Sötét

@NEMAKAROKBELESZÓLNI LÁNYOK - A LEGŐRÜLTEBB ÉVADZÁRÓ ADÁS | Webkanapén 

Feliratkozás
Megtekintés 81 E
94% 1 800 113


Elérkezett a WEBKANAPÉN 3. évad záró adása is! is Ilyen rész még nem láttatok! Igazán rendhagyó epizónak igérkezik, ahol a @nemakarokbeleszólni lányok: Judit, @Vegamama , és Orsi voltak a vendégeim!
INSTA: osvvath_zsolt​​
Lányok: nemakarokbelesz...
Judit:​​ juditthegreat
Eszter: vegamamabanana
Orsi: orslnsta

Hamarosan megjelenő könyvük: bookline.hu/product/home.acti...

Eszter HUtown csatornája: www.youtube.com/user/efeszter

Helyszín: Egyszarvú | UNICORN BISTRO
unicornbistro.hu
unicornbistro.hu/
unicornbistro.hu/

Támogató partner:
Bécsi Autópark: becsiautopark.hu/
Technika bérlés: digitalworld.hu/

Intró:
hutown.info/start/IwT...
szilvas_peter
peterszilvas.hu/​
Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: www.paypal.com/paypalme/zshow...

A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! www.patreon.com/zshowtime

​​HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU, HELLO@CHARITIME.HU

Közzététel:

 

2021.júl.28.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 162   
Balogh Zsolt
Balogh Zsolt Hónapja
Zsolti nem tudok ki vágja az anyagokat, de a hangsávok vágását teljesen elcseszi. Az 5 hangsávot illett volna a videókról leválasztani és nem a videókkal együtt vágni, mert ez így nagyon rossz. Persze a nézők biztosan nem veszik észre már ezt 2021-ben, de ahogy a műsoraid tartalmi részével is az igényességet képviseled, így erre is érdemes lenne odafigyelned kicsit.
Johanna Nagy
Johanna Nagy Hónapja
Te Zsolti, a Bihari Vikit hívd már meg egyszer, légyszi!
Krisztina Csák
Krisztina Csák Hónapja
Köszönöm/Köszönjük Zsolti, hogy mindig tényleg érdekes és fontos témákat, vendégeket hozol el nekünk és kíválóan prezentálod is! Az ingedért külön pacsi, küldtem is a páromnak, hogy nézd ilyet kerestünk! :D Egy dolog zavart, hogy tényleg nem annyira értik a kritikát vagy gondolnak bele, legalábbis nekem így jött le. Ami azért meglepő volt számomra, hiszen még ha nem is értenek egyet és nem is kell mindennel, de a vihogás, belebeszélés stb stb azon el lehet gondolkodni és nem mindig a nézők a hülyék, túl kritikusak stb. Érdekes ez a hozzáállás.
Lia U.
Lia U. 22 napja
Teljesen jól látod! Ez a valóság!
Evelin 99
Evelin 99 Hónapja
Engem az érdekelne hogy ezrket a videókat nyitás előtt vagy zárás után veszítek fel? 🤗🤗
Mona Diósyné
Mona Diósyné Hónapja
❤️❤️❤️
Timea Rausch
Timea Rausch Hónapja
Zsolti, tudtál újat adni a beszélgetéssel, pedig tényleg sokat szerepelnek a lányok. Nagyon ügyes vagy. Egyre jobb. A Nemakarokbeleszni csajok is! :)
Tünde Tóth
Tünde Tóth Hónapja
Hívd el Schobert Norbit! Kérlek! 😅
trinity8512
trinity8512 Hónapja
Szörnyű :(
Krisztina M
Krisztina M Hónapja
Elnezest de nekem nem tetszett egyszeruen nem tudtam vegig nezni.
Suzy Suzy
Suzy Suzy Hónapja
💚
Mariann Komives
Mariann Komives Hónapja
Köszi Zsolti! Imádni való csajok! Nagyon szeretem őket! Annyira hó hallgatni hogy ilyen jókedvû, vigyori mind a három! Mosolyogva nézem mindig őket!
Vivien Sike
Vivien Sike Hónapja
Én ezt imádtam! A lányokat már az endometriózis világnap keretén belül láttam, ahova csináltak egy videót ( ami egyébként megunhatatlan, nem vicces ugyan de betegként tudom hogy a helyzet, amit előadnak nagyon sokszor igaz ). Lehet azért tudok velük ennyire azonosulni, mert én vagyok az a lány a baráti körben, aki egyszer szólal meg szarkasztikusan és már bunkó vagyok vagy megy a hiszti :D ( ezért többnyire csendes megfigyelő vagyok, szóval nekem is jól jönne egy társaság, ahol kiadhatom ezt magamból :D ) Nekem ez a csipkelődés bejön, illetve azt is jó dolognak tartom, hogy tükröt mutatnak a társadalomnak, azzal hogy ezt viccesen teszik sokkal emészthetőbb az emberek számára. Orsi ha beindul ez a kis relax köröd, biztosan találkozunk :)
Szüllő László
A sötét hajú hölgy elképesztően jól néz ki és nagyon elegáns, lenyűgöző a jelensége. Élő példa arra hogy nem kell kihívónak lenni, anélkül is lehet valaki kívánatos és szexi.
FAM Fun
FAM Fun Hónapja
Azt sajnálom, hogy csak most vettelek benneteket észre. Tetszett minden mondatotok, innentől visszanézem minden videótokat. Köszönöm Zsolti, hogy meghívtad őket.
Vivien Ullnann
Vivien Ullnann Hónapja
Hm...,
sz4bolcs
sz4bolcs Hónapja
Szóval nem lehet túltolni? Az emberek 99%-ának kell asszisztálni ahhoz, ha valaki amiatt szorong, mert 1%-nak születik?
NemLáttam
NemLáttam Hónapja
Kínossági sorrend, a legkínosabbtól kezdve: - Középső csaj (magasan verve a mezőnyt) - Bal oldali nő - Jobb oldali csaj
Adrienn Éva Harmat
Nagyon jó beszélgetés volt! A humoruk ( videóik)és az ügyek, amiket képviselnek, nagyon becsülendőek!
Ilona Semper
Ilona Semper Hónapja
Aludnom kellene, nemsokára felkel a kicsi babám, erre a HUtown feldobja az új videódat 😀 Az alvás a gyengéknek való 😅
hileoo
hileoo Hónapja
Szintén! Kettő gyermek 😂 Nem baaaaj....
Angelika Lipták
Úgyszint ✌🏻🤜😅
Dark Matter
Dark Matter Hónapja
4 ember sumIQ = 66 buxiiiiiiiiiiiii :)
Balázs Timea
Balázs Timea Hónapja
Hear me out.. Hívd meg Rubint Rékát ✌️😁
Bia S
Bia S Hónapja
De megnézném én is
Rob ber
Rob ber Hónapja
Sírtam! Legutóbb Pottyondy Edinás beszélgetésen nevettem ennyit! 🤣👍
Andrea Garamvölgyi
Nagyon szerettem, és tényleg nagy erőssége ennek az interjúnak, hogy még tudtál újat kihozni a csajokból. A cinkos összekacsintások, kiszólások, poénok nagyon ültek.
Olívia Nagy
Olívia Nagy Hónapja
A
Orsolya Kovács-Papp
Imádom őket! Akiknek meg nem tetszik, ne nézze könyörgöm...
Dada 24
Dada 24 Hónapja
Bocs de ezt a vihogások miatt egyszerűen nem tudom végignézni.
Dada 24
Dada 24 Hónapja
@ZSHOW time Kár, pedig lehet, hogy érdekes.
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
De szerencsére nem is kötelez rá senki :)
Gyöngyi Németh
Nem tudom kik ezek a lányok bocsi ,,,
Anna Csorba
Anna Csorba Hónapja
Imádtam💋💋
Zaratu
Zaratu Hónapja
Túlságosam érződik a beszédükön, hogy többnek hiszik magukat mint amik, nekem úgy volt ellenszeves mind a 3 nő ahogy van.
Burgonya Hercegnő
Szia Zsolti. Fair Right kobold ádám csinált rólad egy videót youtubon. ha lesz időd mindenképp reagálj rá. 🖤🙏
Ágota Ertler
Ágota Ertler Hónapja
Mi vagy te,spicli? : D
Lajos Weller
Lajos Weller Hónapja
Zsóti, hát miért nem mered megfogni a párod kezét? Beszámolnátok nekem, laikusnak, konkrét atrocitásokról? Mert mi azt látjuk, hogy túltolják a píszít, a kormány meg köszöni szépen...
Burgonya Hercegnő
@Lajos Weller Engem nem a politikusok határoznak meg ezt elhiheted...ismerek momentumos aktivistákat, nagyon jó emberek, és amúgy tanultak, értelmesek. Nem ez a fontos....az a fontos, hogy aki minden eszközt megragad h a hatalmát megtartsa az számomra nem emberi és nem tudok vele semmilyen formában azonosulni
Lajos Weller
Lajos Weller Hónapja
@Burgonya Hercegnő akkor figyeld a NER médiát, alábbi nem túl jobbos, nem kormányszimpatizáns személyek szerepelnek benne: Fodor Gábor, Schiffer András, Konok Péter, Hont András, Puzsér Róbert. Az meg, hogy mi a kormány retorikája, merő szemfényvesztés. A fő ideológusuk egy meleg, aligha hiszem, hogy valóban gondjuk van a homoszexuálisokkal. Próbáljátok meg, hogy lerázzátok magatokról az ellenzéki politikusokat. Rögvest nem lesztek olyan fontosak...
Burgonya Hercegnő
@Lajos Weller Ja értem...orbán változtatott ?:D köszönjük szépen, úgy tűnik itt egy megrögzött hazudozóval van dolgunk. Orbán folyamatos ellenségképet keres, stigmatizál, bélyegez, az állampolgárok ellen uszít...ez minden csak nem konszolidáció...de te tudod, hidd el , kettőnk közül én vagyok az, aki utálja a dogmákat, ugyanis én még soha nem szavaztam senkire...de orbánék nálam most viszik a prímet a legaljasabb csoportban
Lajos Weller
Lajos Weller Hónapja
@Burgonya Hercegnő mint említettem, nem tudom, kivel keversz össze. Így nem érzek kényszert annak bizonyítására, amit nem is állítottam. Az az érzésem, ti nagyon is elégedettek vagytok a jelenlegi helyzettel, nem érdeketek a konszolidáció. Ha nem, hát nem. Orbán már változtatott az aki nincs velünk ellenünk van elvről arra, hogybaki nincs ellenünk, az velünk van. Ezzel egyelőre nyerésre áll. Nekem meg mindegy, ki a győztes, mert mindenképp veszítek, ugyanis ki nem állhatom a dogmákat...
Burgonya Hercegnő
@Lajos Weller Tényeken és oksági viszonyokon ? :DDDDD akkor kérdem tőled, mondj már egy példát melyik magyar iskolában volt érzékenyítés, ha ti mindent mindennél jobban tudtok nagy tényelemzők mint a deák dani ...na ja
Mercédes Drávafalvi
Köszönöm,Ön àltal ràjuk talàltam! Klassz,szórakoztató csajszik! Önnek is sok sikert,nyomtam a követést😉🌻
Tamás Vári
Tamás Vári Hónapja
Mire a gyerek nagy lesz és önállóan úgy dönt, hogy húst eszik, leküzdve a kognitív disszonanciáját, bűntudatát, megfelelési kényszerét, addigra el van aszva a fizikuma, visszamarad a fejlődésben elszenvedi az étrendje hátrányait, ilyen szempontból a vegánság nem csak elv.
Tamás Vári
Tamás Vári Hónapja
@Uummannaqsong Hallottam róluk. De ők nem fejlődésben lévő szervezetek, csak az az izomfejlődés szempontjából, plusz a saját döntésük a vegánság. Amikor egy szülő azt mondja, hogy a "gyerekre rábízza", "ő dönt", "elmondom neki, hogy dönthet másképp is" stb érvek csupán önigazolások a szülőnek saját maga számára, amit a kognitív disszonancia redukálására gyárt, ami azért van, mert lehet, hogy nem egészséges amit csinál. Ezt nem én mondom, hanem ezen vitatkoznak szakértők...vegán és húsevő szakértők XD Ajánlok egy jó videót erről, ahol összeeresztenek húsevőt, vegánt, vegát, dietetikust: 36:13-tól gyerek téma: hutown.info/base/vide/r3Z1zaKna5PMqtU.html&ab_channel=FUNZINEHungary
Uummannaqsong
Uummannaqsong Hónapja
Vegán testépítők is vannak. Hallottál már róluk?
Tímea
Tímea Hónapja
Gőzöm sincs kik ezek a nők 🤷‍♀️
Mr B
Mr B Hónapja
The Fair Right reakciója az Orbán Viktoros videódra: hutown.info/base/vide/laibq6yQgJjaZZo.html
Dark Matter
Dark Matter Hónapja
csicska XD
Alexandra Pető
Alexandra Pető Hónapja
Nagyon jó beszélgetés volt, bármeddig hallgattam volna. A lányokat és téged is imádlak, hasonló a humorotok is, így ez nagyon jó kombó volt!
G S
G S Hónapja
Csak egy technikai eszrevetel.... A lanyok insta linkje nem jo... valoszinuleg a tul sok s betu es a hosszu o az oka:)))
Ramon Sebestyén
nem tudom milyen idős gyerekeik vannak de elképzelem ahogy haza megy suli után a 8 éves gyerek kap egy tál füvet és ha akarsz kislányom sütsz magadnak húst(mert ugye ráerőltetve nincs megcsinálhatja magának ha akar mást).
Ramon Sebestyén
@Dark Matter ezt miért tőlem kérded
Dark Matter
Dark Matter Hónapja
@Rossio Differenciálegyenletek mennek? Az a nevetséges ha nem :)
Dark Matter
Dark Matter Hónapja
@Ramon Sebestyén 10 évesen a prideon a helye, igaz?
Ramon Sebestyén
@Rossio nem tudom melyik melyik de jelen esetben nem számít 10 évesen nem főzöl magadra
Rossio
Rossio Hónapja
Ugye tudod, hogy a vegetáriánus nem vegán? Mert az már kiderült, hogy fogalmad sincs a témáról, és így a kommented finoman szólva is nevetséges.
András Kocsis
András Kocsis Hónapja
Nem tudom kik a lanyok, de a videobol sem derult ki :D
Ágnes Varga
Ágnes Varga Hónapja
Instán, nem akarok bele szólni néven megtalálod őket és a vicces videokat amiket csinálnak. Mondjuk főleg kisgyerekes anyukák tudnak azonosulni velük ( mivel ők is azok) de nekem pl Édesapám is jól szokott szórakozni egy egy videojukon.
Gabriella Gönczi
Szerintem túl lehet tolni a pc-t. Példa: Boleyn Annát, aki köztudottan fehérbőrű, angol lady volt, Angila királynéja ugyebár, egy afroamerikai hölgy játsza az nekem már az. Arielt a kishableányt, Hófehérkét szintén afroamerikai hölgyek alakítják. Hiszek az egyenjogúságban sőt, de ez már sok. Azok a színésznők gyönyörűek ez nem kérdés, de nem erre a szerepre valóak. Fordított esetbe, ha mondjuk Martin Luther Kinget egy fehérbőrű vagy esetleg ázsiai színész játszaná, ugyan így felháborítana.
Áron Békés
Áron Békés Hónapja
Sajnos ebben az evadban se jottek el azok a videosok, akikkel ugy erzem, jo interjut tudnal kesziteni, mint pl Pamkutyáék, Radics Peti, TheVR, JustVidman, Éjjeli Vakond, RockerLaLee, freddyD (a legelső magyar yt videósok közé tartozik, aki a podcast csatornajan meg mindig aktiv, szoval mar ezert is szerepelhetne). Bizom abba, hogy a kovetkezo evadban a fent emlitettek kozul jo paran kapnak meghivast, mert szerintem a sok ugyanolyan semmitmondó TikTok sztárokból mar eleg volt!
Imre Papp
Imre Papp Hónapja
Kevés női színészt, komikus találok igazán viccesnek, így kicsit vonakodva néztem meg a videóikat, de azonnal meggyőztek, mert baromi jó a humoruk, szóval le a kalappal! Már be is követtem őket. :D
Liza Herdmann
Liza Herdmann Hónapja
Unalmas..Érdektelen..Felesleges sokszor pedig kifejezetten idegesitő. reméljük a következo evad ennél azért jobb lesz🥱
BETON HOFI
BETON HOFI Hónapja
a sotet haju holggyel egy elet keves annyit toltenek bekessegben szerelmben
Rita Nagy
Rita Nagy Hónapja
Csak szerintem érezték magukat a lányok kicsit kellemetlenül? Azt éreztem, hogy Zsolti most nem tudta kibontani az interjúalanyait. Sőt, néha kellemetlen is volt…
kutyifritin
kutyifritin Hónapja
@Pál Ábel Teleki Nagyon jól összefoglaltad a "lányok" akik asszonyok lényegét.
Female Scorpion
Female Scorpion Hónapja
@LesBea67 De neked válaszolta is ezt valamire! :DDDDDD Nem kell ehhez feminine leszbinek vagy heterónak lenni! De amikor egy butch leszbi is azt írja Cicának, hogy részvétem a mögött már tényleg van valami! :) :)
LesBea67
LesBea67 Hónapja
@Female Scorpion Vica ma reggel fiú vagy vagy lány? Igen! :D Bevallom ezt vele könnyű volt elképzelni. Amúgy ezen BishBarbie is ki volt akadva aki transzszexuális.
LesBea67
LesBea67 Hónapja
@Pál Ábel Teleki Ingázás Gyurcsányék, Fegyőrék aztán Márki-Zay között. Képzelt kapcsik, manga leszbikus, és "férfi", üres, "írástudatlan, értetlenkedő, remekművek". Ohhh nagyon cseles. :D Ha ez az "értelmiség" akkor szerintem jobb középszerűnek lenni.
Female Scorpion
Female Scorpion Hónapja
@Pál Ábel Teleki Most róluk írsz vagy Ammarpussy-ról? :DDDDDDDD
András A
András A Hónapja
Szia,te lány vagy ,vagy fiú ? Vagy radiátor
Héber Blanka
Héber Blanka Hónapja
Szeretem őket. Ahogy vannak. Pont.
Brigi Sz.
Brigi Sz. Hónapja
8 percnél abba hagytam... Nem, ők nem nevetnek, vihognak 😨😲🤯🤯🤯 nekem nem tűnnek őszintének, Kriszta interjújával is próbálkoztam de ezek a nők szerintem katasztrófák.. Nyilván mindenkinek más a véleménye, az enyém ez.. Bocsi Zsolti 😘
Marcsi K.
Marcsi K. Hónapja
@GoldenBird részemről a Zsoltival való beszélgetés egész szimpatikus volt. Valószínűleg a kocsiban összezsúfolva másként jön le egy ilyen. Nekem az már túl sok volt. Amúgy DTK - nak a több emberes riportjai majdnem mindig nem tetszenek.
GoldenBird
GoldenBird Hónapja
@Marcsi K. és Brigi Sz. Csajok, ha tényleg a nyitottság vezérel, és az van, hogy szeretnétek jobban rájuk érezni, esetleg ezt a harmadikat még ajánlanám itt a HUtown-on velük, aztán, ha nem, hát nem. :) Pusz :) hutown.info/base/vide/kZ6M0Id9qIrPoKM.html
Eztnemhiszemel
Eztnemhiszemel Hónapja
Ahogy írod! Borzalmas az egész
Marcsi K.
Marcsi K. Hónapja
Nekifutok ennek is, de a DTK videót nagyjából 8-10 percig bírtam. Aki ismeri őket, biztos másképp áll hozzá, de így ismeretlenül nem fogtak meg.
Gergő Szarvas
Gergő Szarvas Hónapja
Zsolti !!!! Megint kihagytad hogy : Kövessétek Zsoltit Instragram-on ,Youtubo-on nyomd meg a kiscsengőt mert ha nem egy infulencernek meghal a kiskutyája és támogasd Zsoltit patreonon különleges tartalmakért!!
Krisztina Janni
Krisztina Janni Hónapja
Basszus,nagyon öreg vagyok,nem ismerem őket. 😕
Angelika Lipták
Instán a Nem akarok beleszólni profilra töltenek fel vicces videókat. Főként anyukák tudnak azonosulni a tartalommal, de én ajánlom mindenkinek. :)
Dyna B.
Dyna B. Hónapja
Én sem tudom kik ők 😒
Zoltán Furda
Zoltán Furda Hónapja
Feldobta az estémet , nagyon bírom a humorukat eddigi legjobb webkanapén videó ☺️🙃
Réka Barabás
Réka Barabás Hónapja
Orsi! Ez a ruha egy álom! 💙 Ha valaki tudja honnan van, kérem segítsen! 😍🥺
Nora Bolyos-Jankovits
Hmmm...talán art_on_me. 🤔
Endre Horváth
Endre Horváth Hónapja
Annyira jó,hogy a céljaik és sikerterveik közt nem feliratkozószám és pénz hanem értékek átadása és a másokon való segítség mértékének növekedése áll. Nagyon szeretem amiket képviselnek.
Lia U.
Lia U. 22 napja
Nézd meg az oldalukat. Videó már alig-alig, ellenben ilyen kampány meg olyan együttműködés. Gyors volt...
Notatall
Notatall Hónapja
Zsolti, legközelebb ne rakd keresztbe a lábad. Mert nem tudod.
Rebeka H. 🤍
Rebeka H. 🤍 Hónapja
Valószínüleg mert elfogytak az igazán érdekes interjúalanyok vagy akik voltak nem vállalták de egyre unalmasabbak ezek a vendégek.. Fogalmam sincsen kik ezek a lányok,pedig próbáltam utána keresni még a videó előtt és meg is találtam, de nem értettem miért érnek meg 1 órányi videó időt.. Ez körülbelül az mikor az a TikTok-os a 80%unknak ismeretlen lány volt a vendéged.. Beszélt beszélt magáról de se füle se farka mert nem egy érdekes közszereplő.. Ahogy ezek a lányok se! Aranyosak kedvesek..De semmi több. Ennyi erővel az utca embereit is behívhatnád videózni.. Sőt lehet az még sokkal érdekesebb és hitelesebb is volna.. Egy pékkel egy utcaseprővel egy jegypénztárossal egy eladóval interjúkat csinálni.. Olyanokról akik teljesen alap normális egyszerű életet élnek.. És nem 10.000 intsagram követő alapján lesznek ide interjú alanynak beválogatva!
Andrea Halmai
Andrea Halmai Hónapja
@Rebeka H. 🤍 inkább olvasd el a kommenteket, mennyien imádták a beszélgetést és mennyien várták már. Rengeteg magazinban szerepeltek és egy könyvkiadó is megkereste őket, a saját maguk írt könyv már előrendelhető. Mindezek nem jönnek létre, ha csak unalmas kis senkik lennének. De igazából nem tudom, miért válaszolok, arra sem vetted a fáradságot, hogy tényleg utánuk nézz, mert akkor tudnád, hogy nem 10 ezer követőjük van, hanem egy egész kicsikét több, 139 ezer. Hopsz. Ha csak a követőik fele nézi meg a videót, az már baromi jó nézettséget fog hozni Zsoltinak. Én pl. Zsozéatyát nem ismerem, de eszembe se jutott oda kommentelgetni, hogy unalmas meg milyen gáz, hogy ilyen érdektelen embert hívnak meg, mert tiszteletben tartom, hogy sokaknak tetszik, és ugyanez elmondható a lányokról is, nyilván nem ismeri őket mindenki, de rengetegen imádják őket, mondom, olvasd el a kommenteket.
Rebeka H. 🤍
Rebeka H. 🤍 Hónapja
@ZSHOW time De változott sokat a csatorna. Az elején olyan embereket hívtál el akikről pontosan tudtad hogy mindenkit érdekel,ha azért mert utálja vagy ha mert szereti.. De érdekli.. Tehát inkább sztárokat vagy olyan mindenki által ismert személyeket akik ha nem is álltak közel hozzád de tudtad hogy rengetegen megfogják nézni..Most pedig ez már nincsen mert gondolom elérted azt a mennyiségű feliratkozó számot,vagy nézettséget.. Hirtelen váltottàl.. Olyan embereket hívsz meg akik inkább neked kedvesek de nem a nagy közönségnek. Nincs ezzel semmi baj.. Hisz a te csatornád.. De ne várd hogy az emberek majd nem veszik észre.
Rebeka H. 🤍
Rebeka H. 🤍 Hónapja
@Andrea Halmai Olyan embereket írtam akik mindenki által ismert megosztó személyiségek. Igen. Ők mind azok akiknek a nevét leírtam.
Andrea Halmai
Andrea Halmai Hónapja
@Rebeka H. 🤍 Varga Irén és Zsozéatya? :'D Nincs több kérdésem :'D
LesBea67
LesBea67 Hónapja
@Rebeka H. 🤍 De Kelemen Anna az nagyon érdekes! :D Ohhh nekem nem is lenne több kérdésem.
Lili Fábián-Kalla
IMÁDTAM, köszii :)
sztike
sztike Hónapja
Nagyon jó beszélgetés volt, eleve olyan stílusban és hangulatban, amit sajátomnak érzek. Nyilván ezért is követlek mindannyiótokat már jó ideje. Köszönöm Zsolti és köszönöm a lányoknak is! 💖💖💖
Szilvia Orsi
Szilvia Orsi Hónapja
Lehet hogy hangosan nevetnek(bár engedtessék meg hadd legyen jó kedvük) de 3 rendkívül karizmatikus nő ült ezen a kanapén akik teljesen mások mégis jól tudnak együtt működni. Sok mondanivalójuk van egyenként is, pláne együtt. Anyukák akik nem bújnak egy álprofil mögé hanem vállalják az arcukat és a véleményüket fontos társadalmi témákban is. És ezt amennyire lehet humorral probaljak fűszerezni. Szerintem nagyon jók, üde színfoltja ez a csapat a social médianak a sok agyonfilterezett komplexusos kifelé élő instagrammsztár között. ❤️❤️❤️
Dorottya Kiss
Dorottya Kiss Hónapja
Még nem indítottam el, mert szeretek előtte utánajárni kivel is beszélgetsz, nem jártam sikerrel. Kik ezek a lányok, ők, mit csinálnak honnan ismertek?
Dorottya Kiss
Dorottya Kiss Hónapja
Köszönöm köszönöm
kristof zsuzsa
kristof zsuzsa Hónapja
@sztike nem találom az instán illetve dob egy lehetőséget ahol 0 video van
László Kiss
László Kiss Hónapja
Próbálom úgy megfogalmazni, hogy még véletlenül se legyen bántó, mert a lehető legjobb szándékkal és legnagyobb szeretettel írom: Szóval nem az első eset, hogy Zsolti olyan interjúalanyokat talál, akik nem sokkal előtte egy másik platformon/csatornán is vendégek voltak, és mégsem az az érzése az embernek, hogy ötletet lop, hanem épp ellenkezőleg: ő az a vendég, aki a bőségtálon maradt legfinomabb falatokat találja meg (amik simán kimaradtak az előző interjúkból), mert a többiek nem látták, vagy nem akartak hozzányúlni. Szóval nemhogy nincs az az érzés, hogy "neki már csak a morzsák jutottak", hanem pont hogy a legjobb "otthagyott" részeket szedi össze, és teszi le nekünk. Nagyon jó lett, gratula!!!
Vegamama
Vegamama Hónapja
Teljesen egyetértek!❤️
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
A legutóbbi két beszélgetés egy pótlás volt. Andrást és a lányokat le kellett mondanom az eredeti etapban, mert egyszerűen elfáradtam és nem éreztem volna korreketnek ha hullafaradtan fogadom őket. Tobbet erdemelnek ennél. Tudtam, hogy két nagy platformra van meghívásuk és nem bánom egyáltalán, hogy elmentek oda. Örülök, hogy minél több helyen megismerik ezeket az embereket, engem pedig megjobban motival, hogy ne legyen olyan mint a korabbiak. Es koszonom, hogy igy gondold ❤
Boda Gabriella
Boda Gabriella Hónapja
Nagyon bírom a lányokat imádom a videókat miattuk és Cyla miatt lett Instagram profilom😁
Nitta Beri
Nitta Beri Hónapja
Kíváncsi lettem volna kik ezek a lányok, de 10 perc után feladtam. Nem az a baj ha vidámak és néha még vihognak is, de itt semmi más nem volt. Bocsi! 😌
Lia U.
Lia U. 22 napja
@Szandra Górowski Nem adják el magukat? Ugyan...
toromon31
toromon31 Hónapja
@ZSHOW time Nekem úgy tűnt, mintha 100 éves ötye klubba kukucskálnék be.
Szandra Górowski
@Eztnemhiszemel 10 emberből 2 embernek nem tetszik, nem nagy kunszt. Én imádom őket. Jó humoruak, életvidámak, önállóak és nem törekednek a tökéletesre, mint a többi "influenszer". Imádom ahogyan parodizálnak hiszen csak körbe kell nézni és már is minimum 1 példát találsz a videójukra. Azt is imádom bennük, hogy kiállnak az igaz ügyiért és nem adják el a lelküket 2 kg krumpliért. Aki befásult nem érti, de mivel én is ilyen személy vagyok tökre vágom mit miért csinálnak. De nektek azért jár a diszklájk. 😉😘
Eztnemhiszemel
Eztnemhiszemel Hónapja
@ZSHOW time orulunk hogy neked sok energiat adott nekunk semmit
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Annyi energiát adott nekem ez a felvetel, mint egy atomvillanas. Egyébként szerintem az elején tapasztalhato amit mondassz es erdemes vegignezni. Rengeteg fontos temarol beszeltunk. Es kozben rohogtunk. Mert aznap talalkoztunk először megis mintha 100 eve ismernenk egymast.
Mónika Kervárits
Szuper volt Zsolti !Nagyon jók a csajok imádom őket és téged is !❤️❤️❤️
Bla Blanka
Bla Blanka Hónapja
A lányok azt mondták, hogy a követőiken kívül itt sem fogják őket szeretni... Hát, akkor én leszek a kivétel. :D Láttam ugyan a DTK-s videót (mármint, hogy kijött), de nem nyitottam meg, nem néztem meg (még), fogalmam sem volt, hogy kik ők, Instát abszolút nem használok. De most szembe jött itt Zsoltinál is, na üsse kavics, nézzük meg. Jól tettem, azóta megnéztem az Instájukat is, jópofák. :) Nem mondom azt, hogy fix nézőjük leszek (az Insta nekem tényleg nagyon kiesik - ha valamit nézek, akkor sz.gépről szoktam, és youtube-on), de majd azért bele-belenézek néha. :) Egyébként szimpatikus jelenségek, szóval hajrá, sok sikert a videózáshoz nekik, mert még mindig több létjogosultságuk van a közösségi médiában, mint némely más csatornának...
Milán Magyaródi
Csak én érzem azt, hogy ez az epizód nem szólt semmiről?
Lia U.
Lia U. 22 napja
@Reka Pont ezt írtam az előbb. Videó már alig-alig, ellenben ilyen együttműködés meg olyan kampány. Elég gyorsan lecsengtek...
Reka
Reka Hónapja
@Uummannaqsong Jane Goodall harcol egy jobb világért hogy egy példát mondjak...
Reka
Reka Hónapja
@Uummannaqsong Egy jobb világért? 🤣🤣🤣 Persze, nekik, hiszen most már van előrendelhető könyv, majd jön a podcast stb...De te maradj csak ilyen naiv, úgy szebb a világ...
Uummannaqsong
Uummannaqsong Hónapja
@Edit Balogh nem kell mindent érteni 😄
Uummannaqsong
Uummannaqsong Hónapja
Valakinek biztos semmiről sem szólt, valakinek meg tök sokat ad. Ez normális. Én imadom őket, amiért egy jobb világért harcolnak. Neked valszeg nem ez az irány. Nekem igen.
michelin0727
michelin0727 Hónapja
Én is kapom a oltásokat mert vitiligos vagyok.
zsofipapp
zsofipapp Hónapja
Elképzelhetőnek tartom, hogy a nevetést és a jókedvet kritizáló kommentelők egy részének nem feltétlenül ezekkel van a baja, hanem a ...... hangosítással. Itt is, és DTK-nál is ugyanaz volt az én problémám is: hogy halljam a beszélgetést, rá kellett tolnom a hangerőt, majd egy váratlan nevetésnél a szomszéd dobhártyája is a kiszakadt. És nem mondanám, hogy a jókedv és a röhögés ellenzője lennék. Jó interjú amúgy, gratulálok! És a lányoknak is.
Évi Tüdős
Évi Tüdős Hónapja
Rögtön meg kellett néznem! A bulldogok vacsoràja késett, ők csak pislogtak rám. A "vendégkányám" hisztizett mert nem vele foglalkoztam a megszokott időben ,a gyerek felnyársalt a szemével mert a palacsinta sütést bizonytalan időre felfüggesztettem.. 😆😅 De szembe néztem velük,és ez az egy óra járt nekem.. szuper beszélgetés volt! Köszönöm! ❤️
narancssárga cöcimalac
Nagyon cuki mind a négy lány.
toromon31
toromon31 Hónapja
@Tóth Gábor A DTK közel nem volt ilyen csajos stílusú.
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Muhaha. Judit igazabol ferfi. Kerlek ezt tartsd tiszteletben.
Tóth Gábor
Tóth Gábor Hónapja
De csak 3 van, nem?
Dóra Berkecz
Dóra Berkecz Hónapja
Végre végre végre! Négy kedvencem egy helyen 😍
Egy Google felhasználó
▶Zsolti, az az ing brutál menő, hol szerezted?◀
Cursu Adsan
Cursu Adsan Hónapja
Egyszerre mindhárom ❤️ 👰👌👈🤵
Dóra Dancs
Dóra Dancs Hónapja
ÚrIsten!🤗🤗🤗 Még meg sem néztem és már imádom! 💗💞Ti vagytok a kedveceim🥰
Melinda Horváth
Kik ők? Nem ismerem egyiket sem 😅😅😁
Dark Matter
Dark Matter Hónapja
@ZSHOW time a segbetolas nem ciki xd aaa nem
Melinda Horváth
@ZSHOW time semmi negatív töltete nem volt a kommentemnek 🤔😑
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
En szemely szerint azt gondolom, hogy ezt ideirni kifejezetten ciki. Hiszen nem rosszindulatból születik ez a komment akkor nem ide hanem a googlebe kommentelsz.
Petra Temesvári
Leírásban mindent betett róluk Zsolti, nyugodtan utána tudsz nézni. Amíg ezt legépelted akár 6× megnézhetted volna ki kicsoda:)..
Cursu Adsan
Cursu Adsan Hónapja
Dugd meg őket ❤️❤️❤️
Novák Erzsébet (Raynee)
@ZSHOW time Már nagyon ritkán írok hozzászólást!! 37 éves vagyok!! Amikor feljöttem fiatalabb voltam mint most Te!! Sok mindent láttam!! De olyat akit egyformán utálnak a ,,nácik" és a leszbikusok csak Kádár Évát!! :-DD Az utóbbiak sokkal jobban összegyűltek ellene!! Jó,volt ott mindenki de Ők a legtöbben!! Pedig mindig az előzőektől rettegett!! :-DD Ez aztán később olyan sok minden megváltoztatott, hogy nem is hittem volna!!
LesBea67
LesBea67 Hónapja
@ZSHOW time Apuci vele is tett dolgokat ahogy hallottam! De erre nincs bizonyíték és arról nem tehet. Viszont arról, hogy másokkal szemtelenkedik már igen. Mindenkibe belemar de tényleg! Persze csak így mer. Aztán amikor visszakapja akkor ő az "áldozat". De keresi a konfliktust is mindig!
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Sajnos anno apadnak is ezt mondhattak. Igy szulettel te.
LesBea67
LesBea67 Hónapja
Megtudná őket ha akarná! Nem úgy mint te. :D
Kata Szécsi
Kata Szécsi Hónapja
Najooo😱 megláttam és… ilyen gyorsan még életemben nem kattintottam videóra❤️✨
Cursu Adsan
Cursu Adsan Hónapja
👰👌👈🤵
szocrealallolampa
Vártam már a lányokat..remélem egyszer DTKval is le tudsz ülni egy kanapéra❤
Zsuzsi Mike
Zsuzsi Mike Hónapja
Vaaaaaaaaaaa 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Bia
Bia Hónapja
Imádooom
Cursu Adsan
Cursu Adsan Hónapja
❤️❤️❤️
Következő
WHAT WOULD WE DO ?
0:18
Megtekintés 4,4 M