Sötét

VARGA IRÉN "SIKERE" A MI SZÉGYENÜNK! | Tapsoljuk meg magunkat! 

Feliratkozás
Megtekintés 155 E
94% 5 600 300

INSTA: osvvath_zsolt​​

Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
PAYPAL: www.paypal.com/paypalme/zshow...

A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
Ott Tali! www.patreon.com/zshowtime

​​HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU, HELLO@CHARITIME.HU

Közzététel:

 

2021.szept. 7.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 1 024   
ZSHOW time
ZSHOW time 18 napja
ASZTALFOGLALÁS AZ EGYSZARVÚBA: www.unicornbistro.hu/booking/
Kenvú A túrmikszgép
@ZSHOW time Irigy vagy mint a hasas kutya. 😂😂😂 Már a Bartosvideónál is bicskanyitogató volt ez a stílus, de bartos egy megosztó eset ezért annyira nem is érdekelt. De ez tényleg a legalja. Ennyire fáj hogy Irénkéből nem lett fonógyári munkás, amit a közös interjútokon kinéztél belőle??? 😂😂😂
mijanxfer
mijanxfer 16 napja
@Tímea Bauer szerintem azzal a férfivel is lenne valami probléma ! Innentől ijesztő az egész...
Gergely Balázs
Gergely Balázs 16 napja
Szia Zsolt!ÉN most csak azt szeretném kérdezni hogy hol lehet megtekinteni az étlapot árral együtt?
Varga Bori
Varga Bori 17 napja
@ZSHOW time ha Te így gondolod, akkor így van.
József Halmágyi
@ZSHOW time Nem szántam sértésnek amit írtam sőt ellenkezőleg , sajnálom ha ezt szűrted le abból amit írtam , sok sikert az éttermedhez és a csatornádhoz.
Jirou Simp
Jirou Simp 10 órája
Kurvára nyomasztó, hogy mikor megmutattam nekik ezt azután fogták és bekapcsolták az egyik zenéjét. El fogok húzni magyarországról amilyen gyorsan csak tudok.
Tattoo by Exmen
Minden szavaddal egyetértek! ❤️
T. Andrea
T. Andrea Napja
Nem csak Irénke aki ilyet csinál. Szerintem ő önmagában is beteg, látszik rajtuk, hogy betegen születtek. Valaki beléjük beszélte hogy akkora sztár mint bárki.
An K
An K 2 napja
Irén gondnokság alatt áll? Akkor hol van az illetékes szerv, aki ellenőrzi, hogy a gondnokolt (itt Irén) mit csinál, vagy mit csináltatnak vele? HA! ez a gondnokság-történet egyáltalán igaz, akkor az Irénke "futtatói" simán felelősségre vonhatók, meg a területileg illetékes hivatal is (nem tudom, hol lakik az Irén), de ki van zárva, hogy ők nem látták még a videóit. Ők amúgy mit csinálnak? A gondnokságnak (ha igaz) oka van, és ez nem úgy megy, hogy "Oké, gondnokolt, ott a férje, b@szunk rá innentől". Laci a felelős, de Lacit is ellenőrizni kell. Nekem az Irénke sztorija több helyen sántít. Gondnokság alatt áll egyáltalán az Irén? Vagy az is kamu, mint a Marika unokatestvér stb... Irén szerintem az enyhe és a középsúlyos ért.fogy. környékén van valahol, vagy még lehet, hogy ehhez van egy pszichiátriai diagnózisa is (vagy több). Nem egy ártatlan dolog az Irénkét felhasználni jogilag sem, erkölcsileg pláne, de ez kb. az első videói után világos volt.
József Tömöri
TE !!!- is részese vagy -voltál IRÉN porig alázásában ...szégyeld magad,hogy most ezért itt a nézőket hibáztatod.... Jaaa a luxus feleségek az előkelőbb ??
istván jantal
Irénkének Iphone 12 pro maxa volt. Életében először eljutott tengerhez. Szerintem neki jó ez!!! Nem kell sajnálni!!
Brizsitt
Brizsitt 2 napja
Te is lealázod Irénkét ebben a videóban minden fogyatékosnak elmondod,másokra mutogatva közben hogy lehúzzák bántják kihasználják,holott semmi másért nem csináltál róla videót csak nézettségért,te magad hívtad el korábban a műsorodba,mert tudod mégha meg is veted a jelenséget,hogy nézettséget generál..nézz tükörbe Zsolti..ugyanazt teszed mint a háttérben a menedzserek..csak más köntösbe bújtatva
Rita Enisz
Rita Enisz 3 napja
Szia ,nagyon rég óta nézlek, csak Angliában élek vendéglátóipafban dolgozok napi 10- 11 órában, de nagyon szeretem a csatornadat és nagyon sokan a lábad nyomaba sem léphet, Imádlak téged is és a párodat is így tovább ❤🥰💙
ERIKA LUDWIG
ERIKA LUDWIG 3 napja
HÜLYESÉGEKET BESZÉLSZ. MINDEGGY, MI ..ÜZLET AZ ÜZLET,..HA SZTÁR LESZ..NE CSODÁLKOZZ!! 🤣🤣🤣🤣❗❗❗❗🤭🤭
ERIKA LUDWIG
ERIKA LUDWIG 3 napja
SZÉGYENE???🤩🤩🤩❗❗❗ TE TUDOD MIT BESZÉLSZ?? Láttad ,Pl. MENDERESZt....DIETER BOHLEN...⁉️⁉️⁉️ ISMERED, DSDS???, ...GNTM...ISMERED.?? IRÉNNEK JÓ HANGJA VAN,...MEGMONDTAM!! Csak tanulnia kell!!
L4S2L0 •
L4S2L0 • 3 napja
Nekem is volt, hogy linkeltek róla korábban és mindig visszakérdeztem, hogy mit élvez ezen? Hihetetlen. Ráadásul én ezt a videót 2 héttel később látom (most) és eddig nem is tudtam erről a számról.
Fehér Tamás
Fehér Tamás 3 napja
A kisapám egy jó szám. Te akkor is fikáztad az Irént amikor mélyen volt és akkor is fikázod amikor már 10-szer annyi megtekintést kap mint te. Gratulálok! :)
维罗尼卡Veronika
Szia Zsolti! Először is ,nagyon szeretem a videóid. 💕 Most néztem meg moziban a Csapda a neten című Cseh dokumentumfilmet. Te láttad esetleg ? Mi róla a véleményed? Olyan jó lenne ha erről is lenni videó, mert szerintem nagyon fontos lenne, hogy minél több tinihez és iskolába eljusson ez a film.
Ditta VonBreeze
Hatóságok tényleg nem tesznek semmit? Gyámügy? Hihetetlen, és már-már felháborító valóban ez a "fajta" emberi setétség, együgyüség, hogy itt M.o.- on már mindent lehet!? Abszolút kultúra romboló hatása van.... De, aki ezt preferálja, bíztatja, az saját magát is minősíti egyben... Kezelést igényelne nyomorult asszony, zárt osztályra való, nem pedig közösségi platformokra... Szégyen és gyalázat... 😢
Balázs XY
Balázs XY 4 napja
piedesztalra es nem piedesztara…olvass meg par lmbtq konyvet hatha ragad rad mas is mint a haverod neduje
Imre Németh
Imre Németh 4 napja
Szerintem ez a nő hírnevet szeretne,amit meg is kap! Az,hogy valaki "kihasználja", hozzá teszem dolgozik vele,arról nem beszélve,hogy Irénkét el is kell viselni ami szerintem nem lehet egyszerű! Ennyi erővel te is hasznot húzol most belőle! Ha ez a valaki nem látja meg Irénkében a fantáziát,akkor még most is 500 forintért fotóztatná magát a Wstendnél! Az nem ciki,hogy afektálsz és mellette a pasikat szereted? Ez példakövető szerinted?
Ildico Badar
Ildico Badar 4 napja
Nem baj hagy sztárolják ezt a lökött nőt .......kit zavar engem nem nagyon ,.....ha meg be teszik a tv be az még jobb mert tv ét nem nézünk .....ugyhogy nincs gond......hagy csinálja azt amit akar!
sehonnai bitang
gáz, de legalább ő boldog így. Fel sem fogja szerintem, hogy mit tesznek vele
Martina Vodenyák
Engem amúgy kezd már nagyon bosszantani ez az Irénes dolog, jó ideje már a videóira sem kattintok rá, mert nem csinálok neki nézettséget, örülnék neki ha lenne egy nagyobb csapat (benne lennék én is) akik tényleg jelentenék akár HUtown-on akár TikTokon, csak tűnjön el szerencsétlen, mert amit vele művelnek az katasztrófa, a pénzt biztos hogy nem ő zsebeli be, kap belőle egy kis alamizsnát de ennyi...
Éva Bogosné
Éva Bogosné 5 napja
Azt azért ne feledjük, a piramis csúcsán az lnternet van.. Felületet ad ezerszám, értelmetlen, gagyi videóinak.. Ki is mondta, neki mindent lehet..Ő a net , a Trash net zászlóshajója.. Titanicja.. Kisebbségi műsor, a kisebbségnek
Maria Nagy
Maria Nagy 5 napja
Zsoltika, jó volt a mise...,de teljes mértékben igazad van!
zoltán szekulics
Ha ,,meghagyjuk a Puzsérnak" hogy ő foglalkozzon a kultúrával, akkor minden ok lesz, akkor megváltozik, a köz kúltúra, nekünk nem lell részt venni benne, hisz ő jobb tőlünk?!?!
Erzsébet Pintér
Én egyszer néztem meg azóta soha nagyon felháborodtam, nagyon sajnáltam mert láttam, hogy nem beszámítható végig sem tudtam nézni szegényt. Szerintem felűl kellene vizsgálni a gyámhivatalnak a gyámot és én el is venném a gyámságot nem alkalmas rá. A csatornán pedig le tíltatnám az ilyeneket ez szerintem emberi bántalmazás, meg alázás a ytub is hibás, hogy nem tíltsák le. Hogy tudnak tűkörbe nézni azok akik ezt csinálják vele, szembe köphetik magukat bocsánat a kifejezésért.
dkdjdj ppekejee
500 be is kapja ha úgy van?
Viktória Sivák
Azért jól meg él belőle, már ne haragudj! Ha büdős a munka neki, hát büdős! Szegény beteg! Had ne sajnáljam! Ki számoltad egyszer is hogy milyen árban kornyikál? Míg más becsületes dolgozik? Na ez a szégyen!
P.F.Z.
P.F.Z. 8 napja
Te éppúgy használod Irénkét, elég csak ezt a videót megnézni. Rögtön az éttermedet reklámozod, az anyagot telirakod reklámmal stb. Mindezt Irénke neve alatt, szóval hasznot húzol belőle. Akkor te mennyivel vagy különb azoktól, akik forgatnak vele? Én inkább csak irigységet látok ezekeben a felszólalásaidban.
Nathan
Nathan 8 napja
140.000 ember ennek a videónak a hatására nézte meg, jár a taps
Lili- Nikolette Kozák
Én az elejétől kezdve láttam, hogy erről van szó.
Nikoletta Gulyás
Ez igazából akkor lenne hiteles, ha ez a videó nem az éttermed reklámozásával kezted volna, mint Varga Irén jóakarója, plusz még itt is kommentben hirdeted. Akkor most te ezzel nem éltél vissza egy picit?! Ha kihagytad volna teljesen egyet értenék, de így bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű...
Lexi Lx
Lexi Lx 9 napja
Ha ennyire hulyenek tartod akkor minek hivtad el magadhoz a musorodba? :D Akkor erdekes nem ez volt a velemenyed.. 🙄😅
RoxyGigi
RoxyGigi 9 napja
Én nagyon nem is hallottam róla amíg próbából fel nem regisztráltam a TikTokra (csak pár napig bírtam) és ismerősök által és mostanába se nagyon kötnek le a videói, még röhögni se nagyon tudok rajtuk (pedig régen én is sok youtube trashet néztem de úgy tűnik sikerült kinőnöm belőle).
Boy Cry
Boy Cry 9 napja
Igazából ezt úgy hívják jackass és 2000 évektől megy. Mindig volt és mindig lesz a hülyékre nézettség és ez nem fog változni sosem, régen elmentünk cirkuszba és megnéztük a farkasembert és a többi "szörnyet" most elég felmenni az internetre és egy jót nevetni és ez már legalább 200 éve így megy.
incikaticaa
incikaticaa 9 napja
Szerintem az a szégyen, hogy arra éheznek az emberek, hogy valakit köpködhessenek. Az, hogy ez a csaj mit csinál, hogy az jó, vagy színvonaltalan, teljesen mindegy, ő csak csinálja amit szeret, de hogy az emberek abban lelik örömüket, hogy valakit gúnyoljanak, alázzanak, és mindíg az aktuálisan kiválasztott áldozatra ugorjanak és kollektíven élvezettel gonoszkodjanak minden lelkiismeretfurdalás nélkül. Szomorú, hogy az emberek egyre mélyebbre süllyednek.
TheWolfer87
TheWolfer87 10 napja
A népesség értelmi színvonalát prezentálja.
emilia darnel
emilia darnel 10 napja
Az Irenkemek az elmeosztalyon van.a.hellyel, igy magyarország pojacaja, senki nem mondja meg neki hogy.csak gunyoljak, es hülyének nézik?Igazán akkor.segítenek neki ha betenned au elme osztályra, nagyon fájdalmas.nézni amit csinal, nekem nem mulatsagos
Laki Tina
Laki Tina 10 napja
én azt nem értem kedves zsolt te nem érzed azt hogy te evvel megbántod irent? Vagy azt akiröl beszélsz ha jot nem tudsz akkor a roszat minek ??? Azt hiszem nem ö az elsö akit ilyes fajta formaban elö hozol
Brigi Brigi
Brigi Brigi 10 napja
Elnézést! Dancsó nem trash? Böfög? Ez se kúltúra ő még se jár le. Szégyen külföldön is magyar lenni ezek miatt, mert kúltura nem jut el csak a trash , bunkóság....... Jó a videó , nézzetek Zsoltit, Magyarósit, ők minőség!
Dúzs Melinda
Dúzs Melinda 10 napja
Minden szóval egyetértek és mélyen lesújtó tendencia ez az Irénke jelenség 😔
Jozsef Peter
Jozsef Peter 10 napja
Igazad van mindenbe !a p viloletárol mi a véleményed ?
Line Avant
Line Avant 11 napja
Épp az a baj, hogy igazad van, NEM az Irénke dönti el, hanem a gyámja ( ugye a Laci ) és mivel ez a Lacinak bejön, mert pénz van belőle,ezért Lacinak is tetszik és Irénkének is. Kicsit úgy gondolom túlzásba viszed, de egyébként egyetértek veled. Különösen jó azt látni, hogy megbántad azt, hogy te is "felkapottabbá" tetted azzal, hogy meghívtad magadhoz..
Mirko Bán
Mirko Bán 11 napja
Szerintem te vagy Magyarország szègyene nem a Varga Irèn.
Lego Musk
Lego Musk 10 napja
Eszed semmi, fogd meg jól!
Stefan Rigo
Stefan Rigo 11 napja
Szerintem itt mindenki làtja ,hogy az Irénkéböl sajnos bolondot csinàlnak .De ez a videó màr túl van beszélve .Eggyet nem értek egyàltalàn miért is foglalkoznak Irénnel tovàbb lapozni és csókolom .Egyàltalân időt sem kellene szànni rà .Na itt ez a nevetséges .
Gréta Cservölgyi
Köszönhetjük ezt az internetnek! 2000res évek előtti 20as és 30as generációt össze lehetne hasonlítani a 2020as ugyanezen generációkkal!! Őszintén! Az online világ helyett ki olvas manapság? Ki járja a természetet a telefon és tv helyett?
Lego Musk
Lego Musk 10 napja
Nagyon jól látod, elcseszett egy világ van!
Ildikó Bem
Ildikó Bem 11 napja
Zsolti!Olyan jól látod a dolgokat!👌
Károly Tóth
Károly Tóth 11 napja
...már megint egy igazságos videót készítettetek, meddig feszítetik a témát.?...Hol a határ?.....NEM A TI HIBÁTOK........
Peter Held
Peter Held 11 napja
Nagyon egyszerű a képlet. Te meghívtad a műsorodba, mert ismert ember, nézettséget akartál belőle csinálni. Megvolt. Most szidod, hogy miért lett ő felkapva, miért ér el sikereket, mikor te magad is meghívtad, hogy beszélgessetek. Nyilván szürreális alak a médiában, de kicsit olyan érzésem van, mint mikor hátba vágsz valakit, aztán amikor néz rád, akkor megkérdezed tőle, hogy "Ki bántott?".
Renata Baldfy7ogh
De mit kel cigányozni?
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
Hát mert hozza a fajta-jelleget!
sárga kikerics
sárga kikerics 11 napja
Mindig tőled értesülök a legújabb trash tartalmakról, de hiába nem hallottam ezelőtt erről sem, nem fogom megnézni mert nem járulok hozzá hogy még felkapottabb legyen
Tibor Ákos Teleki
Szélmalomharc...meg álszent fontoskodás. Ott kezdődik, hogy MINDENKI felelős azért, hogy ebből a hülyéből celebet eszkábálnak, aki valaha is egyetlen másodpercnyi anyagot forgatott Vele vagy Róla! Mindenki: Te is tehát! Te is azért forgattál vele, mert nézettséget facsartál ki belőle. Én amúgy már várom, hogy főállású zsűritagot eszkábáljon belőle valamelyik kereskedelmi TV. :D Ami meg az éttermi promot illeti: Nevetséges hadarás a videó elején, amit minden normális ember élből átteker. Te komolyan azt gondolod, hogy ez után mindenki azonnal rohan majd az Egyszarvúba?! - mer' akkor nagyon hülye vagy ám...
Chris Cross
Chris Cross 12 napja
Irigy vagy! 🤣🤣🤣🤣🤣
Barbara Kiss
Barbara Kiss 12 napja
Nagyon korrekt megfogalmazás ✌🏽 Várom a videós üzengetést miután látja Irénke ezt a videót hogy álljál le “Ozsvát Zsolti”🥲
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
A nevét nem fogja tudni kimondani,zsós sós Zsolti,max ennyit nézek ki a smink-bűnözőből!:)
Eva Varadi
Eva Varadi 12 napja
Huu nagyon igazat mondasz 👍👏
Ferenczik-Lévai Fanni
Hogyan kell videót jelenteni?
Ferenczik-Lévai Fanni
Köszönöm!
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
Három pötty a jobb sarokban fent
Mária Dozsnyák-Maklári
Nagyon igazad van minden szabaddá egyet értek ! Vigyázz nehogy megint beléd álljon.
Greenie_
Greenie_ 12 napja
Teljesen egyetértek. Sajnálom Irénkét, teljesen manipulálva van.
Viktor Beláz
Viktor Beláz 12 napja
Kicsit álszent ez a videód...olyan mintha irigy lennél,bár nem tudom miért lennél..Te is anno ha jól emlékszem csináltál vele videót..most arról, hogy így Magyarázol és próbálod leoltani őket ismételten vitát vált ki.. Majd ha reagál a saját stílusában akkor meg Te leszel megsértve... Szóval nagyon gáz ez most
Zsolt Geiger
Zsolt Geiger 12 napja
Te vagy Magyarorszàg szègyene! Szomorù ,h ilyen "fèlhūlyèk" màso hàtàn kapaszkodnak fel!
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
@Zsolt Geiger a félnél az egész pontosan kétszer több, jót írtam rólad örülj neki!:))
Zsolt Geiger
Zsolt Geiger 11 napja
Teneked semmi ōtleted sincs semirõl?
Zsolt Geiger
Zsolt Geiger 11 napja
De,hisz nem is ismersz. Miből jōttèl rà! Borzasztò inteligens vagy! Akkor mièrt màsok gyalàzàsàval probàlsz ismertè vàlni?
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
Ne aggódj,te már biztos jobb vagy nála,te egész hülye vagy!
Szabi TM
Szabi TM 12 napja
Festő bevolt rugva? Hogy nézki az a fal :D
Maradi Gábor
Maradi Gábor 12 napja
Igy van kis apam😂😂😂
Ádám kreuch
Ádám kreuch 12 napja
Irénke nem tudom mennyire van ennek tudatában, de humor faktornak szánják. Hozza is amit kell. Junior, vagy Gabi ezzel szemben miben is annyira jók ? Mulatós műfajjal dunát lehetne rekeszteni, míg Gabika teljes képzavar. Minden értelemben. Na hát ez magyarázza többek kötözött a nézettség különbséget.
Kata Kovács
Kata Kovács 13 napja
Tökéletesen igazad van!
wolfyXxX Demon
wolfyXxX Demon 13 napja
Szerintem te is gaz vagy,amolyan tipikus magyar,megmondo emberke,aki persze sajat maga tokeletes.
stadikatti
stadikatti 13 napja
Sajnos ennyi IQ-ja van a magyaroknak, hogy egy ilyen emberen nevetnek már nap mint nap! Én amikor néztem is a videóit csak szörnyülködni tudtam rajta, de egy ideje már nézni sem tudom, mert egyszerűen betelítődtem rajta és őszintén szólva betiltanám Irèn videóit!
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
Mindig vannak új felfedezők,de sokáig ezt értelmes ember nemigen nézi!
Miklós Holczinger
A te közönségednek szóló tartalmad pont olyan közönsèges trash.Ne àltasd magad .
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
@Orbán Viktor Koldustarisznyája a kettő általában együtt jár!:)
Orbán Viktor Koldustarisznyája
Lehetsz szektoid, de ne legyél bolond!
Maria Scharringhausen
Nem Szép Sértegetni..TISZTELET.Nem Szabad ELFELEDNI..A VIDEÓJA IRENKENEK ELÉG JÓ..✌Ami IRENKENEK jàr oda kell adni Senkit ki hasznàlni Nem Szabad vagy kibeszélni....Mert sokan Irigyek Szegénjre a normàlis Youtubosoktol is...CSUNYA DOLOG..
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
Senki nem irigy rá, hát úgy néz ki,mint egy rossz karácsonyfa!
Jenő Balogh
Jenő Balogh 13 napja
Vicc vagy öreg😂 Szánalom.
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
Te pedig szerencsétlen
Gt Bee
Gt Bee 13 napja
Ezt a felsőbbrendű siránkozást.... :x Az nem gond, hogy vannak akik a DK/Jobbik szivárványkoalícióban hisznek? Azok az emberek milyen szellemi szinten létezhetnek?
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
Akik viktátorban hisznek, azok vannak a legmélyebben agyilag.... mármint ha lenne agyuk, az agymosott mantra eltűntette a fejükből!
TIFFANY TIFFANY
TIFFANY TIFFANY 13 napja
Teljesen egyetertek veled tobb ilyen kellene aki meg mondja az igazat mert ez nem színvonal !
TIFFANY TIFFANY
TIFFANY TIFFANY 13 napja
Az a baj ,hogy igazabol nevetik a legtobben,de a nézetsege ezzel nő! Azert nezik min tudnak rajta nevetni! Ezert azt hiszi szeretik! Valaki jo penzt csinal belőlle! Ez igen a mi szegyenunk! Mert ha nem likolnak nem hitetnek el vele hogy jo,lehet eltunne! Tiszta szegyen egy analfabeta szellemifogyatekos nőt felkarolni! Majd ha zuhan es nem tudja feldolgozni mert beteg agya van lehet nagy baj is! Szegyen erre van kereslet! Van még lejebb?
Guy Familiar
Guy Familiar 13 napja
Egyetértek a videóval viszont nem kellett volna elkésziteni.Jó nyilván a cimbe benne van Irénke neve és hoz pár nézőt,van sajnos marketing értéke az tény.Viszont kár velük foglalkozni mert örökké felkapott lesz.Lehet nézőszámba meg feliratkozásba lefogja kőrözni a normálisabb youtubereket de ez van ha ilyen a közönség,sajnos el kell fogadni hogy valaki megtud a hülyeségből is élni..Tovább kell lépni és véletlenül sem utánozni vagy példát venni róla.
Mesy Emy
Mesy Emy 13 napja
Igazad van nyilvan! De te is épp most profitálsz Irénkébül ! Mint mindenki más , aki le parodizálta stb… És nem sértésnek szántam a megjegyzésemet !
Lizzie
Lizzie 13 napja
Én jelentettem, mégsem történt semmi.
Rikarda Rita Nagy
Végre, végre...végre! Végre valaki osztozik az álláspontomon, és nyíltan kimondja erről az egész “jelenségről” a véleményét! Teljesen egyetértek veled Zsolti. 😏
Up Time
Up Time 13 napja
Végre beszél valaki erről a látásrol mert amit csinálnak vele az szégyenre val
Éva Szomori
Éva Szomori 13 napja
Te is megnézed a videóit, és külön videót csinálsz róla vagyis te is ugyanúgy foglalkozol vele. Akkor meg miről beszélsz ?
Kori Tury
Kori Tury 14 napja
Minden szavaddal egyet ertek.
Zoltán Hahner
Zoltán Hahner 14 napja
Végre valaki aki elmondja azt amit gondolok! Teljesen igazad van! 🧐😞
Katona Karina
Katona Karina 14 napja
Már kezdesz Gyurcsányosodni csak nem veled is foglalkoznak te köpedék
Lilla Zsófia
Lilla Zsófia 14 napja
Csúf valóság. Nem csak a közösségi médiában, hanem ahogy mondtad már a való életben is kezdünk erre a szintre jutni.
666 666
666 666 13 napja
Kár hogy az emberek nem tanítják a másikat hanem adják alá a lovat hogy legyen minnél hülyébb.
Fira Heffner
Fira Heffner 14 napja
Tökre nem értek egyet. Ki vagy te, vagy bárki más h beleszóljon akár egy szellemileg visszamaradott ember életébe? Itt az a kérdés, hogy az adott személy jobban érzi-e magát jelen pillanatban, mint mondjuk pár évvel ezelött. Szemmel láthatóan sokkal jobban el van, mégha morzsákat is kap cserébe. Szerinted boldogabb lenne, ha hajléktalként élne, és koldulnia kellene? Hiszen ki alkalmazna egy ilyen munkavállalót? Gondolom te se vennéd fel, még mosogatni sem. Tény, h ez a pénz, siker jó eséllyel hamar elszáll... viszont ennyire ne becsüld le ezt a nőt, meg van benne az rafináltság h a 0 tartalmat eladta valami milliomos formának, aki rációt látott ebben a trash szarban. Ebből a perspektívából nézve, nagyon is okos, h hagyja magát kihasználtatni. Hiszen enélkül a lehetőség nélkül, valszeg ismét ott koldulna a nő a westend elött. Az mivel lenne jobb? Semmivel. Szóval kissé cinkes volt ez a pátoszos, lesajnáló videó. Hiszen annyi történt csak, h Irén a röpke hírnevet választotta ahelyett, h ugyanúgy bohócot csinál magából a neten, viszont közpen kopog a szeme az éhségtől.
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
Nem bírja felfogni mit csinálnak vele, annyi esze sincs! Hol lenne ez a jószág okos?????
Albert Berzatzy
Albert Berzatzy 14 napja
savanyú a szőlő zsó
Norbert David
Norbert David 14 napja
Én két személyre tipelek akik Irenkebol jól bezsebelnek,,,. Eleinte vedtem is a FB oldalán az elő bejelenkezeseknel,. Mert megalazak nagyon
Greyson
Greyson 14 napja
Akinek van egy kis esze, és ezen az egész cirkuszon nem röhögcsél meg szórakozik, hanem inkább elszomorodik, - vagy éppen felháborodik, rögtön megfordul a fejében a gondolat, hogy mégis kinek kéne szólni, hogy ezt az egész szarságot valahogy fejezzék be. Véleményem szerint mivel Irénkének a "kedves férje" egyben a törvényes gyámja is, most már rengeteg bizonyíték áll rendelkezésre a videók/sorozatok által, amivel simán fel lehetne őket tolni a gyámhatóságnál, mert neki elsősorban az lenne a kötelessége, hogy gondoskodjon Irén felől, nem pedig közösen lealacsonyodni erre az alpári és felháborító szintre. Ahogy Zsolti is elmondta: Lacinak is gyámra lenne szüksége még. Nem lehet a gyámhatóságnál esetleg valamiféle panaszt tenni?
Linda Korodi
Linda Korodi 14 napja
Csak egy apro megjegyzest szeretnel irni... Mindig azt mondod h szeretnéd ha nem a valo vilaggal hoznanak mindig osszeduggesbe (amit megertek mert tenyleg nagyon sok mindident ertel el onerolbol) viszont a videoid introjarol meg mindig a valo vilag jutt az eszembe.... Amugy imadom a videoidat es a mondanivaloddal is szinte mindig egyet értek 😊😊😊
/\ Ranofer
/\ Ranofer 14 napja
Zsoltika... eddig vetwd az irenket most ellene vagy mi ?? Nem vagy egy kicsit allszent ?? De kb mindenhol kis allszent voltal.. meg lent az Alibi is zsoltika.. ne felejsd el j honnan jöttel.. es a kepmutatasodat se.. mindenbe belwütöd az orrod. Fölöslegesen.... a az rt klubnal is mit csinaltal okoskodtal ott is h te mindent jobban tudsz... jol tettek h ki tettek a szürödet... meg reporter akartal lenni xd... bujja el es örülj annnak h eddig eljutottal... es a dagtt fejü egodbol vissza vehetnel... amugy meg hidd el.. Irenke nem olyan hülye mint egyesek gpndoljak... tudja jol h mit mer csinal.. es hidd el Kap böven penzt... a masik meg jobb h föl Karola igy kevesbe tamadjak be... ugy h kussolnek a helyedbe .. a multadat ne felejsd el.. hany faszt szoptal le penzert .. 😉aztan hebeghetsz habokhatsz.. h ha de nem.. hat De igen.. mit müveltel bent az RTL. Nel is.. xd parod van es ra akartal maszni mas csavojara.. mennye mar te.. aöszent kis gechi
Alexandra Kóka
Alexandra Kóka 14 napja
Szerintem te sajnálod tőlle azt amit elèrt. Jobban nèznèd ha neked eztaz ellensègeskedèses szavaid èrnè el azta nèzettsèget amit ő elèrt . Egy sztárnak nincs 1perc alatt 1000nèzője amikor liveozik Akivel meg meg szeretteti magát jól teszi ,r Egyèbkènt az ő èlete nem a tied ès ahogy látom nem csiped a romákat itt ez a leg nagyobb baj szerintem nállad de tuti sikeresebb meg hiresebb mint te✌️✌️✌️✌️👍😂😂😂😂😂
Lego Musk
Lego Musk 11 napja
Azért van ennyi nézője ilyen hamar,mert a sok more nem dolgozik semmit és ostobán azt várja,mikor lesz liveja a smink-katasztrófásnak!
iflek 87
iflek 87 14 napja
A der heninel Irenke is jobb!
József Borbély
Az a baj, hogy az összes magyar előadó Varga Irén szintjén van. Tóth Gabi, Majka, Pápai Joci, stb ... stb... sorolhatnank napestig. Mind egy kutya. Magyarországon nincs egy értelmes előadó sem .
Szuzey RF
Szuzey RF 14 napja
Ne használják ki irénkét ,mert fogyatékos! meg nem tudja mit tesz! mi hibánk ,hogy ekkora lett nézettsége! jól teszi csináld utána !ettől még nem fogyatékos! látom barátom te neked sem kellett sok hozzá ,hogy promoval indíts ,de nem is erről szól a téma! ügye! gyorsan a lényegre 🤣nem vagyok Irénke fan meg győzike !senkinek ne fájjon másik sikere !hát hogy lehet így megalázni valakit ezzel a videóval ! mindent megmondó úr !
Natália Szűcs
Natália Szűcs 14 napja
Teljes mértékben igazat adok neked
Szőke Mária-Magdolna
Ez egy korszak paródia! A kamu sztárvilág faszra vétele, és ezért zseniális. Bár Irénke ezt nem tudja. Megérdemlik a megcsinált sztárok. Én Irént jöbban csípem mint tóthgabit.
drawen w
drawen w 14 napja
Iren es laci szereti egymast, csak mas a love languageuk
Black Light 999
Black Light 999 14 napja
Nekem is hiányzik az iskola :/ Sokkal jobb volt mint a hülye gyárban. Hát igen, sok ember támogatja ezt a nőt, aztán semmi tehetsége nincsen. Olyan zenészeket kellene támogatni mint Török Zselenszky Tamás. Lemerem fogadni, hogy sok itt kommentelő azt sem tudja ki ő. Ő nagyon tehetséges előadó. Van lehetőség a támogatására is :) hutown.info/base/vide/1Wdsw32rgoLScrc.html hutown.info/start/oq6_j_RaFPtGWTYOAF_B7Q
Edda Stoltz
Edda Stoltz 14 napja
Jelenleg 2,1 M megtekintes. Aki erre a jelensegre rarepült, aki Irent fel-, ki es szethasznalja, az köztörvenyes bünözö. Extrem erkölcstelen. Ez a nö egy bizonyos szellemi szinten el, az en emberi normaim menten ez kb bantalmazas bizonyos szempontbol. Föleg, hogy az alany nincs is vele tisztaban elöbb emlitett okok miatt. Mocsok, gatlastalan, szar emberek. Es nincs senki, egy szervezet vagy akarmi vagy akarki, aki ebbe belenyulna es leallitana ezt a rohadek brigadot. Egyebkent most visszaneztem az interjudat vele es kifejezetten szenzitiv voltal es olyan erzekkel fogalmaztal es kerdeztel, hogy Iren ügyesen meg tudja ugorni a szintet. Nem kellett egy pillanatig sem azt ereznie, hogy kevesebb barkinel, barminel, inspiraltad es probalt is szepen beszelni, probalt komolyabb szavakat hasznalni, ha döcögös volt is, de lattam az igyekezetet. Nincs körülötte "epeszü", intelligens ember egy se, mitöl lenne masabb, mint amilyen? A maffiatol, ami hasznalja, mint a cirkuszokban melltartoba, bugyiba beöltöztetett es erotikusan tancoltato majmokat? Kib*szott nagy szegyen mar az, hogy maga az Iren-sztori ilyen formaban megszülethetett.
Renata Hack
Renata Hack 10 napja
Áhh sztm Petőfi Sándor reinkarnáció vagy.. 🤣 Ezt ő se fogalmazhatta volna meg jobban
Poloska Kalányos
Direkt rájátszanak ennyi. A nézetségért csinálják. Nem lehet a youtubozásból meggazdagodni.
Mihály Gábor Buda
Soha nem néztem Irénkét, pár hónapja tudom, hogy egyáltalán ki ő... De tanulságos volt.
Katy Butiu
Katy Butiu 14 napja
👏👏👏
FKKf Fkkffk
FKKf Fkkffk 14 napja
Èrtelmes , figyelmes, kedves vagy. A bàtorsàg hiànyzik belöled. Miert nem fordulsz a rendörsègre? Szerintem meg èrtenènek tèged
Robert Varga
Robert Varga 14 napja
Zsolti, te egy rendkívül jó videós vagy, és igazad van ebben a témában is. Nagyon ideje volt, hogy ez a téma sorra kerüljön.
Következő
LISA - 'LALISA' M/V
3:27
Megtekintés 211 M
Pisze 2009-2021
20:29
Megtekintés 81 E
LISA - 'LALISA' M/V
3:27
Megtekintés 211 M
Pisze 2009-2021
20:29
Megtekintés 81 E
BERÁNTOTTUK A VÍZBE!
26:55
Megtekintés 166 E