kulturáltan kritizálni sem lehet...
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
@Ferenc Erdős Nem mondta. Azt viszont mondta, hogy nem tagadná meg. De nem ez lenne az első hazugsága...
Ferenc Erdős
Ferenc Erdős Hónapja
Tudom törlöd, de mikor mondta Orbán, hogy megtagadná a meleg fiát? Idézd kérlek!
András
András Hónapja
MZP egy igen felkészült miniszterelnök-jelölt, és egy egészen intelligens, épületes beszélgetést láthattunk. Viszont voltak olyan megjegyzések (37:30, 53:20), amikhez egész egyszerűen nem volt joga. OV politikus, támadható, de a családtagjai tabu kell, hogy legyen ilyen szempontból. Szerintem etikai kérdéseket vet fel, hogy ezek a megjegyzések, sejtetgetések nem lettek kivágva a videóból, és az is, ha más sajtótermékek ezeket átveszik. Mások magánügyeivel nem kell a nyilvánosságban beszélni. Megértem, ha dühös amiatt, hogy a feleségét csecsemő gyilkosnak nevezik, de szerintem pont az a keresztényi magatartás, ha bizonyos szint fölött nem megy egy bizonyos szint alá, vagyis nem vág vissza ilyesmivel.
Gáspár Lópici
@András Az érintett, de fröcsögő miért nem kényszeríthető coming outra? Kutya kötelességünk leleplezni az álszent, gerinctelen, amorális politikusokat. Enélkül nem lehet megtisztítani a közéletet, csak görgetjük a kakit magunk előtt választásoktól választásokig.
independent internal existence
@András Nem értek egyet. Orbán fiát soha senki nem fogja megverni azért, mert meleg. Ott és úgy él, ahogy akar a vagyonának köszönhetően. Az átlag magyar azonban nem tudja megválasztani a környezetét. Ott él, ahol tud, és ott dolgozik, ahol tud.
András
András Hónapja
@independent internal existence Ezt értem, viszont szerintem senki nem kényszeríthető coming out-ra. /Még az sem, aki esetleg habzó szájjal fröcsög a melegekre, miközben ő maga is érintett./
independent internal existence
Azért ugrasztja ki a bokorból a Fideszhez köthető melegeket, hogy hitelét veszítse a Fidesz homofóbiára épülő gyűlöletkampánya, és a Fidesz ne legyen érdekelt a társadalmi uszítás folytatásában. Csak így lehet megakadályozni, hogy a Fidesz melegellenes kampányt folytasson.
totalbombacsaj
totalbombacsaj Hónapja
Ez a teljes videó?
Bernadett Karvalicsne
Nekem magyon ellenszenves pasas. Aztàn megnèztem ezt a videòt (nem kevès makacs "csak azèet se hiszek majd neki mert ez is biztos hazug mocsok) ès azt kell mondjam intelligens ès esèlyes ember. Nem tudtam megtartani a makacs ellenszenvem.
Nagyera Era
Nagyera Era Hónapja
Szuper, köszi a musort....legyszi a cameras legkozelebb hagyja ki a "zoknit" a kepbol...rontja a minoseget...pusz
Istvanne Sulyok
Istvanne Sulyok Hónapja
Nagyon intelligens és hiteles ember akiben meg lehet bízni,egészen más a mentalitása mint bármelyik politikusnak.Valójában keresztény ember ,akinek fontos a bibliai tanítások .Magyarországot jó pályára állítaná.Remek riport volt , a riporter is felkészült és gördülékeny beszélgetés volt,mit köszönök.💝💝💝
Ms Majmia
Ms Majmia Hónapja
@MUCSI ESZTER hát idefigyeljen: OV volt olyan zseniális, hogy ELŐSZÖR átvette a Fideszt, AZUTÁN a párt irányt váltott: liberálisból nemzeti konzervatívvá lett. Sajnos koalícióra kényszerült első alkalommal, ami végzetesnek bizonyult. ezért a 2002é-es választási alig-vereség után 8 éven át szívósan építette a kormányzása alapjait, egész magyarországi hálózatát: Polgári Körök mozgalom. OV építkezik - mzp pofázik, de NINCS a kezében SEMMI. LUFI!!! és ki fog pukkani ez első adandó alkalommal néhány év múlva már a kutya sem fog rá emlékezni, maga meg szégyellheti, hogy bedőlt neki, szerencsétlen
Ms Majmia
Ms Majmia Hónapja
@MUCSI ESZTER hahaha .... istenkém, Medgyesi is ezt mondta ... aztán mi lett a vége. azt hiszi, csótányi hagyja majd szabadon politizálni, hogy bármit is bebizonyítson??? Istenkém, az ilyen hasznos idióták miatt, mint maga kerülünk mindig bajba. MZP-nek SOHA nem lesz hatalom a kezében!!! attól, hogy "megválasztják", még NULLA esélye lesz a programját végrehajtani ... de ezt próbálom már sokadjára elmagyarázni, de csak nem hajlandó felfogni! Az ország nem egy város, és itt van a nemzetközi diplomácia is, egészen más nagyságrend!! és a miniszterelnők NEM TELJHATALMÚ !!!! ha a mellette lévő emberek .... kik is ? .... nem támogatják, rövidúton meg fogják buktatni. Mégis kikkel fog együtt dolgozni? a barátaival? rokonaival? hmv-i volt iskola és munkatársaival? nahát-nahát akkor HOL A KÜLÖNBSÉG OV- és közötte?? ő is azokkal működik együtt, akikben megbízik. Ingyen pedig SENKI nem fog neki dolgozni, a két szép szeméért, még ha ő maga nem is lopna, barátocskám ... csótányi emberei MINDENÜTT ott vannak, mert meg tudja őket fizetni, vagy pénzt ígér nekik, a közös kasszából, ha támogatják. fingja nincs a politikáról, szegénykém. na nekem ebből elég, aki hülye, az is marad, sajnálom.
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
@Ms Majmia Méghogy támogatja? Ne vicceljünk már! Leginkább tőle félnek az ellenzékiek. Igyekeznek ellehetetleníteni őt, a nyilvános kritikái miatt. Ha a választók esélyt adnak neki, bebizonyítja majd, hogy ugyanolyan jó politikus, mint Orbán, de nem hazudik és nem lop. És, hogy nem volt véletlen a vásárhelyi sikere. Hogy igenis alkalmas az ország vezetésére...
Ms Majmia
Ms Majmia Hónapja
​@MUCSI ESZTER "Biztos vagyok benne, hogy Márki-Zay Péter, lopás és hazudozás nélkül, tisztességesen tudná folytatni, amit Orbán elkezdett, aminek nemcsak egy szűk réteg fogja élvezni az előnyeit. Vásárhelyen megmutatta hogyan lehet korrupció mentesen felvirágoztatni egy települést, azt lehet követni országosan is. A város vezetésében megmaradtak a jó fideszes szakemberek is." de mitől vagy olyan biztos??? mert ezt állítja??? Medgyesi Péter megvan??? úgy megpuccsolták, hogy csak úgy csattant! Márki-Zay beállt a csótányista táborba, mert SZÜKSÉGE van az ő támogatásukra mert nincs saját tábora. A "szavazókkal" nem fogja tudni vezetni az országot, de ezt már unásig mondtam. Szerinted csótányi miért támogatja??? mert arra számít. hogy néhány un. sértődött és megvezetett "csalódott" fideszest el tud csábítani a szirénhangokkal. És utána behajtja rajta az árát, ne legyenek illúzióink. HMV a ballibsik számára egy kétségbeesett laboratóriumi kísérlet volt... de egyszer volt Budán kutyavásár. Én még emlékszem, az MDF-re és a Kisgazda pártra, meg hasonlókra... mindegyikről kiderült, hogy kamu volt... a ballikról már nem is beszélve. MIÉRT csak a fidesz maradt lábon??? mert csak az a VALÓDI. NINCS ma Orbán Viktornál tehetségesebb országvezető, nem tehetünk semmit. Talán majd egyszer, de nem most, miért a másolatra szavazni, amikor az eredetire is lehet? nem értem ezzel a moslékkoalícióval be van programozva a TRAGÉDIA. és azok tesznek róla, hogy soha többé ne állhassunk talpra, ez egy rémálom. ha mzp olyan nagy hazafi, és rendes keresztény magyar ember, NEM ÁRULHAT egy gyékényen a dk-val és a nyomentummal és a ballikkal, mert ez politikailag nonszensz és hitelteleníti minden kijelentését.
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
@Ms Majmia Ki akar itt libsiket, én biztosan nem? Nem tagadtam soha, hogy Orbán ne lenne jó politikus, ha nem lopna és nem hagyna másokat is lopni. Így már jóformán az egész országot szétlopták. A hazugságairól nem is beszélve. Fent vannak a neten a hazugságai. Az, hogy mit ígért és mit tett, köszönőviszonyban sincs egymással. Itt van például a cigánykérdés, hogy egyetlenegy cigányt tudott felzárkóztatni, Farkas Flóriánt. Aztán meg az egészségügy és az oktatás helyzetéről is lehetne beszélni. Pedig az unióból jött a sok pénz. Nagyrésze elpárolgott. Biztos vagyok benne, hogy Márki-Zay Péter, lopás és hazudozás nélkül, tisztességesen tudná folytatni, amit Orbán elkezdett, aminek nemcsak egy szűk réteg fogja élvezni az előnyeit. Vásárhelyen megmutatta hogyan lehet korrupció mentesen felvirágoztatni egy települést, azt lehet követni országosan is. A város vezetésében megmaradtak a jó fideszes szakemberek is... hutown.info/base/vide/jnJ1yXyDpJ6uhtU.html
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
"Ti vagytok az ÚJ ELLENZÉK" - mondta Márki-Zay Péter, a 2018-as vesztes országgyűlési választás utáni tüntetésen, majd "NEM FÉLÜNK!" - skandálta a lelkes tömeg Péter után... hutown.info/base/vide/k4tpomaAaoCUors.html
#slezakattilazoltan
28:30 Ceglédi Csaba egy adócsaló és Gyurcsány Ferenc egyik fontos embere. De Márki Zay Péter szerint jó figura lenne Szombathelyen. Mert a cél leváltani a Fideszt minden áron. Szóval ha jól értelmezem az rendben van, hogy valaki adócsaló és ezért börtönbe kerülne, de a Fidesz maga a patás ördög Petike szerint. Nagy lókötő vagy kicsirigó.
Péter Márki-Zay
Elnézést, nyilván félreértett: én éppen a várható lekapcsolása miatt nem ajánlom Czeglédi urat, hallgassa meg figyelmesen.
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
Dr. Márki-Zay Péter gondolatai... hutown.info/base/vide/w3h8qpyLlnipf68.html
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
@Ms Majmia Nem hinném...
Ms Majmia
Ms Majmia Hónapja
@MUCSI ESZTER szerintem is szégyen, hogy az a mzp beállt a csótányista klubba ezzel, mégha egyébként ért is volna valamit, diszkvalifikálta magát mindörökre
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
@Ms Majmia Mi a beteges, hogy egyetértek vele és kampányolok? Mi ezzel a probléma? Szégyen és gyalázat, hogy ebben az országban ilyen emberek élnek...
Ms Majmia
Ms Majmia Hónapja
te most mondd: szerelmes vagy ebbe az emberbe....? ez már beteges
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
#csakfelfelé
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
Hajrá Dr. Márki-Zay Péter...
Mihály Döbrei
Mihály Döbrei Hónapja
Remélem Ő lesz Magyarország miniszterelnöke!
Hajnalka Sárközi
Bizony, bizony, hatalmas előny, h egy határozott, okos, kultúrált és erős nő is végre felkerült a legmagasabb pozíció várományosai közé, elvégre az ország lakosságának a fele nő. Nekem nem volt szimpatikus, ahogy MZP kimondta azt az egy szót, h NŐ! Nagyon sok nő nem talál manapság olyan politikus nőt, akiben valóban látjuk, h minket képvisel.
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
@nowzeca Itt van egy ember, aki még képes ezt a népet megmenteni...
nowzeca
nowzeca Hónapja
@MUCSI ESZTER, már rég ott vagyunk. ez a nép kuka, és meg is érdemli. az a nép, amelyik 1edül a netadó miatt tudja felemelni a seggét, menjen is a süllyesztőbe, ott a helye.
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
@nowzeca Akkor viszont az országnak sem lesz esélye. Megyünk a süllyesztőbe...
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
@nowzeca Akkor maradjon Orbán?
nowzeca
nowzeca Hónapja
@MUCSI ESZTER, egyiknek sincs semmi esélye.
Ábel Könyves
Ábel Könyves Hónapja
Túl sok a kokain
Joe Astor
Joe Astor Hónapja
Besenyő Pista bácsi óta akárhányszor feljön az otthonszülés témája mindig elfog a röhögőgörcs.
Joe Astor
Joe Astor Hónapja
@MUCSI ESZTER Ez meg a titulusod ugye?
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
@Joe Astor Fidesz troll...
Joe Astor
Joe Astor Hónapja
@MUCSI ESZTER Ez a harmadik, vagy a leánykori neved?
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
Bunkó!
Pataki Miklós
Pataki Miklós Hónapja
A tévedhetetlen ember már eleve gyanús. Tévedett már valaha MZP - életében? ( - úgy tűnik, hogy kimondott állításai a tévedhetetlenség jegyeit hordozzák...) Másik kérdésem, amit a riporter úr elfelejtett feltenni: "Lenne példa rá, hogy MZP nem mondott igazat?" Kíváncsian várom válaszát.
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
Sajnos, túl őszinte is...
Kitti Fábián
Kitti Fábián Hónapja
Kifejezetten tetszett a videó, nagyon hasznosnak tartom, hogy politikai személyeket is megszólítasz ebben a műsorodban. Szimpatikus Péter, jól beszél, alázatos, egyenes. Meglepődtem! Köszönöm szépen!
László Barabás
Ezek után is szimpatikus? Milyen ember képes ütni-verni a 2-5 éves gyerekeit? hutown.info/base/vide/lqJ8wp11ioi2k9E.html
Gyöngyi Németh
Én osztottam lesz ami lesz.
Milàn Tòth
Milàn Tòth Hónapja
Számomra az egyetlen jelölt MZP!Hajrá!
Klaudia Fülöp
Klaudia Fülöp Hónapja
Jó videó lett! Számomra MZP a leghitelesebb ellenzéki jelölt. Róla elhiszem , hogy nemcsak a hatalmat akarja hanem tényleg ki akarja húzni a gödörből az országot.
Tamás S
Tamás S Hónapja
A katolikusok csak egyszer nősülnek? Szegény papok éhenhalnának🙄
Erika Kocsis
Erika Kocsis Hónapja
Nekem ő a legszimpatikusabb és nagyon igaza van!
László Barabás
Ezek után is szimpatikus ez a szadista gyerekverő? hutown.info/base/vide/lqJ8wp11ioi2k9E.html
secretboy secretboy
Balosként simán rá fogok szavazni. Az egyetlen esélye az országnak jelenleg.
Rita S.
Rita S. Hónapja
@tamas dajka Eddig csak Fidesz hozott be migránsokat pl. letelepedési kötvényesek, ukrán honosított állampolgárok. Most meg jönnek a kínaiak ezerrel. Jó lenne ha végre felébrednél.
secretboy secretboy
Gyurcsány: nyugdíj. 🤣
Annie
Annie Hónapja
„Semjén Zsolt szerint a homoszexualitás bűn. Szerintem Semjén Zsolt bűnös.” Fú, ha ez igaz, akkor inkább őt kellene lebuktatni, mint azt a szerencsétlen Gáspárt, akinek elég baj, hogy ki az apja. Nagyobbat röhögne az ország, mint Szájerjóskán.
nowzeca
nowzeca Hónapja
én gulyásgének is örülnék eléggé...
Flóra Tamási
Flóra Tamási Hónapja
🔥
kurvaanyad itt a rendorseg
Ha nem ő fog nyerni az előválasztáson, ez az ország megérdemli a pusztulást.
kurvaanyad itt a rendorseg
@Ms Majmia xDD
Ms Majmia
Ms Majmia Hónapja
nem értem, miért nem veszik észre a fidesz-fóbiás hőbörgők, hogy ez a figura csak egy csali ... a madzag végét ígyis úgyis a csótányiék fogják
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
Pontosan így gondolom én is...
László Somogyi
Jakab Pétert 2 részes interju Juszt László műsorában,ha már minöséget szeretnél látni,
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
Jakab, a kiabáláson kívül semmihez sem ért. Talán, mint töri tanár...
Norbert Mezei
Norbert Mezei Hónapja
Már nagyon vártam ezt a beszélgetést, viszont két (negatív) dolgot megemlítenék. 1. MZP-nek hatalmas tehetsége van ahhoz, hogy magához ragadja a szót. Ezt arányaiban kicsit kontrollálni kellett volna. 2. Azt hittem, hogy több olyan bensőséges, privát dolog is ki fog derülni, amit még máshol nem hallottam. Itt nagyrészt politikai témák merültek fel, ami nem probléma egy ATV műsorban, de az 1 Kanapénban másra számítottam. Köszi a videót.
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
@Norbert Mezei A többi politikussal nem így beszélgettek? Politikáról nem esett szó azokban? Nem tudom...
Norbert Mezei
Norbert Mezei Hónapja
@MUCSI ESZTER Igen, már megvolt. Valami hasonlóra, amit az eddigi 1 kanapén adásokban is láthattunk.
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
Konkrétan, mire lett volna kíváncsi? Ajánlom a Privátszféra című műsort, abban az egész családja is bemutatkozik...
Zsuzsa Busa
Zsuzsa Busa Hónapja
Mi köze Orbán Viktor Miniszterelnök Úr fiának a választásokhoz.Ez egyszerűen egy aljas, mocskos dolog.
independent internal existence
Elmondta egy videójában, hogy azért ugrasztja ki a bokorból a fideszhez köthető melegeket, hogy hitelét veszítse a Fidesz homofóbiára épülő gyűlöletkampánya, és a Fidesz a továbbiakban ne legyen érdekelt a társadalmi uszítás folytatásában. Csak így lehet megakadályozni, hogy a Fidesz melegellenes kampányt folytasson.
nowzeca
nowzeca Hónapja
'úr'??? milyen 'úr'?!?
Palkó Horváth
Palkó Horváth Hónapja
Mennyire érthetően elmagyarázta hogy igenis fogadhatnak örökbe melegek is gyerkőcöt ☺️
Ms Majmia
Ms Majmia Hónapja
családos, keresztény ember létére .... fúj, hogy nem szégyenli magát
Don Ben
Don Ben Hónapja
Kedves Peti, te most viccelsz? A cigányokból, zsidókból évszázadok alatt sem lettek se magyarok, se kanadaiak maximum magyar vagy kanadai állampolgárok... A tálibokból, szírekbôl, kínaiakból szerinted magyarok válnának? Szerintem soha. Orbánt el kell távolítani a magyar politikából örökre. De ettôl függetlenül csak azonos kultúrkörbôl lenne szabad támogatni a migrációt...
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Hónapja
Igen, de a cigányok?
zsofia lps studio
Annyira szeretnék hinni neki.aztán eszembe jut egy fiatalember,akit nem engedett apukája focizni..összerugdalta.. aztán nagyon mérges volt az öregére..értse mindenki ahogy akarja
Robi Robi
Robi Robi Hónapja
Kedves Zsolti! Én úgy gondolom, hogy nagyon remekül sikerült a beszélgetés és Márki-Zay Úr is rendkívül felkészült volt, és a kérdéseidre nagyon intelligensen válaszolt. Viszont amivel talán vitatkoznék, hogy 55:22-nél elhangzott egy olyan mondat tőled Zsolti, hogy "benyújtott egy olyan törvényt, amivel a sajátjait lehetetleníti el" ezzel az egy mondattal nem tudok egyetérteni, hiszen a Professzor Szájer sehol nem mondta azt, hogy gyermeket fogadna örökbe vagy egy vele azonos neművel házasságot kötne. Én úgy gondolom, hogy ő csak egyszerűen melegként élné a mindennapjait. Persze itt válik feltehetővé a kérdés, a nyilvánosságban fennállóálláspontom, és a személyes meggyőződésem, lehet ellentétes?
Novák Zoli
Novák Zoli Hónapja
@SAngelitta MegaBelly Fassage Jaja nektek is mekkora lett együtt! :))))) Majd ha nőnek képzelem magam jelentkezem! Ahogy néztem ez Hunvaldéknál alap! :)))))))))
SAngelitta MegaBelly Fassage
@Novák Zoli Teljesen elnácultál. :-DDDDDD Neked semmi közöd a jobboldalhoz azt is megmondtam. :-)))))) Pedig neked is lett volna jövőd velem és Királylánnyal. :-pD
Novák Zoli
Novák Zoli Hónapja
Hányszor mondtam VN, hogy hapsik nem ledvesezik egymást! Megint unatkozol vagy még mindig? Gondolod Beácska támogatná a szakállas nőket? Ott is eltérő, hogy mi fér bele! Már én is vágom! Ammarpussy style vesztett mindenhol az fix! :))))))))))))
Következő
Apple Event - September 14
1:18:47
Apple Event - September 14
1:18:47
Måneskin - Beggin' (Lyrics)
3:33