Sötét

TIBI ATYA: "AZT LÁTOM, HOGY AZ EMBEREK LESZ*RNAK MINDENT" 

Feliratkozás
Megtekintés 150 E
93% 2 500 181


Elindul a WEBKANAPÉN 3. évada új helyszínen, új emberekkel! Minden szerdán egy újabb epizód! Negyedik adásunkban Tibi atya Brand alapítóival beszélgettem. Szóba került a brand indulása, hogyan és miért is lett Tibi atya, és többek között a jövőbeni terveik is! A végén most sem maradtak ki a negatív kommentek! Tarts velünk!
INSTA: osvvath_zsolt​​
Tibi atya: tibiatya_sz...
www.humbakmuvek.hu/

Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: www.paypal.com/paypalme/zshow...

A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! www.patreon.com/zshowtime

​​HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU, HELLO@CHARITIME.HU

Közzététel:

 

2021.júl.14.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 806   
Ditta
Ditta 16 napja
! Felvezeted a csatornadat mindenfele osztmeg, fizess dumaval. Bizom benne…bejon. Legy szerenyebb, most szalad a szeker, sok sikert
Andrea Trombitas
Tovabbra sem birom oket, sot.
jozsefkacsa
jozsefkacsa Hónapja
RIP Tibi Atya!!!
TRASH CHANNEL HU
PFúú.. Elején: Nem hiszek Istendben, Végén: Azért a házasság az kötelék Isten előtt.. vicc..
Éva Kovács
Éva Kovács Hónapja
Na jó, ez csak felhúzott. Azt mondja az ateista, hogy a házasság szent kötelék Isten előtt... Gondolja már át, hogy miben hisz.....
Szilvia Vécsei
Szilvia Vécsei Hónapja
A vízjel kifejezés értelmezéséhez a fiúknak egy kis segítség a funkciójára vonatkozóan: "A vízjel olyan jel, pontosabban bordázat, amely főleg papírok, postabélyegek, bankjegyek, értékpapírok utánzás, hamisítás elleni védelmének egyik fontos eszköze." Na ez fejlődött tovább a netes tartalmakra, és továbbra is az eredetiséget hivatott jelölni. Amit habognak, az alapján minden, amit plágiumnak hívunk, valójában csak egy minőségi elismervény. Hadd ne higgyem el egy orvosit és egy pszicho szakot kijárt embernek, hogy nem tudja, mi az a forrásmegjelölés, és hogy mi a jelentősége. Hülyének nézés lvl.
magic moments
magic moments Hónapja
baszki,mekkora pazarlas,bejut valaki az orvosira,elvegzi,es a vegen nem lesz orvos..mas pedig meg be szeretne jutni,elhivatott,csinalna is szivvel-lelekkel,de nem sikerül neki...
traxx023
traxx023 Hónapja
Ezek nem intelligensek, csak annak mutatjak magukat. “Nem vagyok vallasos, de Isteni szentseg a hazassag” “rontja a tarsadalom szovetet” hagyjuk mar ezt😂
Péter Körmendi
Hát ez a csatorna sajnos egyre gyengébb. Bárki, aki kicsit "híres" az bel ide és mellébeszélgetés van. Tényleg kezd belterjes lenni ez a magyar youtuber meg megmond kzeg. Mennek körbe egymás műsoraiba egymásnak magukrl beszélgetni. Illetve van mg mikor egy miniszterelnökjelöltjelölt jön egy kicsit bugyizni mert a PR-osai elmondták nekik, hogy 2a fiatalokat csak youtubeon lehet elérni, itt ez a 3 youtuber ide menjél be te is, mindenki bemegy s itt erről ezt meg ezt mondjad". Igazán ritka lett a nézhető tartalom. Mindegy, azérrt sok sikert "ehhez". Megélni meg lehet belőle, és ez már valami.
Petra Bognár
Petra Bognár Hónapja
Én csak azt nem bírom hogy Zsolti mindig közbe vág úgy, hogy közben ő tette felna kérdést de közbe vág és magáról beszél. Vagy épp megakarja fogalmazni, hogy végülis ő mit gondol... Túl sok nekem ez.
Petra Bognár
Petra Bognár Hónapja
Azt is szoktam, valóban nincs.
ZSHOW time
ZSHOW time Hónapja
Akkor nezzel Discoveryt. Ott ilyen nincs allitolag.
Nightcore ASMR
Nightcore ASMR Hónapja
Jól értem, hogy egy olyan pali aggódik a társadalom szövetének a felbomlása miatt, aki orvosi diplomával a zsebében egy halálos világjárvány idején is inkább abból élt, hogy lopott mémeket osztogatott a Facebook-on? Hmm... 😂 😂 😂 Engem meggyőzött, persze nem arról, amiről szeretett volna.
Róbert Hajdu
Róbert Hajdu 2 hónapja
Gondoltam jobb dolgom nem lévén így vasárnap délután rászánom azt az egy órát, hogy meghallgassam a beszélgetést, hátha elhangzik valami, ami után esetleg úgy gondolom, hogy több év szünet után adjak egy újabb esélyt Tibi atyának. Nos, egy órával később arra jutottam, hogy teljesen jól döntöttem, amikor kikövettem az oldalt.
Attila Szabados
Attila Szabados 2 hónapja
Miért kell mindig a meleg témában minden riport alanyt számon kérni?Itt kezdődnek a problémák...egy hetero riporter miért nem kèrdezgeti állandóan hogy mi a véleményed a heterokrol? Engedjük már el a témát Gulyás Marci is ugyanez...mi ez ha nem meleg propaganda!?
Noemi Kormos
Noemi Kormos 2 hónapja
Kissé elkeserítő, hogy rengetegszer szólal meg a nagy népszerűségnek örvendő Facebook oldalán, komoly közéleti, politikai témákban is, de még itt sem vállalta fel az arcát. Van véleménycikke ami tök jogos. Például, hogy elfogadhatatlan az, hogy egyes influenszerek lájkmágnesnek használják a kiskorú gyermeküket, kiszolgáltatva ezzel őket. Jó, hogy felszólal ez ellen, de ezek az emberek legalább arccal csinálják ezt. Ténylegesen vállalják magukat. Ő erre képtelen. 🙄
ÁkoS Tóth
ÁkoS Tóth 2 hónapja
Zsoltin látszódik a fáradtság, de profizmussal elviszi az egészet. Nagy jó rész, értelmes jó vendégekkel.
Szilvia Tóth
Szilvia Tóth 2 hónapja
Azt kell,hogy mondjam, bár senki nem kérdezte a vélemyényem :) , de nagyon régen láttam ilyen érdekes videót, nekem nagyon tetszik, hogy jó témákat feszegetünk, intelligensen és jó hangulatban :) Ez egy tök jó beszélgetés . Köszönöm! :)
Tamás Vári
Tamás Vári 2 hónapja
56:55 Mekkora csúsztatás ez. A mémnek a kép az alapja, amire más más szöveget írnak.
rapidcoma
rapidcoma 2 hónapja
mondjuk tura cipoben megjelenni egy ilyen szinvonalu produkcioban, sokat elmond....
rapidcoma
rapidcoma 2 hónapja
Van olyan meme ami tul sok volt?? Persze... Szolok mindenkinek, hogy a Drotos Karesz, akinek a fotojat is kitettek, miutan meghalt, rajuk irtam, hogy ez kicsit kegyelet serto,nem foglalkoztak vele, azota nem kovetem oket, lehet mar nem hasznaljak, nem tudom. (falubeli volt akirol mintaztak) A pedofilos poeinjaikrol is is melyen lapitanak, erdekes.
Niki Turbucz
Niki Turbucz 2 hónapja
Az csak szerintem fura, hogy akinek ilyen sarkalatos véleménye van emberekről és társadalmi kérdésekről, ráadásul ilyen követőtáborral rendelkezik, a nagy szavakhoz nem adja hozzá az arcát? Így elég hiteltelenné válik számomra.
Anna Csorba
Anna Csorba 2 hónapja
Zsoltit nagyon szeretem az étterem egyszerüen mesés😍
Anna Csorba
Anna Csorba 2 hónapja
Szerencsére nagyon régen nem olvasom őket. Egyértelmű,hogy a pénz miatt kezdték és folytatják.Nagyon fideszes volt a figurájuk,(normális) volt minden harmadik szó amikor a melegekről és a házasságról beszéltek. Ezek abból élnek,hogy mocskosan beszélnek másokról,szar piát árulnak és a magánéletben meg játszák a tanult konzervatív istenhivő mintapolgárt. Katasztrofa,hogy ilyen embereket olvasnak halgatnak,eltartanak a mai,17-25 évesek. Szomorù😔
adipingvin
adipingvin 2 hónapja
Nagyon jó beszélgetés volt szerintem!Mind két oldallal egyet tudtam érteni bizonyos témákban. Köszi
Emese H
Emese H 2 hónapja
Az melyik èrvelèsi hiba is, amikor valaki minden tettére azt a reakciót adja, hogy “de bezzeg az is reklámozza az ivást”. Ők meg társadalmi jelenségekre reflektálnak, fantasztikus… miközben pénzt csinálnak az alkohol népszerűsítéséből, dettó ugyanaz, csak itt még a tinédzserek is a célcsoport a mémekkel.
Bibor Folyok
Bibor Folyok 2 hónapja
Érdekes személyiség Döme. Tetszik. Iszonyat érzékeny, minden rezdulésre tarsadalmi es egyén szintjén is. Innék vele Egy Jeges Kvt. Ölelés neki, Kriszti
Ingrid Imola
Ingrid Imola 2 hónapja
Azt lehet tudni, hogy a Döme nevű fiú ki és mi elől rejtőzködik? Se a nevét, se az arcát nem vállalni szerintem ultra gáz.
smiley one
smiley one 2 hónapja
Szerintem nem gáz. Szerintem az mondja ezt ilyen emberekre, aki túl kíváncsi és semmi mással nem tud jönni ellene, mint gáz... pedig a mondanivaló lenne a lényeg nem a külsőségek állandóan.
Emese H
Emese H 2 hónapja
Nem teljesen értem miért hívtad meg öket, már egy olyan szintet képvidelnek ami alá nem megyünk egy bizonyos szint felett ugye…
5 dgrtz6
5 dgrtz6 2 hónapja
Fogalmam sincs hány napig lesz fent a véleményem. A Tibi atyás srácoknál is látszott, hogy a te kanapédon nekik is mentegetőzni kellett. Mert a Teremtő egy féleképp teremtett és állította be a nemi kapcsolatot. Az a természetes ahogy a Teremtő a természetet alkotta. Szinte minden videód átmegy propaganda marketingbe egyfajta vélemény irányába. Ezt vélemény fasizmusnak hívják. Nyilván ezért se leszek feliratkozó itt. Azoknak kell lassan magyarázkodni akik Magyarország népességét, a jövő generációt nevelik. Gratulálok.
5 dgrtz6
5 dgrtz6 Hónapja
@Palma Virag Egyesével mindegyiket megkérdezted? Tudtad, hogy egyetlen politikus se jobb? Azok se akik idáig voltak, de azok se akik ezután jönnek? Van olyan kretén nem normális aki bármit elhisz ezeknek a politikusoknak és bankároknak?
Palma Virag
Palma Virag Hónapja
@5 dgrtz6 Nagyon primitív vagy....ezzel nem tudok mit kezdeni. ..30 év bőven elég volt belőle, és ezt nem csak én állítom hanem a jövő generációjának nagy része is.
5 dgrtz6
5 dgrtz6 Hónapja
@Palma Virag Orbán ember, nem kád. Vagy zavar, hogy 30 éve ő a legsikeresebb miniszterelnök?
5 dgrtz6
5 dgrtz6 Hónapja
@Palma Virag A tudomány kinyalhatja. A tudomány állította az evolúciót, hogy a Föld lapos és a tudomány nevében több ezer emberrel kisérleteztek, ölnek meg abortusz klinikán.
5 dgrtz6
5 dgrtz6 2 hónapja
@Palma Virag Orbán tehet róla, hogy arab még nem járt benned, hogy nincs migránsok által elkövetett bünözés mint Franciaországban. Viktort össszetéveszted a fszkalap Gyurcsotánnyal. Ha még ő lenne hatalmon akkor éhen döglenél. 10 százalékos munkanélküliség volt. Tévedésben vagy pénz dolgában is. Ugyanis, ha nincs rend az országban akkor lehet 1000 milliárdja is az elnöknek semmit se ér. Többet ér, hogy minél több ember viszonylag jól él. Ettől marad legitim a hatalma még sokáig. Furcsa lehet neked. Attól mert valaki gettóban nő fel még nem aberrált környezet lesz neki a megfelelő.
Rebeka H. 🤍
Rebeka H. 🤍 2 hónapja
A hang borzalmas.. össze vissza változik és elmegy-visszajön.. Csináljatok már vele valamit🙄
Palma Virag
Palma Virag 2 hónapja
Ne haragudj Zsolti, a dislike nem neked szólt! emlékszek mikor tizenéves koromban, felmerült az a kérdés, hogy eljárok pszichologushoz a lelki problémáim miatt, de annyira zárkózott voltam, hogy még neki se mertem elsőre megnyílni, sőt még másodjára sem. Amit ez a Döme gyerek itt letol, úgy hogy közben pszichológusnak készül, számomra visszataszító. Ugyanezt gondolom Bagdy Emőkéről, aki olyanokat posztol, hogy a kisebbség nem határozhatja meg a többség véleményét és ezt a köztévében deklarálja, egy másik NERES pszichológus szerint pedig a melegeket sosem bántja senki....szóval engedd meg hogy károsnak tartsam hogy ezt a két ficsúrt, te jó fejnek tartod! Nem, nem jó fejek...a mai napig uszító és meleg ellenes posztokat írnak, ráadásul egy olyan futball rajongói klub számára akik alapból nem túl elfogadóak a melegekkel és az lmtq val kapcsolatban. Most olvastam pont hogy egy posztjukra valaki azt írta, hogy teljesen normális reakció ha a felvonuló melegeket megdobálják , Ez, mi ha nem káros , kérdem Zsolti minden rosszindulat nélkül ? Ők beszélnek provokációról, holott ők is provokálnak...Károsak, kontraproduktívak, hiteltelenek számomra. Ez nem jófejség, ez szimpla képmutatás! Ettől függetlenül Zsolti miattad végig néztem, ahogy az összes többi videóidat is !
Palma Virag
Palma Virag 2 hónapja
@Farka póne MIért is ? képes vagy 1 épeszű érvet mondani,hogy miért tartasz betegnek.Ha igen , írd le mert ez így eléggé jelentéktelen tőled. Tőled aki nulla érzelmi intelligenciával rendelkezel
Farka póne
Farka póne 2 hónapja
Beteg vagy tényleg agyban
Mariann Komives
Mariann Komives 2 hónapja
Sajnálom ezt a Döme gyereket meg az időt is amíg néztem! Megértem hogy eltakarja az arcát mert vállalhatatlan!
Kristóf Szabó
Kristóf Szabó 2 hónapja
Az LMBTQ (pride)mozgalom nyugaton olyan mint a fidesz itthon. Számomra ez jött le és jogos érvelésnek tartom. Nem tud konszolidálódni.
Burgonya Hercegnő
Burgonya Hercegnő 2 hónapja
A fidesz Meg egy keresztény párt...ja nem
Bela Acs
Bela Acs 2 hónapja
"Kicsit too much". A doki vagy az atya mondta. Same itt.
Roland Botos
Roland Botos 2 hónapja
Hát ez a kettő ugyanolyan szörnyűséges,mint amilyenek a posztjaik.
Gábor Csabai
Gábor Csabai 2 hónapja
Zsolt! Ez most nagyon félrement. Ez a tibi atyás csávó nagyon negatív személyiség, nem túl értelmes és a bebaszást értékesíti, hulladék minőségben!
kaful pikusz
kaful pikusz 2 hónapja
arra a Dömére de rámásznék
Peter Szilvasi
Peter Szilvasi 2 hónapja
Trollfocit hivd meg legkozelebb! 😁😁 Megneznek egy Egy kanapen Trollfocival 😁😁
Alexandra Biro
Alexandra Biro 2 hónapja
@Döme: 10/10
Alexandra Biro
Alexandra Biro 2 hónapja
@Burgonya Hercegnő Mert a mai hiperszenzitív, PC-túltolt világunkban egy viszonylag szélsőségesebb/kategorikusabb véleményt tud kultúráltan, vállalhatóan és érthetően kommunikálni. Nem ledöngölően, nem erőszakosan, nem elvakult elborult módon, ahol nincs hely a racionális ellenérvekre.
Burgonya Hercegnő
Burgonya Hercegnő 2 hónapja
Miért is
Orsolya Marton
Orsolya Marton 2 hónapja
Nagyon jó vagy Zsolti! Kiválóak az interjúk.❤️
Oliver Fazekas
Oliver Fazekas 2 hónapja
Aki több órát így képes végig ülni maszkban az valamilyen szinten biztos hogy nem normális!
Oliver Fazekas
Oliver Fazekas 2 hónapja
@Bálint Patakfalvi ezt nem lehet megszokni
Bálint Patakfalvi
Bálint Patakfalvi 2 hónapja
Minden megszokas kerdese
Tim & Tom
Tim & Tom 2 hónapja
Tipikus emberi viselkedés, próbálja ez a két fiú mindenféle kifogással megmagyarázni azt amit igazából csak nem tudnak elfogadni. Nem hiszek Istenben, de azért Isten színe előtt csak a heteroszexuális párok fogadhatnak hűséget... Ez aztán a hiteles érvelés😂
Kristóf Szabó
Kristóf Szabó 2 hónapja
@Emese H de utalhat arra is,hogy Isten létezésében hisz,de abban nem,hogy Isten meghallgattatik. Ergó eltávolodsz tőle és nem hiszel a cselekedeteiben,vagy mondjuk utálod. A létezését elismered. Valszeg Máténak vegyes érzései vannak Istennel és a szentségekkel,de néhány döntésükkel egyetért.
Emese H
Emese H 2 hónapja
Szerintem ez az érvelés nem teljesen tiszta, mert ha valaki megtagadja valami létezését (nem hisz istenben), és utána szentségnek nevez egy társadalmi konstrukciót, ami szentsgég a szerint az hit szerint aminek istenében ö nem hisz, az ugyanaz, mintha azt mondanád, hogy te nem hiszel abban, hogy vannak melegek, de a prideot támogatod. Legjobb esetben is furcsa ez így.
Kristóf Szabó
Kristóf Szabó 2 hónapja
Az,hogy ő személyesen elfordult istentől még nem azt jelenti,hogy másoknak is elkell. Ő is szerintem tiszteletbe tartja ezt a gondolatmenetet még akkor is,ha ő személyesen nem követi. Pl: számomra visszataszító a Pride,de valahol megtudom mit képvisel és nem akarom,hogy most be legyen tiltva. Ez kb. olyan,hogy semmiben nem értek veled egyett,de harcolnék azért,hogy elmondhasd. Így érted Tim és Tom?
Páldi Erika
Páldi Erika 2 hónapja
Ez a Döme rejtôzködik valaki elöl?
FxDoX
FxDoX 2 hónapja
Ez nézhetetlen! ... Fogyatékosokat miért hívsz meg a műsorba? Legközelebb mi lesz, ha nem vállalja valaki az arcát? Vödröt húzol a fejére? .... Ezt nem érzed, hogy gáz!?
József Zsoltné Schwarczenberger
Egy coca cola anno amikor a feketék csak a busz végében lehettek...bőven anno fekete-fehér képen még velük reklámozta a colát.Egy coca cola nem bevásárolja magát vagy ikea mert nincs rá szüksége...a rossz kampány is pozitív pár hete Ronáldo szimpi videója..Iszok ennek ellnére is pedig a zéró is felvisszi a cukrot mert tele van édesítővel nem a legjobbal és nem kevéssel.Lábjegyzet
Judit Simon
Judit Simon 2 hónapja
Bennem egy kérdés merül fel, ami lehet kicsit sarklatos, de mindig felmerül ha ilyen véleményt hallok valakitől, mint a két fiútól: miért jobb egy isten (vagy csak polgári) előtt egybe kötött házasság férfi és nő között , akik a saját gyereküket testileg és lelkileg is bántalmazza, mint azaz isten előtt (vagy csak polgári) egybekötött házasság, ahol azonos neműek vannak, majd a lehető legboldogabb / biztonságosabb / szeretőbb körülmények között nevelnének majd gyereket/gyermekeket? Szerintem senkinek nem kell messzire mennie a saját körén belül és sajnos biztosan találna olyan ismerőst, barátot aki lehet inkább ha tehette volna választott volna inkább egy azonos nemű szülő párt, mert a saját szülei közel sem megfelelően nevelték és bántak vele.
szekibi
szekibi 2 hónapja
A fickó rejtőzködik maszkban és napszemüvegben??
szekibi
szekibi 2 hónapja
@Dávid Der számomra hiteltelen mindkettőt, intelligensnek tűnnek,de ezt számtalan ellentmondásos állítással cáfolják meg, hihetetlen,hogy ennek ilyen hatalmas követőtabora van..
Dávid Der
Dávid Der 2 hónapja
Igen. Nem meri felvállalni az arcát.
Etelka Siller
Etelka Siller 2 hónapja
Mondjon bárki bármit , nekem ez a maszkos srác nagyon szimpatikus.
Péter Juhász
Péter Juhász Hónapja
@Domonkos Péter az az ellentmondás ha elmondja hogy ő nem hisz Istenben és nem vallásos, majd lehivatkozza a melegházasság helytelenseget azzal, hogy a házasság férfi és nő között létrejövő Isteni alapokon allo sorskozosseg, mindezt teszi Európában kb évtizedek óta csökkenő keresztény felekezeti tagszámok mellett, egy szekularis országban ahol az 1700as évek végén II. József felvilágosult abszolutista már elsodlegesse tette a polgári házasságkötést. Én nem vagyok a vallás ellen, nekem is van hitem, igaz nem gyakorlom az egyházon belül, de ebben a Tibi atya gondolatmenetben annyi logikai bakugras van h csak na. Én kívülállóként akár egész jól el is szorakozom ezeken a furcsasagokon, de pl. ha meleg lennék azért lehet hogy rendesen felbaszna az agyam.
Tostig Levon
Tostig Levon 2 hónapja
Döme4president!
Burgonya Hercegnő
Burgonya Hercegnő 2 hónapja
@Reka Szabo Nem azt mondtam h buta, hanem h képmutató....az alkoholizálást népszerűsíti a melegséget elítéli ..
Reka Szabo
Reka Szabo 2 hónapja
@Burgonya Hercegnő pedig a maszkos (Döme) sokkal értelmesebben válaszol sztem :)
Balázs Mihalek
Balázs Mihalek 2 hónapja
@Taska Koka Akit ismerek és vallásos suliba jár mind nem vallásos😅 sokaknak a szüleik azok de ők már nem, nagyon kevesen vallásosak szívből.
Lego Musk
Lego Musk 2 hónapja
A két csávó hazament és ezután rózsaszínűt hányt, a stúdió kicsit tortás!
Lego Musk
Lego Musk 2 hónapja
@Palma Virag ne nézz pesti tv-t,az káros!
Palma Virag
Palma Virag 2 hónapja
a studió tökéletes! nekem nagyon tetszik...a giccset meg a pesti tv-ben keresd
berta
berta 2 hónapja
sosem fogom megérteni azokat, akik ellene vannak az örökbefogadásnak. ha bemennétek bármelyik gyermekotthonba, komolyan azt preferálnátok, hogy azok a gyerekek, akikről a biológiai szüleik lemondtak, ott maradjanak bizonytalan ideig, ahelyett, hogy egy szerető család, álljon az akármilyen szereplőkből, megadja nekik a gondoskodás és feltétel nélküli szeretet örömét? annyi, de annyi tönkrement, normálisnak beállított hetero család van, ahol a gyerekek elképzelhetetlen körülmények között nőnek fel, az valahogy mégsem ekkora társadalmi kérdés.
Kristóf Szabó
Kristóf Szabó 2 hónapja
@Burgonya Hercegnő a kemény neveltetés nem egyenlő azzal,hogy alkoholista vagy drogos családban nevelkedik. A kemény neveltetés a szigort jelenti,de nem verős szigort.
Burgonya Hercegnő
Burgonya Hercegnő 2 hónapja
@Kristóf Szabó Nem érted....az hogy valaki életre való lesz a kemény neveltetés miatt, az nem azt jelenti hogy nem lehetnének emiatt később lelki törései, problémái amik miatt esetleg különböző tudatmodosító szerekhez nyúl....ahogy általában ilyenkor apától/anyától látja. Mert egy szülő alap normális esetben nem így bánik a gyerekeivel
Kristóf Szabó
Kristóf Szabó 2 hónapja
@Burgonya Hercegnő "folyamatosan dolgoztatták és úgy beszéltek vele mint a kutyával" lehet neked ez visszatetsző,de a rendes állampolgár lett belőle akkor viszont működött nem? Benne van a pakliban,hogy sérült lesz,de elkényesztetett gyerek is lehet sérült.
Burgonya Hercegnő
Burgonya Hercegnő 2 hónapja
@Kristóf Szabó Ismerek olyan családokat, ahol a gyereket folyamatosan dolgoztatták, úgy beszéltek vele mint a kutyával, meg is emberesedett, azt hitték ez a jó nevelés kulcsa, hogy így majd nem elkényeztetetté válik, sikerült is, majd felnőtt korára örökre megszakította a kapcsolatot a szüleivel, mert akkor jött ki rajta az a bánásmód amit máshol nem tapasztalt. a másik kategória ha mindent megadsz a gyereknek, szintén káros, hiszen nem készíted fel őt az életre, elhalmozod, de valódi szeretetet, törődést nem kap. az hogy te károsnak tartod hogy két meleg felnevel egy gyereket, az azért káros, mert egy olyan világban ahol régóta tudjuk hogy senki és semmi nem tökéletes, ítéletet hozni, olyan mintha azt mondanád, te pontosan tudod hogy mi kell egy gyereknek. Holott te is tudod, hogy ez nem így van. Nincs tökéletes szülő, élethelyzetek vannak, aminél csak jobb lehet ha az ember számíthat valakire ....!
Kristóf Szabó
Kristóf Szabó 2 hónapja
@berta eleve nem attól vagy jó szülő,hogy mindent megadsz. Már eleve rossz ha mindent is megkap a gyerek,magyarán aranyvilla lesz a seggében. Vannak dolgok amiket anyától és apától kell megtanulni egy gyereknek. Apától a feltétel nélküli szeretet,anyától a feltételes szeretetet. Apától a férfi mintát,anyától meg a nőit. Már egy válás megviselhet egy gyereket ami talán felnőtt korában ütközik ki. Képzeld el felnőttként azt,hogy neki sose volt anyja. Kb. Mintha meghalt volna. Ez okozhat benne hiányt. Ezzel is kell számolni. Nem jelenti feltétlen,hogy elbaszott gyerek lesz. Elbaszott lehet hagyományos rossz családban is. Egy gyereknek meg nem adunk meg mindent mert van,hogy neki kell megszerezni és azt kell megtanulni.
sszabyy
sszabyy 2 hónapja
Mi lett a hanggal? :( Egyébként nagyon jó beszélgetés!
Flóra Tamási
Flóra Tamási 2 hónapja
Életem flexe volt, hogy Máriakálnokon lakom.
epo1980
epo1980 2 hónapja
amúgy update-elni kellete az "about" alatti angol szöveget, mert elég fapados... "Helooo! Welcome to my HUtown channel :) This whole thing is totally new to me and I'm glad to begin this with you! I don't want to categorize the channel because I'm not categorized. I'm making videos from what I like and I trust you will find the right one for you. Let's clarify a few things before you stay: I'm gay, I was in a reality show, and no, I'm not normal. If you can live with them then sign up;)"
Dávid Nagy
Dávid Nagy 2 hónapja
Tibi atya meggyóntatta VV Zsoltit.
tegesjea
tegesjea 2 hónapja
A tarsadalom szovetebe beleivodott az a szexizmus is, ami szerint a noknek egy erteke lehet a basznivalosag. Az egeszben az a szomoru, hogy Magyarorszagon valoban nem homofobok es felvilagosult ertelmiseginek is szamitanak. Szemelyesen egyebkent el tudom fogadni a velemenyuket, de akkor is elkeserito ez a helyzet
Doma
Doma 2 hónapja
Egy kicsit szánalmasnak véltem olykor a magyarázkodást 😅 ciki
Zsanett Andrea
Zsanett Andrea 2 hónapja
Még Zsoltit sosem láttam ennyire fáradtnak. Érthető persze. A két srácról meg a Tibi sztoriról inkább nem írok semmit.
Péter Márkus
Péter Márkus 2 hónapja
Olyan az egész interior mint valami túltolt babazsúr...már csak cumi kéne a srácok szájába.
kutyifritin
kutyifritin 2 hónapja
A hit ha egy gondolkodó emberre van rákényszerítve ugyanolyan káros mint a melegek elfogadása .Máté is hitt/ hisz Istenben a hetero emberek is elfogadják/ták a melegeket addig a pontig amíg nem kényszerből kell. Döme egy kicsit furcsa figura legalább a szemüveg lekerült volna... Szerintem Zsolti jól mozgatta a szálakat de sok helyen direkt nem vették fel a fonalat.
Bogi
Bogi 2 hónapja
Fhu szegények de primitívek.. eddig soha nem szóltam hozzá egyik videóhoz sem, de ők..👎🏼👎🏼 Főleg szegény Döme. Annyira nem bírja ki, hogy ne okoskodjon bele mindenbe, vélemény az van, arc felvállalás az nincs. 😏 Gáz!
Kristóf Szabó
Kristóf Szabó 2 hónapja
Nem vagy valami toleráns ember. Fejtsed ki bővebben kérlek az érvedet. Érdekel az "okoskodásod".
Flora
Flora 2 hónapja
annyira kínos volt ezt végignézni bazdmeg..
DJ Titániumgyűrű
Miért?
Kata Nagy
Kata Nagy 2 hónapja
Nektek is feltűnt, hogy Máté többször kimondja a visszás szót…. Aztán amikor a melegházasságról kérdezik, a házasságot Isten előtti szent köteléknek mondja, ezelőtt 5 mondattal kerek perec kimondja, hogy nem hisz sem az egyházban, sem Istenben- na nekem ez a visszás….
Achlys
Achlys 27 napja
@Szacika19 tejoisten gyerele
Szacika19
Szacika19 Hónapja
@Renáta Hardi Hogy miért férfi és nő közt van szent kötelék? Netán mert Isten egy nőt és egy férfit teremtett egymásnak esetleg?? Csak ha már a szent kötelékről van szó.. Méghogy azért mert ez a leggyakoribb...
Renáta Hardi
Renáta Hardi 2 hónapja
Nyilván a keresztény neveltetést nehéz teljesen kizárni a belső értékrendjéből, de igen. Ez valóban elég "visszás". Meg ha szent kötelék, akkor miért pont férfi és nő köteléke? Miért nem lehet két egymást szerető ember köteléke, akik Isten előtt akarják megfogadni, hogy életük végéig szeretni fogják egymást? Ja, hogy azért pont férfi és nő, mert ha ez a leggyakoribb, akkor ez a normális? Szívesen fejtegettem volna még ezt
Éva Szőke
Éva Szőke 2 hónapja
Eddig is tudtam, hogy nem hülye a Máté. Láttam már vele interjút. Mikor figyelemfelkeltésből megszüntette az oldalt, az nagyon magy húzás volt. És amivel érvelt, az mégnagyobb. Mellbevágott. Állati jó volt. De aztán annyi nőgyalázó mémjük lett, hogy kikövettem az oldalt. Nekem ez érzékeny pontom. Viszont még mindig úgy gondolom, hogy a fickók nagyon okosak, csak néha annyira túltolják, hogy kontraproduktívak lesznek. Kár értük.
Tünde Szalontay
Tünde Szalontay 2 hónapja
a Kulcsáros rész most is kiakaszt. undorító a Kulcsár. undorító h perel. okádok.
Gabe Appley
Gabe Appley 2 hónapja
Annyira sokaig lehetne sorolni, hogy mi a baj emberileg, moralisan, filozofiailag es tarsadalmilag ezzel a vengedmeghivassal, hogy bele sem kezdek. Mate egy vegtelenul egyugyu, palyarol kibukott es emiatt erzeketlenul aljas ember, akit mar vegkepp semmi mas nem erdekel csak a vallalkozasa. Az ilyen ures, erdektelen vallalkozokat hivjak “kismagyarnak”, es nem lenne vele semmi baj, ha nem az orszag egyik legsotetebb oldalara epitette volna bornkapolnait. Az alkoholizmus, a zsigeri prolikultura, es a hozza tarsulo kozepesen modoros de semmitmondo beszed egyutt nagyon veszelyes kombinacio, foleg ha ezek tulajdonosa egy funkcionalis pszichopata. Borzaszto, hogy teret nyer (ez a tipus, nem kizarolag Mate) mindenutt… ez sokkal veszelyesebb propaganda, mint ami ellen jelenleg “kuzd” a magyar tarsadalom
Gabe Appley
Gabe Appley 2 hónapja
Palyarol kibukott, hiaba diplomazott le. Mondhatni foloslegesen
Gabe Appley
Gabe Appley 2 hónapja
Fantasztikus angoltudas, pont olyan ertekes mint amilyen tartalmas
Wat
Wat 2 hónapja
The virgin *érvelő* and the chad *ad hominem enjoyer*
ISaidWhatIsaid
ISaidWhatIsaid 2 hónapja
@György Forgony " pályáról kibukott" a pontos idézet, és igen az elvégzett diploma ad egy pályát, és arról bukott ki.
György Forgony
György Forgony 2 hónapja
Mate megcsinálta a sulit, dr. a neve is. Hogy érted a kibukást?
Nina Find Out
Nina Find Out 2 hónapja
Igyál bele!!!???!!!!!?!!!!!
Bence Huber
Bence Huber 2 hónapja
nem értem miért kell maszkban ill. napszemüvegben beszélgetni?!!
Bence Huber
Bence Huber 2 hónapja
hat ez a baj... :)
Dávid Der
Dávid Der 2 hónapja
Nem meri vállalni az arcát.mindent elárul róla🙄
Nóra Bujáki
Nóra Bujáki 2 hónapja
Imádom a srácokat! :D
Orsolya Fenyvesi
Orsolya Fenyvesi 2 hónapja
Zsoltiiii, megkérdezhetted volna mi bajuk a vegánokkal 😅
Orsolya Fenyvesi
Orsolya Fenyvesi 2 hónapja
@durkopeter96 biztos van ilyen, vagy te találkoztál egy ilyen emberrel, aki miatt most ezt mondod. Szerintem az érzi magát felsőbbrendűnek aki azt gondolja, hogy semmit nem kell tennie és semmiről nem kell lemondania azért, hogy a Világ egy kicsit jobb hely legyen! A legtöbben szerintem inkább kollektív bűntudatot érzünk, nem felsőbbrendűséget.
durkopeter96
durkopeter96 2 hónapja
@Orsolya Fenyvesi leginkább az, hogy felsőbbrendűnek és jobb embernek gondolják magukat, mint a nem vegánok.
Orsolya Fenyvesi
Orsolya Fenyvesi 2 hónapja
@durkopeter96 mi baj a vegánokkal? Szerinted? Hátha te elmondod nekem...
durkopeter96
durkopeter96 2 hónapja
Vegánokkal kinek nincs baja?
borbely zoltanne
borbely zoltanne 2 hónapja
Megnézem mégegyszer, mert a tartalomra nem tudtam figyelni, annyira elbűvölt ez a két fenegyerek☺️ A kezdetektől legnagyobb kedvenceim ☺️
István Szabó
István Szabó 2 hónapja
En imádom hallgatni őket! :D
Dora Polyecsko
Dora Polyecsko 2 hónapja
Milyen korrekt, hogy Döme az arcát adja (ja, nem.) az elképesztően ítélkező vélménycunamijához, amire senki sem kíváncsi. Még a barátja is mélyen hallgat inkább.
Emese H
Emese H 2 hónapja
@Domonkos Péter hallgatom hallgatom nem értem a vègère teljesen
Domonkos Péter
Domonkos Péter 2 hónapja
@Emese H Te végig is hallgattad a videót?
Emese H
Emese H 2 hónapja
Ez nem ítélkezés, hanem ténymegállapítás. Zsolti az arcát felvállalva mond mindig véleményt. Az már maga a meghasonlás, hogy meggazdagszol az alpáriskodásból meg az alkoholizmus népszerüsítéséböl, de azért téged ne azonosítsanak azzal amit egész nap csinálsz. Ez gáz.
Domonkos Péter
Domonkos Péter 2 hónapja
Hál istennek te nem ítélkezel (ja de).
W96H
W96H 2 hónapja
Na az önjelölt bölcsészgyerek itt is megjelent a nárcisztikus személyiségével. Hajrá, propagáljuk az alkoholizmust mert az nagyon "vicces". :) Esik a színvonal..
Elizabet Osztolykàn
Szuper volt! 😓 ismét eltelt a fél adás azzal, hogy kikérdezted a fiúkat, hogy mi a véleményük a melegekről. 👏👏
Tamás Draskovics
Tamás Draskovics 2 hónapja
Azért az a mondat, amelyben az Isten előtti szent köteléket említette azok után, hogy elmondta, nem hisz Istenben, alaposan beleszúrt a dobhártyámba.. Bődületes ellentmondás szerintem, de hát nem vagyunk egyformák, valakinek az érvrendszerébe ezek szerint abszolút beleférnek a paradoxonok.
DveQ
DveQ 2 hónapja
Jaj szerintem nincs igazad, mert ő nem hisz Istenben. Viszont a keresztény vallás alakította ki Európában a szociális közeget. Szerintem a narratíva csak annyi h ő ezt a rendszert tudja elképzelni amiben most élünk, azt a rendszert ahol isten előtti házasság nő és férfi között köttetik. Tehát attól h ő már nem hívő attól meg gondolhatja azt, hogy ez a helyes jövőkép.
Lajos Weller
Lajos Weller 2 hónapja
Tibi atya meg a nagyobb jó érdeke :) Mókás vagy Zsatesz...
Ridita
Ridita 2 hónapja
Nagyon jók voltak a kérdések és az interjú is jól sikerült. Voltak keményebb kérdések, de lehetőséget kaptak az interjúalanyok, hogy elmondják a véleményüket. A Pesti TV tanulhatná a technikádat. Nekem nem szimpatikusak ezek az emberek, és szerintem Zsoltinak se, de nem éreztem azt, hogy rámerőlteti a véleményét.
reedati
reedati 2 hónapja
Nem tudtam honnan olyan ismerős ez a hang?? Mire leesett.. (MELLÉCA$H) :D :D
M Y
M Y 2 hónapja
Elég nyomasztó volt nézni ezt a részt. Az járt a fejemben mindvégig,hogy a maszkos milyen beképzelt és ellenszenves,süt róla a bunkóság. 🤦🙅
Maximum Game RTX
Maximum Game RTX 2 hónapja
40:00 szar a hang :D
CritiCube
CritiCube 2 hónapja
minden alkalommal ugyanaz a szánalmas sablon: "nekem azért nem tetszik ez a bizonyos ügy, mert szponzorálja egy cég, amiről most mondok egy nagyon negatív állítást, ezzel igazolom is, hogy ez az ügy nem tetszhet senkinek!!!4". túl azon, hogy az "érvelésnek" nincs igazi relevanciája (egy ügyet nem egy a támogatói közül kiválasztott szereplő határoz meg), legtöbbször még igazságtartalma sincs. természetesen minden alkalommal ugyanaz a kétszavas primitív "nagyon negatív állítás" hangzik el, holott már ezerszer jelezve lett, hogy alaptalan... (emlékeztetnek puzsérra, neki is mindenkiről van egy kétszavas ütőkártyája, amit nem rest használni... bezzeg amikor ő kap hasonlóan színvonaltalan kritikát, akkor feltűnik neki a színvonaltalanság. amikor használja, akkor kőkemény érvnek érzi.)
Daniel
Daniel 2 hónapja
fu mennyire cringe ez a két figura :D
Gabriella Hajdú
Gabriella Hajdú 2 hónapja
A homofóbozó homofóbfetisisztáktól kérném, valaki definiálja már nekem a homofóbiát, majd tegye mellé a műsorból azt a mondatot, ami alátámasztja. (A melegházassággal nem egyet értés az nem ér! 😳)
Bbi12
Bbi12 2 hónapja
Egészen egyszerű, talán te is megérted: melegellenesség. Tudod, például ha valaki nem akarja megadni nekik ugyanazokat a jogokat amelyek a heterókat is megilletik, mint például a házasság (nem is templomi, csak polgári - ami azt szokták mondani, hogy egy darab papír, na szóval még azt se lehessen nekik) úgy hogy az az égvilágon senkinek nem árt, az szerintem kimeríti a fogalmát (kiváltképp ha istennel próbálunk érvelni, miután leszögeztük előtte 20 perccel, hogy nem is hiszünk a létezésében).
Vencel Táltos
Vencel Táltos 2 hónapja
Az a homofób aki bármilyen módon nem ért egyet az lgbtqp-vel, vagy bármiben eltérő a véleménye tőlük. (Mielőtt nekem esnétek nagyon is elfogadó ember vagyok semilyen megkülömböztető érzésem nincs sexualotások miatt. Zsoltit és a munkásságát pedig nagyon szeretem)
J e n y G. H.
J e n y G. H. 2 hónapja
Van pofája “társadalmi szabadságharcosnak” nevezni ezt a szimplán tapló, szőrszálhasogató gyereket😂 Könyörgöm, akkora szabadságharcos, hogy egy melegházasság már nem fér bele…? 🙃
Angliai kalandorok
Angliai kalandorok 2 hónapja
Sajnos a világban sem azt látják amit látniuk kellene, akkor legalább otthon a családban vegye körül őket szeretet. A gyermekeknek szerető családra van szüksége (vagyis lenne), teljesen mindegy hogy azt milyen nemű embertől/emberektől kapják meg. Akkor az rendben van, ha valaki azért vállal gyereket heteroként, hogy megtartsa a másikat maga mellett és a többi ehhez hasonló...
Merion
Merion 2 hónapja
Sajnos kimaradt nekem a maszkos interjúalany neve (nem én kezdtem el nézni a videót, csak közben érkeztem meg), de az ezeréves család-normatíváról annyit, hogy arra csak akkor lehet hivatkozni, ha nem kirekesztő normatíva, márpedig az. Ugyanezzel az erővel a tudománnyal is szembe lehetne állítani a hitet azzal, hogy az meg szemléletmód-normatíva. Hogy iskolázatlan-bullshit, az nem számít, csak az, hogy normatíva… (MI VAN?!) Nem ott lehet megragadni a problémát, hogy valamilyen normatívához mérjük, mivel minden normatíva szubjektív, hanem ott, hogy ténylegesen a gyakorlatban milyen hatása van egy melegszülős gyermekre az, akit két férfi vagy két nő van. Én nem tudom a választ, csak azt, hogy így lehet és így kell megragadni. Ha nincs jellemző hatás, akkor A, ha van jellemző hatás, akkor B, megvan az eredmény, minden más csak szubjektív kirekesztés vagy szubjektív szabadosság.
Tomi Szabó
Tomi Szabó 2 hónapja
"az ezeréves család-normatíváról annyit" és még annyit, hogy ez a mai család normatíva (a nukleáris család) még 100 éves sincs nemhogy 1000...
kiss_imre92
kiss_imre92 2 hónapja
Megkockáztatom, hogy Zsolti TOP3 magyar HUtown tartalomkészítő. Viszont egész egyszerűen hihetetlen, hogy a kommentelő követő bázis nagy része, mennyire nagyon távol áll azoktól a tulajdonságoktól, amit Zsolti szeretne felétek sugározni és átadni. Ez a két sikeres, tanult srác eljött beszélgetni és kicsit megismertetni magát. Vannak dolgok amikben nem értenek egyet Zsoltival, vannak amiben igen, és tudnak teljesen kultúráltak maradni. Habzó szájjal fröcsögve előadja itt mindenki, hogy mekkora homofób nácik, miközben "eljönnek egy meleg srác kanapéjára". :) Azért, mert valaki nem ért egyet bizonyos dolgokkal, még vehető emberszámba, és nem feltétlenül rasszista, náci vagy mit tudom én mi most épp a menő. Azért megkérdezném tőletek, ha ezek a srácok homófábnácirasszisták, akkor budaházi edda mi?? Legtöbben pont azt szeretik az Atyában, ahogy tudja szidni mindkét oldalt, mert nincs egy pénztáros lölő vagy cocacola, aki megmondja, hogy ezt vagy azt lehet. Amikor megírja, hogy a ner egy mekkora utolsó mocskos tolvaj banda vagy amikor megírja, hogy mekkora szánalom az egész "nemzeti konzultáció" elsőként tapsikolnak, akik most mindenféle büdös nácinak hordják el őket. 2-3 szerencsétlenebb mondatot kiragadni egy több, mint egy órás interjúból és azon pörögni,forogni elég gáz. Jó lenne,ha Zsoltit néznétek is, nem csak látnátok, higyjétek el tanulhatnátok el tőle értékeket.
Tomi Szabó
Tomi Szabó 2 hónapja
Ja és még valami! persze, hogy a melegek hisztérikusabban reagálnak a homofóbiára! Már bocs, de az Ő életükre megy a játék, illetve az ami a homofóboknak csak játék tét nélkül, és annak is tekintik a levegőbe pofázásaikkal!
Dóri Kovács
Dóri Kovács 2 hónapja
Köszönöm, gyönyörűen összefoglaltad!
someone
someone 2 hónapja
Pontosan
Tomi Szabó
Tomi Szabó 2 hónapja
"tanult srác eljött beszélgetni" Máshol leírtam, hogy pont ezzel van bajom, ehhez a témához erősen félműveltek csupán, tulajdonképp a szokásos lózungokat puffogtatják, indoklás meg 0. Attól nem lesz nem homofób, hogy leállnak egy meleggel beszélgetni, ezt még Edda is megtette ugye? Attól lesznek azok, hogy a véleményük szerint igenis meg kell hátrányosan különböztetni a meleg párokat (ne házasodhassanak), és fel sem vetődik egy új nem házasságnak hívott intézmény, ami azzal azonos jogokat biztosítana (az élettársi szerződés nem teszi ezt meg), ha már a hazásság szó bántja a fülüket a melegek kapcsán, mert, hogy miről szól azt nem igazán vágják, csak dumálnak róla, a kis "tanultak"...
Tímea W
Tímea W 2 hónapja
Pontosan megfogalmaztad a gondolataim, köszönöm🙏🏼😌
Merion
Merion 2 hónapja
Zsolti, ötlet: kezedben a videosáv, adj nekünk forrásokat arról, hogy éppen miről van szó. Ha pl. valaki valahol írt, írták hogy mondott, mutatott valamit, akkor jelenítsd meg néhány másodpercre (szépen beúsztatható alapfunkciókkal), hogy az is értse kb., akinek az kimaradt. :)
noemi baki
noemi baki 2 hónapja
Zsolti!! Nagyon korrekt beszélgetés volt a részedről, de az elejéhez annyi hozzáfűzni valóm van, hogy a skizofrénia egy nagyon kemény mentális betegség, és nem tartom valami odaillőnek, ha ilyen kontextusban használják hasonlatként (egyébként többnyire nem is az a jellemző, hogy egy ember ha skizofrén akkor több személyisége van). Remélem, érted miért baj ez :)
Sárközi Balázs
Sárközi Balázs 2 hónapja
Ooo,nem gondoltam,hogy sikerül öket meghívnod,de ügyes vagy Zsolti! Jó beszélgetés volt...💪❤🌈😀
Mhyriam666
Mhyriam666 2 hónapja
Döme az internet népét testesíti meg, hogy így arctalanul fröcsög és mondja a tutit?! Mondana pedig érdekes dolgokat, de mivel nem vállalja az arcát már annyira nem is érdekel.
Dorina Vamos
Dorina Vamos 2 hónapja
Ők amilyen intelligensnek gondolják magukat, valójában olyan buták...
PeMacs
PeMacs 2 hónapja
Aki eddig nem utálta az ivós papot, az majd most.
Judit Seregelyes
Judit Seregelyes 2 hónapja
Tibi atya korlátolt. Bizonyos témákban jó arc, de ahogy másra terelődik a szó, bigott, farizeus álláspontot képvisel, és egyáltalán nem vicces." Pl: "Nekem azért nem fér bele a melegházasság, mert vallási szempontból ez nem OK. Igaz, én nem vagyok vallásos, de sokan igen." - Sokan pedig nem. Polgári esküvőket már évtizedek óta rendeznek, miért pont melegeknek ne lehetne?
Zoltán Fehérvári
Bocsánat a kifejezését, de Tibi atya egy pénisz. :/
Dàniel Pindur
Dàniel Pindur 2 hónapja
Szerintem Máté a basznivaló❤️
Tomaj Kiss
Tomaj Kiss 2 hónapja
🤣🤣🤣❤️🌈
Tomi Szabó
Tomi Szabó 2 hónapja
Szerintem meg a Döme! Megosztozunk :-)!
igor known
igor known 2 hónapja
Soha eletemben nem fogom megerteni papok miert ulnek talkshowkban.... Mondjuk az ufokban sem hiszek
Dávid Czakó
Dávid Czakó 2 hónapja
Nem voltam még a kocsmájukban, de remélem nem forgalmaznak Coca Colát.
Dávid Czakó
Dávid Czakó 2 hónapja
@Burgonya Hercegnő remélem az érthető,hogy nem Zsoltin kértem számon, hanem Dömééken...de látom nem xd
Burgonya Hercegnő
Burgonya Hercegnő 2 hónapja
@Dávid Czakó ha nem tetszik valami a csatornát illetően nem kéne ide jönnöd provokálni. máskülönben meg képzeld láttam a videót, és döme a legönellentmondásosabb pszichologus akit valaha láttam
Dávid Czakó
Dávid Czakó 2 hónapja
@Burgonya Hercegnő ajánlom a videó megtekintését, Döme is beszél erről, ezért '' kérem számon ''.
Burgonya Hercegnő
Burgonya Hercegnő 2 hónapja
Miért , mi baj a colával ?
Dorina Schermann
Dorina Schermann 2 hónapja
Döme a véleményét szégyenli, vagy a Tibi atya brandet? Mert ugye az arcát nem adja hozzá...
OlCheezeBurger
OlCheezeBurger 2 hónapja
Leszerelt katonák nem vállalhatják az arcukat a médiában.
Betti B.
Betti B. 2 hónapja
Én is ezen pörgök most. Főleg hogy csak az egyiket hívták meg. Zsolti elmondása szerint.. Szóval ha oda pofátlankodik , legalább a maszkot venné le, ha már a szemcsit nem szeretné. Na de....
smiley one
smiley one 2 hónapja
Nem biztos hogy szégyen az indítéka... lehet hogy simán azt akarja hogy a mondanivalója legyen a lényeg vagy privát szférát is akar a cuccok mellett... és így nem annyira ismerik fel...
Zsófia Oláh
Zsófia Oláh 2 hónapja
Védi a személyiségi jogait(?)
Judit Farkas
Judit Farkas 2 hónapja
Ezt tényleg kellemetlen volt nézni. Ellentmondásos volt az egész. Nem bántam meg, hogy rég kikövettem őket. Ha akkor nem tettem volna meg, akkor most tenném. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Orban Gergely
Orban Gergely 2 hónapja
Oké szia🤡
Alexandra Kovács
Alexandra Kovács 2 hónapja
Arcát nem vállalva, lebutítva közölte, hogy az a baja a meleg házassággal, hogy a társadalom szemében a női, férfi kapcsolat a normatíva, tehát, ha a társadalom nem fogadja el, akor ő sem, ha a elfogadja, akkor ő is elfogja?! Szerinte minden fekete-fehér?! Muszáj oldalt és politikai nézetet választani?
Következő
Cafe De Anatolia - Cuba Café
1:04:31
Kaptam egy új autót! 🤩
21:40
Megtekintés 125 E